Борисов се похвали с хванати 100 т. гориво контрабанда

От два дни тече специализирана полицейска операция, при която до сега са заловени над 100 тона горива без документи.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се похвали с хванати 100 т. гориво контрабанда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

щом не са проиведени от златев значи са контрабанда ами това е европа свободно движение на стоки пари капитали и хора ха хаха

Казана накратко- шантава държава!

Това звучи като виц! Петрола с най-ниски нива от не знам кога си, а цените тук... Май ще излезе вярна статията на Уикилийкс за връзките на ББ и Лукойл. От мен-бяла бюлетина наесен!!!

Кажи защо не се намалява цената на бензина и дизела у нас? Почти всички бензиностанции продават най-масовият бензин за 2,30лв. И това ако не е картел, здраве му кажи!!!!!

Вместо да ликвидира проблема с контрабандните горива още през първия си мандат, защото и ножът и хлябът са в негови ръце, Премиерът предпочита да се хвали със уловените сто капки контрабандно гориво. Всяко бавене, всяко стопиране на реформи са благодат за Москва. Затова ББ е най- предпочитаният от русите политически герой за премиер на РБ.Душата на Бойко не е европейска! От това страдат всички. От ПФ отдавна тръбят за мощната търговия с горива с подобен произход. Но не ще ББ модерна, просперираща и независима от Кремъл Българиа. Премиерството му пречи на Отечеството ни да извърви по-ускорено пътя към Брюксел. Подготви си, Бойко, достоен заместник с българско сърце и с европейско съзнание и си тръгни по-навреме!

"Всяко бавене, всяко стопиране на реформи са благодат за Москва." Затова Меркел, Юнкер, Оланд, Камерън, Барозу срещат и изпращат Тъпанарина с прегръдки и целувки. А някои и писма със сърчица му пращат...

на конкурерента са тия 100тона за да знае кой командва

Припарило му яко на задника и се разшетал Боко, та събрал 2,4 млрд. повече. Ех, ако се беше разшетал по-рано...

"Бойко Борисов каза още, че в това отношение службите работят добре и вече данъчните постъпления са пореизпълнени с над 2млрд. лв." А досега "службите" са си чоплили носа ли?

Корупция - това е всяка далавера, в която не участвам.

Най-много да фанат на Доган УЯ.

Защо три автоцистерни с горива се преекспонират публично и медийно така, като, че ли са три танкера с гориво? За танкерите кажете нещо. Защо мълчите?

две !

От къде се взеха тези 100 тона горива? Откраднати от Лукойл ли са или са внесени? Ако е първото, къде е охраната на Лукойл? Ако е второто, къде са виновните митничари, КПП и т.н. държавни служители на границите ни?

Друг е проблема с горивата който обществото очаква, държавната администрация да реши. С тези 100 тона се подменя истинския пролме с измислен за да се отвлече вниманието на обществото. Нека министър - председателят каже на обществото, защо са такива цените на горивата и от колоко време не са се променяли? Нека обясни как тези цени се отразяват на жизнения стандрат на българите и на икономиката? Когато чуем тези отговори, ще аплодираме и 100те тона. Всъщност, колко тона гориво харчи НСО на година или МС или ..... и т.н.?

Ако сега са хванали 100 тона контрабандно гориво, ОЗНАЧАВА че ако УВОЛНЯТ всички Корумпирани Началници на Митници ( повечето са комунисти), може да хванат над 1000( хиляда) тона контрабанда. А, не ги ли уволнят, скоро може и НИЩО да не хващат. Нека проверят колко контрабанда има заловена при началници на Митници, за които се ЗНАЕ че са Корумпирани, но ВСЕ още не са уволнени.... Освен това, правителството на БСП домъкна всякакви лаина от партията си, без конкурси, и сега тия нищо не вършат, а само взимат заплати. И затова, май - постоянно търсят нови хора, щото лаината на комунистите нищо не вършат, а чакат САМО за да взимат ПОДКУПИ.

Некой ден могат да хванат и 5-6 стека цигари!

Браво,Бойко!Това е голям успех,както за България,така и за цялото човечество!

Междугалактически успех.

Едно въпросче: Другите 1 100 тона къде са?

Тези пари не отиват за ХОРАТА, те отиват за стотиците луксозните автомобили на депутати и всякаква държавна смет, за незаслужено високите заплати на нищоправещите депутати И ЗА ДОТАЦИИ ДАВАНИ НЕЗАСЛУЖЕНО НА ПАРТИЙТЕ.

Това на компютърната игра на снимката ли ги хвана...100 те тона

Върнахме се в 80те

А стига с тоя Борисов, бе, с него лягате, с него ставате!Каквато и простотия да изръси, вие като папагали я повтаряте!Не стига това, ами и реклама за бира му направили, артиста го е изтипосал едно към едно, автентичен простак отвсякъде!!

То стана като албанската телевизия, когато е пусната преди много години по време на соца. Имаше такъв виц - програмата започвала с "Добър вечер Енвер Ходжа и завършвала с Лека нощ Енвер Ходжа, защото само той имал телевизор". Справка за Енвер Ходжа в google.

Тиквата че прави тия циркове до изборите, след това че почине малко и пак от начало и "светлото бъдеще" а а да дойде и се не идва. След още три четири мандата че му направат един бюст в Банки и че носи скъсани чорапи като бай Тошо.

Преместихме го от единия крачол в другия ама по средата е все същата мръсотия.

Простият бОРИСОВ се хвали, че държавата симолира дейност,а после ще се окаже, че е кьор фишек.

Защо не се направи нещо и за болниците във Варна, а само за паркове и булеварди. Влизали ли сте например в Градска болница - до централна поща? Обстановката там е кошмарна. Наложи ми се да вляза за 5 минути и се ужасих. На улицата беше по-чисто.

Мол Галерия. Ама пари няма

Много ми се иска да припомня онази хубава притча....всяка свиня има своята коледа.

А колко навътре в морето се засича тази контрабанда...Едно време, в казармата, РЛС "Звезда" ред в ред си праскаше на 400км... А Крим на колко ли км е ... с л у ч а й н о ...

Най големия контрабандист хванал контрабанда. Като в поговорката крадеца вика дръжте крадеца. Но ние имаме и други хубави поговорки като на лъжата краката са къси. Да не припомняме приказката за лъжливото овчарче.

И две кутии цигари ...

Кажете/НАПИШЕТЕ/ от КАДЕ ДА НЕ ЗАРЕЖДАМЕ

питаш ? Да не би да имаш джип ? Тогава е време да се научиш да пишеш кЪде...:(((

Браво ! Време беше . Все от някъде трябва да се почне ,че битува мнение : В България умре ли далаверата умря и държавата .

Чудо голямо! Хванете корумпираните политици и тогава се фукайте!

Спри се бе!Петрол-цена,горива цена!Шест годишно дъно за петрола ,а бензин и дизел са с над 20% по-скъпи от преди 8 месеца!Мафиот!

Eто,коя е причината и поводът цената на горивата за крайния потребител да не пада и свързаните със него транспорт и цени на храни и други-поскъпващият американски долар спрямо еврото,а се очаква и американската централна банка в скоро време да повиши основния лихвен процент ,тоест цените на суровините ще падат но в долари,поради подобряване на икономиката на САЩ!

Ха ха ха ха ха ха ха ха !Идиот!1.78 е долара,кой ви плаща на такива дебили бе тролчета?!

Снимка в стил Ким Чен Ун - всички обясняват а той гледа с празен поглед...

Тези господа на снимката да не гледат порно ?

Бацето с голи ръце дигна цели сто тона.

Бокича със сигурност се бори с гравитацията, холестерола и кръвното а всичко останало е привидна борба.

Това преди или след закуска се случи? И кой е осъдения?

100 тона са около 4 цистерни. Това са изпаренията на нелегалния внос. А танкеритре са минали незабелязано покрай уловката. Пореден трик за заблуда на хората, че нещо се прави в държавата.

Определено ! ... Всъщност - Още през 1991-92 имаше Реално Предложение ЗА Востине-Контрол по Всички входно-изходни пунктове у Нас...+ на Всички Стоки... + на Всички Услуги.. - Е да, ама Именно-тоя и останалите бухалкарчитъ на 'наште' Потрошиха Всичко !

Не думай ! - да не би Вече Лукойл бегейское О-О-дъ да Е Затворен ?!

У нас легално не може да се внесе гориво и да е конкурентно способно на боклуците, които ни пробутва Лукойл на уникално скъпи цени за уникално ниско качество. Който е пътувал в други страни - знае за огромната разлика в качеството на горивата! Защо мутрата не каже кои двама бивши политически лидери и министър председатели са собственици на митническите складове у нас и не допускат вноса на качествени горива и създаване на нормални пазарни условия за търговия с горива !? До като всички наши политичета са на "ясла" в Лукойл - така ще бъде! А ние ги търпим, а някои са толкова наивни че дори гласуват за тях! Скоро трябва да се прави и трети терминал - бягащите от тази измислена държава са мнооого!

Крадеца вика "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА"

На Златев сложихте ли на всички входни тръби фискални устройства, не ни баламосвай с 2-3 цистерни. И защо световните цени на петрола паднаха 4 пъти , а в България цените са си същите, корекциите само в посока нагоре ли са?

"Важно е всички да наблюдават всички - от Министерство на отбраната, през МВР, митница и данъчни."

Баце Боце вместо да ни хвърля прах в очите нека ни каже кой обра КТБ! Хванахте ли крадците на КТБ Баце?

ПОНЕЖЕ ДЕПУТАТИТЕ ИЗЛЯЗОХА ВЪВ ВАКАНЦИЯ, ПРЕМИЕРЪТ-СЛЪНЦЕ ОГРЯВА КЛЕТИЯ ЕФИР СЪС СВОИТЕ ПРОСТОТИИ. ЗАБЕЛЯЗАХ, ЧЕ ДНЕС Е КАЗАЛ ТРИ ИЗРЕЧЕНИЯ И ВЕДНАГА ОПРЕДЕЛЕНИТЕ МЕДИИ СЪЧИНИХА ПЕТ СТАТИИ И РЕПОРТАЖА ДА НИ РАЗЯСНЯТ МУТРЕНСКАТА ПОВЕЛЯ. НЕ ЧЕ НЕЩО НОВО СМЕ ЧУЛИ, ПОВТОРЕНИЕ КАТО ЗА МАЛОУМНИ ГЕРБЕРИ- СПРЯНА КОНТРАБАНДА ЗА МИЛИАРДИ, СТАРТИРАНЕ НА СПРЕНИ ПРОЕКТИ ОТ ОРЕШАРСКИ, МАЛКО ТУПАНЕ НА ВЪШЛИВИ ГЪРДИ И ВСИЧКОТО ТОВА НИ ЗАЛИВА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР. ПР-А НА ТОЗИ НЕЩАСТЕН ЧОВЕК ВЕЧЕ Е БРУТАЛЕН ЩОМ САМО В ИМЕТО НА ТОЗИ ПР СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА. ПРИ ТОЛКОВА САМОХВАЛСТВО ВЕРОЯТНО НА МУТРАТА БУДА НЕ МУ ОСТАВА ВРЕМЕ ДА РАЗЯСНИ НА ЦЕЛОКУПНИЯ НАРОД, КАК ТАКА ВСИЧКО Е ОТ РОЗОВО, ПО-РОЗОВО, ПЪК СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА В СТРАНАТА СЕ Е ПОНИЖИЛА. ТОВА ПОКАЗВА УСПЕХА НА ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО- КОГАТО ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА СЕ УВЕЛИЧАВАТ. НЯКАК СИ ПО ТЕРЛИЦИ МИНА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ, ЧЕ ЗАПЛАТАТА НА ПРЕЗИДЕНТА Е НАМАЛЯЛА С 400 ЛВ. ПОРАДИ НАМАЛЯВАНЕТО НА СРЕДНАТА РАБОТНА ЗАПЛАТА В СТРАНАТА. СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ДЕПУТАТИТЕ И МИНИСТРИТЕ. ИНАЧЕ СЛУШАМЕ ОТ ПРИМАТА, КОЛКО ДОБРЕ СМЕ ЗАЖИВЯЛИ ПОД НЕГОВО РОБСТВО.... ИЗВИНЕТЕ УПРАВЛЕНИЕ.

Изпратил сьм му писмо сьс сьрчице.Сладуран.

Тоз на снимката и онзи от Северна Корея са един дол дренки с тези комунистически пози на снимки.

Не са. Този на снимката е от тези дето северокорейчето ги разстрелва със зенитно оръдие. И между другото съм на мнение че добре прави.

Текстът под снимката е: Бойко Борисов откри брегови център за управление на корабоплаването в град Варна. Но по-правилно е да бъде: Бойко Борисов откри в град Варна Брегови център за управление на корабоплаването.