Повдигнати обвинения на 23 лица за контрабанда на горива

На 23 лица са повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група за контрабанда на горива от 2015 до 2016 г., заяви директорът на ГДБОП.

Обратно в новината

Коментари - Повдигнати обвинения на 23 лица за контрабанда на горива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как лаже-димокрация без "бушони"! :P Чакаш от тия? Да изловят крадците? Недей. Виж edname4ta и се включи в ГОЛЯМАТА МЕТЛА!

Непрекъснато прокурори и антимафиоти приказват за досъдебни "производства" ,но се оказва накрая,че няма осъдени. Е,ясно е,че няма "производителност",значи трябва да се отстрани "производителят"! Трябва да се приватизира това "производство" и да се даде на хора,които да "произвеждат" и всеки хитрец ще отиде където му е мястото.

Защо властта се страхува от Марешки ? Заради % спечелени от него на изборите ли ? Господа от властта вместо да се опитвате да смачкате човека се замислете защо се случи този вот !

...И ще последват 23 оправдателни присъди.

Магарешки е с тиквата и ТИМ, така че скоро всичко ще лъсне... може и да гръмне!

ПО ГОЛЕМИ ОТ СИК И МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА В ТОЯ БИЗНЕС НЯМА - ОРЪЖИЕ ОТ ВМЗ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ - ТЕ ПЛАЩАТ С БЕНЗИН И НАФТА ПРЕРАБОТЕНИ ОТ ФИРМИТЕ НА СЕМЕЙСТВО ЕРДОГАН :))

Направиха ли нещо срещу картелните данъчни складове на горива ?

"Повдигнати обвинения на 23 лица за контрабанда на горива". Баси якото! Валентин Златев е едно видно лице, ама със сигурност не е в списъка! Заглавието можеше да е по-простичко: "Повдигнати обвинения на Марешки и още 22-а задника за контрабанда на горива, които не са се отчели където трябва."

Марешки, ако се занимаваше с контрабанда на горива, едва ли щеше да продава на ниски цени и да предизвиква проверки на дейността си. Много плоски лъжи.

По-интересно е какъв е чичкото на картинката: "Друго главоломно израстване направи сегашният шеф на ГДБОП Ивайло Спиридонов. Според ченгета той станал близък до Борисов още когато единият беше шеф на сектор Убийства в СДВР, а другият главен секретар на МВР. Точно в този период показните екзекуции следват една след друга, но нито една от тях не е разкрита. Кариерата на Спиридонов реално тръгва нагоре, докато шеф на МВР е Цветлин Йовчев. От зам.-директор на СДВР, той става зам.-директор на ГДКП. Близки до Спиридонов твърдят, че тази рокада не му била много по сърце, тъй като в столичната полиция плувал като в свои води. Въпреки това за всички било ясно, че управлението на ДПС и БСП го изстрелват нагоре. " Пореден смешник от ордата на БХ, машата да ръчка некви контрабанди несъвместими с кой управлява, кой трябва да има и за него... И? Поредният "професионалист" като Драшковите - утре ще му гледаме наетите складове за цигари, "фалшивите" подписи за имоти на Борисов. Е, с тая разлика, че Драшковите са хванали за малките топчици другаря Борисов, а тоя - някякъв мишок...

случаят марешки е интересен и показателен за безсъвестните кражби на почетния хитренец .

Държавата, вместо да се бори срещу картела на горивата, по е лесно да бори контрабандата, но не на големите фирми, а на дребните играчи. Всичко ни е ясно. Да дойде Румънската прокуратура тя да ги осъди.

Не румънската прокуратура ще дойде, а Съдът на Свети Петър се е запътил от "отвъдното", да слезе на "белия свят". И тогава ще отпадне необходимостта от ленивия съд на Богинята Темида и на онзи експедитивен съд, този на Капитан Линч.