Бандити пребиха и ограбиха възрастно семейство

Маскирани крадци нападнаха и ограбиха възрастно семейство в дома им в димитровградското село Злато поле.

Обратно в новината

Коментари - Бандити пребиха и ограбиха възрастно семейство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прилича на планиран този геноцид към българския народ - нашите старци биват пребивани и убивани всеки ден и оставени да оцеляват с пенсии от по 80-100 евро. Във същото време младите хора са принудени да напускат страната... И така, докато опразним хубавата земя, наречена България.

Докога ще продължава този терор и тези престъпления спрямо възрастните хора по селата? ДО-КО-ГА?!?

Хайде бе! Кога ще върнат вече смъртната присъда?

Бандити/ГНУСНИ МАНГАЛИ пребиха и ограбиха възрастно семейство

Води се геноцид срещу Българите от много години под диктата на руснаците и с употребата на малцинствата като бай мангуста и сие. Ако трябва да се оправяме качествено с тези проблеми трябва да започнем от руския ботуш и наместниците му у нас, минем през тайните общества които мътят зверски активно водите в България и по света и стигнем до наложените ни с измама сегашни управници и малцинствата като мангусти, някои арменци и евреи. Докато не лишим цялата тази верига от жизнана дейност на наша територия то избиването на нечии зъби ще ни като морски бриз в летен ден на фона на това което изброените причиняват на целокупния, доста промит и затова толкова толерантен да не кажа толерастен Български народ. Междувременно е валиден закона на ЖУнглата и затова моля Ви се братя, които има законно или нетолкова законно оръжие и лопата да си ги държи на близко и удобно за употреба място, както и да не се плаши да ги употреби в ЖУнглата сме и няма място за мекушавост. Правите ли това, както и самоделни оръжие за общо отсрелване на крадлив мургав добитък то всеки мангуст ще е по сигурен че бързо ще види свети Петър от упор и ако му се живее ще се замисли. Ако ли не ..бум-тряс, дупка, сода каустик и на сапун. Крадливите и агресивните цигани!!!! не другите ако не за друго то за сапун са отличен източник на материал.

Раничко си се напушил!!!

"Опасност за живота им няма" Пълна глупост. Има разбира се,с избити зъби се сменя начина на живот,самочустеие ,особенно за възрастни хора. По най бърз начин пандела ,не 2, 3 години.Максималната присъда за опит за убийство!

ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН ЗА САМООТБРАНА ПРИ НЕЗАКОННОТО ВЛИЗАНЕ В ИМОТА ТИ !!! КАТО ГРЪМНАТ ДЕСЕТИНА КРАДЦИ / ЦИГАНИ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ / , КРАЖБИТЕ И ГРАБЕЖИТЕ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ НАМАЛЕЯТ !!!

В България това да пребият,ограбят и изнасилят възрастни хора и нападателите да останат ненаказани наистина не е новина,да бият лекари,деца да се пребиват едно друго в училище,хората да ровят по боклуците, алчни адвокати и собственици на хосписи да заграбват чужди имоти,че измислени държавни комисии се почесват по главата и определят баснословни цени на ток и газ също не е новина-в България е важно,че някакви политици вече месец се пазарят за министерски кресла,депутати се замерят с кални думи и се грижат само за себе си. Медиите ни заливат от сутрин до среднощ с безмозъчни шоута ,плеймейтки и чалгаджии-ами хак ни е-когато човек не умее да се бори за правата си и не излезе и не измете боклука ще вегетира в клоаката ,наречена България.

На територията България ,това вече не е новина.Тук могат да те ограбят , пребият ,убият ,ей така за отскок ,при това без никакви последствия за извършителя.Могат да се бият родители от синове ,дъщери ,а и от тяхните внуци ,могат да се бият учители , ами те за това са поставени и разни недоучки, и родители -лумпени да ги отупват.Та неолибералната демокрация ,го разрешава,даже поощрява , защото докато 95% от населението тъне в скотска мизерия и урежда междуличностните, и финансови отношения с убийства, и побои,то няма да обърне внимание на фантастичните кражби ,на демократично избраните ,родни управляващи, и политици. Същите тези политици,който под мантрата за "по-малко държава, и повече неолиберална икономика " доведоха една уредена държава до някаква кланова територия пред ,която страни като Либерия ,Руанда ,Боркина фасо ,изглеждат като символ на просперитета.

Знаете, че всички биографии на диктатора Тодор Живков бяха нагласени. Даже да се каже, че са нагласени, е малко. Мистифицирани бяха и документите, по които би могло да се направи някакво изследване на произхода му. Книгата ми за него по същество е научен труд. В книгата си посочих всички измислици, съчинени от приближените на Тодор Живков и най-вече от съветника и биографа му Димитър Методиев. Две от частите са озаглавени Белите полета в биографията на Диктатора и Фалшификатите и фалшифицираните параграфи в биографията на Диктатора. Когато липсват документи, може да се възстанови историята по други данни. Това е езикова археология. Благодарение на тази технология и на това, че моят шеф Тодор Бояджиев ме изпрати в командировка уж по специалността да проучвам помаците в Тетевенско и Правешко, аз успях да направя пълно проучване на биографията на диктатора Живков. Преди това Руси Стойков, още в началото на 70-те години, ми каза, че в Ботевградско живеят така наречените кръстеняци, тоест, цигани, които са били побългарени насилствено от един руски офицер, и че Тодор Живков произлиза от такава фамилия. След като вече имах този сигнал, за мен не представляваше никаква трудност да открия кръстеняците. Конкретния повод и описанието на покръстването открих в записките на един известен български държавник - Тома Василев, и така попаднах на рода Яшарови. Яшар на турски значи Живко и при побългаряването са си променили името на Живкови. Открих защо повечето правчани са с име Тошко и Тодор и защо им казват Тоше. Защото при покръстването е използван свещеник от близкия манастир Св. Тодор и попът при всеки е казвал името на светеца Тодор и така са се намножили Тошетата в Правешко. Така открих част от биографията на Тодор Живков и рода по баща на Диктатора. Намери се едно свидетелство, че циганинът, който е носил главата на Бенковски, е бил прадядото на Живков.

тодор живков, георги димитров, боков, йорданов и други комунистически функционери са от цигански произход ето защо партията винаги защитава циганите

Става като на Запад - ЕТНОСА на въпросните бандити СЕ ПРЕМЪЛЧАВА НАРОЧНО ! Да не би да има расова омраза видиш ли.... мир да има само, пък те нека си пребиват народеца ПРОСТ.

Имал пистолет,ама требва да го държи в касата заключен,келфайда от пистолета му!

По селата положението е трагично. Ръчкано е с цигани и всяка година става все по зле.

Крайно време е народа да вземе пушките след като даржавата не може да се справи с битовата престъпнос

Цецоолу, не ти спря гагара като говореше за полицията това, за полуьияра онова - насреща - кръгла нула. Заплададжия и некадърник.

Se taia

човека е имал пистолет, и?

Няма го Стига вечето от ГЕРБ да вземе мерки. Нормално, за фронтова територия е нормално,тигрите нападат най слабите и беззащитни. Време е народа да се самоорганизира срещу престъпниците от всякаква порода ,степен и вид. Няма как , става страховито. Това вече не са ценности а война срещу народа. Не случайна преди година в едно пловдивско село баба Мара се е провикнала, МАНЧО СТАВАЙ НАПАДАТ НИ.

ЦИТАТ: ако до сутринта не му предадат убийците ЦИТАТ: След няколко дни някой пропява Е, МНОО СТРАШЕН БЕ - СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ! ЦИТАТ: При акцията са открити крадени вещи, пари, за които тези, у които са намерени, не могат да дадат обяснение за техния произход. НАЛИ ИМАЛИ СТРАХ, КАК ТЪЙ НАМЕРИЛИ КРАДЕНИ ВЕЩИ, НАЛИ МИЛИЦИЯТА ДЕБНЕЛА????? НЕЩО ПОСЛЪГВАШ МАЙ?????

vasil

А колко БЪЛГАРИ е убил Чочоолу?-питам аз и отговор не искам.Много!Стартирал е като разбойник и конекрадец,такъв си и останал. Управлението на тия като него е главната причина за всеобщата цигания,без значение на етнос.

Като всичко знаеш и не искаш отговор защо си чешеш клавиатурата и се правиш на интересен ,или трябва да заработиш стотинки.

Прав си имало е и доста хора който са разстреляни след 9-09-44год. но много от тях са си го заслужавали , не забравяй че историята е като лека жена и се пише от тези дето са на власт. От както дойде демокрацията поне един учебник по история прочел ли си ?

За три дни са намерени и за 10 дни осъдени и си прав бил е страшен щом двадесет и няколко години след случката са имали страх от властта . А циганина си краде от както се е домъкнал след османците.

Алоооооо Власт имащите от ВСИЧКИ ПАРТИИ !!!!!! ДО КОГА ще ТОЛЕРИРАТЕ тази ПРЕСТЪПНОСТ ??????? ПОЖЕЛАВАМ Ви и Вие така да свършите в ръцете на такива зомбирани престъпници и никой даже да не разбере за вас, защото сте БОКЛУЦИ !!!!!

"с очакването за голяма плячка, тъй като мъжът гледал кокошки и продавал яйца по пазарите"

НЯМАШ ВЪЗПИТАНИЕ ЗА ПЕТ СТОТИНКИ .

Даааа, НАРОДЕ ... Време е да грабнем тоягите..и кой кого сври, оправия от тази държава не чакайте....

Докато не бъдат хванати няколко от тези и не бъдат РАЗСТРЕЛЯНИ публично все така ще бъде. Вдигай се НАРОДЕ, дойде време за революция иначе така ще мрат нашите родители по селата а след това е и наш ред.... Правете си сметката ИСКАТЕ ли ТАКА да Живеете....

vasil

Моите родители и на мнозина други си умряха в града ,при децата си.

от какъв произход са бандитите - ще ни информирате ли или вече е ясно и не смеете - макар, че ние сме сигурни какви са - докога ще ги търпим и защо никой нищо не смее да направи да ги вкара този тип бандити в правия път - крадат, убиват, изнасилват, не работят, лежкат на нашия гръб и на всичко отгоре са онеправдани - тежко ни, българи

така се действаше по мое време .По времето, когато става инцидентът в "Столипиново", ген. Неделчев командвал армейските части в тогавашния Старозагорски окръг. Веднага след като научил, че убийците на племенника му не са разкрити, Чочоолу заминал за Карлово. Там влязъл в поделението на танковата бригада и незабавно вдигнал под тревога два танкови батальона. Накрая, без да се съобразява, с когото и да било, лично повел колоната танкове към Пловдив. Хората му обграждат квартал Столипино, който се населява от 50 хиляди цигани. Събарят една къща, а генералът довежда до знанието на обитателите на квартала, че ако до сутринта не му предадат убийците, ще започнат да събарят и другите. Понеже се стъмва, той издава заповед никой да не се показва навън преди да се разсъмне, защото ще стрелят на месо. Идват тежко въоръжени милиционери и започват да претърсват домовете. Група мъже на млада и средна възраст, въоръжени с брадви и ножове, оказват съпротива, но направо са пометени от милиционерите, които прибягват и до брутални действия. Всеки, у когото е намерен нож, брадва или нещо друго, което може да се използва като оръжие, е арестуван и затворен в мазетата на пловдивската община. Там попадат и жени, които отправят клетви към блюстителите на реда и военните. При акцията са открити крадени вещи, пари, за които тези, у които са намерени, не могат да дадат обяснение за техния произход. Столипино изтръпва в панически страх. След няколко дни някой пропява на милицията кои са убийците и те са заловени. Ген. Чочоолу иска да му ги предадат и лично да ги разстреля, но милицията успява да ги опази и ги предава на прокуратурата. Оказва се, че това са 9 мъже на възраст от 23 до 36 г. Съдът осъжда 4 от тях на смърт, а останалите получават от 17 до 25 г. лишаване от свобода.Случилото се така наплашва обитателите на Столипино, че до 1992 г. никой от тях не си позволява да извърши дори най-дребното престъпление

Не е трябвало да спират до разкриване на убийците по конкретния случай, да бяха сринали до земя всички къщи и премазали всичките му обитатели, цена нямаше да имат.

За това свое деяние генерала е свален от всички постове и е пенсиониран. За съжаление няма вече такива хора и войска няма.

TIREX

жертвите са съпричинили престъплението щото имали 1500 евро.. интересно ако бе ги застрелял чичката? колко ли години щяха да му дадат?

Николко нямаше да му дадат, защото те са влезли в жилището му. В такъв случай закона дава право да превишиш степента на неизбежна самоотбрана.

Лееееко си се поообъркал!Няма такова нещо. Щеше да си лежи , защото не е отговорил със съответното оръжие с което е нападнат. Тук не е САЩ!

по всяка вероятност са се похвалили на съселяните колко добър им е бизнеса и резултата е налице

Без калашник във всеко семейство няма да стане справедливост.

НЯМАХМЕ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, НО ИМАХМЕ РАБОТА И СПОКОЙСТВИЕ ТОДОР ЖИВКОВ НЯМАШЕ ТОЛКОВА ВИНА А ТЕЗИ, КОИТО БЯХА ОКОЛО НЕГО ГО ЛЪЖЕХА ТЕ СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ БАНДИТИ,ТАКА,ЧЕ НА ТЯХ МЯСТОТО ИМ Е В БЕЛЕНЕ.

ВЪРНЕТЕ ВСИЧКИ ЗАВОДИ,ПРЕДПРИЯТИЯ, КОИТО ТОДОР ЖИВКОВ НАПРАВИ А ВЙИЕ ГИ ПРОДАДОХТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ И ОСТАВИХТЕ НАРОДА БЕЗ РАБОТА, БЕЗ ОБРАЗОВАТЕЛНА СИСТЕМА БЕЗ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ .ПО ЖИВКОВО ВРЕМЕ ТАКА ЛИ БЕШЕ ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕ БЯХМЕ НА ЕДНИ ОТ ПЪРВИТЕ МЕСТА, ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ДЪРЖАВНА А НЕ ЧАСТНА И СИ КУПУВАТ ДИПЛОМИ.

ЕИ КУКОВИЦЕ,НЯКОЙ ОТ ПРЕДПРИЯТИЯТА ОЩЕ СИ СТОЯТ ХАРЕСАЙ СИ ЕДНО И ОТ УТРЕ ПОЧНИ РАБОТА,А ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА И ЗДРАВНАТА СА СИ СЪЩИТЕ-КАКВО РЕВЕШ САМО.

от такива хаховци - миряни и поклонници на Велики Буда половината народец тъне в мизерия и простотия

настъпила е пълна путинизация, няма спасение.

Прав си,някои трябва да се връщате там откъдето сте излезли!

Възстановяване на Крумовите закони, само това е лечението.

ръце съм това да се случи

Да да и да с двете ръце

Крайно време е правителството да осигури спокоен живот на малкото сотанали нормални хора в дарзавата, които и без това се чудят как да свържат двата края. зоката и боката може да варнеат малко от присвоеното и да се подсили полицията която не е изобщо корумпирана .

от умрял писмо получавал ли си

всички крадци и разбойници да посещават веднъж месечно народното събрание - там могат повече ценности и пари да намерят отколкото в старите хора.

Да ве, ще намерят. нали един разправя оня ден, че получавал заплата 1200 лева - за какво по-напред?

няма го костов, всичко се разпада

Крадците вече дори не се притесняват, разказват си къде какво са крали, но ако на място не може да се вземат отпечатъци или да се намери задигнатата стока, ги пускат заради липса на доказателства. Безспорен спец в селските кражби бил ром на име Форко. Задържан е стотици пъти, има десетки висящи дела, но вечно си е на свобода. Даже напоследък имаме случаи да го пуснем и още същата вечер да го заловим на следващото местопрестъпление, изумяват се криминалисти. През последните месеци крадците даже се разпищолили и директно казвали в очите на полицаите, че никой не смее да ги пипа заради задаващите се избори.

През последния месец на ден в Пловдив и областта се регистрират средно по 12 кражби. Рядко броят им пада под 10, а има дни, в които са по 18-19. Това обаче далеч не е реалната бройка, тъй като много от пострадалите изобщо не подават жалба в съответното Районно. Причините са различни - някои изобщо не знаят кога е станала кражбата, тъй като не посещавали с месеци вилата или къщата, други вече са ставали жертва на крадци и извършителите не са били разкрити, трети смятат, че е просто загуба на време.

Смеят ни се в очите: Нямате доказателства, не можеш даже един шамар да им удариш, нервират се полицаите.

дребни разбойници. Големите са във властта. В четирите власти. Наричат се политическа класа, лидери, депутати, статукво.

...каде е Aрлин Aнтонов ??????...няма ли вече истински балгари ?...няма ли вече истински полицаи ?...няма ли вече истински маже ?....страната ни е заприличала на цигански катун !...каде е онзи тиквеник дето щял да копае нови кладенци ?...това положение е негова заслуга и на тези като него !...имахме дарjaва за която ни завиждаха...а сега сме демонократичен цигански катун !

Няма ли грОмотни?

...когато мангалите нахалтат в домати не сам сигурна дали ще си толкова отворен ?!...дали и на тях ще им правиш поправки докато те бахтят по "грамотната " кратуна ?...желая ти смелост !

ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ УБИВАТ И КРАДЪТ, ДОКАТО ИМА БЕЗРАБОТИЦА И НИСКИ ЗАПЛАТИ ТОВА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА. ПИТАМ УПРАВЛЯВАЩИТЕ КАК ЩЕ ПРЕЖИВЯВА СЕМЕЙСТВО С ДЕЦА С 500 ЛВ НА МЕСЕЦ ЗА ХРАНА ЛИ,ЗА ОБЛЕКЛО, ТОК, ВОДА И РЕД ДРУГИ ПОТРЕБНОСТИ.. ВИЕ СЕ ПОДИГРАВАТЕ С БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. КОЛКО ХОРА СЕ САМОУБИХА ИЗПАДНА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ В ДЕПРЕСИЯ ,ДОКОГА ЩЕ ТОРМОЗИТЕ ДЕЦАТА НИ? МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ 2000 ЛВ А НЕ 500 ЛВ. ВИЕ ЗАЩО НЕ ЖИВЕЕТЕ С 500 ЛВ ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ? ГЛАДЪТ ПРИНУДИ ХОРАТА ДА СТАНАТ БАНДИТИ ВИЕ СТЕ ОЩЕ ПО ГОЛЕМИ ГРАБИТЕЛИ ВЗЕМАТ ПРИ.ЕР ОТ ВАС. УБЕДЕНА СЪМ,ЧЕ НАРОДА СЪЖАЛЯВА ЗА ТОДОР ЖИВКОВ.

ТОДОР ЖИВКОВ НЯМАШЕ ДА ТИ ДАДЕ 2000ЛВ ЗАПЛАТА,НО ЩЕШЕ ДА ТИ ОРГНИЗИРА ЕДНО ВРАЗУМЯВАЩО ПЪТЕШЕСТВИЕ ДО БЕЛЯНЕ;)

Искам да живея на село, но жената не дава, че ще гръмна няколко тъмнозелени от електората на боко.

Сите сигани - стройте се на плаца и към каменарната. При Тошо немаше лабаво със сиганите. Ама сега нали те узбират за 3-ти път Боко Слънцето и не требва да се пипат.

... това са били чистокръвни индо-европейци, ама по-индо .

Че Боко не спря ли битовата престъпност веднъж завинаги...

Циганите не са човеци, трябва да се лишават от гражданство и вън от България.

още прясно встъпил в длъжност бойколитиката вече действа

имали са късмет,че вратата е била отключена,ако имаше време мъжа да вземе пистолета хич нямаше да им се размине

66 - годишен мъж и жена на 65 годни от димитровградското село Злато поле са били нападнати, бити и ограбени снощи. Неизвестните лица са отключили дворната врата на къщата и през незаключената входна врата са проникнали в жилището около 22:00 часа. Нападнатото семейство твърди, че крадците били с височина около 1,70-1,80 см, облечени в черно, с раници на гърба и маски на главите. Те имали мургава кожа, говорели български и ромски език. По случая е образувано досъдебно производство, работата продължава, информират от полицията.

КАКЪВ Е ТОЗИ "РОМСКИ" ЕЗИК!? ДА НЕ Е БИЛ "ЦИГАНСКИ"!

"Битовата престъпност" се "гони" с РЕАЛНИ ДЕЙСТВИЯ, а не с обещания,европейски и национални проекти, програми, от коио ТРИМА лапат, ТРИСТА зяпат! Думите, изписани на хартия и уз преследващи, имат едно предназначение - да бъдат отпечатани на тоалетна хартия!

Ох, кога ще дойде времето на справедливостта и възмездието...

всеки със оръжие и стрелба на поражение

Тия са неорганизирани! ония от ТВ-тата с куката бачкат само по организираните1

Живот няма в тази държава. За насилие над деца и възрастни хора трябва да се въведе смъртно наказание! Нали никой не вярва, че като поседят в затвора, ако ги хванат, ще се очовечат тези изроди?