Шведът, ритнал камериерка, изплати глобата си

Шведският гражданин Ралф Сундберг, който през лятото ритна камериерка в Слънчев бряг, е изплатил на българския съд 5000 лева глоба и разноските по делото.

Обратно в новината

Коментари - Шведът, ритнал камериерка, изплати глобата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама защо никога не се пишат имената на съдиите и прокурорите. Давам пример. Прокурор Иван Иванов Иванов от град Х поиска присъда Еди каква си от еди коя си прокуратура. Съдията Петърчо Петров Петров от град Зет определи присъда в размер на ХХХХ от еди кой си съд. на сайта на съответният съд и прокуратура има снимки на Решаващите в името на народа , къде са учили, и къде и кога са завършили. И така знаеш дали до теб живее човек на честа или обикновено говедо. Ама няма да стане.... Нали ?

понеже е щвед и дай да го издоим. Аз да попитам, някой знае ли, колко често се случва това по селата...т.е. мъж да ритне жена? Дали някой нашенец ще плати и 4500 лв., м? Хайде да мерим нещата с един аршин, а!

То в БГ всичко е евтино, особено ако си чужденец. Евтино е да се напиеш, евтино е да чукаш, евтино е да риташ хора... Какво толкова се чудим изобщо.

Хайде сега, някой ако изрита прокурора, пак толкова ли ще му дадат, а съдията, а прокурара и съдията заедно, е по един път?

Браво! Поздравления! А пък нашето ромче от Варна, дето изрита украинката в метрото на Берлин получи 3 години/без един месец/ затвор. Двете престъпления са абсолютно идентични. Жестоки и цинични. Аз не виждам разлика в тях. Присъдите, долу горе, също са еднакви. Нали? Почти! Три години затвор и 4 500 лева +500 лева съдебни разходи! Еднакви нали? Само че, хората си имат държава и правосъдна система. А ние имаме шикалки. Не се хващайте на глупостта, че такива били нашите закони. Причината е в кретенското обвинение: "хулиганство+ причинена лека телесна повреда". Така го е формулирал прокурорът, а съдът се е съгласил с това абсурдно обвинение, макар че са виждали неговата абсурдност. За всичко това им е разпоредено от най-високо място. Тъй че, тия приказки за "независимата съдебна система", тия миризливи клишета ги оставете за някой изперкал политик.

Не оправдавам шведа!! Но разлика с берлинския случай има - шведът не е криминално проявен, вебнага призна и се покая. Нашенецът е с крим минало и го търсиха по целия свят да го хванат. Само за сведение - в Швеция присъдите и наказанията са много, смешно малки. Този швед няма да пипне дрога и няма да вдигне ръка/крак на никого повече. Жалко за нашенката, обаче - травмата и е наистина за цял живот. Тоя можеше да и изплати прилична сума поне за пластика.

Всъщност шведът нямал дребни и дал 3000 евро което са 6, а не 5 000 лв.. Когато съдийката казала, че няма да му върне, той казал, нищо, изхрачил и се в лицето и казал да приспадне и това от сумата, а рестото да задържи.

Защо не е осъден да плати обезщетение на потърпевшата? Не се чудете защо младите хора се изнасят от България.

Защото е тъпа. Трябваше да заведе граждански иск, но не го направи. Държавата го съди за хулиганство. Тя трябваше да го съди за обезщетение. Консултация при адвокат щеше да й струва 40 лева и щеше да е наясно какво да прави. Е, спестила си ги е.

те добре че не осъдиха камериерката , че е ударила шведа с глава по крака. Иначе няма нужда от съдебна реформа

Вече 28 години, нормалните българи се възмущават от съдебната ни система, но промяна няма и няма!!

както каза ,,прокурорът,,...: ,,Шведът, ритнат от камериерка, изплати глобата си...,,!!! ,,мазохист,,...!!! забраняват се такъв ,,вид,, услуги от персонала на хотелите ни...!!!

Шведа си плати за разлика от стотиците цигани със съдебни наказателни глоби който никога няма да платят !

Не разбрахме името на съдийката - имам 5000лв и с кеф бих ги похарчил да я изритам по юридеската й муцуна.

Белият човек си е платил глобата и вероятно и обезщетение, съгласно законите. Но ако те наритат цигани или мигранти даже и да те убият, обезщетение няма да има. Насочи гнева си към тези групи, а не към съдийката.

Ритай юридическите муцуни в парламента, съдийката е била длъжна и е приложила техния закон. Ма той най-лесно да ръсиш глупости , без много да мислиш!

loyola

След '89 всеки може да идва тука за сафари на носърчета.

Пазарна икономика...продаваш квот можеш. Ние продаваме особен вид туризъм :-)

Гледах клипа с инцидента и се запечата в главата ми ! Още не мога да повярвам ,че тази женица оцеля след такъв страшен ритник от упор в главата , както беше клекнала да чисти пода ! Този изверг трябваше да бъде осъден , освен на солидна глоба и на присъда , която да излежи в български затвор ! Настоящата е гавра със справедливостта !

Мила родино ти си земен рай !

Никога не е било земен рай но е имало моменти в историята когато сме били по далече от ада от колкото сме сега!

И по-близо сме били до ада. Я си припомни след септември 19441 та до преди тридесетина години какво беше - жесток диктат на най-простата и жестока прослойка спрямо останалата част от населението!

Шведът бил осъден,...платил е разноските по делото,и си е тръгнал по живо и здраво. Та не разбрахме на какво наказание е осъден.Ха,Ха.Човекът си е тръгнал по живо и здраво от България,унижавайки пострадалата,и цялата ни съдебна с-ма.Ако това се бе случило в Гърция,Турция или Русия,майка му жална.За западняците България е една дупка на селски ,,Нужник''.Всеки идва да се изхожда,напива и др.

Никой не ни е виновен. Това което сам си направиш, никой друг не може да ти направи!

Знапи нас ни отценяват за нищо пари,болкота и унижението на която е подложена жената,какви са тия изроди които ги измисляте,а вашите заплати са си добри,но ако ритат и бият някой съдия или прокурор,такова ли ще бъде обещетението,но дано им се случи на тях за да съчувстват.

Само 5 бона?! Кеф!!! Ей, свържете ме с адвокат в БГ ...искам да се посъветвам дали ако ритна Тиквата в главата и аз ще платя 5 бона или ще има друга тарифа?

от написаното ти личи, че теб много са те ритали точно по главата

Що бе, нали всички били равни пред закона? Чужденци, българи... Таванът бил 5000. Въпросът е уместен.

Сигурно е голям кеф да сриташ в главата българска камериерка в Сл. Бряг.

То не е до кеф. Гледах го клипа. То е до неприрязън. Не я удря за кеф..удря защото пред себе си вижда едно мекотело и просто реагира с погнуса.

Ако на този съдия някой му счупи муцуната с едно маваши, дали би си присъдил 4500 за компенсация...Отговор ви не требе

само камериерката да го ритне по главата и да си тръгва по живо по здраво.....

Нее, тя пари иска.

Иска, но не й се харчат пари за дело. Мислеше, че държавата ще й осигури обезщетението. Да, ама не! Птичката вече отлетя, а тя да сънува 50 000 лв.