Коментари - Въоръжен грабеж в голяма охранителна фирма в София | Днес.dir.bg

Въоръжен грабеж в голяма охранителна фирма в София

Маскирани и въоръжени мъже извършиха обир в инкасов център на голяма охранителна фирма в столичният квартал “Овча купел“ късно снощи.

Обратно в новината

Коментари - Въоръжен грабеж в голяма охранителна фирма в София | Днес.dir.bg

Коментари

Я , тия леко пострадалите ги вкарайте малко на интервю, да разкажат с кой са били в комбина.....

Тази охранителна фирма май ще фалира............та тя собствените си финансови средства не може да опази, камо ли други............

В други сайтове има качено видео от обира. Правят впечатление няколко неща: - инкасото стои пред портала прекалено дълго време, особено за превоза който извършва. - действията на обирджиите приличат на рутинни тренирани движения. Особено на единия, който вади шофьора, вижда се как го пребърква на земята. Оръжието се държи по много специфичен начин, който не е характерен за кварталните батки. всичките им движения изглеждат отработени и рутинни. Нали знаете кои имат подобни умения, е не не са обикновените пешаци от районното. Тука става дума за бивши или действащи полицаи много вероятно в комбина с някой от инкасото. Най-малкото една съвсем обикновена рутинна проверкаможе да ги издъни - това означава че знаят къде са полицейски постове тази вечер, и разполагат със служебни карти за легитимация, ако нещо се обърка. Няма да се учудя да са същите които са отвлекли адриан.

Прекаляваш с гледането на "От местопрестъплението"....филмирал си се:)

Сериали и телевизия като цяло не гледам. Обаче в тубата има достатъчно на брой извадки от камери по време на обири на магазини и бензиностанции, банки. Отвори изгледай малко от тях и ше видищ за каква припряност става дума. След това намери и изгледай няколко пъти цитираното видео. Ако за теб е нормално специализиранс кола, возеща много пари, да стои толкова дълго време без да й отворят вратата, значи си тъп съаршинка и по тази причина разкриваемостта на престъпленията от мвр е толкова малка:

Таз новина дали са дали тази сутрин по CNN?

Да ги хванат онези дето със 120 маскирани-бопа,жандармата,някакво бюро за защита хващаха десетина местни и известни на всички айдуци.Две години ги наблюдавали докато онези вършели зулумите,две години хората са пропищели от тях, а тия ги наблюдавали.А, ходете да хванете неизвестните да ви видя какви ербапи сте.Пък и пресконференции дават!Трябва да изпишат бая обяснения защо са оставили местните айдуци да дерибействат цели две години.Шматароци ненагледни на мама!

Нека някои звънне във фирмата представяйки се за журналист за да провери колко от новината е вярна. Както винаги се оказва истината е около 10%, което значи, че ДИР пуска яко изопачени новини с тенденциозната цел да предизвиква безсмисленни коментари и изопачени представи или внушения от които обаче произтича харчене на жизнене енергия в грешна посока която ни е необходима за по-качествен живот и за харчене в по-креативни посоки въобще.

Мутренска му работа! Няма да ги хванат, защото всички са в кюпа!

ПИТАМ: Защо този трезор е залепен за жилищен блок? Защо е точно срещу 149 училище? Случвало ми се е много пъти сутрин охраната въоръжена с автомати да затваря улицата, а ние сме принудени да обикаляме!

А за какво има охранители ??? Докога ще четем за пребити или убити охранители? Нали затова са назначенк,да стрелят при грабеж. Защо съществува такава длъжност,"охранител" ?

В репликата Ви просто заменете "охранители" на "полицаи" и ще се сетите в коя държава живеете.

Стар филм.

Понеже главният секретар на МВР знае кои са бандитите,време е да сложи кафеварката и да сервира кафето -те скоро ще му дойдат на гости да му дадат полагаемото.

... и лъсна истината за мерките взети по време, а и след отвличането! Формулата "слаба полиция, силни охранителни фирми" също не сработва. Иначе твърдим, че сме силна държава и подготвени за предизвикателства и Шенген.

Коя е фирмата ?

ASP

161

Когато охранителната дейност се изпъляваше от полицията,нямаше такива гафове.

ОХРАНИТЕЛИТЕ ЛЕКО ПОСТРАДВАТ, А ТРЯБВАШЕ ДА Е ПО-ДРАМАТИЧНО ! ДА ИМАШЕ ПОСТРАДАЛИ И БАНДЮГИ ! ТЕЗИ РАБОТИ МИРИШАТ НА НАГЛАСЕНО !!!

..става все по-хубаво, УРАааа...! Чудничко щом започнаха крадците, да си крадат помужду си ...така е редно!

Нямаше да се стигне до тук, ако на вратата на трезора имаше лепенка на СИК. От онези, преди време...

Лошото ще бъде ако парите са застраховани някъде и пак ще трябва да плащаме.

Със сигурност са !

Е,поне една добра новина за деня.Ако всеки ден е така ще се оправим.Нека крадат от крадците и те да почувстват как се живее с 300евро на месец седната честност.

Ходи да работиш и изкарваш пари, а не да висиш по форумите и да се оплакваш и плачеш като вдовица за....

Радио Ереван: "Снощи, полицаи преоблечени като бандити, са обрали инкасов център в София, и са били подгонени от бандити, преоблечени като полицаи.

d4

да "поразпитат" ама с малко по особени методи охранителите.ударени с тъп предмет по главите... и ще си спомнят доста неща.

Напълно подкрепям споделеното.Особенно този ударения по главата...

И на вас ли ви се струва че охраната и обирджиите са бис бизе...

ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛАГАМ, че за извършваните обири виновни са от ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб"...!!! Още през 2011 година по предложение на ЦвъкУшака беше променен Закона за инкасото в полза на току що създадените под негово ръководство Частни охранителни фирми, и те изместиха действащите до този момент ведомствени такива (в Български пощи, в банките, в търговските вериги и т.н.)... Не стига това че таксите за услугата излизат солено и загробващо на обслужваните фирми, но и служителите в тези частни охранителни фирми са набирани основно от кримиконтингента, и в техни ръце попада информация за обектите, сумите, и начините за придвижване и съхранение...!!! Има ли нужда повече да се коментира по проблема?... Според мен няма...!!! Дааа...!!!

Трезорите ги задумкаха още когато МИХАИУ МИКОВ ОТ БСП БЕШЕ ШЕФ НА ПОЛИЦИЯТА! ПОНЯЛ , ТРОЛЧИК?!

Те трезорите са ги думкали и преди 1989 г., но сега говорим за бума на обири на инкасо...!!! Понял опорчик...!!! Ха, ха, ха...!!! :::)))

Дали пък не е ''kakвото плащаш това получаваш''. Прави впечатление ,че много фирми пестят от камери ,наемат възрастни хора за без пари ,пък после беля. Добре че никой не е пострадал! Като гледам как се завръщат някои така до болка познатии ''леко'' позабравени белези от 90-те въобще не бих се изненадал ако конкурентна охранителна фирма да е ''намекнала'' че не са наели правилния охранител....

Инсценировка или не, изводът и тук е, че ключови системи на държавата ни не работят.

Както е определено да се казва "На спечелилите....честито. Можете да целунете булката".

Абе тези грабежи на между охранители най- често са елементарни инсценировки. Т.е. бандитите се самоограбват. Как иначе се удря джакпот за 300 бона?

със сигурност е инсценирано. 23 часа по нощите! Кой превозва такива пари по това време?

Пак ли от VIP "брадър"...?

Тиквун Сикаджията какво ли ще каже сега? Клатят Му държавата? Комунистите са виновни? А... сетих се. Ще мълчи като п.... и ще направят някой зрелищен арест на квартални мутри и ще се похвалят, че са преборили организираната престъпност. Гласувайте пак за ГЕРБ и всичко ще е ОК!

#ТОЙ сутрин уж първо гледа CNN, а пък успя веднага да Ви сложи минус...!!! :::))) БОКоооо, ЛЪЖЛьоооо...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

При червените боклуци по - различно щеше да е

Че то накъде по-червено от БОКото бе - член на БКП, с партийна книжка скрита в джобче до сърчицето...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

бързи кредити.................. браво момчета :) явно са ВИ одобрили светкавично .

Т'ва не е обир, а е "спор за паркомясто" между кухоглави... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

В държавата на сикаджийската мутра!

Полицията издирва извършителите. Или извършителите издирват полицията?

Грабят ОХРАНИТЕЛИ - добре дошли в България !

БРАВО НА МОМЧЕТАТА!И ДА ГИ ХАРЧИТЕ УМНАТА!НЯМА САМО ГЕРБ ДА НИ КРАДЕ!НЕКА И ТЕЗИ, КОИТО КРАДАТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ И ОТ ТЯХ ДА ВЗЕМАТ!ЗАТОВА ЕДИН СЪВЕТ:НЕ СИ ДРЪЖТЕ ПАРИТЕ В БАНКИ НА БЪЛГАРИЯ!!!

В българия се появиха народни хайдути! Браво момчета.

И сега като започнат да раздават парите на бедните ...

Тъмна е цялата работа... Току така ли се крадат 300хил.? И то ако знаеш,че трябва да ги връщаш? Да си го кажем направо-какви са охранителите? Ненадеждни,безперспективни люде с ниски заплати! То други няма! А бъркат у меда!!! Е кво да им дойде на ум?!

Бързали да кешират че им трябва да платят данък "Дивидент" ...

Много станаха гафовете та ВИПа.

Прилича ми на постановка. От друга страна, ако са пострадали измамниците от "Каламарис груп", бих аплодирала крадците.

Какво толкова? Направили са им един качествен стрес-тест, спонтанно прерастнал в трес-тест. Нищо чудно ако не е инсценировка, да са хора от блока. Всичко се вижда като на тепсия от високото-кой как подхожда, паркира, къде застават охранителите. Може да запишеш видео на всеки екип как действа и да си избереш деня когато на смяна е най-немарливия екип. Ще си ги харчат със здраве.

Напълниха улиците с полиция за да се случват такива неща под носовете на полицаите. Отвличания, грабежи.. никакъв спад нямат. Единствената файда от показната полицейщина е това, че ще глобяват нас, които не убиваме, не отвличаме и не крадем. Съветвам БАЦЕ, без никой да не пита, да си стиска властта, да се вкопчва до края на мандата, защото никога няма да му се почетвърти. За ДПС ако е нужно ще гласувам.

Кво злорадствате бе. Днес Бацето ни прави дивия запад , някога да станем богата Америка. Така се правят нещата.

випа отече................

БГ се разпада ...

с гаранция от мутрата и ГРОБ

Ало дира, вие сте пълни идиоти! 90% от написаното са пълни глупости! Крайно време е да си проверявате предварително информацията, която публикувате. Смешници!

Едни мутри обрали други мутри.

Коментари - Въоръжен грабеж в голяма охранителна фирма в София | Днес.dir.bg

Въоръжен грабеж в голяма охранителна фирма в София

Маскирани и въоръжени мъже извършиха обир в инкасов център на голяма охранителна фирма в столичният квартал “Овча купел“ късно снощи.

Обратно в новината

Коментари - Въоръжен грабеж в голяма охранителна фирма в София | Днес.dir.bg

Коментари

Я , тия леко пострадалите ги вкарайте малко на интервю, да разкажат с кой са били в комбина.....

Тази охранителна фирма май ще фалира............та тя собствените си финансови средства не може да опази, камо ли други............

В други сайтове има качено видео от обира. Правят впечатление няколко неща: - инкасото стои пред портала прекалено дълго време, особено за превоза който извършва. - действията на обирджиите приличат на рутинни тренирани движения. Особено на единия, който вади шофьора, вижда се как го пребърква на земята. Оръжието се държи по много специфичен начин, който не е характерен за кварталните батки. всичките им движения изглеждат отработени и рутинни. Нали знаете кои имат подобни умения, е не не са обикновените пешаци от районното. Тука става дума за бивши или действащи полицаи много вероятно в комбина с някой от инкасото. Най-малкото една съвсем обикновена рутинна проверкаможе да ги издъни - това означава че знаят къде са полицейски постове тази вечер, и разполагат със служебни карти за легитимация, ако нещо се обърка. Няма да се учудя да са същите които са отвлекли адриан.

Прекаляваш с гледането на "От местопрестъплението"....филмирал си се:)

Сериали и телевизия като цяло не гледам. Обаче в тубата има достатъчно на брой извадки от камери по време на обири на магазини и бензиностанции, банки. Отвори изгледай малко от тях и ше видищ за каква припряност става дума. След това намери и изгледай няколко пъти цитираното видео. Ако за теб е нормално специализиранс кола, возеща много пари, да стои толкова дълго време без да й отворят вратата, значи си тъп съаршинка и по тази причина разкриваемостта на престъпленията от мвр е толкова малка:

Таз новина дали са дали тази сутрин по CNN?

Да ги хванат онези дето със 120 маскирани-бопа,жандармата,някакво бюро за защита хващаха десетина местни и известни на всички айдуци.Две години ги наблюдавали докато онези вършели зулумите,две години хората са пропищели от тях, а тия ги наблюдавали.А, ходете да хванете неизвестните да ви видя какви ербапи сте.Пък и пресконференции дават!Трябва да изпишат бая обяснения защо са оставили местните айдуци да дерибействат цели две години.Шматароци ненагледни на мама!

Нека някои звънне във фирмата представяйки се за журналист за да провери колко от новината е вярна. Както винаги се оказва истината е около 10%, което значи, че ДИР пуска яко изопачени новини с тенденциозната цел да предизвиква безсмисленни коментари и изопачени представи или внушения от които обаче произтича харчене на жизнене енергия в грешна посока която ни е необходима за по-качествен живот и за харчене в по-креативни посоки въобще.

Мутренска му работа! Няма да ги хванат, защото всички са в кюпа!

ПИТАМ: Защо този трезор е залепен за жилищен блок? Защо е точно срещу 149 училище? Случвало ми се е много пъти сутрин охраната въоръжена с автомати да затваря улицата, а ние сме принудени да обикаляме!

А за какво има охранители ??? Докога ще четем за пребити или убити охранители? Нали затова са назначенк,да стрелят при грабеж. Защо съществува такава длъжност,"охранител" ?

В репликата Ви просто заменете "охранители" на "полицаи" и ще се сетите в коя държава живеете.

Стар филм.

Понеже главният секретар на МВР знае кои са бандитите,време е да сложи кафеварката и да сервира кафето -те скоро ще му дойдат на гости да му дадат полагаемото.

... и лъсна истината за мерките взети по време, а и след отвличането! Формулата "слаба полиция, силни охранителни фирми" също не сработва. Иначе твърдим, че сме силна държава и подготвени за предизвикателства и Шенген.

Коя е фирмата ?

ASP

161

Когато охранителната дейност се изпъляваше от полицията,нямаше такива гафове.

ОХРАНИТЕЛИТЕ ЛЕКО ПОСТРАДВАТ, А ТРЯБВАШЕ ДА Е ПО-ДРАМАТИЧНО ! ДА ИМАШЕ ПОСТРАДАЛИ И БАНДЮГИ ! ТЕЗИ РАБОТИ МИРИШАТ НА НАГЛАСЕНО !!!

..става все по-хубаво, УРАааа...! Чудничко щом започнаха крадците, да си крадат помужду си ...така е редно!

Нямаше да се стигне до тук, ако на вратата на трезора имаше лепенка на СИК. От онези, преди време...

Лошото ще бъде ако парите са застраховани някъде и пак ще трябва да плащаме.

Със сигурност са !

Е,поне една добра новина за деня.Ако всеки ден е така ще се оправим.Нека крадат от крадците и те да почувстват как се живее с 300евро на месец седната честност.

Ходи да работиш и изкарваш пари, а не да висиш по форумите и да се оплакваш и плачеш като вдовица за....

Радио Ереван: "Снощи, полицаи преоблечени като бандити, са обрали инкасов център в София, и са били подгонени от бандити, преоблечени като полицаи.

d4

да "поразпитат" ама с малко по особени методи охранителите.ударени с тъп предмет по главите... и ще си спомнят доста неща.

Напълно подкрепям споделеното.Особенно този ударения по главата...

И на вас ли ви се струва че охраната и обирджиите са бис бизе...

ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛАГАМ, че за извършваните обири виновни са от ОрганизиранатаПрестъпнаГрупа"герб"...!!! Още през 2011 година по предложение на ЦвъкУшака беше променен Закона за инкасото в полза на току що създадените под негово ръководство Частни охранителни фирми, и те изместиха действащите до този момент ведомствени такива (в Български пощи, в банките, в търговските вериги и т.н.)... Не стига това че таксите за услугата излизат солено и загробващо на обслужваните фирми, но и служителите в тези частни охранителни фирми са набирани основно от кримиконтингента, и в техни ръце попада информация за обектите, сумите, и начините за придвижване и съхранение...!!! Има ли нужда повече да се коментира по проблема?... Според мен няма...!!! Дааа...!!!

Трезорите ги задумкаха още когато МИХАИУ МИКОВ ОТ БСП БЕШЕ ШЕФ НА ПОЛИЦИЯТА! ПОНЯЛ , ТРОЛЧИК?!

Те трезорите са ги думкали и преди 1989 г., но сега говорим за бума на обири на инкасо...!!! Понял опорчик...!!! Ха, ха, ха...!!! :::)))

Дали пък не е ''kakвото плащаш това получаваш''. Прави впечатление ,че много фирми пестят от камери ,наемат възрастни хора за без пари ,пък после беля. Добре че никой не е пострадал! Като гледам как се завръщат някои така до болка познатии ''леко'' позабравени белези от 90-те въобще не бих се изненадал ако конкурентна охранителна фирма да е ''намекнала'' че не са наели правилния охранител....

Инсценировка или не, изводът и тук е, че ключови системи на държавата ни не работят.

Както е определено да се казва "На спечелилите....честито. Можете да целунете булката".

Абе тези грабежи на между охранители най- често са елементарни инсценировки. Т.е. бандитите се самоограбват. Как иначе се удря джакпот за 300 бона?

със сигурност е инсценирано. 23 часа по нощите! Кой превозва такива пари по това време?

Пак ли от VIP "брадър"...?

Тиквун Сикаджията какво ли ще каже сега? Клатят Му държавата? Комунистите са виновни? А... сетих се. Ще мълчи като п.... и ще направят някой зрелищен арест на квартални мутри и ще се похвалят, че са преборили организираната престъпност. Гласувайте пак за ГЕРБ и всичко ще е ОК!

#ТОЙ сутрин уж първо гледа CNN, а пък успя веднага да Ви сложи минус...!!! :::))) БОКоооо, ЛЪЖЛьоооо...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

При червените боклуци по - различно щеше да е

Че то накъде по-червено от БОКото бе - член на БКП, с партийна книжка скрита в джобче до сърчицето...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

бързи кредити.................. браво момчета :) явно са ВИ одобрили светкавично .

Т'ва не е обир, а е "спор за паркомясто" между кухоглави... :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

В държавата на сикаджийската мутра!

Полицията издирва извършителите. Или извършителите издирват полицията?

Грабят ОХРАНИТЕЛИ - добре дошли в България !

БРАВО НА МОМЧЕТАТА!И ДА ГИ ХАРЧИТЕ УМНАТА!НЯМА САМО ГЕРБ ДА НИ КРАДЕ!НЕКА И ТЕЗИ, КОИТО КРАДАТ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ И ОТ ТЯХ ДА ВЗЕМАТ!ЗАТОВА ЕДИН СЪВЕТ:НЕ СИ ДРЪЖТЕ ПАРИТЕ В БАНКИ НА БЪЛГАРИЯ!!!

В българия се появиха народни хайдути! Браво момчета.

И сега като започнат да раздават парите на бедните ...

Тъмна е цялата работа... Току така ли се крадат 300хил.? И то ако знаеш,че трябва да ги връщаш? Да си го кажем направо-какви са охранителите? Ненадеждни,безперспективни люде с ниски заплати! То други няма! А бъркат у меда!!! Е кво да им дойде на ум?!

Бързали да кешират че им трябва да платят данък "Дивидент" ...

Много станаха гафовете та ВИПа.

Прилича ми на постановка. От друга страна, ако са пострадали измамниците от "Каламарис груп", бих аплодирала крадците.

Какво толкова? Направили са им един качествен стрес-тест, спонтанно прерастнал в трес-тест. Нищо чудно ако не е инсценировка, да са хора от блока. Всичко се вижда като на тепсия от високото-кой как подхожда, паркира, къде застават охранителите. Може да запишеш видео на всеки екип как действа и да си избереш деня когато на смяна е най-немарливия екип. Ще си ги харчат със здраве.

Напълниха улиците с полиция за да се случват такива неща под носовете на полицаите. Отвличания, грабежи.. никакъв спад нямат. Единствената файда от показната полицейщина е това, че ще глобяват нас, които не убиваме, не отвличаме и не крадем. Съветвам БАЦЕ, без никой да не пита, да си стиска властта, да се вкопчва до края на мандата, защото никога няма да му се почетвърти. За ДПС ако е нужно ще гласувам.

Кво злорадствате бе. Днес Бацето ни прави дивия запад , някога да станем богата Америка. Така се правят нещата.

випа отече................

БГ се разпада ...

с гаранция от мутрата и ГРОБ

Ало дира, вие сте пълни идиоти! 90% от написаното са пълни глупости! Крайно време е да си проверявате предварително информацията, която публикувате. Смешници!

Едни мутри обрали други мутри.