Коментари - Градски автобус удари кола заради дупка на пътя | Днес.dir.bg

Градски автобус удари кола заради дупка на пътя

Автобус на столичния градски транспорт е ударил кола, след като е влязъл в насрещното заради дупка на пътя.

Обратно в новината

Коментари - Градски автобус удари кола заради дупка на пътя | Днес.dir.bg

Коментари

Цитати: Инцидентът е станал снощи на Околовръстното шосе в София в района на Младост ... Шофьорът на автобуса, който се е движил в посока към изхода на София - Някой може ли да ми обясни как по Околовръстното ще се движиш към изхода на София. Второ, скоро минавах по Околовръстното в района на Младост и големи дупки не видях. Имаше дупки, но не и толкова голями,ч е да пратят автобус в насрещното.

Е-ех, магистрали, магистрали....

Колко е голяма и дълбока тази дупка (една от множеството), че да поднесе рейс, и с каква скорост се е движил този рейс (по познат, до болка, път, ежедневно и ежечасно). И защо рейсаджията, който и да е той, като познава пътя е допуснал да друсне в дупката и да се изнесе в насрещното. Или просто е заобиколил и навлязъл в насрещното на принципа - кой е малък да се пази! Кое е истината?

Спомням си че някакъв държавник преди време се изцепи че разбитите пътища не били проблем за участниците в движението понеже се карало по бавно..

СКГТ са убийци!

Като гледам какво сте написали, явно сте "шофьори". Продължавайте все така, винаги може да се намери кой да ви е виновен.

След като е за гараж значи и друг път е минавал от там.ако дупката е толкова голяма значи я знае.превишената скорост е сигурна.В България само катафалките се движат с нормална скорост и то само когато отиват към гробищата.А виждайки на какво прилича колата и момичето е добре

Дупката е търсен ефект във сценичната продукция "българия". Тя е там, на пътя, за да създава достоверност в филма за пост-социалистическата утопия. А вие си мислихте че имате реален живот? в матрицата сте дебилчета

Последните 3 години от живота на всеки управник да е на легло!

Участъкът е надупчен, като шфейцарско сирене, а въпросната дупка е дълбока поне 20 см. И там не може да се кара бързо!!! Всички, които минават едвам пълзят заради дупките, а и точно там е ужасно тъмно, защото преди това е осветено и очите още не са свикнали.

Това е клевета, по пътищата на България няма дупки !!! Поне по булевард България :)

Е да де, нали за това говорим - всички пълзят и не се блъскат, ама за него дупки нямало, той си дава газ човека. Все пак ако стане катастрофа дупките ще са виновни, той е чист.

" Дупката, която причини катастрофата, не е единствена в този участък. Трасето обаче е част не от общинската, а от републиканската пътна мрежа. " Е да бе оправдания бол, да не говориме за "предполага се че е карал бързо" Нема такава държава. В Намибия са по добре.

Предполага е, че е карал бързо... Пак си завираме главата в пясъка като щраусите. Какво значи карал е бързо - автобус в София не кара с повече от 30-50 км/ч. Не скоростта е причината - престанете с тая простотия - несъобразена скорост - няма такова нещо. Причините за катастрофите са други и докато тъпата полиция не започне да разследва и съобщава ИСТИНСКИТЕ причини за катастрофите, не очаквайте да има спад на произшествията. Човека в стремежа си да запази автобуса и живота си е заобиколил дупката и вероятно е навлязъл в насрещното платно. ТОВА е истинската причина за катастрофата. Ама полицията ни е рядко тъпа, за да може да прави адекватни изводи.

Тази тема с дупките и неравностите по Софийските улици е толкова брадясала че, повечето от вас не са били родени когато е започнала! Нито Тодор Живков реши проблема, нито Бойко Борисов ще може да го реши! Извода е че, не системите на управление са криви а, управниците ни!

Ами айде запълнете ги тее хралупи де! Дупките вече не се измерват в милиметри, а в педи! някои от тях са прояли 3 слоя асфалт!

Къде е назначеният от Борисов полицай или бюрократ до ВСЯКА ДУПКА? Съдете Фандъкова и общината за разхищение на данъците и за некадърност...

Полицията ТОЛЕРИРА шофьорите от градския транспорт, въпреки, че много от тях карат като побеснели. Нищо чудно и сега, да изкарат момичето виновно, че... е карало с "несъобразена" скорост.

Шофьорите на автобусите като на рали когато се прибират за гараж! Няма има дупка, карал е малоумно!

Като гледам какво си написал, май само въртиш педалите. Трол!

Ти водач ли си?

Изпълниха ли заповедта на Бойче да има полицай или чиновник до дупката?

Да, да винаги търсят в коя дупка да си го заврат (за радара става въпрос)

Улиците в града също са изпълнение с дупки. И те ли са част от републиканската пътна мрежа? На Запад много често заспиват, защото пътищата са толкова равни, че не се усеща нищо. Затова и автомобилите не се износват толкова често. Докато в България навсякъде е кръпки, неравности и дупки. И автомобилите подскачат и пропадат хиляди пъти ежедневно.

Са написали акт на девойчето, щото автобусажиата нема как да е виновен...

Убеден съм, че през последните 30 години единственият път е България създаден по стандарт е от разколона за Стражица, до разколона за село Козаревец /главен път София-Варна/. Този участък е правен някъде през 90-те, до колкото знан от чужда фирма и все още е перфектен, гладък и о, чудо, няма нито една дупка. Според мен за последните 30 -години няма друг участък правен нов или ремонтиран, който да е изпълнен по стандарт. Това е основният проблем с пътищата ни. Пари има, изпълнението куца. Колкото и пари да налеем, проблемите ще останат. Това "усвояващите" го знаят много добре, разбира се.

Те тоя участък няма да го пипнат за ремонт ако ще и да се разшири дупката до размерите на езерото в Дружба. Нали ще има тая година кокурс за южната дъга...

А какво пише в акта? Несъобразена скорост или липсваща инфраструктура? Залагам на първото...

Не позна. Шофиране в насрещното. Глоба н'ам колко си бона + книжката за н'ам колко си месеца.

И като се събуди, какво! ооо, аз съм си в България....

тази дупка е "златна". Знаете ли колко печеля от нея? На всеки 3 месеца уж я кърпя и прибирам едни хубави пари. А освен мен има още такива експерти по дупките навсякъде. Я се отледайте - цялата държава е в дупки и от там тече ли, тече... парички от разпределение на бюджета. Знам аз, дупката е много хубаво нещо. Айде, че да ида пак да си прибера бонуса от нея... Поздрави от шефа на пътно строителство!

Дупките вече са толкова много и големи ,че и резервната гума в багажника ми се спука както си карах,що се правите не глухи и кьорави бе крадливи псета от общината ????????? идват избори ...

19 годишната сигурно си е правила селфи или си е гледала силикона по джуките. Дано това да и за урок, че пътя не е място за гримиране или фризьорски салон. пожелавам и леко, но трайно увреждане, защото иначе русата и глава няма да увре.

Какво да направи момичето, след като ясно пише, че шофьора не е могъл да овладее автобуса?!

Профи от профан ли идва?

Защо не е имало полицай до дупката? Премиерът-Слънце нали се разпореди? Важното е да си плащаме-данъци към Общината,винетки и пр. Дано бързо се оправи момичето. Ако снимката е от тази катастрофа-автомобилът е тотална щета.

И да е имало полицай,вероятно ПО НАВИК е бил в ....ХРАСТИТЕ :)))

Вероятно е карал с 80 за гараж. Не, че това оправдава кметицата.

Ако беше карал с 80, нямаше да има грижа. В повечето случаи по-високата скорост води до по-малко щети от дупката по автомобила.

Дупка на пътя се преминава или с 5 или със 105 км/ч! Ники Лауда

А знаете ли, че има държави, в които хората не могат и да предположат, че може да има дупка в асфалта...

В Русия, там няма асфалт

Да, знаем! На един от такава държава му разправях в неговата страна за дупките тук. Той каза - явно имате много хора в затворите. Тц. Ами щом такава ви харесва...

Не бе от марсианската пътна мрежа е . Мръсни крадци.

Това не е дупка,а цял....КРАТЕР....поне 30 санта дълбок....видях я по ТВ-то! Не ми се мисли,ако в нея влезе лека кола с 13-14"-ви гуми! И е в София...макар и на Околовръстното! А какво е в дълбоката провинция....ние си знаем !

Аре сега пак лъжене за да се замаже положението. Каква републиканска мрежа е околовръстното на софия? Ясно е че общината дезинформира с цел да прикрие истината. За републиканската мрежа не се ли искаше винетка? Всички ли са с винетки по околовръстното?

дупките ги кърпят 2 пъти годишно прескъпо и нито веднъж качествено парите попиват в дупките аман !

у дупките на кметицата трябва да се постави качествени асфалт та да не се налага да се плаща многократно за пълненето. и в цялата страна трябва добре да се асфалтират дупките на кметове и кметици та да не попиват данъците в тях !

Гласувай за самоковското гюбре, псувай в задръстванията, плащай на монтьори, плащай данъци, плащай винетки....

Естествено, че ще установят, че шофьора е карал с несъобразена скорост! :( А, това, че вероятно дупката предразполага за злополука на супер натоварен път по който хиляди автомобили на ден я избягват, а въпросния случай е 0,001% от общия брой МПС-та, никой не гледа.

В Бяла Слатина видях призив който ми хареса: - Граждани пазете дупките -те са ваши!

В много случаи виждам как коли навлизат срещу мен и аз намалявам, защото иначе ще се ударим, ако автобусът е навлязъл внезапно и насреща водачът не е могъл да намали е ясно. Не ми е ясно защо, след като и децата знаят, че трябва да минеш през дупката , но не и да удряш превозното средство отсреща, автобусът е решил да навлиза? Няма как да не е видял колата, няма щом е видял дупката. Нищо не го оправдава.

Да, точно така, нищо не го оправдава. Крадците в общинските администрации и АПИ нямат нищо общо със състоянието на улиците и пътищата. Дупките сами изникват, на всичкото отгоре не се и оправят сами.

Гумата, забелязвам че си адски тъп. Явно си и неграмотен. Ясно е описано, че шофьора не е могъл да овладее автобуса след пропадане в дупката. Сега схвана ли?

Точно така, не управляващите са виновни за пътищата-гробници, а шофьорите. Ти дебил ли си или ти плащат да пишеш глупости?

Тапирът с автобуса си мисли че като е с автобус и навлезе в насрещното то другите ще му направят път...е аз и други му му правим щото му знаем мисленето но сега е попаднал на неопитно момиче и трябва да бъде жестоко наказан -100% че е карал много бързо за гаража !!!

Не че ме е много грижа за автобусаджията, ама следващия път като се нахендриш ТИ в някоя дупка и ти подскочи колата на майка ТИ у дивия, много се надявам да бъдеш жестоко наказан и да дойдеш да коментираш пак тук кой е виновен...

Коментари - Градски автобус удари кола заради дупка на пътя | Днес.dir.bg

Градски автобус удари кола заради дупка на пътя

Автобус на столичния градски транспорт е ударил кола, след като е влязъл в насрещното заради дупка на пътя.

Обратно в новината

Коментари - Градски автобус удари кола заради дупка на пътя | Днес.dir.bg

Коментари

Цитати: Инцидентът е станал снощи на Околовръстното шосе в София в района на Младост ... Шофьорът на автобуса, който се е движил в посока към изхода на София - Някой може ли да ми обясни как по Околовръстното ще се движиш към изхода на София. Второ, скоро минавах по Околовръстното в района на Младост и големи дупки не видях. Имаше дупки, но не и толкова голями,ч е да пратят автобус в насрещното.

Е-ех, магистрали, магистрали....

Колко е голяма и дълбока тази дупка (една от множеството), че да поднесе рейс, и с каква скорост се е движил този рейс (по познат, до болка, път, ежедневно и ежечасно). И защо рейсаджията, който и да е той, като познава пътя е допуснал да друсне в дупката и да се изнесе в насрещното. Или просто е заобиколил и навлязъл в насрещното на принципа - кой е малък да се пази! Кое е истината?

Спомням си че някакъв държавник преди време се изцепи че разбитите пътища не били проблем за участниците в движението понеже се карало по бавно..

СКГТ са убийци!

Като гледам какво сте написали, явно сте "шофьори". Продължавайте все така, винаги може да се намери кой да ви е виновен.

След като е за гараж значи и друг път е минавал от там.ако дупката е толкова голяма значи я знае.превишената скорост е сигурна.В България само катафалките се движат с нормална скорост и то само когато отиват към гробищата.А виждайки на какво прилича колата и момичето е добре

Дупката е търсен ефект във сценичната продукция "българия". Тя е там, на пътя, за да създава достоверност в филма за пост-социалистическата утопия. А вие си мислихте че имате реален живот? в матрицата сте дебилчета

Последните 3 години от живота на всеки управник да е на легло!

Участъкът е надупчен, като шфейцарско сирене, а въпросната дупка е дълбока поне 20 см. И там не може да се кара бързо!!! Всички, които минават едвам пълзят заради дупките, а и точно там е ужасно тъмно, защото преди това е осветено и очите още не са свикнали.

Това е клевета, по пътищата на България няма дупки !!! Поне по булевард България :)

Е да де, нали за това говорим - всички пълзят и не се блъскат, ама за него дупки нямало, той си дава газ човека. Все пак ако стане катастрофа дупките ще са виновни, той е чист.

" Дупката, която причини катастрофата, не е единствена в този участък. Трасето обаче е част не от общинската, а от републиканската пътна мрежа. " Е да бе оправдания бол, да не говориме за "предполага се че е карал бързо" Нема такава държава. В Намибия са по добре.

Предполага е, че е карал бързо... Пак си завираме главата в пясъка като щраусите. Какво значи карал е бързо - автобус в София не кара с повече от 30-50 км/ч. Не скоростта е причината - престанете с тая простотия - несъобразена скорост - няма такова нещо. Причините за катастрофите са други и докато тъпата полиция не започне да разследва и съобщава ИСТИНСКИТЕ причини за катастрофите, не очаквайте да има спад на произшествията. Човека в стремежа си да запази автобуса и живота си е заобиколил дупката и вероятно е навлязъл в насрещното платно. ТОВА е истинската причина за катастрофата. Ама полицията ни е рядко тъпа, за да може да прави адекватни изводи.

Тази тема с дупките и неравностите по Софийските улици е толкова брадясала че, повечето от вас не са били родени когато е започнала! Нито Тодор Живков реши проблема, нито Бойко Борисов ще може да го реши! Извода е че, не системите на управление са криви а, управниците ни!

Ами айде запълнете ги тее хралупи де! Дупките вече не се измерват в милиметри, а в педи! някои от тях са прояли 3 слоя асфалт!

Къде е назначеният от Борисов полицай или бюрократ до ВСЯКА ДУПКА? Съдете Фандъкова и общината за разхищение на данъците и за некадърност...

Полицията ТОЛЕРИРА шофьорите от градския транспорт, въпреки, че много от тях карат като побеснели. Нищо чудно и сега, да изкарат момичето виновно, че... е карало с "несъобразена" скорост.

Шофьорите на автобусите като на рали когато се прибират за гараж! Няма има дупка, карал е малоумно!

Като гледам какво си написал, май само въртиш педалите. Трол!

Ти водач ли си?

Изпълниха ли заповедта на Бойче да има полицай или чиновник до дупката?

Да, да винаги търсят в коя дупка да си го заврат (за радара става въпрос)

Улиците в града също са изпълнение с дупки. И те ли са част от републиканската пътна мрежа? На Запад много често заспиват, защото пътищата са толкова равни, че не се усеща нищо. Затова и автомобилите не се износват толкова често. Докато в България навсякъде е кръпки, неравности и дупки. И автомобилите подскачат и пропадат хиляди пъти ежедневно.

Са написали акт на девойчето, щото автобусажиата нема как да е виновен...

Убеден съм, че през последните 30 години единственият път е България създаден по стандарт е от разколона за Стражица, до разколона за село Козаревец /главен път София-Варна/. Този участък е правен някъде през 90-те, до колкото знан от чужда фирма и все още е перфектен, гладък и о, чудо, няма нито една дупка. Според мен за последните 30 -години няма друг участък правен нов или ремонтиран, който да е изпълнен по стандарт. Това е основният проблем с пътищата ни. Пари има, изпълнението куца. Колкото и пари да налеем, проблемите ще останат. Това "усвояващите" го знаят много добре, разбира се.

Те тоя участък няма да го пипнат за ремонт ако ще и да се разшири дупката до размерите на езерото в Дружба. Нали ще има тая година кокурс за южната дъга...

А какво пише в акта? Несъобразена скорост или липсваща инфраструктура? Залагам на първото...

Не позна. Шофиране в насрещното. Глоба н'ам колко си бона + книжката за н'ам колко си месеца.

И като се събуди, какво! ооо, аз съм си в България....

тази дупка е "златна". Знаете ли колко печеля от нея? На всеки 3 месеца уж я кърпя и прибирам едни хубави пари. А освен мен има още такива експерти по дупките навсякъде. Я се отледайте - цялата държава е в дупки и от там тече ли, тече... парички от разпределение на бюджета. Знам аз, дупката е много хубаво нещо. Айде, че да ида пак да си прибера бонуса от нея... Поздрави от шефа на пътно строителство!

Дупките вече са толкова много и големи ,че и резервната гума в багажника ми се спука както си карах,що се правите не глухи и кьорави бе крадливи псета от общината ????????? идват избори ...

19 годишната сигурно си е правила селфи или си е гледала силикона по джуките. Дано това да и за урок, че пътя не е място за гримиране или фризьорски салон. пожелавам и леко, но трайно увреждане, защото иначе русата и глава няма да увре.

Какво да направи момичето, след като ясно пише, че шофьора не е могъл да овладее автобуса?!

Профи от профан ли идва?

Защо не е имало полицай до дупката? Премиерът-Слънце нали се разпореди? Важното е да си плащаме-данъци към Общината,винетки и пр. Дано бързо се оправи момичето. Ако снимката е от тази катастрофа-автомобилът е тотална щета.

И да е имало полицай,вероятно ПО НАВИК е бил в ....ХРАСТИТЕ :)))

Вероятно е карал с 80 за гараж. Не, че това оправдава кметицата.

Ако беше карал с 80, нямаше да има грижа. В повечето случаи по-високата скорост води до по-малко щети от дупката по автомобила.

Дупка на пътя се преминава или с 5 или със 105 км/ч! Ники Лауда

А знаете ли, че има държави, в които хората не могат и да предположат, че може да има дупка в асфалта...

В Русия, там няма асфалт

Да, знаем! На един от такава държава му разправях в неговата страна за дупките тук. Той каза - явно имате много хора в затворите. Тц. Ами щом такава ви харесва...

Не бе от марсианската пътна мрежа е . Мръсни крадци.

Това не е дупка,а цял....КРАТЕР....поне 30 санта дълбок....видях я по ТВ-то! Не ми се мисли,ако в нея влезе лека кола с 13-14"-ви гуми! И е в София...макар и на Околовръстното! А какво е в дълбоката провинция....ние си знаем !

Аре сега пак лъжене за да се замаже положението. Каква републиканска мрежа е околовръстното на софия? Ясно е че общината дезинформира с цел да прикрие истината. За републиканската мрежа не се ли искаше винетка? Всички ли са с винетки по околовръстното?

дупките ги кърпят 2 пъти годишно прескъпо и нито веднъж качествено парите попиват в дупките аман !

у дупките на кметицата трябва да се постави качествени асфалт та да не се налага да се плаща многократно за пълненето. и в цялата страна трябва добре да се асфалтират дупките на кметове и кметици та да не попиват данъците в тях !

Гласувай за самоковското гюбре, псувай в задръстванията, плащай на монтьори, плащай данъци, плащай винетки....

Естествено, че ще установят, че шофьора е карал с несъобразена скорост! :( А, това, че вероятно дупката предразполага за злополука на супер натоварен път по който хиляди автомобили на ден я избягват, а въпросния случай е 0,001% от общия брой МПС-та, никой не гледа.

В Бяла Слатина видях призив който ми хареса: - Граждани пазете дупките -те са ваши!

В много случаи виждам как коли навлизат срещу мен и аз намалявам, защото иначе ще се ударим, ако автобусът е навлязъл внезапно и насреща водачът не е могъл да намали е ясно. Не ми е ясно защо, след като и децата знаят, че трябва да минеш през дупката , но не и да удряш превозното средство отсреща, автобусът е решил да навлиза? Няма как да не е видял колата, няма щом е видял дупката. Нищо не го оправдава.

Да, точно така, нищо не го оправдава. Крадците в общинските администрации и АПИ нямат нищо общо със състоянието на улиците и пътищата. Дупките сами изникват, на всичкото отгоре не се и оправят сами.

Гумата, забелязвам че си адски тъп. Явно си и неграмотен. Ясно е описано, че шофьора не е могъл да овладее автобуса след пропадане в дупката. Сега схвана ли?

Точно така, не управляващите са виновни за пътищата-гробници, а шофьорите. Ти дебил ли си или ти плащат да пишеш глупости?

Тапирът с автобуса си мисли че като е с автобус и навлезе в насрещното то другите ще му направят път...е аз и други му му правим щото му знаем мисленето но сега е попаднал на неопитно момиче и трябва да бъде жестоко наказан -100% че е карал много бързо за гаража !!!

Не че ме е много грижа за автобусаджията, ама следващия път като се нахендриш ТИ в някоя дупка и ти подскочи колата на майка ТИ у дивия, много се надявам да бъдеш жестоко наказан и да дойдеш да коментираш пак тук кой е виновен...