17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На общините не им се занимава с такива дейности. В София е същото. Може клоните в прозорците ти да влизат, но нищо не правят по въпроса. Ако сам решиш да режеш- веднага идват екоактивисти и се налагат глоби. Безумие. Общината не можела да свърши работата, защото нямала с какво да отреже клони нависоко. Когато се озеленява, трябва и да се поддържа, а не да газим в джунгли от треволяци и кърлежи, да не можем да минем по тротоара от клони, при всяко подухване на вятър или тежък сняг да се трошат и да падат върху коли и хора. Да не говорим за масовото "озеленяване " с тополи. как пък не ги махнаха толкова години!

аре масовата сеч на дървета в градовете да почне СЕГА! То зеленината и без това е в повече и прекалено много в градовете, а който иска да я гледа да си оди на село! в града само асфалт, бетон и стъкло!

Това нещо можеше да се избегне ако е направена паспортизация на всички едрогабаритни растения в парковете и градинките в България , и опасните бъдат премахнати ! Но опитвам се да разбера в какво положение изпадат общините в случай , че тръгват да премахнат някое опасно дърво , на момента на преден план излизат ЕКОРЕКЕТЬОРИТЕ и насилствено спират каквито и да било обезопасителни мероприятия ! Да не говорим как тези "екотерористи"вече десета година спират довършването на АМ "Струма" в Кресненското дефиле !

На книга е направено. И се сече, поне в Пловдив. Но явно има пропуски.

то си е цяло дърво.