Граничари попречиха на Порошенко да напусне Украйна

Бившият президент трябвало да участва в Парламентарната асамблея на НАТО във Вилнюс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В рамките на вчерашния ден тоя жидопорох се е опитал още веднъж да напусне страната. ха-ха...

ПОРОШЕНКО с истинска еврейска фамилия Балцман Порошенко е масонския му псевдоним на иврит ПОРОШ-Разпръсквам,разкъсвам,разбутвам,лешояд късащ пате плът,кавалерист разбутваш тълпа

Този е престъпник , трябва да отговаря пред съда ,дано не успее да избяга по друг начин а ако успее дано кармата си свърши работата..

Порошенко е удобен заместител на Зеленски ако актьора загуби интереса на публиката. А стар китайски и азиатски обичай е като дойде нов император на власт да убие всички възможни претенденти за престола. Китайски и азиатски и руски обичай. Та даже и на руснаците от покрайнините, дето им казват у крайна.

За нищо работа ще го вкарат в затвора А какво остава ако му намерят шкафчета със злато и пачки с банкноти от по 500 Евро

Пичица ти майна вуте

ОПИТВАТ ПОЕДИНИЧНО ДА СЕ СПАСЯВАТ,НО ВЕЧЕ НЯКОЙ НЕ МИСЛИ ДА ПРОЩАВА. РЕД Е НА ЗЕЛЕНИЯ ДА ОПИТА.

Тъпите укри са започнали да се избиват помежду си. Мофиотските им олигарси крадат международните помощи и си въоръжават частни армии. Но това никъде няма да се види по новините.

"Ммммммъъ (нерегистриран) Шоколада бива,само се говори, че бил радиоактивен" НЕ БЕ, КАТО ГО ХАПНЕШ ПОЧВАШ АВТОМАТИЧНО ДА ВДИГАШ РЪКА С ПОЗДРАВ ЗИГ ХАЙЛ !!!

Баси ТЪПНЯТА!!! То бива, бива простотии, ама чак пък толкова!!!

Лошо няма,ако го хапваш редовно най-много да станеш клиент на гробаря от София,.....поне не го давай на децата си!

Някой нещо разбра ли от тази дописка?

А на НАРКОМАНА кога ще му забранят да не излиза ???

Зеленски използва войната, за да се справи с вътрешните си врагове. Първо Азов, а сега и Потрошенко.

ахах, и за това е накарал путин да нахлуе....

Аз пък откакто почна войната спрях да си купувам украински шоколад Освен това разкарах и руската си любовница Бойкот и на двете държави

Шоколада бива,само се говори, че бил радиоактивен

Продавал съм такъв "шоколад". Ако разбираш от сладкарство ,едва ли ще му захваляш. Обърни внимание ПРОДАВАЛ СЪМ ! Не казвам ,че съм го ял.

Порошенко е прост. Границите към изток са съборени. Не могъл да избяга, ами да го видят официално...тъп

мастия Порошенко, скоро ще му викат Потрошенко, а в затвоа ше му направят гъза на “шоколадена фабрика”

На деси банова/ плевнева кумира.... ами сега? Какво ще се случи с мисирската ѝ кариера???

Рамзан Кадиров пред деца и студенти. https://youtu.be/FgrcLhDnvoY?t=174 Водещият пита: - Рамзан Кадиров - ръководител на Чечня, герой на Руската федерация. Какво правим в Украйна? Рамзан отговаря: - Борим сатанизма. Там сме да изчистим Украйна от шейтаните. Водещият: - Ръкопляскайте. Русначетета ръкопляскат. Уахахахахахахаха! нацисти, сатанисти.... дявола борят... ухахахахахахах ... тая кочина РФ се побърка съвсем... За какво воюва армията на РФ в Украйна Болшевиките борят - нацисти. Кадировците борят - сатанисти. Туванските шаманисти пехотинци - борят зли духове. Бурятските будисти танкисти - борят ... де да знам... какво борят будистите... те са там за перални и лаптопи да наберат, но най-вече за порцеланови тоалетни чинии.

Много интересно... искаше да каже... "бандеровци", обаче каза "ба... шейтанов... дон".

Бандеровците са нацисти, това е истината

Хак му е на Порошенко, но от това което чета за порядките в Украйна, разбирам че там цари дива анархия и фашизъм. Прокуратурата им е нещо като разпасалия се Гешев докато най нагло обираше ценностите и антиките на Божков, но x 3 най малкото.

Педро нещо е сгафил

От мат ряла не му е ясно чия скрита лимонка е шоколадения пич

Язък за хубавите еФтини шоколади :-)

Срещу бившия президент се води дело за доставки на въглища в Донбас ... Срещу бившия президент се води дело за доставки на въглища ОТ Донбас ...

Fake News. Порошенко има дипломатически паспорт и никой не може да го спре да напусне Украйна ако иска. Чест му прави, че си стои в Украйна, а не е избягал на Запад.

срещу него се води дело - той е под следствие без право да напуска страната. ЗАТОВА НЕ Е ИЗБЯГАЛ ОЩЕ

По точно 130 дела - държавна измяна, тероризъм, далавери.

Плъховете напускат осрай.на

Един плъх има и той се казава Владимир , ма не живее в Украйна

Тихо, само майка ти знае името на биологичния ти баща.

А при теб и тя не го знае защото те е събирала с лъжичка от Хасвалта ли вата ?

Russian Pranksters Claim to Have George W. Bush as Latest Victim Дъртата мастия буш казал в разговора, уж със зеленски: "Your mission is to destroy as many Russian troops as you can."

Още Джордж Вашингтон е заявил, че Русия трябва да бъде унищожена. А Линкълн в едно интервю казал, че всички руснаци трябва да бъдат избити. А преди това, един пещерен човек погнал някакъв руснак, с тоягата. А бе много ги мразят тези руснаци и туй то.

Лъжа

Той щото Шеломов е един младичък муахахах ботоксово посмешище

Хлебарките първи бягат

Освен това "статуята" е написана крайно тенденциозно. Четейкщи я човек остава с впечатлението, че окаяните окрайненски граничари не са разрешили на петро плъха да напусни о-Крайната. ха-ха... Факт е, че полските граничари не са позволили на петро жидския плъх да влезе в Полша.

Тоз не го мислете - милиардер . Не копувайте Рошен .

Ще кОпувам,защото е вкусен!

Вкусни и радиоактивни

Не само, че са заляли пазара ни с Окраински стоки без да са в ЕС, а тези шоколади са пълни с палмово масло и соев лецитин, мляко на прах и т.н....

Абе някой може ли да ми обясни защо точно е фен на Русия на Путин ?

Путин е диктатор и това ми харесва. Харесвам също Ким Чен Ун и Си Дзинпин. И тримата са съвременни диктатори, даващи доста свободи - доста меки диктатори в сравнение със Сталин, примерно. Харесвам диктатурата като форма на управление, защото на хората, когато им дадеш твърде много свобода, започват за вършат глупости, защото просто не знаят какво искат. Това от своя страна групира обществото на лагери, води до вътрешни конфликти и като цяло отслабва държавата. Харесвам диктатурата и защото е гарант за дългосрочна политика в едно постоянно направление, а не лъкатушене в различни посоки през 4-5-10 години. В същото време при диктатурата си има достатъчно (реално функциониращи) елементи на властта, които да нанасят корективи при необходимост, дори да извършат преврат. За разлика от монархията, която ако не е бутафорна, концентрира властта в малка група хора (семейство), които контролират всички елементи на управлението, които пък от своя страна често са само с представителна функция.

До Отговарям ти честно Четейки внимателно и задълбочено стигам до извода, че вие сте горещ привърженик и таен обожател на BDSM отношенията като цяло. Не само в секса.

между диктатура и монархия няма разлика, не знам как я намираш. Няма ли преврати при монархия? Дори нефелната империя на злото ссср идва след преврат срещу цара и затриване на цялото му семейство от човеколюбивите православни руснаци.

Някой трябва да обяснява на Потрошенко ккво означава всеобщя мобилизация ?!

Те не са го спрели зарди мобилизацията бре

Плъховете бягат от Украйна, явно краят е близо.

ДРЕВНА КИТАЙСКА РЕЦЕПТА .... " КАК ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ ПЛЪХОВЕ ?" .. В ГОЛЯМА БЪЧВА ПУСКАШ 20 ПЛЪХА И ИМ ДАВАШ САМО ВОДИЧКА .... ПЛЪХА КОЙТО ОСТАНЕ ЖИВ ПОСЛЕДЕН Е УБИЕЦ НА ПЛЪХОВЕ - КАНИБАЛ ... ВЗИМАШ ПЛЪХА КАНИБАЛ И ГО ПУСКАШ В ПЛЕВНЯТА СИ

Добре, че съм аз да ви свеждам новини с вчерашна давност. ха-ха... Щом и този мазен жид е тръгнал да се спасява, значи работата мирише на изгоряло в Куев. ха-ха...

Ох милото мишле, като видя че украинската армия се разпада и то напуска кораба. ПП ВСУ масово откава да се бие и Радата прие закон, такива да се убиват на място. Бойния им дух пада, да видим дали тази мярка ще помогне или ще се обърне срещу тях

Всеки ден от войната на Пипия парясаната срещу народът на Украйна, е ден позор за Фашия.