Гледахте на живо в Dir.bg дебатите по шестата поправка на Конституцията

Само БСП остана в пленарната зала от опозицията, "Възраждане" и ИТН сезират КС, управляващите не са притеснени

Обратно в новината

Коментари - Гледахте на живо в Dir.bg дебатите по шестата поправка на Конституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОПГ ,,Сглобката” под ръководството на Шиши Пеевски и с подръжници Боко ,Канадеца,Гнома и Росенеца вилнее в парламента в ущръб на България.. Докъде ще я докарат с България и българите нито ОПГ знае ни Господ Бог .Всичко е в ръцете на Шишко Пеевски от ДПС.

Абе да сте чували за Велико народно събрание че променяте конституцията..... Сульо и Пульо пишат промени баси ненормалниците

Само загуба на време е превръщането на Конституцията от Сглобката в Халваджйски тефтер,защото след време новото мнозинство ще махне много от поправките на тези некадърници ,свиквайки ВНС за да има нещо смислено и да не се променя от Сглобки и коалиции основния закон на България. Да сте чули или чели в Европа да се правят поправки в Конституциите им при всяка смяна на правителства и парламент?

Жена му на Пеевски била момиче на сливенския сводник Тошко. Галенчето и тя.

*Ташко

Като гласуват поправките в контитуцията и орежат правата на Мунчо ,това ще бъде един хубаев ден за българската демокрация.

Гласувал съм за Христо Иванов в миналото, но не за да се занимава с президента и главния прокурор. Да, България излъга всички че ще реформира правосъдието в страната. Реформите им са "Стани, да седна", не съм доволен.

КС прозинесе ли се, дали Конституцията може да се променя със 160 депутата?!? Нали имаше питане към тях?

Остана само да ни кажете кой посредствен чиновник и пишман юрист написа тези поправки в Конституцията ни?

Питаха, но не казват, страх ги е от последствия..

но БНТ.... "Гледайте , за де ви разказват..." Е да де...ама защо не го предавате на живо,а после ще ни давате извадки според личното виждане на определен редактор??? Това за двойното гражданство ли е причината??? Със страшна сила пак се постави въпроса "КОЙ" предложи това,и не получи отговор от вносителите.

Тази конституция приеме ли се , това означава,че повечето министри от всеки кабинет няма да е задължително да знаят Български език. Български министри ще говорят на Турски, и Английски, а над половин България няма да разбира какво говорят. За това ще дойде и наказанието ни от Бог, а именно,че ще изчезнем , като народ, защото това заслужаваме с глуостта и бездействието си !

Българските талибани ще препишат конституцията на Афганистан и ще ни я пробутат като подобрен българси вариант.

Нужда от голяма промяна има, но некачствени хора не могат да направят качествени промени.

Тези Гробари , ПП и ДБ лапнаха Властта и си правят Подигравки с Българския Народ ! Народе Спите ли ???

Не спим, отваряме шампанско!!!

На празна зала променят конституцията.

Днес ще приемат и на второ четене промените в конституцията, още една добра новина за България!!! До края на годината ще има и добри новини за Шенген, браво на правителството.

абе, по тази логика могат и руснаци да дойдат да управляват България, май малко прекалиха, за да нагодят нещата заради 1 човек в парламента. Може много сериозно да стане и то не заради американците от които всички тук се плашат! :)

Убихте България. Да, всички вие селяни. Язък

Е че вече няма българщина. Бавно, но славно езика ни се затрива изместен от наглосаксконския. Руснаците уважаваха традициите ни и това че сме от една - православна религия. Дадоха ни България, а ние сега затриваме и последните остатъци от идентичността ни. Празнуваме чужди празници като хелоуин, католическа коледа и правим прайдове,за да понамалим още вече намалялото и измършавялото ни население.

Почнаха с уж пълна прозрачното на предавания в МОЛА и стигнахо до отказ от живо предаване когато променят Конституцията поне по БНТ и БНР. С когото се събереш...такъв ставаш.

Са със значително предимство пред тази важна информация. Медиите парично мълчат по тези въпроси, защото им се плаща. На хората които са в час ги наричат русофили.

Остана ли все още някой, който да се съмнява, че ние се превърнахме в страна с тоталитарна държава, по-тоталитарна дори от времето на комунизма?

15г гласувате 80% за тъпи селски биячи. Кога сте имали демокрация?

с първото си изказване много олекна,Нинова добре му натри носа.

Нинова поредно доказа последователната, предателска линия на БСП.

Заложници и неграмотници ще променят основния закон на страната. За жълтопаветника това е договора между нас и управляващите. Такова бързане без обсъждане ни на бюджет , ни на Конституция в дните преди Коледа. Вносителите ли те Пеевски Бойклиев и Борисов- три светила в конституционното права. Народа спи явно му харесва да бъде роб, да ми съдират кожата за да могат депутатите да богатеят, да плащаме чужди дългове , нашите деца и въобще който е попаднал в болница да мре. Плъха доволен, че автомата няма да го стряска и волейбол си играе, Народа пратен в трета глуха, губернатора в интервюто каза народа въобще ме ме интересува САЩ имат интереси. Всичките водачи на партии децата са им заложници и те продават ли продават Жалка картина . Само питам жълтопавениците как спят ! Нали знаят, че това което правят сега ще определи живота на децата им. О забравих те са многополови и деца нямат

В САЩ имат опит в приемането на важни закони преди Коледните празници, знаем за закона, с който е създаден Федералния резерв. Очевидно се цели да се използва момент, когато всеобщото внимание е насочено другаде.

да претърпи промяна. Още първата точка трябва да се формулира наново горе-долу така: в залата на НС се забранява на депутати от всякакви партии да се бият, плюят, обиждат и псуват.

Успех, надявам се днес да успеят да я гласуват!!

Отича. Пълно е с бежанци, австрииците ще ни запълнят с измет, а скоро турците ще ни завладеят. С любезното съдействие на предателите в парламента и Кенет Мъртън. Закривай!

Интересно е колко от хората в Бъргария са обърнали внимание на новината, че днес ще се гласуват промени в Конституцията и колко от тях си дават сметка за последиците от тези промени.

Са със значително предимство пред тази важна информация. Медиите парично мълчат по тези въпроси, защото им се плаща. На хората които са в час ги наричат русофили.

България, Родината ни...

Територия. Това. Което ни дадоха руснаците е история както и да го погледнеш.

руснаците ти били дали история хахахах смешник... те руснаците и на Македония са дали история...

Запишете имената им. На тези предатели, които ще гласуват за тези промени. Това означава никога да не можем да се освободим от турско и краварско робство, като започнат да гласуват милионите анадолски предатели и краварските безмозъчни поколения на предалите България емигранти.

Пак да попитам: МОЖЕ ЛИ И ТРЯБВА ЛИ ПАРЛАМЕНТ С ОДОБРЕНИЕ ОТ 8% ДА ПРАВИ ПРОМЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА?! КАКВА НАГЛОСТ!

Член 1 на Конституция от Глава ОСНОВНИ НАЧАЛА се променя от: "Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление. (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет." на: "Чл. 1. (1) България е република с колониално управление. (2) Цялата държавна власт произтича от САЩ. Тя се осъществява от тях непосредствено и чрез Посолството. (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на суверенитета на САЩ."" Съответно Чл. Чл. 2 и 3 се променят на: Чл. 2. (1) Република България е колониална държава с външно управление. В нея се допускат автономни териториални образувания. (2) Териториалната цялост на Република България не е неприкосновена. Чл. 3. Официалните езици в колонията са английският и турският."

Аз си мислех, че сме руска република! Но пък, ако стане така, при фактите, че сме руска гоберня, по-добре ще съм, ако сме американска...

Супер, най-после ще престанем да сме руска република. Довечера ще отваря шампанско.

И кой е в основата - пак Той.

поне по Националната телевизия???? Кое ако не промените в основния закон на държавата българите трябва да гледат????

Турските сериали!