Гласуването на Изборния кодекс в НС зацикли

Приемането на спорните текстове от Изборния кодекс зацикли, след като в НС се разрази нов скандал. Предстои гласуване на облекчени правила за вота в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - Гласуването на Изборния кодекс в НС зацикли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срамно и недостойно е това което се случва в българския Парламент. Десислава Атанасова била "тежката артилерия" на ГЕРБ. Това зализано недоразумение,което беше юрисконсулт на русенската болница и което не знае какво е завършило било "тежка артилерия". ГЕРБ трябва да са много зле,ако зализанка им е "тежката артилерия". А ето ви една информация от последния час. Френския Парламент е приел резолюция с която призовава Правителството да се противопостави на продължаването на санкциите срещу Русия. Френския Парламент,не българския! Вие какво си помислихте,че е българския ли?!

От всички в Народното събрание на г-жа Цецка Цачева и е най-лесно или поне така си мислим.

Ма ти си бил голем идиот бе, честно, какви тъпотии си писал! Малеееее....... нямам думи даже..... Хвани прочети малко книжки поне.. Само с Винетуууу не става, Ташунко...

Не позна, не съм комунде ГЕРБКПераст като вас

предлагам да си организираме избори за наша сметка за да изберем тези , които трябва да напуснат властта , служеща им единствено да крадат и мамят народа в продължение на 30 години , тези които без съмнение съсипаха всичко българско ,а щетите са неизчислими !!! Изборът е, или България или паразитите !!!

Изключително разумно предложение. Подкрепям. Най-много да ни обвинят в сепаратизъм, понеже ще окажем съпротива да плащаме повече рекет на мафията във властта.

паразитите се нуждаят от достатъчно количество RAID !

Че сега за чия сметка се организират?!Айдуците да се не бъркат в личните си джобове , пък и тях от къде са ги напълнили?

Никакво преговаряне ! --> Двустъпковата, Хора !!!, от А до Я. ---- За Протокола на Комуникация, Домакини/Дир.бг : - банясването което се Опитвате да Ми натаковате - е архаитестическо.. И ! - де-факто Помага да Набодем Всички камили+камилари+задунайскиВъздухари на Копието-Ни.

Сдуханяци - времето ви изтича. За 26 години само лайна насрахте. Всичките сте за в кофата - и оня очилат селянин помяр от дръндар, и до него другия очилат песоглавец, и банкенския лемур.... боклуци!

Тия са си се у цикъл , затова и човек не мое ги оправи.

Солидарен съм с коментиращия. А ти си пълен педераст, но не се тревожи, и тебе че те изпразнят. Затова сме на първо място по свобода на словото в ЕС отзад напред!!! Ама вие си обичате изодзадзе!

Не върви, не върви, па зацикли.:)))

най-големите ТЪРТЕИ в държавата с най-големи ВАКАНЦИИ,народе не гласувай за такива....врагове на нацията

комунягите и турчолята в единен фронт са се озъбили срещу всякави промени, които ще им пречат на гласуване "под строй". А всякакви решения за задължително гасуване или гласуване по Интернет за тях са убийствени. Защото техните избиратели и сега си гласуват задължително - само че под камшика на партийните функционери. Що с еотнася до Интернет, тям , освен платените партийни тролове Интернет не ползват. Цялата тази пасмина, подчинена на Москва и други наши врагове, лайняно въже ще прегризе само и само да не се гласува масово. За партии с твърд електорат това наистина е убийствено. Но дай Боже нещата да станат и цялата тази пасмина от национални предатели да отиде на бунището на историята. Където й е мястото.

Ти щом знаеш как гласуват от ДПС и БСП, значи вече си го правил. Само не разбрах как гласуват тези от ГЕРБ, за да печелят винаги изборите? А се оказва, че са гласували само 14 % от имащите право. А ГЕРБ печели с 32%. Или истината е проста - фалшифициране (подправяне) на изборните протоколи. Как от 1,8 милиона гласоподаватели 900 хиляди са невалидните бюлетини? Ще се усетите вие простите гербаджии каква нова диктатура ви готви Мутрата, ама ще бъде късно. Тогава управлението на Костов ще ви се струва, че е било сън! Ще си мечтаете за Т.Ж. и за неговото уж авторитарно управление!

Лети Баба Яга гола из гората, яхнала метла и насреща й излиза горският магьосник. - Ти какво, бабиер, да не си изкукуригала?! - изкрещял той - На стари години се мотаеш гола из гората и смущаваш обитателите! - Това ми е еротичната рокля! - отвърнала му Баба Яга. - А... - смутил се магьостикът - Ами такова... да беше я изгладила!

Под снимката само липсва : "Родина-мать зовёт!" И всичко щеше да бъде точно.

Сипи ми едно малко!

и да се забрани на червените боклуци и путинисти, които живеят в българия, да гласуват.

Правилно, само ние ша си гласуваме, ако може по електрическото гласуване, най- добре!

- Па тогава ГЕРБКП ще влязат ли пак? - Естествено, нали те "броят"...

Кой отрови , Камен Ситнилски?

Рикията.

Неговите колеги.

Всички сте от една циркаджийска трупа, само се правите на врагове иначе организирано крадете народна пара. Изроди!

Щом Ердоган е против новия Изборен Кодекс , значи че трябва да се приеме . Всеки закон намаляващ влиянието на Турция в България е добър .

И ето как падаш в капана. Турците добре знаят психологията на българите... В случая погледни по- далечните цели, а именно Сирия. Тези които сега са приети в Европа им се подготвя възможността да гласуват от разстояние и разбира се според желанието на запада. Не меси тука комунисти, ако нямаш предвид турския комунизъм. Както писах и преди електронното гласуване е най. лесно за манипулиране и винаги може да се каже, че машината е направила грешка...

-Ей, момче, дай една малка!

Маленката мерка е настапена.

Клара Цеткин ли е на снимката или се бъркам ?

"Аз също си търсих членовете в предходната почивка да ги поканя и да коментираме", каза Кирилов. Хламид Хламид, дали има нещо общо с въпросните членове?

Мен само ме интересува дали ДПС са го изду*али или не.. ;)

Всички закони,които са в интерес на ГЕРБ се приемат.

Идиотията на ГЕРБ: Честитиха Рождество Христово по Великден Публикувано на 28.04.2016 в България По Великден народният представител от ГЕРБ Павел Димитров взе, че честити на съгражданите си от Варна Рождество Христово. В пространното писмено приветствие до варненци той ги поздравява за Светлия празник, като писмото изненадващо завършва с ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!. Ако в текста на поздравлението не се споменаваше Великден, бихме си помислили, че активистът просто е объркал картичките и вместо великденските е изпратил коледните. Разбира се гафът е придружен с голямо лого на ГЕРБ и с още по-голяма снимка на депутата, който е и областен координатор на управляващите.

Ами те "комунистите"(разбирай герберастите) са атеисти хора,откъде да знаят Рождество,Възкресение... :)))

Тодор Живков - Честит 8 Март български студенти!

човека празнува от рано , а нали знаете алкохола не прощава на дати , изказ ,трезва мисъл и други , но за един политик в бг тава са не значителни неща

ДОКАТО СЪДЕБНАТА СИСТЕМА НЕ ЗАРАБОТИ НЯМА УПРАВИЯ,АМА ВСИЧКИТЕ ПОЛИТИЦИ ЩЕ СЕ ОКАЖАТ В ЗАТВОРА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ И 1ЛВ ЗА ПАРТИЙНИТЕ СУБСИДИИ

На всичкото отгоре им плащаме, да с нашите данъци, вървете си Господа " народни представители ", не виждате ли, че не можете да работите за благото на народа, честно казано и ..ан от махалата може да управяла теглейки кредити и раздавайки на всеки недоволен. Аман, а кой ще ги плаща мислите ли ?

Какъв е смисълът от тези избори, като няма за кого да гласуваме?

няма за кой да гласува ме , ама хора с бг паспорти в братска турция не мислят така ,отделно ромската общност у нас също е активна

цялата работа е заради безконтролните гласове от турция и се вижда ,кой ги подкрепя ,може и борисов да играе цирк пред свойте

Откраднато от ФБ -" Най - доброто, което може да направи това НС е да приеме закон само с един член - Оменя всички нормативни актове приети от НС. " Такава неграмотност при приемане на законите, толкова чести промени, толкова много приети и неработещи нормативни актове. Вървете си, вървете си за да напавите нещо все пак добро за народа си... Насила хубост не става, нови избори и дано народа най-после да разбере, че ни чакат реформи, както е казал Чърчил " Обещавам ви пот, кръв и сълзи " трябва да минем през това, стига само кредити, заеми , кой ще ни ги плаща.............

Има много знаещи,можещи интелигентни хора,но те не допускат такива да стъпят в парламента,защото ще им разбутат статуквото.Само чуйте речника им-пълни малоумници.

Боли ли истината,РЕДАКТОРЕ ? Затова ли ми изтри списъка с бивши членове на комунистическата партия в реплика към "morskivalk73" ? За пари ли,РЕДАКТОРЕ ?? За много ли ??

Боли го, и то яко и то изодзадзе. Солидаризирах се с Вас, но идиотът, както се е наименовал, ме изтри няколко пъти. Евала. А пък мен наистина ме боли... фаро... за него. Дано прогледне, ама да не е под ковчего....

Иде ми да взема една суровица,че всичките да ги изритам от Парламента - тези боклуци не са за там,мръсни продажници,биха изяли собственото си л.....о за шепа пари.

Куфтета лапат те , куфтета.

България е управлявана от селския отбор ''Бистришки тигри''

След вота, управляват ни мутри, или както е казал един мъдрец: мисли какво си пожелаваш. А "милите" ни народни избранници недоволстват, че не им харесваме свинщината в която превърнаха държавата, а пък и мутрата премиер ги натиска да сътворът нещо скопосно за да се хареса на незнам кой си.

Ама, мола ве! Какви са тези дандании? Ще се приеме това, което нареди Вожда Боко Заличителя! И как може да изнервяте другарката Цачева! Тя е виден стругар и е учила в РабФак по работническа квота, и как вие, нейните другари ще и искате оставката?

Бива ви само в едно уважаеми , ама дълбоко уважаеми , чак до глътката , в разграбването на държавното , т.е. народното .И ега ви задави па макар и през г..зо.

ама мноооого, много се изложихте, госпожи и господа народни избраници. Не че ви е за първи път, но сега вече - срам и резил - не сме допускали, че избираме такива жалки хора да ни представляват. Да си ходите по-скоро, това е.