Коментари - КАТ ще глобява вече и пътниците в колите | dnes.dir.bg
назад

КАТ ще глобява вече и пътниците в колите

Драстични мерки за събиране на глобите предприема КАТ. Вече ще се проверяват не само водачите, но и пътниците в колите за неплатени глоби.

Обратно в новината

Коментари - КАТ ще глобява вече и пътниците в колите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАТ да не би да са преминали към НАП?!?

От утре да застанат и на входа на метрото да проверяват!

ПОС терминалите да включват и опция бакшиш. Все пак и те са хора!

Когато Ви спрат нямат право да проверяват багажника без прокурорска заповед за купето на колата не знам. Води се лична частна собственост. Мой познат юрист така се беше изгабаркар с едни полицай не бързал за никъде. 3 часа чакали прокурорска заповед и багажника се оказал празен. Полицаите колко рандеман са загубили за 3 часа.

все пай Юриста ги е набутал здраво тия кухи куки.... 3 часа несъбиране на рушвети си е бая пара.....

от КАТ не могат да свалят сиганите от колите (всичките с фалшиви книжки), но пък вижте какви велики дела ще вършат. Така ли ще намалите броя на ПТП-тата?

към КАТ. Спирайте и влаковете и връчвайте фишове на пътниците. Ще сте още по-ефективни. Тея тотално изперкаха.

А от утре ще проверяват и клиентите на кафетата и тоалетните.

Ами ако нося отзад кафез с живи кокошки и им зацапат квитанциите?

Тези съвсем откачиха, от къде накъде ще ме проверяват като пътник в колата, направо онемявам, че това е посегателство върху човешките ми права. Има си начини да викат хората и да си събират вземанията, ония чантарите спат и искат пари, тези ще ме проверяват без причина, то това като с пръстовите отпечатъци в здравеопазването, за което се дадоха сума наши народни пари и накря отпадна и в съда. Пак ще има съдебни дела помнете ми думата

Явно спазването на закона вече не е на мода у нас Или авторите на тази налудничава идея не го знаят. Интересно какво ще се случи, ако пътник откаже да си плати глобата или няма у себе си пари например. Ще го свалят от колата насред пътя ли? И откога КАТ иззе функциите на приходните институции? Може би защото си няма друга работа и по пътищата цари мир и спокойствие?

Ще е един цирк, едно пазарене

Тъкмо излъгах псето с изкуствен кокал и ще му всемат и него!!! Че то никой друг не иска да се вози в моята боклучарка! А пък едно ченге спряло даже катафалката на поп Газдо....

Едва ли има по голяма тъпотия и погазване на закона катаджиите да спират дори без нарушение и да проверяват и пътуващите в колата за някакви актове...Явно до сега ''какво ще правим'' не е носело достатъчно та за това на кола по четири пъти ще го правят...

martin

КомОнизите обичат червения цвят, за това слагат минуси защото са в червено.

martin

ПЕТКО,защо не попиташ сам ли да си донесеш въженцето или те ще ти дадат?

Aма, защо само пътницитe в колите! Може и случайните минувачи, хората в градския транспорт, в болниците, в кината, в театрите... Има толкова много възможности, но администрацията е ленива! Освен това, какви са тези лигавщини! Подвижни ПОС терминали! Всички в помещението, колата, автобуса или където и да е, се "преджобват" и им се взимат всичките пари! Покриват се дължимите суми, все едно кой ги дължи и каквото остане - депозит за бъдещи задължения! Ехо-о-о! Конституционният съд! НПО! Разни комитети и защити! Знам, че не сме цигани, но нима това не е във вашия "ресор"?!

martin

К)МОНИЗЪМА се връща.Нали си спомняте преди 10-ти как обикаляха по заведенията и проверяваха "кой не е на работа!Ама Путин е виновен....

а тока и парното ще мога ли да си платя при куките???

много точна реплика!

Доато държавата в лицето на КАТ ще проверяват пътниците в колите, стана катастрофа на магистрала Тракия от запалено сметище. Оказа се, че цялата държавна и общинска машина е бездействала. От двете верижни катастрофи на това място са пострадали много хора и е похабено много имущество. Та питам за какво ни е на пътя КАТ въобще?

Искам да попитам: Ако съм закъснял с данъците за имота ще мога ли да се разплатя с държавата чрез служителя на КАТ ???

Боко като ''явтоматизира'' системите :))))ще може и сметката от ресторанта да си плащаме на ченгетата....

бива, бива да са прости ....тези дет въвеждат таквиз промени... ама както казва ВОЖДА кофти матерял и сред законотворците !!!!

Бо Бо

Вместо да търсят начини как да оправят икономиката, държавата живее от данъци и глоби. Геноцидът над един народ продължава! Плицаят носи йоще данъци и глоби, в корумпирана държава дето само зоби. И спомени люти от дни на позорен вот, увисва кат облак над българский народ. Глоба след глоба! Рояк след рояк, политик безумний сочи народа пак; и вика: "Тъпчете! Тамо са раите!", и полицаи тръгват с викове пропити. "Грабайте лаптопа!" - някой си изкряска и глоби измислени фръкнаха завчаска. Кат' демони черни над българский рояк, катурят, глобяват като живи пак! Домати, сирене, някой буркан, дай, кората яйцата от задния джам. Пушкат и отблъскват, без сигнал, без ред, политика гледа само той да е наред. Политиците тичат по страшни редути, измислени закони, балони-надути. Не срещат ни доблест, ни срама, ни труд, Щурм срещу народа, геноциден и лют. Геноцид ежедневен, но помощ не иде, от никъде взорът надежда не види. Геноцид гръмовен въздуха разпира, Геноцид над народа, продължава не спира...

Само едно ще кажа,МАЛЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ111

Що минус бе катаджия тъп???????????

Трзи наивници ли са или глупаци? А може би и двете!

Много са я закъсали катаджиите напоследък, то камери, записи, чудеса... Ама вече с таблетчета ще понамажат на филията. "Ааа, я виж таблета к`во показва, к`во пра`йм ся!?" Преди само на шофьорите задаваха този основен въпрос, сега ще питат всички. Чудя се само, кога ли ще тръгнат по автобусите и влаковете? Щото в една кола максимум 5 човек, пък от един рейс с 50 пътници що рушвет може да се събере!

И като се возя на задната седалка и не нося пари и карти в мен какво, ще ме арестуват ли?

Това ще важи ли и за ползвателите на обществени тоалетни,значи стоиш си надупен и замечтан в двете нули и .. хоп -идва осторожния данъчен инспектор и ти връчва списъка с неплатени фишове,та.. направо ще се използва за хигиенни нужди тоз списък.

Аз пък предлагам КАТ да слезе в метрото. Там знаете ли на колко хора ще можете да направите проверка едновременно?

Освен всичките други неудобства и проблеми, то евентуалният пътник,било то брат сестра,приятел и т.н., ако му се наложи спешно някъде да го закарат, а шофьора,ако няма желание, тъкмо ще намери причина.Защото видите ли нямал платени сметки и тем подобни.Та в този ред на мисли искам да кажа, не стига, че животът ни е тежък, по този начин още повече, ще ни се усложни.

Ми така е, като сме овце и стоим мирно и кротко, ще ни стрижат...

Който има карта ще плаща на място... Който няма - в натура. Домате, сиренье, некой буркан, кората яйца от задния джам. Винаги има с какво да се плати.

Това не е законно. По тази логика ако се върви скоро и пътника ще носи солидарна отговорност с водача. Ало,спрете се. Или да тръгнат по улиците и площадите,да проверяват минувачите и да им връчват фишове,постановления и наказания. Имате ли юристи там дето ги измисляте тези идиотщини-сами ли си ги измисляте или ползвате идиоти по граждански договор ??? А?

Имат си юристи,но най-вече си имат лидер.

По същата логика може да почнат да проверяват и пешеходците за неплатени глоби.

А медицински преглед ще правят ли? Защото ако правят, държа да ме преглежда полицайка!!! Иначе неплатени глоби имам ама в мен пари никога нямам, парите са в жената а при нея всичко е наред!!!

боце и да си го избирате още дълги години ,но се оказа прав,че в България доста мат'рял не е читав,а прост кат него и си го избира и още и още !

Соца беше цвете сравнен с простотиите на демокрацията!

Колко жалка държава - да живее от данъци и глоби... геноцидът над един народ продължава

Държавата не жиее само от данъци и глоби.Щом глобите може да не се плащат, значи трябва да се намери мехънизъм, който работи.Ти съгласен ли си човек с глоби за над 20 000 лв да продължава да се движи между нас, без да е понесал своята отговорност към това общество.Аз за 20 години шофьорски стаж, имам 4 нарушения и никога не съм си позволил да се крия или да не си плащам.Всяка грешка се плаща.Всяко невнимание също.

-Добър ден! Я да видим сега всички пътници в колата. Пребройте се на "първи" и "втори". Така. Който има неплатени глоби да си вдигне ръката. Имаме промоция днес, 50% намаление на глобите, който си признае без бой. Ха, такааааа! Господине, таблета ми показва, че имате не платено паркинг място, преди 28 години в Източна Германия. К'во пра'йм с'я? Ако не си платите глобата с безконтактна карта ще сваля номерата на шофьора... :D

Мнооого е сложно да наминеш с по паркингите , да провериш номерата на колите, да сложиш скоби на всички с неплатени глоби . И като си плати глобите да го цакаш и 50 лв за сваляне . Вариянти колкото искаш просто никой не иска да работи

Има още по-лесен начин. Да слагат на всеки пълнолетен български гражданин гривна с GPS, да подават всяка сутрин на оперативките данни за неизрядните платци на всички възможни патрули и да ни ловят като покемони. Вместо да си губят времето с разни там джебчии и ало-измамници и КТБ-исти.

След лъжите от оня ден на Бойко, че безработицата била под 6% и нямало да пада, а след това Евростат извади едни статистики за 1.5 милиона неработещи българи в трудоспособна възраст, това с глобите явно е доказателство за лъжите на Бойко и за големите ни резерви ... явно се чуди откъде да намира пари да закърпва дупките, щото реално "нема кинти".

А защо не се чака народа и пред тоалетните???Пред переспективата от наакване или напишкване,не глоби ша плащат,тьез измекяри,а и баба си на КАТ ш,придадат!

А и тези,които чакат по спирките.

СУПЕР! ХА ТАКА! Аз искам да предложа, когато спрат МПС-то да глобяват и роднините по права и съребрена линия и роднините по сватовство до пето коляно на водачите, защото са роднини на нарушители, т.е. съучастници ..... Егати, държавата!!!!! Не е луд тоя дето яде баницата ..... Един здрав кютек им трябва на ония от жълтите павета за да се ошаферят иначе няма оправия!

Тези тъпоумия,приемат ли се,смятайте Бат Бойко бегал....Отидоха му поне половин милион гласа! Бойкооо,кеде си?????Не дреми,това се прави за да ти дръпнат шалтера!

Искахте ГЕРБ - на ви ГЕРБ ! СКУБАНЕ ДО КОКАЛ !

Катаджиите управляван това държавно образование. Единствения Закон, който се променя последните години през ден е Закона за движение по пътищата. Уж за превенция, но е основната касичка на образованието.

Чудесна идея! Разумно би било да се глобяват също така и потенциалните пътници (близки и роднини на шофьора, които биха се возили в колата някога) - превантивно, заради потенциалната възможност да извършат нарушение, което си е основание за глоба. Освен това да се глобяват и техните баби и дядовци - защо да ги подминаваме с лека ръка? Глоби до дупка. Тогава ще ви питам аз "И кво праим ся?"