17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко сте малоумни ,какви коментариии

-Джордж, нещо ме убива в обувката. Виж какво е ! - Камъче, сър ! - А какво прави камъче в обувката ми ? - Убива Ви, сър !

Ей това се казва свобода на меннието. Така се действа в една развита демокрация (въпроса от къде са я развили и къде ще си го навият)...Не важен резултата - важни са действията :D

САЩ като чуе за Европа им се ?! Европарламентът 1 за това искат да е ликвидират , произведена стока от Европа е 1. Ниама китаи Русия САЩ педерунгили

Миша. Смени преводачката.

Дончо стои зат циалата мрасотиа,САЩ

По-скоро е Володя. И в двата случая, британците са лузъри.

Диктатура!!!!

Излизането без сделка е началото на краят на ЕС. Това е прецедент след който дори и ние ще можем да се измъкнем от капана наречен ЕС

Нека ни е зле в ЕС. Случилото се в УК след Брекзит без сделка, ще е студен душ за останалите мераклии за отцепки. Да. разпад ще има, но ще се разпадне Великобритания.

шотландците вече го казаха нееднократно - излизане без сделка е равно на излизане на Шотландия от UK

Никой не ти верва на теб, че извън ЕС ще ни бъде по-хубаво. Проблемите са ни други. Преди влизането не бяхме по-добре... тъй, че трай си там ...

Много ми е интересно, как уж демократични държави, са станали абсолютните диктатури и узурпатори на власт. Ако такова едно решение е демократично - здраве му кажи. Лошото е, че масата е все по-зомбирана, и очевидно глупава, щом не вижда подобни неща. Ама се били събрали някакво множество на протест - тази големина на протеста, само српямо бройката жители на Лондон е все едно в София да излязат 100 човека на протест. Нищо работа реално. И е факт, че вече в цяла Европа протести не се случват, и причината не е, защото всичко им е наред, а просто вече са апатични, както и ние в България между другото. Виждаме и се сблъскваме с корупция, убийства, престъпност, некадърни решения и т.н. всеки ден, но вече няма гражданско мислене и общество.

Демократично е решението - кое не ти е ясно? Народа каза, че иска брекзит, а след това няколко продажника в парламента се опитват да го спрат - е сега със селски номера се опитват да прецакат продажниците - какво толкова има да се пените не мога да разбера.

какво и е толкоз на тази тема, че тук да пишат и чужденци, незнаещи езика на който пишат, а използват онлайн транслатори?

51% от народа гласуваха за Брекзит, а 49% - за оставане. Т.е. няма изявено ясна воля за напускане. Всеки депутат отговаря пред своите избиратели. Защо ще го карат насила да гласува за нещо, в което не е убеден и няма да е добро за никого?

Не си прав и ще ти кажа защо. Принципно референдума си е волеизявление на народа и то например по нашия закон е задължително. Тоест автоматично се обнародва в Държавен вестник и влиза в сила. Но очевидно във Великобритания решението не е задължително, и техния парламент гласува едно такова решение. По естеството си излизането от подобен съюз не е лесна задача и не е автоматично. Твърдия брекзит е рискован не само за самите британци, но и за нас дори. А ако видим неконтролирано излизане на Великобритания, ще видим пък една контролирана граница между двете Ирландии, което ще ги върне доста години назад, и като нищо ще гледаме пак битки и тероризъм там. Опасностите са много.

На Слави референдума, кой го взе под внимание и в кой български закон е описан?

Айде, кофите с лайна са готови, сега гьобелсовите медии ще ни обясняват от сутрин до вечер, колко недемократично е да напускаш ЕС, да не подписваш с него TTPI и т. н. Същата история като с Тръмп, толкова са елементарни с негативното си отразяване на всяка новина, която не пасва в политиката на ЕС и с идеализирането на райха и неговите фюрери!

Те журналята не са виновни - докато има дебили да им вярват, така ще е

Май не схвана какъв е проблемя а? На никой не му пука дали УК ще е в ЕС или не. За недемократично се определя решението да се попречи на ПАРЛАМЕНТА да работи.

Каквото и да си говорим, винаги става въпрос за пари. Ако сте наясно със спекулациите на финансовите пазари ще разберете, че това е игра между Тръмп и ...англ "Тръмп". Забележете хокачването с бълзи темпове на долара от момента,когато Кралицата се намеси. Със сигурност финансовия залог я е поблазнил доста...В крайна сметка, когато се "наиграят" ще направят фокус и няма да се осъществи Брекзит. Това е най - голямата финансова спекулация,която изглежда напълно законна, случила се през последните десетилетия.

Кой ще им работи на полето. Циганката ражда деца в бг и още на 10 г. Им обещават много неща. Сега ще спортува, ще те направим полицай. Намират им квартири уютни, къде по живково време едва ли са сънувал и българката комунист ка вече и в герб, този блок не еххх. Умните българи никога с езици няма да припарят на полето, защото има много работа с английски, я сервитьор и сие. Късмет имали, докато преди 16 години студенти през крайната на бригада. В калта, но бяха млади, на 20 г, а вече и на друга са изморени, добре че ген здрав, масово са с асми в гъбарници и къде ли още не. Едно време ги изпращаха в Белене българите, а сега както казва едно ченге с 3 висши, с няколко езика бб ги за роби на запад. Лиглю остана на бкп в бг, при ТАТИ и мама, целият град млади обара и причатка за една вечер, разказват майки на щерки, пълен буламач и продължава се всичко се дава и продава на приближени тяхни хора, диктатура батко, всичко си е по старому бкп в България. И бб и цц са комунисти и от комунистически бедняшки родове, но ограбиха парите на народа, рушветчиите и шкембелии и баби ни заплашват,...

смени онлан транслатора. този не става.

Британският клоун ще хване сащисаният клоун за свирката.

Гонят от партията консерваторите, които се опитат да попречат на Брекзит без сделка Това наистина е "демократично" решение. Борето Джонсън си е за психиатрията,а те го избрали за Министър председател.

демокрацията, драги е дума от древна гърция. при демокрацията драги, всички заедно чрез гласуване вземат решение. интресно обаче за теб е, да разбереш кои са "всички" хахахха роби, слуги, офчари и панелни селяни не влизат във "всички".

Така де , но никой му не е дал мандат за Брекзит без сделка. А това ,че всички вземат решение чрез гласуване е само една илюзия,елементарен политически "фокус" за да излъжат овцете как да гласуват,преиначавайки информацията в своя полза.

но който противоречи на правата линия на Партията, ще бъде анатемосан и изклчен, а?

И, кажете сега Не е ли велика страна тази Русия? Новината е за Англия, за Русия няма новини. Но коментарите тук са само за Русия. Кой го интересува какво ставало в Англия? Не е интересно. Но Русия? Ех, тази Русия, това си е друго нещо. ;)

Говорите за Русия, щото тук всички сте рубладжии! Я иди в UK да видиш, дали говорят за Россия?

Трябва да се говори за Русия, защото Брекзит е резултат от загубена от англичаните модерна война. Русия не иска силна, обединена Европа. Поредната и жертва е Великобритания, благодарение на простотията и надменността на англичаните.

Една държава,в случая Англия,е решила да се отърве от оковите на външен диктат и да провежда самостоятелна политика,вие я оплювате . Що така бе, демократи ?

Тя, Англия е сред основателите на EU и втората най-много спечелила от Европейския съюз, след Германия. Т.е. тя трупаше до сега много девиденти от това и изцяло по популистки причини "напуска", ама напуска от 5 години Европа. Цяла идея е да напусне EU със сладка сделка, а не боса по-чорапи. Сега опозицията е ожесточена за излизане без сделка..т.е. без хубави и следки споразумения. Не, че ще фалира UK, но се отказват от много благинки и сега ще трябва с труд да ги постигнат. Т.е. емигрантите им, които са по-умни и работливи от нейтив англичаните.

благинките а?ю ех... що ли 17 милиона решиха че има по-важни неща от келепирчето на дребничко ? неща като суверенитет, самостоятелна политика, определяне на правила кой да влиза и кой не в собствената им държава ?! благинките ще ги преодолеят, за най-старата демокрация говорим, картографирала целия сват и стартирала индустриалната революция!

Кой я оплюва? Тази държава никой не я държи на сила в ЕС, тя е там по собствено желание и може да гп напусне във всеки един момент, в който пожелае. Хората се подиграват на тази държава, защото вече 3 години разправя кал напуска съюза, но го напуска само на думи, не и на дела. Също се смеем и на глупаците които за тия години не разбраха, че не ЕС държи англия на сила в него а просто на англичаните не им стиска да превърнат думите си в дела. Айде да видим тоя път, ще си тръгнат ли или не...

що да не се подиграват ? хората които се подиграват имат суверенитет ? могат сами да определят кой да влиза в страната им? колко краставици имат право да продават ? с кого да сключват търговски споразумения ? лишените от суверенитет "доброволно" се подиграват :) хахахахаха йнжой

Май ти липсва функционалната грамотност, приятелю... Нищо, ще ти го обясня - не коментираме дали ЕС е добър или лош. Коментираме АКТА НА НАПУСКАНЕ НА ЕС на УК. Този акт е напълно, ама напълно доброволен и може да стане по всяко едно време. Факт очевидено дори за теб, предполагам, е, че УК вече 3 години напуска ама само на думи. Сега дали успя да разбереш за какво иде реч? И само да ти кажа, щом не можеш да схванеш такива елементарни неща просто не се опитвай да разсъждаваш по теми като политика на ЕС. Интелектът ти не е достатъчно развит.

Вътрешнопартийното инакомислие и опозиция са ... добри за Великобритания, но лоши за източноевропейските недоразвити демокрации. Явно някои са заложили огромни пари на Брекзит и са готови на всичко, включително отказ от базови демократични ценности. Ако това не обедени Европа и пробуди великобританците, то светът отива стремглаво към огромни конфликти

А врага с партиен билет бил в миналото

И ако тези против Брекзит без сделка се окажат мнозинство, кой ще бъде изхвърлен от партията?

Или аз нищо не разбирам от политика, или тея на острова са големи тъпаци... Като го гледам тоа русия, оня Фураж, и рошавия пудел от парламента... имам чувството, че е някаква пълна кретения в Англия!

Не разбираш от политика !

ей сега англичаните ще умрат от глад а и педофилите покрай тях като напуснат еврогейския съюз ,,,така казаха сорос медиите

Великата западна цивилизация и култура на които са представители Германия ,Франция ,Италия и Испания остават да дерзаят към светлото бъдеще във Великият Европейски Съветски съюз под мъдрото ръководство на украинския жид другаря Сергей Станишев , Дудук Бареков и останалите ганя евродепутати избрани от ганя бантускотовете за две кебапчета и бира загорка .Амин !

Да се присъедини към Евроазиатския съюз начело с Педерусия

Амин на проруската ти зурла

Предлагам да се гласува как звучи по-добре: "ЕВРОГЕЙСКИ Съюз" или "ГЕЙРОПЕЙСКИ Съюз"

Борката няма грешка ! Рядко се срещат толкова упорити и твърди политици !

'Борката' е дебил

Борката играе по свирката на бай Дончо, но като е решил да е в един отбор с него, поне да си смени лявото движение по улиците ! Но все си мисля, че Брекзит-а е тясно свързан и със случая Скрипал !

Твърд е като камък.. и толкова умен!

Ще ги питам аз ингилизите след брекзита как ще я карат без Хаджи Димитър от Банкя и Мара от Хаджидимово!

им чука на вратата, така е, когато изперка и кралицата. мамата ще му...на кралството.язък за англ фасони!

англичаните са единствената останала будна нация в Европа .Запомнете добре ганю бантускотове с малки робски душици . ---- В цялата човешка история има само две държави които никога не са били побеждавани и поробвани в смисъл не само физически но и идеологически като комунистическо или религиозно робство като католицизъм и ислямизъм и това са Америка и Англия точка ! Всички други включително и великата ви Русия са били побеждавани първо от Наполеон после под комунистическо робство както и великият ви китай при Мао като гонеха врабчетата по степите от глад .За Германия и Франция които са сърцето и надеждата на Европа да не говорим а Испания е била дори повече под робство от България цели 600 години под маврите

Винаги има първи път!

то има ама дойчовците и ганювците колко пъти трябва да настъпват мотиката

lu4ka

Я да разясниш малко, кога Русия е побеждавана от Наполеон!?

Вече ми се струва неизбежно. Както се казва:"Един вековен враг на българите " започва своя епичен скок върху главата си." Колко величествено! А ние можем да погледаме още! Жалкото е, че сме управлявани от руснаци и турци и техните мекерета цигани, както по времето на турското робство.

"Жалкото е, че сме управлявани от руснаци" Къде ги видя тези руснаци? Зад покупката на Ф-16 ли? Или зад безплатните US бази у нас?

На всеки милиметър, но най-вече на морето

Тва като в БКП-то, ве! Откакто кралицата разреши на богати руски комунисти да купуват имоти и да се заселват в Лондон, Англия заприлича на СССР! Още малко и ГУЛАГ ще отворят в Шотландия (английския Сибир).

Да приемем Истанбулската конвенция. Да има толерантност и равноправие. Между малцинствата, обратните и различните. Има стотици гей-двойки без деца ,те са готови да платят десетки хиляди евро за децата на бедняците. Това са пари за бюджета. Гласувайте

Тъпак!

Колко ти платиха соросоидите да го напишеш това? Какви хора ще стане от тия деца отгледани от содомити.

Тоя ненормалник не само ще разтури великобритания , но и консервативната партия.

тоя зор? Все едно, че се спасяват от потъващ кораб.

Като не искат да изпълняват волята на народа, който гласува на референдум за напускане, значи всички депутати трябва да бъдат разпуснати. Съвсем правилно и логично. Дори трябва след това, да се направят избори, за да се избере парламент, който ще има доверието на хората, вместо да ги лъже с политически игри и интриги.

В статията не прочетох, че ще изхвърлят депутати, които се обявяват против брексит, а такива, които не искат твърд брекзит.

Б.М.Б спец.,стратег и Първи всезнайко по всякакви въпроси, където било Папий било Доналд са го галели целували и квоти се сетите т.н. да даде едно рамо на приятеля си Бори. То бива, бива ама бивол курбан не бива.

Борето се оказа сущий Ленин, а консервативната партия болшевики.

Не съм вярвал, че в родина има такива мъдри разбирачи на международното положение. Браво.

Да се разпада ЕС. Да видим Тиквата откъде ще смуче пари. Като един завод не е построил.

ти си типичната озлобена ганьовка.

Англичаните не искат сделки с извратеняци,педофили,гейове. Те са горд народ и няма да се подчиняват на правила измислени в гей бар.

мда никой не иска сделки с американците

Ние приемаме секви по Цръноморието и на Слънчако, стиа да носат на пиячка, да повръщат и да се гологъзат.Щот и ние сме консерватори, караме я само на консерви.

хич не е щегичка-типичният брекзитър беше точно впиянченият ингилизин от средно-бедняшка класа, повръщаш на слънчака.

Да живей обединена Гейропа - земята на содомитите и трансвеститите! Поздрави към всички горди гейропейци. Ммуу-ха-ха

руско лайненце на дежурство в руското посолство кор за тебе и Путкин!

американско ако с отворена уста на дежурство на околовръстното, кор за теб и Тръмп

Браво джонсън, мачкай продажните душици, долни предатели, да отиват при лейбъристите като искат сделка, гони ги иначе те не разбират от отстъпки,режи тумора до кокал. Не е за вярване че Англия има патриоти, браво.

много добра новина фалшивите консерватори вън и линч