Уволненият: Президентът поиска уседналост за всички избори

Бившият вече шеф на дирекция "Съвет по законодателството" заяви, че промените в Закона за българското гражданство са били поискани от президента Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Уволненият: Президентът поиска уседналост за всички избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възможно ли е в една нормална държава този плазмодий и враг Български да изкарва от предателската си уста отровни думи по адрес на Презизента и така наречената държава да не реагира????????? Ехо.........какво става тук??????????????????? Нека си спомним Аспарух, Тервел, Крум.................Самуил...........Възрожденците.........Левски...............Трябва да е останало нещо БЪЛГАРСКО в нас. Този плазмодий ва най- дълбоката мина. Да не се затварят мините. Такива като този да се трудят там за народа и да изкарват социалните на ЦИГАНИТЕ!!!!!!!!!!!!!!

Този много ми напомня за Местан. И двамата вдигат страшно много шум и уж защитават нашите интереси, но от километри им личи, че работят за външи за България фактори. Всъщност факторът е само един и е еднакъв и при двамата ... на юг от България се намира.

Аз съм българин по рождение и никой не може даже и да си помисли че може да ме лиши от това ми право защото не гласувам правилно според льотчика и комунягите. За пьрви пьт виждам един президент да се опитва да лишава българите от гражданство и конституционни права

и като си българин колко данъци внесе в БГ, колко време те управлява правителството с твоя глас?! Ай сиктир, българин само на хартия, сигурно и собственост вече нямаш в страната.

Манго,живей при тукашните условия и тогава ще се произнасяш

българинът от Канада, ела да ти имунизират детето с 3000 пъти по-отровна живачна ваксина в името на демокрацията. Тогава можеш да кажеш имам право.

като Англия са въвели отдавна уседналостта като критерий за достъп до гласуване. Да се вземе тяхното законодателство, за да не се открива наново топлата вода и да се затворят устите на пишман-демократите.

че този: като "умен и красив" е виден протестър от 2013; е близък с Плевньо и червенобузия милионер? Едва ли.....

Само като ти гледам подлизурската физиономия, преценявам какво представляваш като човек.

За нашият живот,за нашите политици и за нашата съдба трябва да си гласуваме ние , а не някой който няма нищо общо с нас!

И ние искаме уседналост за всички избори .Какво съвпадение ,а?От къде ги намират такива с отклонения ,като този на снимката.

този на снимката е измекярин, вижда се! какво ухилено маткърче, е!

Уволнението е нищожно "наказание" за този тип. Още от физиономията му личи, че е маша в други ръце. Но, номерът не мина.

защо прокуратурата не се само сезира и на тоя боклук Талев не потърсят отговорност за оронване престижа на президентството, явно тоя е платен агент на ДОСТ

ПП ГЕРБ има младежко крило,женско крило,но явно има и турско крило - ДОСТ!И този е възсторжен член на турското крило на ГЕРБ -ДОСТ!Еничарче!

Някой хора, пишещи глупости тук забравят, че Радев е избран съвсем скоро с гласовете на 2 млн. българи, а за ГЕРБ гласуваха около 1 млн. гласоподаватели!!!

Добре де, нещо не разбирам, президентът е поискал нещо АБСОЛЮТНО РЕЗОННО и АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО. Това трябваше да се направи още преди 15-20 години.

От Брюксел направо да издадат закон с който всеки еврогеец да има право да гласува на избори в България

Не всеки!Само членове на ЕНП!

забрави ли, че на втория тур за него гласуваха повече от 50 000 хора от чужбина. Плю им в лицето, но това е естествено за комунягите и те ми говорете, че не е бил комунист като Бойко - всички военнослужащи, освен обикновените войници бяха комуняги, а за летците - задължително.

Вие се опитвате да плюете в лицето на останалите 2000000 които гласуваха за Радев и то само за да защитите една партия създадена в Турското посолство -ДОСТ!

да плюе, обижда, да пръска слюнки , да гледа на кръв и да желае кръв - това е комуняга. Този човек нито го знам, нито го познавам. Верно има изплашен вид - и как не - то комунягите могат и да го премахнат. Нали така правиха вади пистолет и стреля като предварително уточнява - в името на народа. В името на народа направиха и най-кървавият атентат до атентата на двете кули, и досега остава непостижим . Умират 135 души, ранени около 500 Айде бе - ще се лигавим за 15 убити. Много лесно забравят тези изроди.

Този на снимката да не би да е роднина на сръбския министър-председател(и бъдещ президент) Вучич?

ама и за президентските избори ли иска великият еродит летецът уседналост?

Нещо много се е потнал милия педерушко герберушко

Въпреки че дължи президентстването си на Партията любимата, незабравимата, президентът си е много прав ! Ама емигрантите били имали конституционни права - е, не може ли да се променят съответните текстове и нещата да си дойдат на мястото, т.е. управлението на България да зависи от българите, а не от измекярите по чужбина ? Може, разбира се, и това рано или късно неминуемо ще стане.

Абе, на тоя неприятник кой му е казал, че трябва да взима микрофона бе?!? Е, гати утрепката, нова!

Стига сте ни занимавали с тази калинка. Явно е, че изпълнява нечия поръчка. герб уволнява поголовно хора без всякаква причина само че тогава всички медии мълчат като риби.

И какво като са поискани промените на Радев ? Това е прекрасно.А този отвратителен човек , представител на петата колона, вън от страната ни.

Този е толкова противен! Жалък дупелизец! Аман от мухльовци!

Не, го съди строго, та той е от хората на Лукарски. Младежки Консервативен Клуб прочети в блога му и ще ти "светне" що за мекере е.

На Лукарски значи и на Шиши !

Тоя представител в министерството от ГЕРБ какво се е запенил? Захариева каза, че щом я назначат пак за министър, а то ще стане, той се връща на работа защото бил кадърен. Според мен във всички държавни учреждения трябва да се назначават безпартийни, като в армията, не може да си държавен служител и да работиш в полза на твоята партия.

На това пишлеме до кога ще му се дава микрофон??? Не виждаме ли, че този е някакъв нереализирал се негодник?!?

един законопроект на сайта за обществено обсъждане трябва да има мотиви към него, подписани от вносителя - в случая правосъдния министър. При липса на писмено доказателство, ме министърът е подписал подобни мотиви, с които да е дал право за тяхното обществено обсъждане, господинът е проявил самоинициатива, въпросът е в услуга на кого ? След като става ясно, че представлява консервативен блог и прокарва консервативни идеи, очевидно е , че атакува президента. В тази връзка Министерски съвет следва да създаде железни правила с разписани отговорности за садминистриране на сайта за обществени консултации, писмено потвърждение от вносителите на законопроектите.

адвокат е, има интервю с него в тв ON AIR гост на 19.09.2014 г. в денят, от където излиза , че е председател на Асоциацията на младите адвокати в България, и като такъв не може да заема държавна служба.

декларация при постъпване на държавна служба с невярно съдържание, следва да бъде подведен под съдебна отговорност. Пише го най-отдолу на самата декларация.

адвокат ли е Любомир Талев? Ако да, как заема държавна служба? Как може да бъде директор на изпитателен срок? при положение, че изпитателният срок е веднъж в цялата държавна служба? Какъв професионален опит му е признат, за да бъде допуснат до конкурс за подобна позиция, ако въобще е имало конкурс. Едно от огромните прегрешения на кабинета Борисов 1 е закриване на министерство на държавната администрация, което следеше за извращенията при назначаване на държавните служители и злоупотребата с власт на техните ръководители. От друга страна държавният служител има право на собствено мнение и може да откаже съгласно Закона за държавния служител изпълнението на заповед, която съдържа очевидно правонарушение , както и да изиска писмено да му бъде наредено. Тоя изобщо чел ли е закона за държавния служител?!

Съмнявам се, че този може да разбере написаното в закона... Пък и защо да го чете?!? Той е един мухльо, който просто изпълнява заповедите на друг, дето също не обича да чете...

по конституционно право защо е предпочела паницата с леща вместо стриктно придържане към Закона. Нали затова е съветничка на президента, да го предпази от гафове.

Като му гледам на този експерт "услужливата" физиономия вероятно и марсианци да бяха вкарали за гласуване, ще ги включи в законопроекта. И когато се е обсъждал този законопроект е кимал разбиращо, а сега като са го ритнали от софрата, било друго.

симо

Кретен си ,нали?

симо

,,,нали НЕ си въобразявате, че мога да работя с този човек,,,-каза Бойко и подаде оставка....Явно много кални номера ще наблюдаваме.....А АЗ съм за това......Емигрантите имат достатъчно начини да покажат , че си остават БЪЛГАРИ!!!!!!Гласуването едва ли е най-важното....Иначе биха гласували 2,5 милиона!!!!!Това е начин да спрем намесата във вътрешните ни работи.Ако държим на БЪЛГАРИЯ....Ако държим на Сорос ще се забием в битовите ПОДРОБНОСТИ/което и става/.

Страхливите и подли мухльовци от президентството и МС си хванаха беля на главата с този достоен, открит и смел човек. Сега ще се оплетат в нови лъжи и ще се крият като мишки. Жалки боклуци.

Великият "експерт" трябваше отдавна да предложи как да се промени конституцията за да съответства на проблемите на оцеляване на нацията и държавата в момента.

Личи си дългата ръка на компетентната по всички въпроси от Президенството до Парламента музикантката на кавал Захариева и как гневното и изявление е като синоним на изказването на смешкото наследник на Багряна и той като нея.

Смешко наследник на Багряна наследствено носи предателството и клеветничеството, но то е за негова сметка.

По-полека селски простако. Подобни простотии са недостойно занимание.

сам провали кариерата и бъдещето си!Само с името на Багряна не става! Трябва и акъл!

Проблема не е в уседналоста ! А в липсата на БАЛАНС между ПРАВА и ЗАДЪЛЖЕНИЯ ! Какви задължения се вменяват за да се ползва правото да гласуваш ?

ами хора като мен са били в казармата и са плащали данъци преди да напуснат; не за друго но взимам около 100 пъти повече от колкото в изостаналата си родина където бях добре платен за годините. нямам връзки, консултант съм в сектор където се работи 50 часа на седмица години наред и по малко от 1% стигат моето ниво в кариерата си. аз мога да живея без българия. и тя може без мен. и ако дори гласът ми не и трябва по избори или мнението ми как да се оправите, вие си знаете. ще си останете със славчо, боико, курнелия, сума ти турци и цигани и прочи тарикати.

от написаното виждам че си се устроил добре в чужда страна и говориш презрително за хората и живота в България. Не разбирам какъв интерес имаш да си даваш мнението в този форум? Кого да избират българите работещи за България си е техен проблем и те имат правото да решават как ще живеят. Ти като си доволен от живота в чуждата държава , работиш и й плащаш там данъци - трай си и остави на българите в България да си решават проблемите както могат. Мнението ти няма как да е обективно - чул си от някъде информация и си я приел, но нямаш лична обективна представа за нашия живот - затова не се меси. Гласувайки, убеден от нечия пропаганда , можеш да навредиш на демократичния процес вместо да помогнеш(ако си действително добронамерен).

Тоя дебил какво иска да каже или докаже? А ако наистина е така, то само похвала за президента! Но това подобни аморфни биомаси като този пухльо не го схващат!

Ти тъп ли си? Просто казва факти. Недей да се държиш като селски идиот.

Този го гледах сутринта по Нова. Веднага ми направиха впечатление няколко неща: 1. Той самия каза, че не бил компетентен и бил държавен служител. 2. Бил на изпитателен срок. 3. Накърнявало се името му, за което много бил работил, а и бил внук на Багряна и не знам кой си. Кой ли назначава директно за директор човек който е на изпитателен срок и не е компатентен? Какъв ли е и назначения "директор", по точно на кой е човек? По каква държавна работа е бил в командировка в чужбина докато е в изпитателен срок и кой го е завел на срещата с президента? Все едни такива въпросчета които никой от журналята не посмя да зададе... Обаче му се дава трибуна!!!

Що за идиотизъм?! Човекът е чиновник и изпълнител. Направил е точно, каквото са му наредили некадърните боклуци, които се опитват да си измият ръцете с него.

Р. РАДЕВ- БРАВО,НИЕ СМЕ С ТЕБ!!!

Какво точно похвално е направил? Това, че лъже и се крие като плъх?

Това момченце не е никакъв администратор...ако че е бил "ташак" на Елисавета Багряна. Голяма работа. Нали тя предаде Никола Вапцаров... казвайки на ЦАРЯ, че поезията му не струва. Нямало е кой да го научи на дискретност, качество, което всеки държавен служител трябва да има независимо от коя Партия е!

Тя била кимнала, че струва, обаче кимнала по европейски "да", а съдът я разбрал по бегейски "не". А тя кимнала, щото Вапцаров все пак не е чак толкова важна персона за да заслужава отговор с думи "да" или "не".

Каква дискретност?! Той е уволнен. Направил е, каквото са му наредили некадърните червени боклуци от президентсвото и МС. В какво е сбъркал или се е провинил? Прояви малко нормалност и интелигентност, ако можеш.

Юрисконсулт- чиновник... боже опази... на всичко трябва да е готов, а не да мрънка сега жално, жално че курбан станал. Какво е очаквал?

Шеф на дирекция "Съвет по законодателството"!!!! Баси колко тюфлеци, бюрократи, клатикуровци, ИЗМИСЛЕНИ шефове на измислени дирекции! ОТВРАТ! Хиляди безсмислени длъжности с огромни заплати, как да има пари за нормални пенсии на хората построили държавата!? ПОСТРОИЛИ, а тия дошли да си раздават постове и най-нагло да лежат без да работят и да крадат в същото време!

Ха! Ето една калинка как оплаква съдбата си!

Този шофьор на самолет да отива в БДЖ.

...а мутрата-комунист от ГЕРБ де да го пратим?

Да го пратим там дето Нинова никога няма да стъпи- в правителството.

Що го похарчиха момчето ? И сега по стар комунистически обичай ще се крият зад гърба на хората.

на България, като отляха гласове от руския клон на ДПС. ЕТО ЗАЩО НА ФАРМАКА Е НАРЕДЕНО ДА СКАЧА!

На теб от ДОСТ ли ти наредиха да плюеш или акълът ти е толкоз?

Измисленият скандал и дирижираната пропаганда срещу Румен Радев противопоставят българите в България и българите зад граница, за да се отклони вниманието от организирания турски вот, контролиран от турската държава. Пропагандата превърна този законопроект в скандал, внушавайки, че става дума за закон, който вече е влязал в сила. Всъщност текстът беше качен на сайта на Министерството на правосъдието като идея, която тепърва трябва да се обсъжда.