Климатичните промени засягат 2/3 от европейците

До края на века 2/3 от жителите на Европа ще бъдат засегнати от глобалното затопляне. Най-силно ще бъдат засегнати Балканите и като цяло - Южна Европа.

Обратно в новината

Коментари - Климатичните промени засягат 2/3 от европейците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какви са тези глупости? Балканите засегнати от топлото, е и какво - ще преминем на бира тя охлажда(жалко за ракията ама Пещера нема да фалира )!!!

"Хомо сапиенс" е решил, че цялата Природа ще се пасне към неговите изисквания и нагласи? И то съвременният хомо сапиенс? Защото предишният е правел всичко възможно той самият да се пригоди към Природата!Сегашният май се е взел много насериозно!

И сега климатичните промени, които засягат 2/3 от европейците - от дизелите! Вън дизелите! Ако динозаврите не бяха ползвали дизел, досега да си бяха живи! Но с това тяхното дизелово храносмилане, с тези газове ...

Бъзикат термометрите ,и пенциите като видят 40 градуса получават удар от страх! Целта е да се намалят пенциите и да има повече за младите!

"Пенциите" като видят, че кокошките пускат крилата надолу, знаят, че или им се е*е или им е горещо! И като няма петел, значи трябва да отидат на сянка (пенциите, не кокошките).Нещо, което вие, младите не знаете и горещината ви изпива мозъците, блъскате се с колите и се размазвате с моторите!И пенциите ви погребват един по един...

Хайде стига сте си играли с фотоШОПА, бре!

И само 10 плюса си нацъка за няколко минути? Срамота, за какво ви хрантутят това орките в руската тролеферма бе, поне да се стараехте.

Природата, дори променена до неузнаваемост, не може да нанесе на България такива поражения, каквито нанесоха и продължават да нанасят собствените ни псевдобизнесмени. Секат горите, замърсяват реките, приватизират водите, унищожават иригациите, грабят помпените станции, замърсяват земята, внасят ГМО култури и на първо място прогонват младото население на страната. Няма по-вредно действие от тяхното! Организирани в "сдружения", които народът нарича БАНДИ, тези "инвеститори", "индустриалци" и "работодатели", вилнеят като кърджалийски главатари из родината ни, водени единствено и само от безграничната си алчност. Ако продължавате да спите българи, ще се събудите в пустиня, със съответните сънародници дори!

"ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година на "Световния еврейски конгрес", се изпълнява точка по точка. Особено старателен в ИЗТРЕБВАНЕТО на лошия мат'риял-"мършата", е "Борисов 1,2,3". Но Единствен Господ българина може да спре ВАКХАНАЛИЯТА, едва когато стане невъзможно зле. А с всеки изминал ден от тази година, разрушителната тенденция е с нарастваща сила, което скъсява времето до УЖАСНИЯ КРАЙ на УЖАСА БЕЗ КРАЙ. Дай Боже.

На Господ ли да се надяваме или на Сретан Йосич?

какво заслужавате,една къса па дълга.И как пък точно разбрахте,че Източна Европа ще бъде засегната,точно пък Балканите и още пр-точно Изочна Европа.Гръмнете се.България никога няма да изчезне ,да се гръмнете от яд.

Покачването на температурата на планетата, е вследствие на НЕРАЗУМНОСТТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. Например, за България е развъждането на ниско разумни индивиди - "орки", които да са в контраст с печелещите златни медали по световните олимпиади по математика, IT- софтуер и приложни науки. Обаче Азия сериозно дърпа Човечеството към невежеството, като най-ярък за момента пример са корейците от КНДР. Покачването на температурата на планетата, е ТЕСТ за земляните, дали ще успеят да решат проблемите си без само унищожителен ЯДРЕН КОНФЛИКТ. 7 секунди преди това събитие, ще се намеси флотилията от над 200 милиона звездолета на КОМАНДАТА АЩАР. За атеистите ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЦИВИЛИЗАЦИИТЕ НОСИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА-ИСТИНСКОТО ЗНАНИЕ, както и БОГ, НЕ СЪЩЕСТВУВАТ. Проблемът си е техен, защото моментът на самоунищожението, "ДЕНЯТ НА СТРАШНИЯ СЪД" от филма "ТЕРМИНАТОР" с Арнолд Шварцен Егер, е може би още в тази календарна година. АСТА ЛАВИСТА, БЕЙБИ!

твоето плод на възпален мозък ли е

а дано стане по бързо от предвиденото че да не унищожиме земята като сме заплаха за цялата вселена и всяка планета !

С дълбоко съжаление Мога да Потвърдя, че Вие "йй", сте прав с написаното.

О това е лесно бе, измрете вие първо дето проповядвате тия глупости посел и останалите ще помислим дали да не ви последваме. Скачане от висока сграда, релсите в метрото, хапчета приспователно - и още сума опции имате, какво си се разхлечил, действай.

"dp", ти си НЕСПАСЯЕМ АТЕИСТ, ... но Аз ще ти дам възможности. АМИН!

Помня някъде 2006 г. беше. Прогнози, че петрола свършва. Ужас. Цени от 100-120 $/барел. ..... Оказа се, че не само не свършва но има свръх предлагане, даже на никуй му не трябва. ..... Те това с климата е същото

... Стоян Гогов ...

България ке я биде! Ама наште журналя насаждат страх, та белким не питаме управляващите, оти цените растат, а доходите падат! А иначе климата е кръговрат!

Бягайте от България, че ние да отидем там.

Промените в климата в България се случват поради изсичането на горите! СЕЧ, БЕЗМИЛОСТНА, ЕРОЗИЯ, СУША, ГЛАД, МОР. Варварско отношение към всичко в тази държава. Какво да се очаква друго.

Изсичането нагорите е част от инструментите,с които ти променят климата.

В България се сечат дървета като за последно - след нас и потоп - това клише е точно на мястото си. Само не знам парите от унищожените гори какво ще ги правят: ще ги ядат ли; ще ги броят ли; сянка ли ще си правят или за източник на вода ще ги ползват - не знам?! тъпанари смотани, mafia отвратителна! А повечето хора, които сега са пенсионери, са участвали активно в засаждането на горите, в превръщането на България в Рая, който беше!

Значи Путин ликвидира проекта ИД,и се почна друг? И какъв е смисъла да сме тяхна колония като те ни правят само гадости? Дори климата ни променят.

Питайте чичко Гугъл за "климатичните промени като източник на страх". Журналистиката не е това, което беше, а четенето на журналистически писания се отразява зле на здравето.

Като престанат "големите" да се правят и на "велики" - всичко ще бъде наред.Господ си знае работата!

Това инфо е нагло.Защо точно тази част на Европа,която е по-бедна и се очаква да започне движение за напускане на ЕС се прави АД? Както казва Макиеавели "Ако не можеш да държиш завладяния град го унищожи". Как глобалното затопляне не повиши температурите поне с 5градуса в Германия,а на Балканите с 7-8?!

По-посран агит напън не можа ли да съчиниш бе. Отде ви изравят все такива гении за орки в руската агит тролеферма така и няма да проумея.

Как беше оня филм с Ал Пачино? Адвокат на Дявола? Добре ли плаща?

Така е.Например самолетите,които всекидневно ни обработват и пръскат отрови,всъщност НАСА е признала че това основно се прави за промяна на климата. И затова имаме такива температури,просто променят климата,а ние си стоим и чакаме,без да знаем какво.

Забрави и за марсианците дето не ти дават и те мира да дишаш на спокойствие. Отде ви изравят бе.

Прогнози като тая струват по-малко от хартията на която са написани. Няколко по-горещи дни и айде промяна в климата. Средните температури тая година за БГ ще са под обичайното, зимата беше почти двойно по-дълга отколкото е обикновено. А ако и пак почне толкова рано както почна миналата година леле мале. Да се радваме на слънцето и хубавото време докато го има.

Tова кой ти го каза? Средната температура за България дори за момента без да отчитаме следващите ТОПЛИ 3 месеца са доста над миналогодишните и то въпреки едномесечният студ в началото на годината.

Глупости. Зимата беше студена и дълга, лятото дойде чак юли.

Зарежи миналогодишните температури - гледаи измерванията от както за започнали да ги правят!Има по-хладни лета, но и зимите са били по-меки.След тая зима, която отмина е нормално да е по-горещо, но не си правете изводи само като сравнявате миналогодишните с тазгодишните температури ;)

Оставете тези безсмислени спорове. дайте да се обединим срещу експорта на дървен материал и изсичането на широколистните гори да не останем без вода, пък температурите да си ги мерят метеоролозите.

А бе разбирам, че и агитаторите искате да ядете но си поствайте тъпотиите поне като самостоятелни постове, стига се вряхте и в нормалния диалог.

зачудих се как ще ги изкарам следващите 300 години....

на суджук...

България си има гори, има си води, има си язовири. От глобалното затопляне може само да спечели. Ще започнем да си отглеждаме маслини в Ямболско. Стига сме плащали по 15 лв. за кг на гърците ! Да му мислят гърците, турците и македонците. При тях ще стане сложно !

ще има трънки, защото гарата ясекат и изнасят именно в Гърция и Турция, а там си възстановяват горския запас

Иди в Била и си купи гръцки маслини на 5 лева килото, с останалите 10 си купи нещо с което да се гръмнеш

Оправете си правописните грешки, преписвачи неграмотни.

Такива армагедони само медиите може да измислят! Все едно няма такива жеги и тропически бури в други райони по света и там няма живи хора,та сега за тук се вещаят апокалиптични времена... В САЩ редовно преминават торнада и ги удрят урагани,но не се оплакват,като в Европа,така е и в Япония,Индонезия,Индия и куп други държави... Ще се приспособяваме към времената,които ще настъпват и това е.. Най интересното е,че се вещаят,какви ли не армагедони,но никой не прави нещо,не си помръдва пръста да спре изсичането на горите!!!! Защо не спрат изсичането на горите,а постоянно се тръби,че климата се променял?!?? Спрете изсичането на горите,спрете замърсяването на речните корита,почиствайте редовно реките и наводненията ще намалеят драстично,както и жегите,но явно не е това целта,а целта е някаква съвсем друга,но интересното каква?!?!?

наи после нещо положително.

Абсолютни глупости и брътвежи на алчни "еколози"!!! Ти я разбраха колко е доходно да раздухват картини за ужасни апокалипсиси и сега ... давай... няма спирачка!!!Важното е пара да пада!!! А те станаха мноого алчни, вече милиони не ги устройват!!!Говорят за милиарди и то стотици!!!!

Ей не спряхте да тровите живота на хората с вашите псевдо новини и сензации.От началото на годината я има 2 подобрени температурни рекорда я не, ама вие дрънкате.Достатъчно ни е натоварен живота, че и от новините да ни мачкат психически!Като пишете статийки нищо няма да се промени-трябва да се действа!Бъдете пример - засадете няколко дръвчета, поддържайте чиста околната среда, и най-вече дайте приоритет на позитивните новини!

ЩЕ ПРОИЗВЕЖДА КАМИЛИ ЗА МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ, ПРИВИКНАЛО И БЕЗ ТОВА С ТЯХ !!!

Значи трябва да се поддържат съществуващите, да се ремонтират нуждаещите се от ремонт и да се изграждат нови язовири от микро, среден и голям обем. Така могат да се контролират високи води, засушаване и нуждите от питейна вода. Ще вземе да се окаже, че "хидроинженер" 1 на републиката е бил прозорлив и изграждането на Цанков камък е било необходимо!

Щом всички тръбят за затопляне, ще ни трябват кожуси.

Вместо да дращиш тук , бегай навън на припек с кожуха

Всичко ще си е наред, всичко е изчислено! Тогава в Европа основното население ще са араби и негри, които са свикнали на топло.

Споко... ако е хубава дъжеря ти или внучката ти ще я дупят и ще живее. Другото под ножа.

Иван Петров

хубостта не е задължителна, важна е дупката, което пък отваря "вратичка" и за синовете...