Манолова: ЦИК бави експерименталното гласуване по интернет

Омбудсманът Мая Манолова напомни на ЦИК, че изтича времето за тестване на дистанционното гласуване.

Обратно в новината

Коментари - Манолова: ЦИК бави експерименталното гласуване по интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

циганин как ще гласува електронно-не може да чете и пише, а именно всички партии разчитат на цигани, възрастни, неграмотни, болни.... хора, а някои никога няма и труд да си направят, който има ум в главата глас да даде, щом те не мислят и оставят маса народ гладен, що да гласуват, да гласуват тези , които получават големи заплати-и за лявото, и за дясното, и за дъпъсътооооооооо, богати станахте всички до един, масово хората си посрещат дечицата си, внуците си и с виждането им-тук бай Хасан много се краде и очите му се навлажняват при изпращането им, а не само бай Хасан, същото е и с бай Иван, техните деца нали са устроени, нека те си гласуват всички вкупом, А и Мая, знаем, че е трудоемка работата й, но много неща има Мая за оправяния - Комисия за защита на потребителите.....алчни , Мая. Съжалявам те, не е лесно, трудоемко е, а и като зная как си със здравето.....минали сме, жени сме...

Нямало досега никаква симулация?!Че изборите какво са?

Още не сме 100% сигурни, че можем да нагласим резултата и как да намалим избирателната активност. Най-добре да се направим на ударени като с машинното гласуване.

Стига вече с тези идиотщини след като всеки ден хора ревът че им източили данните, че им окрали картите и какво ли не..Та клинтънката ревна даже че по интернет и взели властта..

Гласуване по интернет = 100% контрол на купените гласове. Картинката е ясна - тартора в циганската махала със кодовете на цялата махала стои на компа и гласува. Електронно - на автомат след проверка на карта за самоличност - ДА. Дори е добре защото смуглите няма да се оправят с техниката.

Точно така, с компютри в избирателната секция, след като всеки избирател се легитимира. Тогава "номерът с клечката" или цветът на бюлетината няма да играе никаква роля заради не въведения образователен ценз.

Точно статистически ще се окаже, че циганите са най-компютърно грамотни. Просто им събират даните и гласуват с тях. А ако има и процедура по предварително издаване на кодове, процедурата може да стане доста сложна и удобството да отиде на кино. За електронен подпис се плаща. Един вид ще си плащат, за да гласуват. За някаква услуга (май издаване на задграничен паспорт) се оплакваха преден ден, че имало само 2 заявления по интернет с електронен подпис, от както съществувала тази възможност. ;)

Чесно казано, колкото и първобитно да изглежда американското гласуване с перфокарти, сигурно е доста изгодно. Веднага имаш как е гласувал, но пък имаш и носител. Може да се проверят отново резултатите.

Госпожо Манолова, България не е Германия, нито е Швейцария. Защо наблъскахте изборния кодекс с машинно, електронно и неам кво си още гласуване? Проблемът с купения вот не е проблем на технологията на гласуване, а е проблем на манталитета.

Дори и там са изхвърлили машинарийките и интернета....защото навсякъде парата играе голяма роля за ''спечелване''

А гласуване по телепатия, няма ли да се експериментира или се прилага отдавна като гледам изборните резултати?

Когато избереш Иисус Христос със СЪРЦЕ, а не Луцифер, ГЛАСУВАШ ТЕЛЕПАТИЧНО ИСТИНСКИ.

Тази глупост наречена електронно гласуване, трябва просто да се премахне от закона. Риска и проблемите които би създал, са много повече от ползите. Единственото работещо електронно гласуване в Естония, също твърдят някакви, че са го пробили тестово. Най-лесно е разбира се от вътрешни хора. Но в общи линии може да значи край на демокрацията. Народа повече да не избира. Избират заинтересовани от САЩ, Русия, Турция или тукашни. Ще облагодетелства купения и контролирания вот идеално. Ще има съвсем нови проблеми като с двойно гласуване - електронно и нелектронно. За решаването ще станат казуси, които реално не могат да се решат. Да не говорим за проблеми, като да валне дъжд и да няма интернет - реален за България от пълненето на шахти с вода. Да няма ток или други. И докато разни държави като Германия и Франция взимат решение да не правят електронно гласуване, нашите са готови българите да са експериментални зайчета.

Само КАНСКИТ ГЛАС към Господ българина, е действителният глас. Но ние българите, предпочитаме да отидем за постоянно в гробищата, но не и "временно" да се смирим и да поискаме Помощ от Отца, Сина и Светия Дух.

Твърдиш, че само нас разбира, понеже само ние се молим на езика МУ?

"... уста проклинат цяла вселена!", от "Хаджи Димитър"-Христо Ботев Той нас разбира не само заради езикът български, но и поради това че ако не е Настоящата Негова Помощ до днес, да са ни унищожили с "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година, Москва и "Програмата на Ричард Ран и Роналд Ът" от 1990 година, София. И понеже и аз се казвам Димитър и съм от града на 100-те войводи, не се различавам по КАНСКИТЕ СИ КРЯСЪЦИ от Хаджи Димитър. Само разликата е, в потока на кръвта. Неговата изтича, а на мене ми вливат кръв.

Нищо не ти пречи чрез "ширинан медитация"-интернет, да се включиш в колективната молитва днес в сряда 22:оо часа (също във всяка неделя и понеделник) за ПРОЧИСТВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ.