Президентът: Няма драма, парламентарна република сме

Законовите промени се правят от парламента, посочи президентът Румен Радев в коментар за законопроекта, който засяга промяна в изборните правила.

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Няма драма, парламентарна република сме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ЦЕЦО ФИСКУЛТУРНИКА ДА ПРАВИ АНАЛИЗ НА ВАШАТА РАБОТА И ДА ВИ ДАВА ОЦЕНКИ.

Вече съжалвам,че гласувах за Р.Радев.... Цачева е демокрацията..този Радев е руски агент.. колкото и да разправя,че е евроатлантик..вече ни е ясно

Нямало драма.Ей тоя ще ни учи кое е драма и кое не е драма.Ами като не е драма да маниполираш и лъжеш Българския народ, защо не вземаш да се качиш на самолет баз двигател бе комунистическо президентче, да те видим тогава какви ще ги говориш .Много ГАФОВЕ направи, но знай че няма та те търпим дълго.

Направи изказване-за,да видим отново Деса-простакеса!

Президентът е изпълнил волята на НАРОДА. Нищо лошо няма в принципа за уседналост.

Волята на народа се изпълнява от парламент , байно... не се научихте на ред.

Принципно няма лошо да изпълянва волята на народа като: - Продъжлава да следва евроатлантическата насоченост на България - Бъде консистентен в това, което говори и обещава на българите тук и това, което говори и прави в Европа, пред т.нар шефове. - Създаде предпоставка за водене на диалог с новото правителство как да бъдат гарантирани правата на българските избиратели, но и успоредно с правата да се наложат и задължения. Той е избран с гласове от чужбина, не е РЕДНО той по такъв начин да се изплюва в лицето на своите избиратели. Меко казано е грозно и цинично, а пък уж щеше да е различен и щеше да е плод на "промяната". Изграждането на изборен закон не би следвало да е от компетентностите на служебно правителство, още повече, когато вече е избран състава на 44-то народно събрание :)

Каква ти драма, в тая Парлама Република всичко си е само виц.

Подкрепям президента, не само трябва да се внесе ами да се гласува този закон , всеки който не е живял през последните 3 години в България и не е плащал данъци тук не може да има претенции да гласува.А по отношение на това да ли са българи според мен не щом не могатда говорят български език.

Има конституционен ред ...чети преди да говориш глупости!

Радков, мания тая кукувица, след някоя година може да я смениш с друга, като с първата, снимай се с децата си те са по важни,тая власт ти завъртя фуражката отвсякъде, почна да се излагаш.

Няма драма, има трагедия некадърнико съсипал успешно българската авиация...!!!!!! И мълчи и нищо не прави, за да не съсипеш и българската държава, но това Борисов, ГЕРБ и ние които те знаем какъв дженк си, няма да ти го позволят на теб и на кукловодите ти... От партията мафия БСП и нейната лъжлива и крадлива водачка КУРнелия... НО ПАСАРАН...!!!!!!

ИИИ ама това комунистическата простащина ли е или кретенизъм. Защото тая куха лейка очевидно няма акъл да е наглост. Сега ще почне като онези двамата тъпанари Герджиков и Орешарски дето все нямали нищо общо със случващото се и това, че ги плюем всъщност било пролетен дъждец, да се оправдава като, малко позабременяла ученичка.

Като няма драма и хората се гордеят с президента си що уволнихте човека бе????? Подлоги!!!

Този топан на снимката ми прилича на бай Тошо на младини.

"Целта е да станем проруска република,подобно на Донецката и Луганската народни републики,но засега няма да се издаваме пред простолюдието.Ще го обявим открито когато ни разреши другарят Пьотр Толстой."

Ами този човек няма ли акъл че приема,няма ли глава на раменете си да каже не бе

Кога стана калайджия, кога ти почерня гъза бе другарю?

и криминалната мафия налазиха форума, явно Радев им пречи на далаверите

Румянка няма с какво да попречи на когото и да било. То за това трябва акъл и характер. А той влезе в състезание с Герджиков, кой ще се оправдава по-мазничко. Абсолютно безхарактерно леке.

Рядко съм се гордял с направения избор. Подовъдът обаче е извънреден. Гордея се, че след като 5 години нямах празидент, един български генерал - звнието е пожизнено - милее за страната и и мисли, мисли с главатата си, а не с подсказванията на едни или други "експерти" за бъдещето на държавата. Браво, Генерале!

Както е казал великият писател М. Горки - "Роденият да пълзи, не може да лети".

Както казвам аз... - Който е летял, дали ще ..пълзи.. ?

Този козльо мислеше, че може да боцка, където свари. Но го боцнаха сериозно по дупарата. Успя да каже само: Ох! Тъй вярно! Всъщнпост го каза два пъти - като получаваша заповед от повелителите си и като получи заповед от суверена. Второто можеше да бъде страшно, ако не беше отговорил по устав. И не е късно да стане страшно.

Президентът на Рупублика България няма ли право на законодателна инициатива? Колко българи, живеещи на Запад, отидоха да гласуват на последните избори и оправдаха ли се разходите от хазната за това упражнение? Съгласни ли сте да ви управляват политици, избрани с гласовете на български граждани, живеещи на много километри от България, много от които вече незнаещи български, някои неграмотни, направили избора си след съответно заплащане от чуждестранни политически сили? Колко страни от ЕС позволяват двойно гражданство и гласуване извън пределите на собствените им държави? Когато отговорите на тези въпроси, можете да плюете президента на България?

... влез в час - радев не предлага премахване на двойното гражданство, което би решило въпроса, а някаква уседналост, за която още през 2011 КС се произнесе, че е противоконституционна. Тогава ГЕРБ я бяха направили 12 месеца, а БСП и ДПС, бяха против, сезираха КС и съответно срока беше намален. Много бързо се забравят някои неудобни неща.

ПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО СА СТРАНИТЕ ИЗВЪН ЕС.Толкова е просто! Останалите да преценят сами колко са българи след като немогат да четат и пишат на БЪЛГАРСКИ!

Тази гнила постъпка спрямо стотици хиляди българи и очевидната липса на чест и достойнство са предостатъчни за ИМПИЙЧМЪНТ в най-кратки срокове.

Явно загнил ти е акъла и не си разбрал нищо .Вероятно в ДОСТ ти харесва и затова си сложил феса на малоумницата си..

Не сте прав, Ел Президенте! Има драма и тя е за уволнения младеж. Както е казал поетът "Какво тук значи някаква си личност!". Или както е казал Сталин, ако не греша, "Един убит е убийство, един милион убити е статистика"Един уволнен е репресия, сто уволнени е оптимизация на административния капацитет. Когато си измиваш ръцете по този начин колкото повече търкаш, толкова повече мърсотия излиза.

като най-сетне научи ,че сме парламентарна република, защо се буташ там където не ти е работа. Другарю Президент в кое време живееш - трябва да се спазват законите.

Glasuvah za vas G-N RADEV,SEGA SAZALIAVAM!

Плужек,който вместо да лети,предпочете да пълзи в краката на ездачката.

Голяма мижитурка се оказа този "генерал" Радев. Един достоен мъж трябва да може да отстоява думите си, ама тоя май се крие под полата на поредната си жена.

Цвъки, теб, заедно с Рапоня, Бориславова, Пеевски, Доган, Местан и още един ТИР национални предатели - искам да ви изкормя, така мило, нежно и с внимание, както кормя свинята на Коледа! Не 3, а 30 месеца отседналост + премахване на двойното гражданство му е майката +само и единствено независими от олигархията националисти в управлението! Не визирам Атака или подобни псевдо патриоти, а истински родолюбци и българи!

ГЕРБ прие още през 2011 за първи път в нашата история термина уседналост. В оригиналния текст беше една година, обаче твоите възлюбени ДПС и БСП го атакуваха в КС и срокът беше драстично орязан, така че не пиши глупости, че много се изложи, а Цветанов беше за 12 месеца уседналост, за разлика от манолова, станишев и доган.... хахахахах тъпанар...

Тъпанари сте ти и над милион олигофрени гласуващи за ГРОБ! Всъщност, по-обидно от гробаджия - не съм чувал! И, по-малоумен от гробаджия не съм срещал! Кой, какво... преди 6г., когото цялото насрано, платено и поставено народно събрани беше на ГРОБ - и ТО нищо не направи, освен да гласува закони, които даваха права на олигарсите зад ГРОБ да ни обират - не ми говори! Гробаджийте мислите само и единствено за едно - как да убием/ оберем българина и България! Дано измрете скоро в кофите, гробаджий!

Оппа...този Талев излезе герберска калинка,назначен от Екатерина Захариева...!!! Правете си изводите за ревльото!!! ХО ХО ХО

хахахах ще ти се..... този излезе голям пич, намаха го в джуките на радев, без да му мигне окото, право куме в очи, шапкаря още се чуди какво да обяснява и как да излезе от ситуация.....

Радев се държи като държавник , и комсомолците да не лаят , защото единствената му мисъл е България. Всичките са са с насрани кюлоти и нямат думата. И да е наредил и да не е наредил няма значение, и тези празни приказки където се истерясват от малоумници са в повече. На държавата огън и гори на главата а ,разни гейове се занимават с президента. Нищожествата са толкова нищожни, че и те като въшките не заслужават милост.

Че има проблем с намесата на Турция и турските партии - има. Но само глупак може да си въобразява, че това може да се поправи аджамийската с нарушение на конституцията.

vasil

Избърши си пяната от устата! :-D

Мунчо си е Мунчо! Гаф след гаф! Интересно, търпеливият български народ още колко ще го търпи!? Дали ще е импичмънт или декапитация...

Два мандата ще ти бърка в здравето. Свиквай :).

Президенте разни Агнешки главички и Тикви не могат да те ядосат ! Само така , дори пак да се кандидатирате пак 3000000 Български граждани ще гласуват за теб ! Бойко да ходи при кмета на Симитли да му почисти ,ауспуха !

станишевчетата все мъжки ласки сънувате

Предлагам герберастите да се съберат, да се опознаят и може и да помислят върху думите на Президента Радев, ако могат де. Искренно им го пожелавам, ама като им гледам Цецко и другите умници какви ги редят полусигнално, каузата предварително е загубена. Момчета, Президента ще го бъде още поне 4 години, а вашите измекяри най-много до зимата. Приятна вечер и умната, но това не е Лилито - хахахахахахахахах

... а бе бастун първо промени конституцията и тогава говори за ГЕРБ, които сами не могат, иначе малко история за недомисляците като теб: още преди радев да е разбрал значението на думата "УСЕДНАЛОСТ", първо ГЕРБ я въвеждат в през 2011, като първоначално приемат, че периода трябва да е 12 месеца, но "големите партии мислещи" за България- ДПС и техния партньор БеСеПе, сезират КС и срока за уседналост драстично е намален, активно участие, тогава взема манолова, която е категорично против.... ставата смешни червените питекантропи, като почнете да се докарвате - ни лук яли, ни лук мирисали... пък може ти през 2011 да не си бил роден, само това те оправдава... гледай какво пишеш, че се излагаш... ГЕРБ щели да се учат от радев на уседналост смешник....

... що слагате минуси бе миндили, това са си фактите, може и да ги проверите, колкото и да не ви се иска това е истината. Ако БСП и ДПС не бяха сезирали КС, сега уседналостта щеше да е 12 месеца и радев нямаше да се гърци, като премазан червей.... хахахахах

.... къде видя твърда ръка от радев, опита, шляпнаха го през ръцете и той ги вдигна, предаде се, за да задвърди още повече мнението, че е мижитурка, уволни невиновен за кашата човек...

Чл. 26. (1) Гражданите на Република България, където и да се намират, имат всички права и задължения по тази Конституция. Чл. 35. (1) Всеки има право свободно да избира своето местожителство, да се придвижва по територията на страната и да напуска нейните предели. Чл. 42. (1) Гражданите, навършили 18 години, с изключение на поставените под запрещение и изтърпяващите наказание лишаване от свобода, имат право да избират държавни и местни органи и да участват в допитвания до народа. Това пише в Конституцията. Радев, тук не е Москва и ти не си Путин - самодържеца. НЕЗАБАВНА ОСТАВКА!!!

Ама сте тъпи герберчетата. Проект и евентуално обсъждане не е нарушаване на Конституцията бре хамсалаки. Това е демокрацията, а не режима на БХ - хахаххахахахаха

А кой му дава право да пише проекти, след като по закон няма законодателна инициатива???

Регистрирайте още няколко турски партии и на следващите избори процентите им ще станат колкото на десните.Сами ще оттекат в канала. Със забрани само им мотивирате електората да гласува.

Драги колеги от форума имаме рекорьор сред нас нима не го виждате и знаете ? Ето в статията за Радев трола->>> този със стрелките има за времето от 18.07 до 19.05 цели 16 коментара -шестнадесет коментара на амбразурата на толерастията и либерализЪма ха ха а кой е трола ха сетете се вие ха ха

Визите за братска Украйна отпадат от юли месец.Честито и добре дошли

че другарят генерал Радев НЕ ОТРИЧА, че се е опитал да наруши поне 3 члена на Конституцията. НЕ ОТРИЧА, че е искал противоконституционни промени. За подобно деяние се полага ИМПИЙЧМЪНТ, НЕЗАБАВНО ОТ НОВОТО НС.

...и ще те гона по полигона, иколкото ти така, аз по така

ЛЕГИЯ РАКОВСКИ ДА ПРАВИ ПРЕВРАТА ... ЗА 40 ДНИ СЕ ИЗЧИСТВА БЪЛГАРИЯ ОТ МУТРИ, БЕЙОВЕ И ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ ... И СЛЕД ТОВА НОВИ ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА

българският интерес изисква турските партии да са две и да са във вражда по-между си.Тогава няма да са силни.Това е българският интерес. Но ,не! По заповод на масква руските мекерета отново продават България. Генерадев се впусна да защищава Доган!Той е "новият Левски"..

фатмашкия ход на Радев цели да внесе раздор между ГЕРБ и Обединените патриоти

а гласовете от Турция с които ГЕРБ спечели изборите, не внасят ли раздор? Това изглежда не те впечатлява, защо?

Много ти е банална манипулацията. Защо направо не вкараме 5-6 турски партии, няколко ислямистки от Катар и СА, няколко от Македония.

РАДЕВ?! КАКВА ДРАМА НЯМА? 1 МИЛИАРД ЛЕВА ЕВРОПАРИ МОЖЕ ДА ЗАГУБИМ ЗАРАДИ ГНУСОТИИТЕ ТИ В АПИ И СПИРАНЕТО НА СТРУМА! ТИ НЕ СТРУВАШ 1 ЛЕВ, ДА НЕ ГОВОРИМ 1 МИЛИАРД ЛЕВА! МАХАЙ СЕ, ИЗЧЕЗВАЙ!!!

много лош матрял президент ни е станал русофилките събрал после мощно се осрал

Прочети си коментарите за Сидеров преди 6 месеца А сега ?

Познайте Радев кого избра!

Радев май още не е разбрал къде се намира. Явно си мисли, че още е в МО, където си развяваха гащите с кака Деси и кой ли не още. Когато са те "кацнали" като удобен и си се продал, поне си седи на Д-то, защото и работодателката ти Корнелия ще те закопае както е тръгнало. Радев, Радев нямаш капацитет, елементарна политическа култура, за къде си тръгнал, прекалено много се надцени. Това не ти е НЕЗНАМ СИ КОЕ ТИ СЕЛО, където се правиш на велик.

Кофти е когато си кукла на конци. Каквото каже оперативния, това изпълнаваш. И няма спасение.

и друго абе смешни нацисти 20 години викате срещу доган ся от москва ви казаха че доган е нашия човек патриот и вече почнахте да го защитавате :))))) вие сте най-жалката пасмина на света!

Ей потурнак, аз и сега викам срещу Доган, ама ти защитаваш Местан и неговата партия с нокти и зъби. До преди половин година искаше да правиш обща ескадра с Ердоган и същия ти беше съюзник.

за този подлец ли гласувахте? честито!

И е генерал кален в боя! :)

има вижия на карикатура най-прекрасното мрънкане на света има

тоя народ робски така и не може да види че комунистите са се продали на руската мафия преди 100 години те руснаците тях не могат да си оправят нас ли ше оправят?? ще смучат колкото могат а вие ще им помагате сляп прост народ

На третия си месец президент Радев разби президентския самолет. Преди да катапултира, изхвърли от самолета без парашут стажанта Любомир Талев, защото е дишал в самолета.

Това мрънкало - Талев, новият Асен Генов ли е?