Прокуратурата отмени скандалното решение за гей парадите

Върховна административна прокуратура (ВАП) е отменила постановлението на прокурора от Пазарджик, който заклейми публичните демонстрации на гей общността като безсрамие.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата отмени скандалното решение за гей парадите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брато ти си луд некав ,кво занимаваш хората със семейните си проблеми квото искаш тва прави ,кви са тея 10 години брак тва не е модерно кой се жени днес ромите,кой прави деца днес само ромите така че смятай къв си!Успех в семейството и много здраве!

не не се чувствай просто прави любов а не война и се наслаждавай на щастието на хората щом на собственото не можеш!!!!!!!!!!! Правете любов навсякаде и всеки ден,а не война!!!!!!!

Аз пък съм женен от десет години, имам две деца като капки и не съм изневерявал на жена си. Та питам - за такива като мен ще има ли паради, или на фона на всички педали, лесбийки и други криви ракети, за които непрекъснато се тръби, че са нормални, аз трябва да се осещам ненормален?

ОООсещай се както си искаш, но ако някое от тези две деца имат ОООсещане, че са "криви ракети" ти какво ще направиш? И айде малко повече УУУсет, става ли?

Да живее свободата и демокрацията!!!!!!!!!!Живеем в свободен свят без граници и задражки другото си е празни приказки ,но вие си нямате друга работа занимавайте се с глупости,вместо да се наслаждавате на хубавите неща от живота!!!!!!!

Много се говори сред медийното пространство, че сме държава на мутрите, че болшинството от депутатите в народното ни събрание още от времете на лъжедемокрацията са гейове и лизбийки.Исками се да не вярвам на тези слухове, но самата действителност и действията на управляващите институции показват, че с времето си нашата държава става все по-извратена.Явно е, че тези слухове за преобладаване в управлението ни на извратени личности ще излезът верни.Явно е, че ще дойде време и мъжете да раждат, жените да оплождат.Това развращаване на нацията е планирано от световните завоеватели.Вие ги знаете кои са.Освен с жива военна сила, те се налагат и въздействат върху населението на земята и чрез психилогично и нравствено развръщаване на нацията.Браво на тях, те вече имат значителни постижения и в нашата страна.Много прав е бил пазарджиският прокурор с решението си, но явно извратеното ни управление в национален мащаб за сега наделява.Явно , че на някои им е удобно всички да станем обратни.Юруш на маслините, една извратена нация е обречена на самоунищожение.

Ами много просто, не си трая, за да могат такива като теб да имат шанс да не погинат, а да се покаят от греховете си и да се примирят с Бога. Това е просто една показана милост към такива като теб.

брей колко комунисти имало в БГ още поне имат такова мислене още не сте успяли да се промените към западните и американски ценности,поне вашите деца са ги приели това е успокоителното младите живеят с тях и са ги приели бъдещето ще е много по-добро!!!!!Да живее Запада и САЩ те ще ни оправят само!!!!!!!!!!!!

статията е добра, но заглавието трябваше да бъде : СКАНДАЛНО прокуратурата отмени решение за гей-парадите. Така новата сексуална ориентация на журналиста и гл.редактор щеше по да допадне на мнозинството пишещи във форума (а и на мен). Така, както сега е написано заглавието излиза, че решението е скандално за обществото, нещо, което не е вярно за над 80% от българите. То може (не съм сигурен да е скандално само за една малка група гейове, включващи написалия статията .

Човече, всеки твой пост приканва хората да си признаят, че са гейове, все едно ако някой е такъв го е срам да си каже( те затова и паради се натискат да си правят). Не е необходимо да си психолог, за да видиш, че всъщност ти си този, дето иска да си признае и няма смелост и затова го "прехвърля" на другите, та да го освободят от тежестта му , че крие нещо от света. Сериозно - нямаш ли си жена, деца, днес е събота, времето е хубаво, пък да ги заведеш до МОЛА или на Витоша? Тогава какво само следиш темите за гейовете и пускаш пост след пост? Какво всъщност ти тежи? Признай си и ще ти олекне най-накрая. Като пускаш коментар след коментар какво точно ще се промени - гейовете ще са си гейове, хетерото - хетеро. Каква тогава ти е идеята, освен желанието да се освободиш от собствената ти маска?

Вие, борещите се за права някакви искате толерантност от нормалните, ама хич не съе толерантни, когато ви настъпят (както правя аз). Ако пиша във ваша полза мълчете и се радвайте, ама знаеш, че пишеш глупости! Ние все пак се откланяме от темата , а тя е (припомням) - за и против гей-парадите! Аз достатъчно ясно показвам негативното си отношение по въпроса, твоето също е ясно, така че, психоложка или психо - замълчи, ако можеш! Бегай да анализираш някой друг, защото на мен си ми писнала!

ГЕЙОВЕ И ГЕЙКИ, НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ВАС,НО АЙДЕ СЕГА КАКВО ИСКАТЕ?НИКОЙ НЕ ВИ ПРЕЧИ ДА СТЕ ТАКИВА НЕ РАЗБИРАМ ЗА КАКВО ПАРАДИРАТЕ,КАКВО ИСКАТЕ?ВНИМАНИЕ?ОБИЧАЙТЕ ШИБАЙТЕ СЕ ,НА КОЙ МУ ПУКА,АМА АЙДЕ КАКВИ СА ТЕЗИ ГЛУПОСТИ?ТОЧНО ВАШАТА ПОКАЗНОСТ НАСТРОЙВАТ ХОРАТА ПРОТИВ ВАС. ДА ИЗЛЯЗАЛ НЯКОЙ НАВЪН И ДА ПАРАДИРА"ЕЙ АЗ НЕ СЪМ ГЕЙ" ЖИВЕЙТЕ СИ ЖИВОТА ТИХО И КРОТКО,А НЕ ТЪРСЕТЕ ОБЩЕСТВЕНО ВНИМАНИЕ,ТО НЕ ВИ Е НУЖНО ОК. ХОРА???????????ПОМИСЛЕТЕ СИ,ЧЕ САМО НАСТРОЙВАТЕ ХОРАТА ПРОТИВ ВАС. ТОВА Е АЙДЕ ОТИВАЙТЕ ДА СЕ ШУБАТЕ И СПОКО.

към всички членове на Младежка организация Лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални действие Уважаеми, Лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални, толкова непочистени улици, мръсотия, беднотия. Е хайде, вместо да показвате вашата сексуална ориентираност, покажете отношение към страната, в която живеете. Или и вие като циганите имате само права, без задължения. Не забравяйте, че "правото на всеки гражданин на тази държава е да спазва задълженията си! Аз лично съм против изявите на вашите органзации, защото, това е моето усещане, искате да живеете като паразити.

За улеснение на спорещите и за това, кое е опасно за държавата и обществото, по - долу представям структурата на Гестапо - част от РСХА на райха. Там пределно ясно и изчерпателно са посочени обществено - опасните явления. Гестапо, ръководено до 1945 година от групенфюрера от SS и генерал от полицията Хайнрих Мюлер има следната структура: Първи отдел - комунизъм и марксизъм, Втори отдел - църква, масони, секти, емигранти, евреи, Трети отдел - реакционери, опозиционери, Четвърти отдел - концентрационни лагери и предварителни арести, Пети отдел - аграрни и социално политически проблеми, Шести отдел - радиоподслушване, Седми отдел - NSDAP и масови политически и обществени организации, Осми отдел - дейност на чуждестранни полицейски органи. Девети отдел - събиране и анализ на информацията, Десети отдел - печат, Единадесети отдел - хомосексуализъм, Дванадесети отдел - контраразузнаване.

Е те за тва ме победиха мене, щото така бях структурирал ГЕСТАПО.

Колко хубав е бил живот през средните векове! На кладата и крей на проблема.

"Не съм съгласен с вашето мнение и поведение, но ще се боря с всички сили да можете свободно да се изявявате и да го споделяте"

Дай Боже повече хора като прокурорът Стефан Янев. А за тея от ВАП за награда да се погрижат мъжеложниците сиреч, педалите. Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на тялото в противоестествено. Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. Моят съвет - не допускайте тези безобразия и не се позовавайте на някакви си псевдо международни правни норми. Ние сме Християни, а не педали. Покайте се от греховете си, за да живеете, ако ли пък не то вече сте погинали и никак няма да избегнете Божието наказание. Гарантирано!!!

Ти пък откога ВЗЕ ДА ДАВАШ ГАРАНЦИИ ОТ ИМЕТО НА БОГА? Като си толкова гарантиран , че те ще си получат наказанието, що не си траеш, па да оставиш Бог да си свърши работата? Щото той в Билията е казал и много неща за тези, дето се опитват да вършат работа, дето не е тяхна, него божия :)

Аз предлагам да се определи най-сетне един ден в който всички с различна сексуалност да правят парад.Да дефилират едни след други,заедно с пернати,четирикраки ,с катафалки и прочие.После да ги гледаме на запис по телевизията преди новините,всяка вечер , за да не забравяме,че ние сме сбърканите.

Без гейпарадите избледнява дискурса на опростачването. Не може .

Да не мислиш, че ако няма статии на тема гей, тук ще се водят интелектуални дебати?! Ами, ами, на шибан народ най-много му липсват шибани.

Много би било яко ако всички мъже са гейове ( без мен : ) ) , виж на лезбийките трябва да им се забрани да правят каквото и да е било без мъжка "супервизия"

Дойде ми до гуша с парадирането на различна сексуалност. Да си живуркат, но да не ми се набиват в очите. Не искам децата ми непрекъснато да гледат някакви псевдохора.

Прокуратурата може да го е отменила постановлението на прокурора от Пазарджик, но в съзнанието на българския народ не може да се отмени това, каквито и демократи и демонстрации да правят.

Eвалата на прокурора, напълно прав е!!!

Подкрепям напълно прокурора. Тези паради целят развращаване на младежта и привличане на нови "клиенти". Публичните изяви на извратеняците трябва да се забранят.

да участват с парада с пера забучени отзад!!!!

Толкова внимание се отделя на сексуалността, че човек ще си помисли, че от сутрин довечер сме енергично кандърдисвани да се репрдуцираме, когато това съвсем не е случаят. През това време в други части на света се репродуцират без културни спорове със скорост превишаваща в бъти европейската (казано най-общо за пространството от Ванкувър - LA - Владивосток-Сидней. През 2130 населението на Земята според прогнозите ще е 14 милиарда и тогава европейците ще осъзнаят вероятно че сексуалността има и икономичекси измерения - не само културни.

Това са болни хора и трябва да бъдат излекувани. В "море от любов" се видя колко са в ред такива, но на българина не му трябва да гледа тв предавания, за да знае, че това са болни хора.

Защо е отменено ?Не е нужно да се парадира с това какъв си..Това прилича не на "демокрация',а на "демонстрация"..

Ето това са плодовете на "Криворазбраната демокрация". През последните 20 години се нагледахме и наслушахме на всичко жълто, ексцентрично, екстравагантно което има в чужбина, фокусирано у нас. Свобода на раличните - хубаво. А моята свобода да не се налага да обяснявам на 6 годишния си син защо двама льохмани си облизват сливиците или си държат мамулите на плажа къде е и какво да му обясня. А обясненията които се наложи да давам защо съм изгонил от час двама закъснели студенти, влезли след средата на часа? - Отишли и тутакси подали жалба за дискриминационно поведение, понеже биле гееве, макар че за това не беше ставало на въпрос когато ги върнах. Крайно време е геевете да проумеят че не живеят само те тука и да спрат да се държат пато педеруги

Че защо да няма парад на обратните, щом има парад на комунистите? Те също са обратни, но не сексуално, а политически. Абе леви резби ...

Супер си го казал! Разби ме! Адски си прав! :)

Според мен, не сексуалната ориентация, а самата дързост и наглост на сексуалността като показване или акт е това, което е осъдително. Защото познавам един братовчед на мои приятели, който е много силно изявен хетеросексуален... маниак! Защото, освен с приятелката си, доказано е правил секс (бил е изловен по/без бели гащи или съответните жени са се оплакали) със сестра й и майка й - не се учудвайте, "тъщата", така да се каже! Отделно от това се говори, че го е правил с племеницата на "тъста" си (починал) и със своя втора братовчедка. По характер този човек е асоциален и сприхав, агресивен тип, занимавал се цял живот с дребни далавери и дори кражби. Мисля че даже има подадена жалба срещу него, оставена обаче без последствие - човекът е бил сержант в армията за 3 години в средата на 90-те.Ха кажете ми сега кой е по за предпочитане - един хомосексуалист, който макар и да участва в паради, не те закача, или такъв тип, които спокойно може да се пусне на жена ти, дъщеря ти и майка ти, а? Лично аз - най-много бих се подразнил малко от хомосексуалиста, макар всичко да е относително, но срещу втория категорично ще се боря, дори и физически!

Въпроса има много лесно решение - един малък референдум и край на своеволията. А на въпроса на внучката какви са тези хора (от парада) отговорих че са от комсомолската организация на БСП

А обясни ли и какво означава съкращението зад което и ти си се прикривал всичките тези години, а напълно възможно си бил и активист не само там , а и във висшестоящата им организация. Извратеноста ти е очевидна. А прокурора е прав - той е просто за забрана демонстрирането на извратеностите независимо от тяхното естество.

Странно, в същия ден и в Калифорния отменят забраната за гей браковете. Явно по висшите етажи на власта навсякъде е пълно с неосъзнати или напълно осъзнати педали.

И аз така мисля! Много ми е интересно какво ли би станало ,и как ще реагират власт имащите обратни ,ако по улиците тръгнат на парад хетеросексуалните и си размахат"байряците"??? :) Спомням си един стар артилерийски марш:"Изправи се гора от стомана..." :)

Абе, да демонстрират - таман да ги знаем кои са, щото преди време доста от тях се ожениха за прикритие и разсипаха живота на сума жени. НО да има строги закони за сексуалните престъпления - полов акт с непълнолетно лице да се счита за изнасилване и изключително строги наказания за хомосексуалната педофилия.

разбира се че подобни демонстрации са бесрамие и обида на бога! прокуратурата да обвинява престапниците а не да отменя подобни разумни ресеня! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Еми добре де, сега ние праскачите да вземем да излезем на парад и да почнем да показваме как и колко праскаме ли?