Коментари - Германия заплаши да наложи вето над Хърватия, ако България и Румъния останат извън Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Невероятно!

а мене не боли дедовия за немците и усташите,нека си влазат у шенгеня,и без тва с тоя шенген гейропара се напълни със чалми така както и султаните на гаджалите не са мечтали

Спирам да зареждам в трибуквената бензиностанция на австрийците! Малко, но от сърце!

Бреййй, как така бе? Някой да скочи за нас, евала!!!

We need your money...

То там горивата се доставят от Нефтохим Бургас. Алпийски дизел е маркетингов трик.

Ами сега!? Няма време!

Тоест, няма да приемат и Хърватия?

"...Германия подкрепя кандидатурите на България, Хърватия и Румъния за присъединяване към шенгенското пространство..." малко по-натам в текста "..."Подкрепяме и трите държави - Хърватия, Румъния и България", подчерта тя..." и на финала "...Германия и Люксембург заплашиха да наложат вето над Хърватия, ако България и Румъния не бъдат приети в шенгенското пространство..." . Нали уж подкрепят, после вето!? Какво точно се опитва да ни информира тази статия? Или превода е на парче и всеки цитат е изваден от някакъв контекст и естествено звучи противоречиво!

Само не разбирам защо Хърватия да го отнесе, а не Холандия и Австрия? Уникална логика...

Сигурно е грешка в превода...не може да бъде....ама...

Джуджи, ти ли си бе Путя...

много неща не са ти ясни Курнелия!

Повечето хора не разбират логиката на вселената. Но тя си работи... Това, че не разбираш не означава, че няма логика, а че ти не можеш да я осмислиш. За причините - няма да пиша, да не се обидиш!

Предлагам промяна на заглавието....ГЕРМАНИЯ СЕ БОРИ ЗА ВЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН....Преди много години на една среща на върха на НАТО се разискваше въпроса за Приемането на България в Алианса. Тогава беше ясно че на тази среща това няма как да стане . Гърция имитира напън за приемане на страната ни още тогава. Водещи наши вестници излязоха на първа страница със заглавия...ГЪРЦИЯ СЕ БОРИ БЪЛГАРИЯ ДА ВЛЕЗЕ В НАТО....

Това червените мозъчета сте много зле интелектуално. Подкрепата е само, ако трите заедно се приемат. Всичко или нищо е най-точната формолировка!

и надцакване при игра на белот.

Германия винаги ни е помагала и сега за пореден път го доказва.

Става все по интересно. Хитрите хървати се опитват да се измъкнат, но Германеца хитринки не търпи

Добрия и лошия полицай

Горивото може да е от бургас, но печалбите отиват във Виена.

Няма значение, печалбите отиват при "НЕгерманците".

По скоро Германия не иска нито една от страните в Шенген, но хитро завоалирано. Ама като нямаме политици да кажат не ви искаме шенгена излизаме от ЕС, да видите как бързо ще ни пуснат и в Шенген за да не ни изтърват като буфер с Русия.

Защо не заплаши холандия, че ще спре вноса на дрога от Ротердам?!? ЛИЦЕМЕРИ ГЕЙСКИ!!!

Информацията е грешна. Хърватска влиза, ние не.

Тоягата и моркова.

Вече гласуването мина - БГ и Румъния са извън Шсенген...

Дай източника

Казвам го съвсем ясно на всички: ЕС ИМА ИНТЕРЕС ОТ ПРИЕМАНЕТО НА РУМЪНИЯ, БЪЛГАРИЯ И ХЪРВАТИЯ В ШЕНГЕН, ЗАЩОТО ТАКА ЩЕ ИМАТ ЛЕГИТИМНОТО ПРАВО ДА ИЗПРАТЯТ МНОГО СЛУЖИТЕЛИ ОТ ФРОНТЕКС ДА ОХРАНЯЕАТ НАШИТЕ ГРАНИЦИ И ПИЛЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕХВРЪКНЕ. НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЪЩО ИМАМЕ ИНТЕРЕС ОТ ТОВА!

Се оказахаи безпринципни педалчета. Искат да прецакат Хърватия щото не им отърва позицията на Холандия и Австрия. В тия случай уж е добре за нас, но утре такабезпринципно ще ни го зачукат защото няма да им отърва нещо друго. Ние сме в най идиотския съюз създаван на земята някога и няма значение дали се напъваме да спазим нещо или не

смешко, ако поскаме да излезем ще ни пусбнат на драго сърце. После ще лапаш дедовия

Навсякъде го пише!

ГДР и ФРГ са приятели на БГ.

Германия е супер! Германците са най-приятните гости по света, а Берлин ми е най-любимия град за редовни посеюения в Европа!

Фронтекс не охранява - Фронтекс транспортира бежанците в ущърб на държавите. И после ги преразпределя. За нас нищо добро няма да има. Или мислиш, че ще те пазят от Турция? :) Смях!

отчасти да разбера Австрия, но Нидерландия - просто не ни долюбват. Да си помислим и ние как да се държим с тях от тук нататък, няма нужда да го декларираме, но би следвало да им създаваме проблеми, когато можем и за каквото можем!

За какво напъват толкова за Украйна, да не си мислиш, че е за украинците, така е и за нас, да ни ИЗПОЛЗВАТ и нищо друго.

Подвеждаща новина - Хърватия са я пуснали, а нас са ни спрели. Германия не е наложила вето.

DEUTSCHLAND MIT UNS ALLES! Еваларка на германците че ще ни ударят едно рамо... Исторически да погледнем някои от лицата на гадния нацизъм какви са по националност: Адолф Хитлер - роден в Браунау ам Ин, Австрия (Branau am Inn, Österreich) Амон Гот - онзи с пушката от "Списъка на Шиндлер" - чист виенчани, роден във Виена Австрия (6te Bezirk, Wien, Österreich) Ернст Калтенбрунер - един от създателите на Холокоста и концентрационния лагер Маутхаузен - роден в Рийд им Инкрайс, Австрия (Ried I'm Innkreis, Österreich) И тез ни спират за Шенген с наследството си в историята?

Искаме само платнохоТки в Черно Море ! Дипломати не гоним ! Купуваме спешно чертежи ! Пазаруваме апартаменти евтинко ! Никога не лъжем..само малко преди избори ! Носим немедленно шербет на Ердоган ! Подаряваме кученца на Путю ! Санираме сгради и правим турски патоци! Ремонтираме докато има парa ! Два реактора в музея ! По-евтин бензин с ЛеФче..ама некой друг път ! Пари за пенсии и заплати НЕМА ! Севи ще обясни на нашият електорат как да ползват кончето и да си снимат бюлетината с телефона. И да се обърка някой няма страшно. Имаме си хора в комисиите да правят невалидни сбърканите бюлетини. Постна пица маргарита ! Конгречулейшън Бойко ! Най-великият член на БКП и евроатлантик ! Пъпната ни връв са немските партии и ни дават за пример..за тикви ! Измазваме ей там оная ограда и ще ни приемат в Шенген и Еврозоната ! Задминахме Македония ! Скоро ще задминем и Албания и България ще стане единствен и недостижим аутсайдер в цяла Европа !

Колко ни обичат само, всеки вика вземи го ти.

Юбер алес завинаги ... нашите братя германците ... :)))

А по-точната е че Германия трупа дивиденти от напълно ясна ситуация, че България и Румъния са отложени, а Харватия влиза. Заплашва, но не изпълнява т.е. само с един глас може да се блокира Хърватия. В крайна сметка малко театро на края на постановката за елементарите по балканските ширини.

Винаги с Германия, НИКОГА с Русия!!

Отваряйте границите и пускайте ордата от хиляди диваци да заминават за Австрия и Холадия. Стига българска кръв по границите и не жертвайте никой българин.

Добрият войник Швейк се е подигравал с австрийците и техните военни. Я. Хашек, чешкият писател е написал един гротескен, ироничен и саркастичен роман за австрийците.

Тази държава е най-големият износител на селскостопанска продукция в Европа. Където и да отидеш във всички супермаркети се продават отвратителните им домати, чушки и всичко останало. Не могат да се ядат направо. България и Румъния произвеждат натурални зеленчуци и плодове, а не с химикали в бетонни съдове и в парници през цялата година! Вкусните зеленчуци с аромат винаги ще бъдат предпочитани от тези, които са отвратителни. Така, че да сте наясно каква силна конкуренция са тези две държави на Нидерландия.

от изкуфели,попикани старчета,безполови бабишкери,джендеросани бюрократи,наречана ЕС! Англичаните го проумяха,време е и за нас да кажем не на тия запъртаци!

за Турция, само ГР била виновна, Само Гърция :непрекъснато вето против приемането на Турция в ЕС, всички други бяха за. И един път гласуване. Преставителят на ГР пас. Като стана ясно че ГР няма да наложи вето и нещата вървяха по мед и масло, в последния, последния миг преди края на гласуването скочи на крака немеца и наложи вето. Кралския театър в Лондон пасти да яде.

Идиот орбан го играе русофил, да си спомним авсроунгарската империя,в топли връзки с руската!