Мълчалив депутат ходи на работа със самолет

Депутатът от ГЕРБ Светомир Михайлов е истински "ас" в небето. Според справка от НС той е първенец по брой и стойност на закупените самолетни билети - 135 полета за 19 196,41 лв., съобщава в. "Труд".

Обратно в новината

Коментари - Мълчалив депутат ходи на работа със самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да разбера защо лаете само тук, а не се организирате като гърците например.ДРЪНКАТЕ КАТО ПРАЗНИ ТЕНЕКИИ, А УТРЕ ЩЕ СИ СЪЩИТЕ ОВЦЕ.КАКЪВ Е СМИСЪЛЪТ? Или просто си изкарвате яда, ама само анонимно?СМЕШНИ СТЕ!

С--рт за такива, на чужд гръб и 100 тояги са малко, ВИЕ си ги избрахте !!!

Браво на Въпросчо! ... и аз си задавам същия въпрос! Аман от тези комунисти!!!

И вие ако искате може да летите всяка седмица! Само намерете будалите, дето да ви плащат харчовете

"Мълчалив депутат ходи на работа със самолет"...това като в жълт вестник.България си страда и заради поръчковата журналистика. Няма журналист който да е независим от определена политическа партия или бандитско формирование...погледнете Сашо Диков на какво се е превърнал... от превиване,гърбица му изляла...яко надупен на Трактора...а беше борец за справедливост...сега стана Сашо-Тракториста...хахахаха

НЕ Е ПРОСТ , КОЙТО ИЗЯЖДА ДВА ЗЕЛНИКА , А КОЙТО МУ ГИ ДАВА т.е. НИЕ , НАРОДА . НЯМАТ СРАМА ТИЯ БОКЛУЦИ ,ЦИНИЗЪМ ,МРАКОБЕСИЕ ИПРОСТАЩИНА . А НАРОДЪТ ГЛАДУВА И СЕ ЧУДИ КАК ДА СВЪРЖЕ ДВАТА КРАЯ .......

Н И К О Г А !

Именно! Защото отиват за идиоти като "летящия" и цялата останала гюведжийска сган в парламента

Ако не е за командировки , по работа, а лични пътувания -би трябвало да ги върне. А ако е по работа - да се отчете какво е свършил. Може би не е говорил в парламента, защото много е работил и пътувал по работа.

Може би им дават самолетни билети,за да мълчат.А може и да е обратното

Властта покварява! Кои са следващите комунисти след ГЕРБ? И на тия взеха да им се виждат мръсните ризи и кирливи якички. Сега кой е наред да "спасява", каква партийка ще измислят комунистите за през следващия мандат?

Той е от Балчик. Всеки петък се прибира - 4-5 пъти в месеца отиване и връщане: 8 полета на месец до и от Варна. За година и половина ги е навъртял.

вие к'во искате бе, пеша ли да ходи...

ДА!

Само не мога да разбера, като не съм гласувал никога и не бих пратил в парламента 99% от тези хора там, защо това се случва с моите данъци? Какво е моето спасение? Как за 1 минута време изказване някой получава 19 хиляди за транспортни разходи? 195 пътувания СЪС САМОЛЕТ за 1 година не са ли повече от работните дни на депутата?

ами даа , дано си летят хората а бг шибания народ -то не е народ - да праща децата си на магистралите и за дрога. и този ден ще доиде скоро, щото шибания народ обича да го шибат и да си плаща на депутатите от герб.

И още веднъж, ако позволите -- На макар-и-един български данъкоплатец да не му е ясно какво става у нас ?! ------ Аз лично -- предлагам да го прекратим ; Сега и веднага !

народа си заслиява да му го завират от всякаде тия в народното сабрание работят само за себе си това което става в бг го няма никаде по света

съгласен съм с повечето от вас но тези които ни упрявлят от 100 години знаят че с този народ могат да си правят всичко наи- ни харесват преди избори и заради че забряваме какво са ни сторили

В деня в който депутатите излязоха във ваканция пътувах с автобус за морето.В него пътуваше сливенска депутатка от ГЕРБ която се прибираше в родния край.За 21 години за първи път видях депутат в масов транспорт заедно с нас простосмъртните.много хора които я познаха особенно хора от Сливен също бяха изненадани.Е имзхме тема за разговор до морето.

Иванчо, напиши, че е това е платен коментар.Практиката платени клакьори да агитират в интернет навлезе и у нас. Политическите митинги отиват в миналото. ...Платени ГЕРБави клакьори заработват по 50 лева с агитация в интернет.Бойковизми, ГЕРБави мутрини !

Само че имената на депутатите са публични , ако беше написал името и щяхме да проверим дали казваш истината . Всички депутати са корумпирани.

А колко много детски животи биха се спасили с тези пари! Плаче ми се! Децата ни измират, живеят в мизерия, а разни дебели,мълчаливи глисти изяждат парите им за живот от дануците на бедните им родители! Не се чудете ако следващия пред народното събрание или вътре в него е със гранати наместо домати! Жалки изроди народни глисти, не заслужавате да живеете!

И моята работа,както на депутатите,е свързана с пътуване,ама си плащам сам-и заплатата ми е в пъти по-малка.Това са грабители.

Аз не съм гласувала за тези непотребни търтеи.На разкаялите се по-долу гербери ми се ще да им кажа,че са много наивни да вярват след толкова години лъжи и мародерства.Последно повЕрвах на царя,но това беше отдавна.Вече компромиси не правя и вересия не давам никому.Гласувам си всеки път само за сините.И нито чичо Бойко,нито бай Болен нито другите "ДеСни" могат да ме преметнат...

Не е лесно да си идиот. Групировката ГЕРБ се състои от идиоти, при това мафиоти.

Ние си знаем, че неудачниците и миячи на чинии в странство още гласуват за оня мургав мръсник. Та затова вместо в затвора е в парламента.

Като има прост народ да ги издържа тези лумпени, не със самолет ще си ходят на работа, а с космически кораб ако искат. Сърдете се на себе си българи. Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава!

Данъци за самолетни билети !?!? И каква ни е ползата от това возене? Полза за България? Поза за данъкоплатците? Возили се - возили. Сага да дадат отчет за свършеното. И ако нищо не са свършили - да връщат в бюджета!

Безобразие. Плаща се за свършена работа, а не за удоволствие! А за 20 години не само, че работа не е свършена, а и всичко е разрушено. Определено трябва да си върнат всички приходи с лихвите!

ЕДНА БЪЛГАРСКА ПСУВНЯ В +. ГДЕ ГО Т.ХР. ЖИВКОВ ДА ОРГАНИЗИРА ОГРАЖДАНЕТО И ПО-ПРИВЕТЛИВ ВИД НА КУРОРТА ''ОСТРОВЪТ НА СВОБОДАТА'',НАХОДЯЩ СЕ КРАЙ КИТНОТО БЕЛЕНЕ?ТАМ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ В ХВЪРЧАНЕ С КОМАРИТЕ.

Т.Хр.Живков закри Белене ако не знаеш.Откриха го такива като Никола Петков, Г.М.Димитров, все отявлени "демократи" и шпиони. Техните подписи са под заповедта за създаването на т.нар. "лагери". :))))

Много нагли тея изроди

Много се радвам за това, че "независимия" М.Тагарински е на предни позиции в класацията...Той и 1 минута не се е изказал общо за всичките си мандати! Защото е много умен, работлив и КРАДЛИВ!

ЗА ДА СЕ НАМАЛЕЯТ РАЗХОДИТЕ НА ПАРЛАМЕНТА НА ПЪРВО ВРЕМЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЪКРАТИ БРОЯТ НА ДЕПУТАТИТЕ. 100-120 СТИГАТ!!! И какво толкоз правят депутатите по родните си места? Срещат се с избиратели? Не съм чул, нито съм видял ни една среща на "моя" депутат с избирателите си? И тогава с кого се "срещат"?

А тогава и депутатите щяха да са повече...

българия....

Тоя Пирински изкара до пенсия с търкане на партийни кресла. Хал -хабер си нямат от реалния живот тия хора.

Е, що само него споменаваш, бе герберастче? Останалите, които прелитат от партия в партия от 1990 насам, те не попадат ли в полезрението ти? Или понеже са от нашите, за тях може?

Пирински , Зайков го прави от преди 89г. освен това баща му е известен с насилствено помакедончване на българите от пиринско.

Мчи какво лошо има? Киртакът селски е пътувал за две години веднъж на ПЕТ дена, което означава, че това му е най-удобният транспорт за прибиране. А колегите му предпочитат да си ходят с кола. Пътьом може да хапнеш шкембе чорбица, да се изпика*ш покрай служебното БМВ, да гепиш от някоя градина череши...

Ми като няма кой да ги гърми...

Кат пидагог ви казвъм: Я нема да търпин такиви бизобразия .как ни ги й срам тез дипутати тъка да праят

Чакам боко тиквата и оня с цайсите дето се прави на финансист, да се изкажат....

Браво на депутатите - довчерашни обикновени андрешковци, набиващи леща и боб. Браво на полуграмотниците ни, честитящи ни 500 години от освобождението от турско робство. Браво на недоучените говида, които искаха дипломатически отношения с Нубия и които не знаят нито един чужд западен език. Браво за далаверите им, за схемите, които изпълват изцяло времето им в НС, за равнодушието към родината им, за омразата към гражданиет, които са ги избрали неизвестно по какви причини. Браво на тази нация, която продължава да се държи като групов лумпен - без воля, без реакции, без граждански позиции и без желание да поставят точка на криминалното живуркане на типовете в НС. Браво на тази бивша велика нация, от която е започнала европейската цивилизация. Деца, бягайте оттук - тук за вас няма да има живот, докато на власт са типовете от настоящата статия.

Избираме народни представители, за да запълнят седалките в Народното Събрание. Вместо 240 броя, са напълно достатъчни 28, колкото са областите и те да работят в сътрудничество с кметовете и областните управители. Така ще се намалят и разходите и празните приказки. Даже и бройката на общинските съветници може да се намали. Колкото по- малко хрантутници, толкова по- добре за тази държава. Само в Община Варна има 700 хрантутници в администрацията , а колко са и в другите обшини?

Прост и злобен народ сме си. Защо никой не се замисли, че на тези хора това им е работата. Може би очаквате да пътуват до Брюксел с кола или влак ? Може би очаквате до New York да пътуват с кораб. Работата на тези хора е да участват на международни прояви за чиято цел трябва да летят със самолет. А замислихте ли се, че ако трябва да ходят с влак или с кола до международни срещи нашата държава ще изглежда по-мизерна и по-скъсана от Албания. А замисля те ли се, че ако вместо със самолет пътуват във влак 90% от времето си ще прекарват по влаковете и тогава пак ще ревете, че не работят и че ги няма в парламента. А замисляли ли сте се, че не е толкова забавно да пътуваш 7-8 часа със самолет, след това да участваш в една среща и после да летиш 7-8часа обратно. В това няма нищо забавно и е смазващо уморително. Злобата, зависта и мързела са Ви отредили да тънете в мизерия и с този мироглед ще си останете винаги там.

Ква работа са свършили при тия извънредно важни пътувания със самолет?

Точно така! Работата им е да участват! И трябва да има резултати от това! В момента резултати не се виждат, така че тези просто си ходят на екскурзии!

Недей да бъдеш толкоз изумен! Аз пък се изумявам от невежеството ти. Къде видя полет от 7-8 часа в Европа? Най-дългите полети от София са до Лондон - около 3 часа, а до Брюксел е 2 часа и 40 минути. А пък щом сме членове тук и там, повече от естествено е нашите представители да са там, макар че не виждам ползата от присъствието на г-н Пирински в европейската асамблея и на г-н Тагарински в НАТО. Тук се споменава пътешествието на един обикновен български депутат, чието присъствие в НС не е нищо повече от ПРИСЪСТВИЕ. За неговата виртуална "активност" сме платили по 95.03 лв. за всяка секунда изказване (по каква ли тема се е изказвал толкоз "много"?), и то само за транспортни разходи. А заплати и други благинки? Фигуранти в това, дето се нарича Народно събрание никому не са нужни. Още по-малко на народа, дето вече диша командно и е на системи са оцеляване.

от коментара Ви. За първите двама не става дума за Брюксел или Ню Йорк, а за самолет до морето. От някои коментари по-долу се вижда, че те не са и бедни и могат сами да си позволят някои екстри. Защо например парламентът не се обзаведе с по-евтини и по-икономични коли (разбира се, и надеждни)? Задължително ли е да са Мерцедес последна класа? А някъде четох, че депутати в Холандия ходят на работа с велосипеди.

Международните срещи не са приоритет в работата на депутатите, нито са екскурзии , която им се полагат по право. Тяхната основна работа като народни представители е да обсъждат и гласуват закони. Гастролите вчужбина би трябвало да са за много малка част от тях, а и срещите с избирателите няма нужда да са всяка седмица, защото става въпрос за грешни народни пари.

Тагарински се е разписал за 37 076,56 лв. Сега става ли ясно защо това прасе предаде синята идея? Пък и натовец се писал. До сега не сме го виждали веднъж на трибуната, да не говорим да дава интервю, освен като напусна безсрамно СДС.

Тоя ДУПЕТАТ трябва много работа да е свършил, за кого ли освен за себе си. Няма ли кой да изчисти такива боклуци от парламента?

Д-р Михайлов си има частен кабинет и преглежда всяка седмица , защо не вземе да си плати пътните разходи със парите от прегледите , а и не зная защо не ги съкращават тея паразити. Сега е кандидат за кмет на гр. Балчик , боже опази какво ни чака.

никож не им раздава така банизата,те сами си я взимат....!!! трябва никож да не отиде да гласува и само така ще спрем лапачката....!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

никож не им раздава така банизата,те сами си я взимат....!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това за пореден път доказва каква вредна гад и тегоба за българския народ са българските дупетати! И 60 такива идиота са твърде много в парламента!

Кризааааааааа!

От утре с колело ги искам.

Абсолютни Идиоти

Много тенденциозна статия, защо не сметнете средната цена на полета, ами тя и моята кола ще изхарчи толкова за бензин София-Варна, не говорим за амортизациите и най-вече за времето. Какви са тия малоумните предложения да предлагат да се движи с влак, тия дето предлагат явно скоро не са се качвали в родното еБеДеЖе.

Искаш ли да ти кажа колко струва полета от София до Варна? Оня ден ми се наложи да пътувам спешно, та знам - 70.51 евро=137.49 български левчета (по тарифата на Bulgaria Air). Инфаркт щях да направя ама нямаше друг начин. Удобно, приятно, бързо. Иначе миризливия автобус е 29 лв., а влакчето още по-йофтино. Само че на г-н депутата хич не му пука, щото аз, ти, тя, ние, вие ги плащаме тия глезотии. Нарочно не употребявам местоименията "той" и "те", щото не се вмества в схемата на плащане. А сега за разхода с автомобил - от Варна до София колко ще похарчиш? Да речем 40 литра, ако се возиш на таратайка, т.е. около 100 лв. Ако сте трима или четирима колко излиза? Питам и отговор не искам, щото дори и амортизацията на колата да сложиш и кафето, дето ще изпиеш по пътя, пак няма да са 137.49 лв, нали? Тези господа не са с карти като за градския транспорт и всичко се изписва от сметките на НС, демек от бюджета на държавата и от там пак от (всички притежателни местоимения без "неговите" и "тяхните") джобове. Е, кво ще кажеш?

Да допълня само че заради другарите от ТИМ ( българия ер) спряха евтините полети между варна и софия, на уиз еър, за 30 лв.

Нешето родно БДЖ е на този хал благодарение точно на такива "управници", но ние сма си избирали и да се сърдим на нас си.

Лошото е, че и да гласуваме, и да не гласуваме все същите (или подобни на тях) гламари ще влезат в парламента и все същата ще я свършат. Просто това се предлага на политическия пазар, хора които искат да работят на "ползу роду" няма.

Чудя се, при толкова мизерия наоколо, при тази световна несигурност в бъдещето, как може сърце да ти даде да харчиш толкова много пари за такива глупости!!! Повечето велики мъже в човешката история са били известни със скромния си начин на живот. На всички тези парвенюта им е дадена възможност (от нас) да променят нещо в държавата ни, имената им да се пишат в учебниците по история, на тяхно име да бъдат наричани улици, а те.......погледнете ги! Погледнете ги! Не мога да не заключа, че май цялата ни нация е такава.