Гледайте в Dir.bg: ВСС обсъжда предсрочното освобождаване на Иван Гешев

Докато магистратите заседават, пред сградата на Висшия съдебен съвет има два протеста

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като Борисов не се даваше висше юридическо образование. Кадрите от школата на МВР можеха да работят само в МВР Допълнително можеха да станат юристи в СУ, който някои завършиха с пистолет на кръста Та не се чудете на некомпетентността на Гешев и Борисов

Води повече дела срещу олигарси и те чака втори мандат като Главен прокурор.

Много важно гледа Гешефта но скоро ще му стане ясно за какво става въпрос

Той и Карлов беше окумуш ама... Все пак мандата е дълъг, но свършва и после?

Айде ЕБСМ комундели ...

Главният прокурор не носи никаква отговорност. Носи само каскет. И то не винаги. Който му иска оставката е едно правно нищо.

Сега след като и на Бойко не му се налага да вика "шефе." Шапка на тояга. Пердон. Каскет.

Набираме СТАТИСТИ за протести, митинги и метежи. Бъдети част от българския политически цирк. Работа в приятна атмосфера с професионален екип с богат опит Допълнителна пoчасова рабута. Удобно за пенсионери, безработни, футболни агитки и други безделници, провалени политици, некадърни адвокати, дърводелци, майки с увреждания. Няма ограничение за възраст и пол! Не е нужно образование, но е желателно да нямате никакво! Не се налага да се учат сценарии или дълги монолози! Пoнякога е нужно да се каже кратка реплика, ако сценаристите Ви питат нещо пред камерата! Без обвързващи договори, без свидетелство за съдимост и изпитателен срок. Реквизити (тениски, плакати, знамена) се получават директно на снимачната площадка, осигурени от Сценаристите. Нощувата на снимачната площадка е осигурена. Хонорарът се определя на снимачен ден и се заплаща веднага. За Регистрация и информация: ул. Позитано 20., гр. София "Божков, Нинова, Манолова, Копейкин & Товаришчи" ООД другия офис на Сценаристите: ул. Дондуков 2., гр. София "Божков & Радев ООД"

"Главният прокурор определи предложението на министър Стоилов за отстраняването му като "бланкетно" и "юридически несъстоятелно", а сигналът на Бойко Рашков като едно "правно нищо"". Ами смешно си е. Смешно е човек с такава правна подготовка и квалификация, да обяснява правни казуси на Янаки Стоилов. Правното образование в школата в Симеоново е доста условно!

Кучето е заровено в съдиите, колкото и да е калпаво обвинението, в съда е такава смрад, че вони от самолет!

Само той остана да брани народа от мутрите!

Платените клакьори на черепа, мустака, бобокови, решетников, фатмака и още знайни и незнайни герои. Парите никога не спят...

Нищо не работи прокуратурата. Да извадят статистика за последните пет години на прекратени производства!!!

Съда е отговорен за тези свинщини, а той е ЧЕРВЕН и прогнил!

Вие през зимата пак ще излезнете да протестирате, но този път без пари, че и истински бой ще ядете, щото фатмакът не си поплюва. Ще ми сменят прокурор, избран от ВСС-то със същите хора от преди 2 години - туй са комунделски кьорфишеци. И решиха да пуснат Митьо очите под домашен арест - туй само прашков го може - навик от 90те, когато беше главен следовател.

Янаки направо ги разби! Изнесе им лекция по право! Учудващо е, как събраха цели 8 гласа, срещу 12.

С 12 кенефа Мдаа

Доста добре ги мобилизира ДС ... това е най-добрия атест за работата му. Мафията вече е история ... с тоя Магнитски има да събират парчета само. Набиха им го точно когато се виждаха обратно в държавната администрация.

Гледах заседанието цели 4 часа , направи ми впечатление колко компетентни са съдиите там и колко под тях е червения професор!

Стоилов го отрязаха на старта , защото не е допустимо политическо лице какъвто е той да внася иск във ВСС за отстраняване на главния прокурор! И са абсолютно прави!

Прави протести.Към тия прибавете и 20-на журналя,,10-на фотографа,,30-на полицаи нбай Йолоа които плащаме ние да пазят тия прошлеци от народната любов и..... бай Йоло Денев и Кретена Дионисий....

Лудия поп Дио си е забравил фенера, ха-ха.

Длъжността гл. прокурор да се закрие и на нейно място да има Директор на прокуратурата с чисто административни функции. Имаме си достатъчно прокурори, които да си вършат работата.

Череп, си ли си бе? Оди се моли на Мая и Ристьо да ти гласуват амнистия.

Не става!

Вижте как са регулирани в "бели" държави нещата. В САЩ, Германия, Франция, Белгия... За мен 7 години е огромен срок, гарантира, сигурна работа без гаранция за успех. Няма мотивация.

Още от татарчево време стана ясно,че гл. прокурор трябва да е главен директор в Главна дирекция " Прокуратура" към Министерството на правосъдието и на всяко тримесечие да дава отчет за разултатите от своята работа и файдата от даваните му заплати.Но, на времето 7-ми адвокатски колектив и последвалите ги мутренски израстъци се бронираха добре за да бъдат защитени за изстъпленията на типовете обезкостили народеца, като измислиха тази абсолютно ненужна фигура.Оня ден един уважаван юрист- проф. Герджиков каза ,че е против такава идея, защото не било демократично обвинителите да са на подчинение на изпълнителната власт. Което ще рече,че е много по добре да са част от организираната или групова престъпност в България.Пак добре,че те твърдят за липсата на Мафия у нас, а само за зачатъци на........ гнус ми и да пиша за такива ммародери!

"Правно нищо" май ще се окаже юридическото образование на Главния ни Прокурор.

Гледа като теле тъпо и само си удължава агонията....

като пРашков и Манияки,примерно...

"Правното нищо" се казва Иван Гешев - лизач и пълен некадърник !!

Гешев, какво прави относно Росенец, застрояване на резервати, Презастрояване на градове, Комисията по хазарта, аванси за стотици милиони, ктб. Не мисля, че има успех

и проститутката на Баце? Те, къде са? Как са?

С толкова завист не се живее!

НАИСТИНА ЛИ НЕ РАЗБИРАТЕ?!?!!? РУСКАТА ПРОСТИТУТКА РАДЕВ В МОМЕНТА ИЗВЪРШВА ЛИЧЕН МЪСТ И ЛИНЧ В БЪЛГАРИЯ!!!!! СОЛИДНО ПОДПЛАТЕН ОТ " ОЛИГАРСИТЕ" - ПРЕСТЪПНИЦИ, ЩЕ СЕ ПОСТАРАЕ ДА ЗАВЗЕМЕ ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВИЦА, ЗА ДА ДЕРИБЕЙСТВА НА СПОКОЙСТВИЕ!!!! ОТИВАШ СИ РАДЕВ!!!! ЖАЛЪК , ПРОДАЖЕН БОКЛУК - НЕ БГ ПРЕЗИДЕНТ!!!

Тролчо май обърка Радев с Борисов???!!! Тиквата е най-корумпираният бивш мин. Председател през новата ни история!!!

Забрави царя, Станишев, Орешарски, че и другаря Костов.

Към бялата блузка. "Колежката" са само в ГЕРБ.

И така другари и чалгари, предвид предстоящото ОТСТРАНЯВАНЕ на Гешев и МИНАВАНЕТО на прокуратурата под властта на Фигуранта Радев, същият е подготвил прочуствени писма с червени панделки до Татко Череп и братя Галеви: "- Свалихме ТИРАНИТЕ! Радваме се за вас. върнете се пак при нас свидни чеда на страната" След тържественото си завръщане, братя Галеви щели да демонстрират в Дупница супер хай БУХАЛКИ-РОБОТИ и да започнат производство за латинска Америка и Африка.

Вие подгответе прощално писмо за господарите си, че падне ли Гешев някои ще напуснат територията с повече от 200.

Гешев Ходи си по живо , по здраво ! Да е жив и здрав Явор Божанков , винаги е точен ! Браво !

Това НИЩО ГЕШЕФТ КАСКЕТА показва с всяко свое действие и думи, че е НЕКОРЕКТНО да се упражнява дадена професия без необходимото образование!!!! Трябва да бъде даден на прокурор за тази си лъжа толкова години!!!!

Радев и хунтата трябва да си ходят, какво са се запънали. Нека си отидат с мир, това е достойно и да се приключва вече. Стига вече военни муцуни! България трябва да стане модерна и иновативна държава.

След днешния дебат мисля, че ВСС трябва да се разпусне тъй като не отговаря на изискванията по чл. 130 ал.2 Чл. 130. (1) Висшият съдебен съвет се състои от 25 членове. Председателят на Върховния касационен съд, председателят на Върховния административен съд и главният прокурор са по право негови членове. (2) За членове на Висшия съдебен съвет, които не са негови членове по право, се избират юристи с високи професионални и нравствени качества, които имат най-малко петнадесетгодишен юридически стаж. На заседанието повечето бяха непрофесионални калинки с тежки зависимости.

Гешев трябва да си ходи, какво се е запънал. Нека си отиде с мир, това е достойно и да се приключва вече. Стига вече стари муцуни! България трябва да стане модерна и иновативна държава

В този ВСС има хора, които не могат да говорят, а и не могат да мислят. На теория трябва да имат по 15, 20 години стаж след университет и специализации, И се затрудняват да намират думи, изрази, губи им се мисълта /доколкото я има/. Но всичко бледнее пред паразитите в речта и диалектните думи. ...НИЯ ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ ТРЯБВА ДА ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ РЕШИМЕ ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ КАКВО ША ПРАВИМЕ... Как може хора с мислене и реч на овчари да са висши съдии????

Чета: Прокуратурата се самосезира от публикации в пресата и социалните медии за Алепо. Прокуратурата се самосезира от публикации в пресата и социалните медии за плаж Смокините! Сега не можело министър да се самосезира от изказване на гешефна в медиите!

Политическата власт иска да асимилира съдебната власт! Това не беше ли забранено в белите държави?

Че тя е асимилирана! Кво се правиш? Няма да пледлагаме друг кандидат, Бойко Борисов!

Я погледни в чл.16, ал.3 от Закона за съдебната власт откъде се избират половината от членовете на ВСС и после пак си формулирай питането

Айде махайте го Гешев, че трябва да връщаме Дубая, да излязат Баневи, Барбукови, Арабаджиеви. Галеви и те чакат - Мая обеща. Мунчо още ми трепери… бива ли така

Ами те всичките са на свобода.Правноти нищо Гешев,не можа да събере доказателства,които да издържат в съда.

Да ама Гешев е на прав път затова е първия на който искат оставката. Толкова мобилизирани ДС никога не са били.

АБСОЛЮТНО НАГЛИ БЕЗПАРДОННИ МУТРИ! ЦВЕТИНКА ПАШКУНОВА, ЧИИТО СИН Е ПОДЧИНЕН НА ГЕШЕВ СЕ ИЗКАЗВА?! ВЕРОНИКА ИМОВА, КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАНА ЗА ВЪВЕДЕНАТА ЕДИННА ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА?! СТЕФАН ПЕТРОВ- ДПС ЧЕНГЕ?!, МАРЧЕВА- В КЮПА С ПАРИТЕ ПО ПРОЕКТИ- ИЗЯДЕНИ и НЕДОПРЕГЛЪТНАТИ?! ДЯДО МАГДАЛИНЧЕВ С ВСЕ ГЕРБ ДАЛАВЕРИ ?! НС ТРЯБВА ЧАС ПО- СКОРО ДА РАЗПУСНЕ НС.ПО- ДОБРЕ ГЕШЕВ САМ, ОТКОЛКОТО ЗАД ГЪРБА МУ ДА СТОИ ТАЗИ ВНУШИТЕЛНА ПРЕСТЪПНА КЛИКА!

А ние наричаме Гешев не главен прокурор, а едно нищо. Днес е последният му шанс да излезе с достойнство от прокуратурата, иначе протестите ще ги има, докато той цапа името на цялата прокуратура. Не че и тя е невинна де.

Края му се вижда на Гешев. Тези всичките които са зад него знаят много добре,че и те ще изхвърчат. Така че освен до последно да са зад него друго не им остава.

Докато ВСС делят хората на "Тримата ГОЛЕМИ" и 6 000 000 "малки", резултата ще е един и същи! Точка.

ГЕШЕВ МНОГО УРОНИ ПРЕСТИЖА НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ! ПО ТАЯ БУКВА ВСЕКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ НЕ ИЗГОНЕН, А НАПРАВО УНИЩОЖЕН! ВТОРИЯТ 9ТИ СЕПТЕМВРИ ДОЙДЕ!!!

ВСС - говорят за алинеи, закони, подзакони в защита на шефа си, но никой не е казвал до сега как се разглежда например делото по кражбата на века - КТБ или някое друго което да е разоблачило висш магистрат или политик в това че краде!!! ВСС е също продукт на мутрите в България и е логично да бъде пометено с голямата метла!!!

Ако има накой НЕОСЪДЕН - ЗА ТОВА Е ВИНОВИН КОРУМПИРАНИЯТ СЪД, НЕ ЗА ПРЪВ ПЪТ!!!

... само дето "КОРУМПИРАНИЯТ СЪД" съди по доказателствата, предоставени от прокуратурата. А тя е длъжна да предостави на съда ГОДНИ и, при това, ВСИЧКИ доказателства, а не избирателно само тези, които са във вреда на обвиняемия - нещо, което "НЕКОРУМПИРАНАТА ПРОКУРАТУРА " (според твоя пост) пропуска да направи, ако преди това Геше(фто)в, по собствено усмотрение или по нареждане от НАЧАЛНИКА, в медийните си изяви и/или "методически указания" вече е "осъдил" обвиняемия! За съжаление, има и корумпирани и/или уплашени съдии, които осъждат по негодни и избирателно подбрани. Примери колкото искаш - всичките "знакови дела" срещу корупцията са все такива ...

Висши съдии - аааааа, ъъъъъ, ъъъъъъъъъъъъъъъ, ъъъъъъъъъъъъъъ ,ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ. Всяко изречение по 5 пъти.

Точно така е Гешов, ти си едно правно нищо

Тези ку.ви въртят, сучат само и само да кажат нещо преди да оставят каскета в действие.

Олигарсите се опитват да си върнат властта , както си върнаха дпс и бсп на власт без да са спечелили през последните 12 г

Не я в пускал от 15 години

Я кажи колко олигарси осъдиха от прокоратурата от както тоя тъп каскет е в нея?

а колко осъдиха преди той да е в нея?

Сам го каза. И преди Гешев и по време на Гешев осъдени олигарси няма. Ама се борел, а? Хахаха

А защо не беше съгласен, да разследваш шкавчето с евро и кюлчета, бе глав. Прокуроре?? Защото Бойко те назначи ли??

ФОТОШОП НЯМА КАК ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАН!! МИСЛИ 1 МИНУТА ПОНЕ!

Борисов сам призна за проститутка в държавната резиденция. Престъпление за проституция и плащане за сексуални услуги. Престъпление за уронване престижа на държавата. И двете по НК.

проститутка?

Боже боже ти да видиш Янаки Стоилов да се явява "бялата лястовица" на промяната. Жива да не бях.