Мавродиев: КФН никога не е била бухалка

Няма лични войни между мен и Прокопиев. Комисията никога не е била използвана като бухалка. Вършим си работата и санкционираме нарушители.

Обратно в новината

Коментари - Мавродиев: КФН никога не е била бухалка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е бухалка...ДУХАЛКА Е!

... никога не е била бухалка, а направо базука! Но ще дойде време за разплата ...

Това лай..., онова на БНБ и Цвърцанчо в скоро време ще ги сполети съдбата на кур...то от Пазарджик... Политико - икономическата проституция е до време!

Поздрави от БРЕНДО за факса.

"КФН" никога не е била бухалка". Да, бе,да! Затова глобява за КТБ само "Икономедиа" и разследва за същото само "Медиапул" и "Биволъ", а медийната империя на Делян Пеевски и фамилия остава непокътната. Протежето на ББ Стоян Мавродиев първо да попита Бащицата (новия Тато) защо през първия му премиерски мандат ЗАДЪЛЖАВАШЕ шефовете на държавните фирми да откриват фирмените депозити в КТБ.

Бухалката е нещо изискано, прекалено хай-тек за да се използва за КФН и Мавродиев. Има една остаряла чуждица, която е по-точна. Тази дума е чомага (неокастрена сопа), а този който я размахва е ЧОМАГАШ. :)

Tози е хитър селянин и е време да си ходи на село.

другия....Всеки от тях си гони интереса...Ние сме от страната на булката.

Мавродиев и КФН нагли до безкрай!

И няма никаква цензура. Особено забранено се оказа да се каже, че КТБ е неплатежоспособна и кинтите ги няма. После се оказа още по- лошо да сравниш някого с КТБ! Всичко се оказва истина, а за истина в държавата България се наказва по закон. Питам кой е престъпникът тогава- онези, които казват истината или имащите закона на своя страна и крият че лъжат и ограбват народа?

Въпрос към Мавродиев и КФН - могат ли акционерите на КТБ на база контатациите и наложената глоба на одитора на банката да заведат съдебни искове за понесени вреди?

В този пореден роден скандал няма чисти и прави - и двете страни са нечистиви, но КФН е държавен орган и затова са по-грешните. Това оплюване в родните медии на хора и институции, кога с право и кога целенасочено, манипулативно и абсолютно клеветническо също е не по-малко опасно и наложено, като порочен модел, на който следва да се сложи край.

КФН не била бухалка, а гьостерица :) Не по врат а по шия :)))))

Мавродиев: КФН никога не е била бухалка КФН винаги е била подлога.

Наистина изключително нагло и безскрупулно същество. Да го наречеш служител или българин е малко срамно. наистина ли от Нова очакваха да потвърди казаното за него. За нерадост на всички май не му се вижда края на неговото "управление". Няма грам желания в батето да си държи на думата, то пък кога ли е имало. Но и на него му идва времето, май няма да избута мандата с това безхаберие.

КФН, КЗП, КЗК, КРС, ДКЕВР са все партийни кръжоци за уреждане на верни партийни кадри и за изпълняване на мръсни поръчки.

Мавродиев и Искров би следвало да се изнесат от страната като братя Галеви. И двамата със сигурност си сложиха в сметките по няколко десетки милиона от мълчанието си по КТБ, а сега имат наглостта да играят роля на принципни хора. Това е свръх нахалство и съм сигурен, че до такива морални "висоти" може да стигне или бивш комсомолски ръководител или негов родственик, закърмен с неосъществимите за обикновените хора социдеи, но трасиращи собственият им политикоикономическият им възход. И нека този нахалник обясни на мен и на хората, как има 60000лв позволен кредит, при положение, че една средна заплата у нас е около 600-800лв и то тя трябва да се изработи. Ето как и защо се прави принципен контрол!

този с лекота пробива нагломера; не знам дали схваща, че вече го използваха за каквото трябваше и следващата му роля ще е на бушон. най-ужасното е, че такива хора има на отговорни постове, стоят там, хилят се и им плащаме от нашите пари заплатите ... уф :(

Бойко да го смени, защото той го предложи. До този момент се занимава само с отмъстителни акции и нечистоплътни акции. Не е взел до този момент нито едно компетентно решение и позиция

Всички видяха, че този човек е голям мръсник / от интервюто в Нова телевизия/. Такива са и по-голямата част от гаулайтерите на ГЕРБ. Лошото е, че загробиха с над 8,000,000,000 лева всички българи! Това прави над 1,000 лева за всеки български гражданин - от пенсионера до бебето....... Нека бедняците му мислят как ще ги връщат.....

Не говорете глупости. 6.5 милиарда от въпросните 8 милиарда са за: = рефинансиране на стари дългове (т.е. за плащане на стари държавни дългове, на които им дойде падежа и трябва да се платят); = финансиране на дефицита в бюджета (т.е. за покриване на разликата между разходите и приходите в бюджета); = дофинансиране на Фонда за гарантиране на депозитите, за да може той да изплати гарантирантите депозити в КТБ. Останалите пари (1.5 милиарда) са за попълване на фискалния резерв.

6.5 милиарда са нов дълг на България от където и да погледнете...дори и да се нарича рефинансиране! Как става рефинансирането като се вземе нов дълг? Що не се извади от "положителния" баланс на бюджета /излишък/ и се дадат тези пари ,а се взема нов дълг....за да се погаси стария дълг....всичко останало е демагогия и думи хвърляни на вятъра без стойност........

Тоя сериозно ли говори в 3то лице ед.ч.? Че да се ъпгрейдне до 1во мн.ч. - направо ще засияе като Луи XIV. Какво беше там за Господ и версиите...

Има нещо неприятно и нечистоплътно в този човек. Тонът му издава нетърпимост към всякакво мнение, различно от неговото лично. Влезе в тежък конфликт с двамата си заместници, които не били съгласни с негово решение. Отказа да се яви като свидетел, след като беше призован от съда. Бил се бил разболял, нямал бил отношение към делото :))) Абе аланкоолу, какъв си ти, че ти да решаваш имаш ли отношение или нямаш? Имал кредитна карта с лимит от 60000 лв, ама той не ползвал лимита, а я ползвал само за ежедневни нужди. За какво ти е тогава такава кредитна карта? Когато няма логично обяснение за поредица от нелогични неща, обикновено нещата не са така, както се представят.

Колкото и да млатят Прокопчо,все му е малко!