Село брани 18 000 дка гори, плаши с неподчинение

Жители на разложкото с. Елешница настояват да се преразгледа решението за признаване на 18 хиляди декара гори над селото като собственост на община Белица.

Обратно в новината

Коментари - Село брани 18 000 дка гори, плаши с неподчинение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Казусът трябва да се разреши в полза на Елешница, не случайно жителите му бяха единодушни да преминат към Разлог, а да не са към Белица, където управлява ДПС и "обръчите от фирми". Президентският указ е в следствие на съпротивата на жителите на селото. Гаранция на злоупотреби с горите няма, но все пак рискът е по-малък ако са към Разлог

дпс иска да изсече и изнесе в турция още 18 000 дка гори, БЪЛГАРСКИ

И да триете постовете ми и да пишете че са извън темата или съдържат спам истината е една и тя е че сте не знаещи, в случая, географията на България недоучили нагли и себични журналисти, които безотговорно ни лъжете с публикациите си и нито сте безпристрастна и независима медия, нито това което пишете е вярно.

delly

Здравейте Ратник, думите Ви са пресилени и обидни. Грубо и невъзпитано е анонимно да обиждате хора, които се подписват с името си. Коригирахме грешката, която действително беше сериозна. Съжаляваме, че сме я допуснали, но е човешко да се греши.

Върнете се назад в годините и ще ме намерите с истинското ми име, но с друг IP адрес, който по обективни причини сега е сменен. Срещали сме се и сме си противостояли и по повод други Ваши очебийни, но не неволно допуснати, грешки и пропуснати пасажи от изявления, протоколи, стенограми и други официални документи.

дали ще изтриете позора си предизвикан от невярно поднесената ни информация поради незнанието на географията на България?

Елешница има както на 18 км от Разлог, така и недалеч от Елин ПЕлин.

Хайде сега след като си понаострихте тъпоумието си за сметка на редакторката е редно да зададе въпроса и по същество. Като начало за чии са разните там Еко , Зелени и тем подобни или те играят само пи свирката на Цеко Минев и ДПС

ахахахаах баси смотаните редакторчета повече от това не може да се умотате, аз за това обичам тука да чета щото винаги има изтънчен хумор ненарочно получил се от тъпотията ви!

Това с Мургаш и Разлог искренно ме разсмя. Не се ядосвайте, ами използвайте един от малкото поводи да се развеселите. Цялата работа обаче се дължи на това, че искат да изсекат гората, да продадат материала в Гърция и после в създадената в рая пустиня да садят тютюн. ДПС друго не знае и продължава да съсипва България.

Мутрите, накупили си нови жилища зад граница, докато могат, секат горите ни. Превдръщат страната в пустиня. Лишават ни от вода, въздух и гори. Разкапаната държава на новите кърджалии помага за процеса, като скри правосъдието, наказанието, дисциплината. Устати примитиви, нагли крадци, вилнеят с тънката сметка, че всичко ще се забрави, прости и повтори многократно. Няма! Нищо няма да се забрави и нищо няма да се прости на тези провинциални дръвници.

Еее, ама не така с коментарите! Родопското село Елешница наистина се намира в полите на Стара планина, до София. Затова е и бивше Йорданкино. Но не е бивше Йорданкино, след като в него има родопска мина, и към селото минава един път. Над селото обаче минава магистрала Хемус, която води на север от София, тоест към южната ни граница, след като селото е до Разлог. Разбрахте ли сега алтернативната география в паралелното измерение?

Такава"ерудирана"е журналистиката в България-работи само с "копи" и "пейст".

Алооо, авторите на статията?? Каква Стара планина, бе??? Иска ми се нашата община да опира чак до там, но.. :) Елешница е в подножието на Родопите!!! Като пишете нещо, поне се старайте да сте коректни! А не - "чули-недочули", "чели-недочели"!

За съжаление и журналистите са от същото неграмотно поколение, учещо в университети с повече места от кандидастудентите. И тези частни медии, просто никакво ниво - куцо, кьораво, сакато се пише журналист! Никакви познания, дори от обща култура!

Лилия Чалева е по-неграмотна и по-некадърна и от Райна Деницова! Не мога да повярвам, че не се справя с географията на България. Машинално преписва без да се замисли поне малко къде е Разлог, къде е Стара планина.

Алооо, журналята! с.Елешница са ДВЕ различни села в различни райони. Ама не слагайте Разлог в Стара Планина!

Просто ме е срам като чета такива публикации. Срам ме е за журналистите! Явно всичките писачи са такива "интелигенти. Иди след това и вярвай на журналисти, репортери и всякакви, независимо дали са печатни издания, радио или телевизия.

Ало, неграмотниците! Къде Мургаш, къде Разлог! Айде обратно в 3-ти клас!

Банскалии са гадни и алчни-да помогнем на селяните от Елешница!

Алооо, ДИР-а, като пускате в гуглето Елешница, не копирайте първото излязло по списък! Като не го знаете къде е, барем Разлог да сте научили покрай пътуванията за Банско. Срамота!

Жители на разложкото с.Елешница, което се намира в щата Колорадо, се борят за 18000дка гори, и по тази причина селото може да се нарича Браниполе.

Браво! Нищо чудно да го поставят и в РЮАЮ.

и по тази причина селото може да се нарича Брани поле, което е на 2-3 км от Пловдив.

Има малко неточности,едната Елешница е ей-тук до София. Все пак каузата си заслужава-трябва да бъдат подкрепени тези хорица-защото тия от Банско са алчни и ще искат тяхната гора за изсичане.

Уважаема г-жо(г-це) Лилия Чалева Върнете се малко в прогимназията и научете географията, защото от Елешница за която пишетев началото до другата Елешница за която пишете в края на статията е една туба бензин

Редакторите , или журналистите , къде сложихте Стара Планина до Разбог брей ???

xexeee