17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гешев, голям педал си! Бих ти напукал канчето, ако те срещна. Също така и на Боко лайното и сие педераси.

на къскета

Всички прочетохме есемесите и разбрахме, че над Божков е имало разпънат чадър от ПРАВИТЕЛСТВОТО. Това да не са 7 лв., че дан не им обърнат внимание а700 милиона. Само каскета не ги е чел и нищо не разбрал.

Само дето властващите се жалват за тези 700 милиона че не са влезнали в джобовете им защото такъв административен акт или наказателно за тези ''задължения'' все още НЕ съществува в правния свят:((((( ТАКСИ които се събират всеки месец след одибрение на държавен орган няма как да бъдат ''проспани''.....

да ги четеш,пък и няма смисъл.Ти си знаеш предварително,че всичко е законно

Ти и правните учебници не си чел така че не е голяма загуба...

КАК НЕ СИ ГИ ЧЕЛ? ТО ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ГИ ПРОЧЕТЕ! УУУУУУУУУ МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ

Гешев: Не съм чел SMS-ите Божков-Горанов, но от прокуратурата не се притесняваме да проверим всеки Ами провери Пеевски Доган,та да тивидя сеира.

Този човек започна да ни обяснява някакви елементарни неща.Явно,ни счета за малоумни.

Не съм чел, не съм чул, не съм видял. Мафията управлява.

Пак ни назначиха оперетен главен прокурор... разбираемо! Само дрън-дрън, бля-бля... все едно политик, а не прокурор! Абе, каскет, за действията на главния прокурор се съди не по дрънкането, а по броя дела, вкарани в съда с достатъчно сериозен доказателствен материал! Дотук си на нула, зеро, нищо! Кажи ми едно знаково дело, по което си бил прокурор и което е завършило с осъдителна присъда?!

Гешев,стига си се заяждал с Президента,където търсиш под вола теле,Ами се заеми с Владко кръстников .Става дума за едни, ама много малко пари-само 700 мил. И едни други около 17мишиарда ДДС опростени на наши фирми. Май си много разноглед и углушал ,,а? Много удобно да не виждаш зулумите на гербаджиите?Какво стана с къщите за тъщи иедна в Барселона????? Нали си безпристрастен?

Сега ще се окаже, че дисковете и бекъпите на сересетата на Горанов са се скапали.. Гадост, тамъъъън да проверят, за малко, значи

Гешев почвай да бачкаш и да арестуваш всички тия мутри дето са във властта. Няма кой да те чака.

Ако проверката е както при "Мишо бирата" ,значи по-добре да не я правят!Хората и така си знаят кое на кого и как!При "Мишо бирата" прокуратурата търсеше КОЙ е изнесъл СРС вместо да търси дали в това СРС има данни за престъпление!Ама да не забравяме,че това е България и поговорките са винаги верни-гарван,гарвану око не вади!!!

Хахаха! А бе аз мога ли да си пиша и да се срещам с финансовия министър??? А да си купя къща в Барселона?! Хахаха!!!

Хубаво де, но къде са осъдените, на кого е отнето незаконното имущество? А работа зa секунди е да прочете SMSсите.

Гешев е слабоумен. Напалм за тая измет начело с мутрата Бойко

Гешев е гьонсурат. Висш пилотаж - Ти му казваш плешив си , той те гледа право в очите и ти казва , не , не съм плешив - с каскет съм.

Проверка ще има и тя ще установи, че нарушения няма.

Само дето една сумичка от 700 милиона няма да постъпи в бюджета !

Ами незнам до сега суми от фантасмагории да са видими и постъпили някъде:((((((( Влади над 2 милиарда не видя ''просрочени'' из джобовете им обаче ама тези 300 дето санаха 400 а сега и 700 си ги плямпа...

Не се съмняваме ,че Гешев не се притеснява "да извърши проверка'.Въпросът,чийто отговор знаем всички е,че нищо няма да последва за главните действащи лица.А те ,освен Божков се оказаха повечко.

.... Прокуратурата не обвинявала по сигнали, а по доказателства. Така ли беше при Иванчева? Въпросът не е кога и по какви критерии обвинява орикуратурата а кога и по какви критерии започва проверка. И сега - има ли основание приокуратурата да се самосезира за проверка за евентуално престъпление от страна на Вл. Горанов след показаните СМС-и от В. Божков.? Според мене - да. Нека видим какво е според слугата на закона.

Как така се случва за пореден път, едни неща да ги чувате, четете, знаете, а за други много удобно да си затварят очите?????Кой ви пречи да прочетете тези съобщения? Ами, подобна е ситуацията с интервюто на Бенатова, не сте го гледали! Разбира се, че не сте, даже не сте чували за това! Много удобно, няма проблем! Срааам, голям срам за вас!!!!! Хайде, размърдайте се и си с вършете работата, но независимо и качествено! Можете ли? Съмнявам се!

Чел си ги, Гешеф, чел си си ги. Но нямаш доблестта да го кажеш, защото трябва веднага да се самосезираш заради съдържанието им. И това ми било главен прокурор.

И БиБиткото не беше Чел грамите на американските посланици ЗА СВЕТЛОТО МУ НАСТОЯЩЕ И ОЩЕ ПО-СВЕТЛОТО МУ МИНАЛО, защото не Четял ЖЪЛТИ ВЕСТНИЦИ :)

Че вземи попрочети и послушай това-онова, бе, г-н главен прокурор. Можеш да почнеш от интервюто на Бенатова с Мутафчийски. Ако те мързи, виж само края му. В ефир, държавен чиновник обявява, че сума народ ще измре от нещо и отказва да се аргументира. Това деяние със сигурност се класифицира в НК. Не се притеснявай да кажеш как.

Добре бе дайте гражданите да направим петиция и да съберем подписи с който да поискаме от ЕС да пратят една независима комисия която да разследва цялата политическа хунта за корупция, имотни,финансови,банкови измами, приватизация и всичките останали видове кражби който се упражняват на наш гръб през така наречения "преход". Знаете ли колко бързо ще им замръзнат усмивките на всичките тия смешници като дойде кака Лара Киовеш и ги подпука наред ?

Те не са чували и че Московски с моторна шейна утрепа единият си син. И много други неща не са чували. ;) Разбира се избирателно.

Този ни отвлича вниманието с катасстрофи по птищата, както продължават да ни отвличат с короновируса. Катастрофи по шътиша са за криминална хроника на МБР. Не ни отвличай с това. Този Гешев много ми прилича на куче порода булдог.

Гешеф,гледай си бабите и дядовците по села.За друго неставаш.

Чеп за зеле не става от този милиционер.

що не проверите Пеефски и Доган

прокуратурата не се притесняваме да проверим всеки ---- ОБАЧЕ АДСКИ МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ДА ГО РАЗСЛЕДВАШ И ДА МУ ОТВОРИШ "СКРИТИТЕ" ОФШОРНИ СМЕТКИ !

А кога ще проверите Борисов и къщата в Барселона????????????

ИЗКАРАТ СА СВЕТЛО 100-ТЕ МИЛИАРДА НА СВЕТОВЕН УБИЕЦ №1, Т.Н. ДЖУДЖЕ !

Не можеш или не искаш? С Иванчева и ТАД груп,с пръскачките и Йончева,с Радев и баща му беше ЕКСПРЕСЕН!

Вкарай Мутафчийски в ареста, както фармацевтката! Колко заплахи, закани и лъжи трябва да изплюи тоя нагъл злобар, за да го разжалват?!?

Важно е каква е истината а не какви сили стоят зад акцията - политически или не! Платон ми е скъп, но истината ми е по-скъпа !!!

Е като не се притесняваш какво чакаш.Самосезирай се или сте слепи.

КВО СИ СЕ ХВАНАЛ ЗА ПИЯНИТЕ ШОФЬОРИ БЕ, НЯМАШЕ ЛИ ГИ И ПРЕДИ?! А ЗАЩО ИМА ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ, КОЙ ПРОДАВА СВОБОДНО АЛКОХОЛ И НАРКОТИЦИ НАВСЯКЪДЕ ПО УЛИЦИТЕ?! АМА ТЯХ НЯМА ДА ГИ ПОГНЕШ, ЩОТО НОСЯТ ПЕЧАЛБА НА ШЕФОВЕТЕ!

Ми, като не се притеснявате четете и работете! Поне да ни отворите зъркелите защо тези акции се мотат " безплатно" напред назад. Четох, прочетох и до Уолстриит стигнах , навсякъде твърдят, че акциите са нещо, като удостоверение за собственост във еди какъв си размер- като процент. Пише за миноритарен, пише за мажоритарен дял.Хайде, провери кой е собственик на акциите- демек на клуба. Ицето от Своге купил ли ги е и останалите последствия, продал ли ги е- и останалите последствия.......

някой ден румънците паметник ще й вдигнат! Срам огромен за нашите прокурори,без изключение!

след една снимка от телефона на Божков лъснаха им оаканите задници и явни зависимости на ОПГ герб. Колко са прозрачни и лесни за хващане в престъпните им действия и обвързаности!Стига да иска някой да ги разобличи.Гешев показа категорично в кой отбор е.

"Българският гражданин очаква справедливост, справедливост по отношение на всички, независимо дали си милионер или си ром; независимо дали разполагаш с милиарди; дали си гражданин на София или извън София. Целта ми е да покажем, че всички са еднакви пред закона." - ТЬЙ де - САМО ДЕТО НИЩО ОТ ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА !!!!!

на 100% не се притеснявата, ама чакате Бате да каже кой да проверите

Разбираемо е защо не ще да прачете СМС-те... нали ако ги прочете ще трябва да се самосезира, а така без да иска може да дръпне кончето и кълбото да се разплете;)

А дано,ама на дали.

Ха дано на повече хора да им светне в каква пародия на държава живеем.

Ало каскета, какво стана с подбуждането на страх и паника сред населението? Що не преследваш генералът за очакванията му? Или герберастите май имат имунитет от теб? Защо ли? Може би щото те назначиха, да си им частен прокурор?

Е , как бе?! Нали е "инструмента на Бог " , а той вижда и чува всичко! Това "5G" заглушава сигнала явно...

Все повече не разбирам какво става в нашата държава. Главният прокурор не бил чел смс-те , които се разнасят от два дни по всяка медия, и които касаят най-знаковото му дело. В същото време, когато му изнася на тезата, взима изключително на сериозно всяко публично изказване, слух или твърдение в социалните платформи или интервюта в медия ,с недоказуеми твърдени, като поръчка на убийства и тн и действа светкавично

Г-н Гешев, вие за щяло и нещяло пускате извадки от СРС-та, под предлог ,че имало голям обществен интерес , а за тези SMS казвате че изобщо не сте ги чели ? Защо ? Защото няма обществен интерес ??? По вероятно е да не сте ги чели, защото и без да ги четете знаете какво пише в тях, нали ??? Vladi не е толкова неразгадаем, та човек с вашия стаж в борбото срещу корупцията , да не се досеща какви ги върши гл. финансист на държавата.

Дотук браво на Гешев. Сега ако постанови следствени действия срещу Горанов (след Нено Димов това ще е вторият подследствен министър на ББ), ще започна да си мисля че най-после сме случили на главен прокурор, Гешев - българския Кьовеши (бившата главна прокурорка на Румъния) - да видим.

Най-мекото което мога да кажа за този коментар е НАИВНИК.

Какъв наивник, толкова е зле че сигурно е самия каскет.

НАИВНИК СИ ТИ! АКО ВЯРВАШ, ЧЕ ТОЯ Е НАИВНИК! И ЧЕ В ДЪРЖАВАТА НА МУТРИТЕ ТОЧНО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР Е НАИВНИК!

Какво чакаш, че не си ги чел?! Някой трябва да те изкомандва ли?

вижте как мазен "журналист" ХиХимян козирува пред Васил Божков https://www.youtube.com/watch?v=AeRmRZI-W3o

Химимян е мазник пред боцо,ама заядлив с Президента.Хекимян ми падна в очите .И той от слугинските журналисти.Той към силните на деня неудобни въпроси не задава. Ама палачинката скоро ще се обърне.Хекиманчо,ти си лизгар,помияр противна личност