Две подписки в защита на граничния полицай

Две подписки стартираха в защита на граничния полицай, който застреля снощи афганистански нелегален мигрант край Средец.

Обратно в новината

Коментари - Две подписки в защита на граничния полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КЪДЕ Е ОГРАДАТА ,НЕЩАСТНИЦИ ???Пълен провал на управлението на Гранична полиция и МВР И ДЪРЖАВАТА КАТО ЦЯЛО! Защо не са осъдени и вкарани в затвора и НАРУШИТЕРИТЕ И ТРАФИКАНТИТЕ И тъпите журналистки трябва да престанат да наричат тези престъпници ,диверсанти , нарушители на държавната ни граница - БЕЖАНЦИ!!!!!Бежанецът не се крие в шубраците и не върви по тайни маршрути ,А ОТИВА НА ГКПП на съответната държава !!!!БОЙКО НА КОГО СЛУГУВАШ С БЕЗОТГОВОРНОСТТА СИ И трафикантите направиха пътя ,МАГИСТРАЛА ,как така влизат НАЛИ НАДЕЖДНО Я ОХРАНЯВАШ.....?

Определено е прав.често служители се оказват просто пречка на нечий път или пушечно месо.

Sm3hurk0

За мен този убиец трябва да бъде съден на справедлив процес.

Ако всички българи станат толкова смели и самоотвержени като тримата полицаи които успяха да спрат 54-мата нарушители на границата ни, България ще успее да се изправи отново на краката си и да пребъде!

Какво да каже дядото от селото до Средец, който е обиран 2 пъти за една нощ? Той ако е имал пушка и е стрелял сега щеше да е в затвора, ако не и убит защото са били въоръжени. Защо са допуснати тия нарушители по живо и здраво да нападат. Защото след случая с Вълкан никой няма да смее да стреля.

Ако всички българи станат толкова смели и самоотвержени като тримата полицаи които успяха да спрат 54-мата нарушители на границата ни, България ще успее да се изправи отново на краката си и да пребъде!

Ако всички българи станат толкова смели и самоотвержени като тримата полицаи които успяха да спрат 54-мата нарушители на границата ни, България ще успее да се изправи отново на краката си и да пребъде!

Изцяло се присъединявам към подписката за награда на полицая. Дори, искам да се поручи въпроса, ако правителството не може поради натиск от меките китки да я даде, дали може да му се даде награда от гражданско сдружение.

Честно казано съм категорично против смъртта на хора! Категорично съчувствам и на бегълците. Но границата на България не е пътека за краката на афганистанци. Ако беше така, нямаше 1300 и кусур години дедите ми да си оставят костите в тази земя, за да я опазят. А пък за афганистанците е ясно, че се възпозлват от кризата, за да се преселят или кой знае какво да правят в Европа. При това обаче се питам как от въздуха рикошира куршум. Не дадох анито един детайл за това. Вероятно има условност в термина "стрелба във въздуха" и той не означава точно във въздуха?...

да знаеш!Рикоширал от дебелата ти глава.Още върлоси?????

Браво на българските граничари. Никои не е канел ислямистите в България. Да си стоят у дома. Нашите граници са неприкосновени. За всеки преминал ги незаконно-куршум.Така сме правили винаги.и ще го правим и в бъдеще. БЪЛГАРИЯ над всичко .

ЧЕНГЕТА УБИЙЦИ

Браво на българските граничари. Никои не е канел ислямистите в България. Да си стоят у дома. Нашите граници са неприкосновени. За всеки преминал ги незаконно-куршум.Така сме правили винаги.и ще го правим и в бъдеще. БЪЛГАРИЯ над всичко .

Браво на българските граничари. Никои не е канел ислямистите в България. Да си стоят у дома. Нашите граници са неприкосновени. За всеки преминал ги незаконно-куршум.Така сме правили винаги.и ще го правим и в бъдеще. БЪЛГАРИЯ над всичко .

АЗ СЪМ ВЪЛКАН!

Герой! Да му се даде 30 дни платен отпуск и сериозна материална награда!

Първо никакви подписки не може да се правят при убит човек. Задължително се провежда разследване и след разглеждане на доказателствата от прокурор се повдига обвинение, респективно се прекратява наказателно производство. Задължително се образува производство срещу полицая от военен съд. Той е изпълнявал дълга и закона. Моралната стана е друго нещо. Разпитват се свидетели пред съдия, защото ще изчезнат обсъждат се експертизи, провеждат се беседи с психолог. Тия алабализми с подписките са невежество и нарушение на Наказателния кодекс. Трябва ясно да се каже аз убих в изпълнение на дълга и закона и съд да прецени, защото ще се установи, че рикошет няма и е стреляно при съответна обстановка.

Подписки се правят и при убит, защото по добре познати начини общественото мнение модулира най-често и подхода, и решенията на следствие и съд. И в България, и по света. Бог да прости човека, но подписка е редна, защото живят тепърва ще живее а този свят, а е пазил реда в държавата ни. Т.е. е пазил нас.

Дайте му и парична награда и после не се чудете ако излязат граничарите да стрелят "предупредително"

Посрьо, това е държавна граница, не осева линия на шосе. Работата им е да стрелят по нарушителите. За разлика от мекокиткести нещастници като тебе ние знаем какво става когато една държава спре да си охранява границите с държави от които нахлуват такива мигранти. На тебе може и да ти прави мазохистичен кеф да те изнасилват, ограбват, пребиват, че и роднините ти заедно с тебе, ама останалите не страдаме от подобни извратени мераци.

абе шушляци,ти, гумата,и други като вас явно не сте били в казармата и не знаете военният устав и военнiяt закон.ако буде пропуснат нарушителна границите на република булгарияпо каквитои да са причини,и тои буде умишлено пропуснат в пределите на родината ,то виновният за това се наказва със затвор или смърт за неизпулнение на служебните задулжения и неспазване уставите на ба.та затова -shut the fuck up.

Гледай какво нещо "парен, каша духа". Как обществото трябва да се надигнем с подписка за да можем да запазим един човек, който си е свършил работата както трябва и да не отиде в затвора заради политиците ни. Да не забравяме, че във Франция една полицайка беше наръгана от емигрант и моментално беше свитнат от нейн колега. УТРЕ 17.10.2015Г ИМА ОРГАНИЗИРАН ПРОТЕСТ В СОФИЯ ОТ 18Ч ПРОТИВ БЕЖАНЦИТЕ! КОЙТО Е СВОБОДЕН ДА ЗАПОВЯДА...

Медали за убийците на жени и деца

Искаш медали за себе си останалите по смяна, дето сте дежурни по долап? Сребърниците в грантовете не ви ли стигат? Защото спрем ли да пазим границата си, всичко от кол и въже би нахлуло и тогава наистина биха умирали наши жени и деца. Нали така, ге* нещастен?

в групате не е имало жени и деца. А на талибаните медали няма да им даваме. Все пак те бяха тези които преди година-две просто ей така убиха стотици деца в едно училище в Пакистан.

Браво на админ. Не му го казвайте обаче българин уби друг Човек

Къде се събират подписи за защита на граничния полицай? Веднага съм готов да се подпиша в подкрепа на един доблестен човек, защитил държавната ни граница. Изпълнявал е службата си, вярно, но след като се намериха и такива, които подпомагат трафикантите, този човек наистина заслужава награда.

link/127634

Пиша я на кирилица, защото не ми дават да пусна линка: петиция.ком/127634

Българският дух се възражда напук на бедността, отчаянието, тоновете помия, която ни залива от новините и отчаяната високоплатена пропаганда! България ще я ИМА!

Пускайте подписката в цяла България. Нека видят, че цяла България е с него! Този човек е свършил своя дълг пред майка България!!! Тези хора са дали обет: Да пазят България и ние сме с тях!

Както се развиват нещата, полицаят убил бежанеца ще стане национален герой! БРАВО!

Той Е национален герой! Светъл пример за това как се пази държавна граница!

Защо не са ги хванали на границата, а до Средец?

..Амиии..? Кои да каже имаме или нямаме армия... Иначе имаме министър, главнокомандващ, мед сестри ... А бе, дай да извикаме турците, а ...? Елате, елате, турци - то държава вече нямаме, така че ... шъ свършим работата без проблеми..? ... То политици много, ама май няма държавници ...освен Божидар Димитров и бат Боико, ама те пък трябва да се съобразяват каво казват Отгоре ? ... Май Левски излезе прав - Които и да дойде да те освобождава (разбирай "демократизира") го прави заради него си, не заради тебе. .. Така че или да викаме турците и да си караме по демократично или ... те сами ще дойдат някой ден, ако така продължаваме! ... Затова, който не е съгласен, да има смелостта да го каже, ако трябва и с плакати на улицата! Сами трябва да си оправяме и държавата и съда и политиците!!!

Щото е нямало ток за термо камерата. А защо е нямало ток щото не е платен от МВР.

За това им плащат, да пазят границата! Какви са тези подписки за защита? Пълна излагация!

Нефелник,а не можеше ли да си затворят очите и да ги пропуснат а?!Рискували са живота си!!! Ордени и парични награди! Къде е подписката?

до Трай бе! Много си неориентиран - точно това каза човекът - хората са си свършили работата - заловили са нарушителите и изобщо не трябва да подлежи на коментар УБИЙство, камо ли подписки да се правят. Трябва да ги наградят! Чети и разбирай какво пише!

Тези подписки може и да излязат доста солено на управляващите.

абе какви трафиканти, какви неуредени сметки ... с рикошет.... фантасти.

Браво на полицая! Трябва да се предложи за награда!

Загинал човек-"бежанец", а по колко българи загиват на ден, подложени на ГЕНОЦИД в собствената си РОДИНА?

sawo

Не е бежанец, а нелегален имигрант. В Турция няма война, така че от там не могат да идват бежанци.

Не е нито бежанец, нито нелегален емигрант. Талибан е, джихадист от ИДИЛ и е на мисия. На свещена война срещу Европа са тръгнали.

Граничарят е изпълнявал дълга си за опазване на българската граница. Някога, нелегално преминаващите ги наричаха диверсанти, а граничарите бяха герои. сега местата се размениха, което е абсурдно

Тези афгани от 1979 година ги трепят руснаците, после ги почнаха американците и не само ,че нямат край ами напълниха Европа със свежа плът. За съжаление така е в природата- паразитите се размножават бързо.

Няма нужда от подписка полицаят си е изпълнявал служебните задължения. Ако на някои това не му харесва да го направят началник на полицията в Средец. Началниците не ходят на границата и не се налага да изпълняват служ. си задължения очи в очи с нападателите на държавната граница.

Нашия полицай или е голям фокусник или голям аматьор- стреля във въздуха пък убива човек на земята.

Ами иди ти да пазиш, бе посерко.

Какъв е този двоен стандарт нормалните хора пътуват с документи, а нашествениците без документи се разхождат из планетата. Как така имат по 2 телефона, а нямат документи. Всички без документи да се връщат незабавно обратно. България да приема само жени и деца до 14 години, всичко останало да се връща и да се бори в родината си за свободата, която желае. Мъжете ако не са джихадисти са готованковци или дезертьори. Ние трябва ли да ги подкрепяме?

Нали знаете защо само мъжете напират, защото на жените им е забранено по техните закони да работят или по-скоро да поручават парите. Това ще доведе до финансова независимост на жените, а оттук и до желание да хвърлят бурките и други такива свободолюбиви действия. Затова жените чакат у дома мъжете да минат границата, да се заселят и после да викнат родата.

Подписките да се изпратят в Брюксел! Там са шушумигите, които допуснаха и поканиха тази напаст в ЕС! Да не си и помислят да цапат България с тяхните двойни стандарти! Да се предоставят и на Комитета за бежанците към ООН, който логистично подпомага и осъществява преселението!

само така се пази държава

БРАВО 15 ДНИ ДОМАШЕН ОТПУСК И ПРЕМЕСТВАНЕ НА СЛУЖБА В ПРЕЗИДЕНСТВОТО ТОЗИ СМЕЛ И ДОБЛЕСТЕН СЛУЖИТЕЛ. СРЕЩУ ДИВАЦИ ТАКА

Само косъм да падне от главата на въпросния полицай и ще има революция, така да знаят нашите брюкселски подлоги начело с ББ. Очаквам и подписка за охрана на границата с ОРЪЖИЕ и СТРЕЛБА по нарушителите.

Разбира се, че подкрепям граничаря!!!!!! Давате ли си сметка, обаче, че тези 54 души, млади, здрави, до преди 3-4 дни са рязали глави на безпомощни хора, сочили са небето, произнасяйки, дебилното Ала акбар и са се чувствали вездесъщи!

на воина се стреля, толкова!

подписвам с двете си ръце и се моля всичките ни граничари да покажат , че ценят отечеството си , не по-малко от левски !бог да пази всички български родолюбци, за друго не моля !

с к а т .бг

Подкрепям граничния полицай ! Държавно отличие за доблестно изпълнение на дълга си е задължително. Жалко , че е отстрелян само един терорист.... А какво правим с другите, нелегално влезли в страната орки ?! Не трябва да се регистрират , а репатрират . При неизвестна националност да се върнат в Турция . Със здраве !

Не вярвах, че и този път ще се появят писания от т.нар. евроатлантици, същи интернационалисти, но явно човешката наглост и простотия е безгранична.

Европейци..... дрън - дрън. Сополиви хейтъри, дето се правят на интересни защото са анонимни. Ако са доблестни и честни, да си организират един протест срещу "полицейския произвол".

Това казвам и аз. Евроатлантици ... Дори срещу пари трябва да имаш някаква мяра в оплюването на собствената си държава. Ако някой чужд журналист чете писаното по-долу, утре статиите ще са "Български полицаи-каналджии застрелват нещастни сирийски бежанци". Тъпоумни копелета.

Европейският съюз трябва да похвали публично България и българският пазител на външната граница на ЕС, който е изпълнил самоотвержено дълга си към службата, държавата и евросъюза!!!

Надай се - полицаят да стане шеф на Европол ?! Ще секнат изведнъж комисионните. :)))