Емил Димитров: Няма централизиран контрол на акцизните стоки

В момента трябва да се говори, че има големи измами в горивата и тези измами трябва да бъдат прекратени, заяви пред БНР Емил Димитров от Патриотичния фронт.

Обратно в новината

Коментари - Емил Димитров: Няма централизиран контрол на акцизните стоки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз казах - По-малко държава! Стига с тези централизации, ей на, видя до къде ни докара централизирания социализъм, аз, немощния вегетарианец, да ви спасявам!

Каквото каже Ревизоро, да се обмисли и вземе предвид :-)

Ти ГЪЗОЛИЗЕЦО сещаш ли се как залягаше в канавката на Кулата като пукаха ауспусите на автомобилите

щом някой говори за "обществен дебат", а не за действия, значи подкрепя мафията

кож ви дава правото да рекетирате народа?

Бойко: засега

Чета и не вярвам на написаното: "Преди това министър-председателят съобщи, че проверка е установила, че има бензиностанции, в които 40% от горивото е терпентин, а се слагало и СЯРА. " Как се слага СЯРА в горивата, това да не е препарат за пръскане на лозя?

Не ,сярата се използва ,за крастави магарета,като теб!

Явно Бат Бойко е задминал професорите по химия и е започнал синтез на горивото със сяра! пишат се пълни глупости, за да се замажат на хората очите. Керванът си върви, кучетата си лаят! Докато не се пусне повече от една рафинерия в България, която да е равна по големина с Бургас няма да има разрешение на въпроса. Каквтото й да си говорим всички следват Лукойл - не заради картел, а поради монопол

висша степен на тероризъм това се налага от управляващите кум народа

мъгла, и пак мъгла

каква е целта на дърявата? да унищоява народа или да просперира народа ?

Първата цел е, избирателите да са грамотни. И втората цел - осведомени. Информация, отчетност, оценка, интелигентен избор.

така е, но медиите манипулират общественото мнение!

От години горивата, наркотиците, проституцията и контрабандата на акцизни стоки - цигари и горива са реките за финансиране на избори. Лявата и дясната мафия (условно разделени, защото са от едно котило) са кой успее да плати на повече мангалска маса. Затова и свестните хора набиха в цивилизованите държави

всичко в българия е фалшиво ! всички крадът и рекетират

И ти ли?

Мафията бяга от конкретика. Не се споменават имена. Пуска се мъгла.

Ако се извадят на светло имената и връзките на политици и собственост на веригата енергийни потоци - ще ви светне истината за мафиотизирането на държавата.

Парламента определя стратегиите, задава целите, Има си Закони. Закони, които трябва да се спазват от всички. Но изпълнителната власт не работи по тях. По принцип, мафията не спазва закони. Тя гони своя интерес.

ВНИМАНИЕ! ПАДАЩИ ЦЕНИ НА ПЕТРОЛА И УВЕЛИЧАВАНЕ РАЗМЕРА НА АКЦИЗА!