Коментари - Германия заплаши да наложи вето над Хърватия, ако България и Румъния останат извън Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиот орбан го играе русофил, да си спомним авсроунгарската империя,в топли връзки с руската!

за Турция, само ГР била виновна, Само Гърция :непрекъснато вето против приемането на Турция в ЕС, всички други бяха за. И един път гласуване. Преставителят на ГР пас. Като стана ясно че ГР няма да наложи вето и нещата вървяха по мед и масло, в последния, последния миг преди края на гласуването скочи на крака немеца и наложи вето. Кралския театър в Лондон пасти да яде.

от изкуфели,попикани старчета,безполови бабишкери,джендеросани бюрократи,наречана ЕС! Англичаните го проумяха,време е и за нас да кажем не на тия запъртаци!

Тази държава е най-големият износител на селскостопанска продукция в Европа. Където и да отидеш във всички супермаркети се продават отвратителните им домати, чушки и всичко останало. Не могат да се ядат направо. България и Румъния произвеждат натурални зеленчуци и плодове, а не с химикали в бетонни съдове и в парници през цялата година! Вкусните зеленчуци с аромат винаги ще бъдат предпочитани от тези, които са отвратителни. Така, че да сте наясно каква силна конкуренция са тези две държави на Нидерландия.

Отваряйте границите и пускайте ордата от хиляди диваци да заминават за Австрия и Холадия. Стига българска кръв по границите и не жертвайте никой българин.

Винаги с Германия, НИКОГА с Русия!!

Барем да беше се постарал да прочетеш какво е казал !

Юбер алес завинаги ... нашите братя германците ... :)))

Колко ни обичат само, всеки вика вземи го ти.

Искаме само платнохоТки в Черно Море ! Дипломати не гоним ! Купуваме спешно чертежи ! Пазаруваме апартаменти евтинко ! Никога не лъжем..само малко преди избори ! Носим немедленно шербет на Ердоган ! Подаряваме кученца на Путю ! Санираме сгради и правим турски патоци! Ремонтираме докато има парa ! Два реактора в музея ! По-евтин бензин с ЛеФче..ама некой друг път ! Пари за пенсии и заплати НЕМА ! Севи ще обясни на нашият електорат как да ползват кончето и да си снимат бюлетината с телефона. И да се обърка някой няма страшно. Имаме си хора в комисиите да правят невалидни сбърканите бюлетини. Постна пица маргарита ! Конгречулейшън Бойко ! Най-великият член на БКП и евроатлантик ! Пъпната ни връв са немските партии и ни дават за пример..за тикви ! Измазваме ей там оная ограда и ще ни приемат в Шенген и Еврозоната ! Задминахме Македония ! Скоро ще задминем и Албания и България ще стане единствен и недостижим аутсайдер в цяла Европа !

DEUTSCHLAND MIT UNS ALLES! Еваларка на германците че ще ни ударят едно рамо... Исторически да погледнем някои от лицата на гадния нацизъм какви са по националност: Адолф Хитлер - роден в Браунау ам Ин, Австрия (Branau am Inn, Österreich) Амон Гот - онзи с пушката от "Списъка на Шиндлер" - чист виенчани, роден във Виена Австрия (6te Bezirk, Wien, Österreich) Ернст Калтенбрунер - един от създателите на Холокоста и концентрационния лагер Маутхаузен - роден в Рийд им Инкрайс, Австрия (Ried I'm Innkreis, Österreich) И тез ни спират за Шенген с наследството си в историята?

Подвеждаща новина - Хърватия са я пуснали, а нас са ни спрели. Германия не е наложила вето.

отчасти да разбера Австрия, но Нидерландия - просто не ни долюбват. Да си помислим и ние как да се държим с тях от тук нататък, няма нужда да го декларираме, но би следвало да им създаваме проблеми, когато можем и за каквото можем!

Добрият войник Швейк се е подигравал с австрийците и техните военни. Я. Хашек, чешкият писател е написал един гротескен, ироничен и саркастичен роман за австрийците.

Германия е супер! Германците са най-приятните гости по света, а Берлин ми е най-любимия град за редовни посеюения в Европа!

ГДР и ФРГ са приятели на БГ.

Се оказахаи безпринципни педалчета. Искат да прецакат Хърватия щото не им отърва позицията на Холандия и Австрия. В тия случай уж е добре за нас, но утре такабезпринципно ще ни го зачукат защото няма да им отърва нещо друго. Ние сме в най идиотския съюз създаван на земята някога и няма значение дали се напъваме да спазим нещо или не

Казвам го съвсем ясно на всички: ЕС ИМА ИНТЕРЕС ОТ ПРИЕМАНЕТО НА РУМЪНИЯ, БЪЛГАРИЯ И ХЪРВАТИЯ В ШЕНГЕН, ЗАЩОТО ТАКА ЩЕ ИМАТ ЛЕГИТИМНОТО ПРАВО ДА ИЗПРАТЯТ МНОГО СЛУЖИТЕЛИ ОТ ФРОНТЕКС ДА ОХРАНЯЕАТ НАШИТЕ ГРАНИЦИ И ПИЛЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕХВРЪКНЕ. НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЪЩО ИМАМЕ ИНТЕРЕС ОТ ТОВА!

Фронтекс не охранява - Фронтекс транспортира бежанците в ущърб на държавите. И после ги преразпределя. За нас нищо добро няма да има. Или мислиш, че ще те пазят от Турция? :) Смях!

Вече гласуването мина - БГ и Румъния са извън Шсенген...

Намирисва ми на измислена новина за повече четения.

Тоягата и моркова.

Информацията е грешна. Хърватска влиза, ние не.

Дай източника

Навсякъде го пише!

Защо не заплаши холандия, че ще спре вноса на дрога от Ротердам?!? ЛИЦЕМЕРИ ГЕЙСКИ!!!

По скоро Германия не иска нито една от страните в Шенген, но хитро завоалирано. Ама като нямаме политици да кажат не ви искаме шенгена излизаме от ЕС, да видите как бързо ще ни пуснат и в Шенген за да не ни изтърват като буфер с Русия.

смешко, ако поскаме да излезем ще ни пусбнат на драго сърце. После ще лапаш дедовия

За какво напъват толкова за Украйна, да не си мислиш, че е за украинците, така е и за нас, да ни ИЗПОЛЗВАТ и нищо друго.

Добрия и лошия полицай

Става все по интересно. Хитрите хървати се опитват да се измъкнат, но Германеца хитринки не търпи

Германия винаги ни е помагала и сега за пореден път го доказва.

и надцакване при игра на белот.

Предлагам промяна на заглавието....ГЕРМАНИЯ СЕ БОРИ ЗА ВЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН....Преди много години на една среща на върха на НАТО се разискваше въпроса за Приемането на България в Алианса. Тогава беше ясно че на тази среща това няма как да стане . Гърция имитира напън за приемане на страната ни още тогава. Водещи наши вестници излязоха на първа страница със заглавия...ГЪРЦИЯ СЕ БОРИ БЪЛГАРИЯ ДА ВЛЕЗЕ В НАТО....

Само не разбирам защо Хърватия да го отнесе, а не Холандия и Австрия? Уникална логика...

много неща не са ти ясни Курнелия!

Повечето хора не разбират логиката на вселената. Но тя си работи... Това, че не разбираш не означава, че няма логика, а че ти не можеш да я осмислиш. За причините - няма да пиша, да не се обидиш!

"...Германия подкрепя кандидатурите на България, Хърватия и Румъния за присъединяване към шенгенското пространство..." малко по-натам в текста "..."Подкрепяме и трите държави - Хърватия, Румъния и България", подчерта тя..." и на финала "...Германия и Люксембург заплашиха да наложат вето над Хърватия, ако България и Румъния не бъдат приети в шенгенското пространство..." . Нали уж подкрепят, после вето!? Какво точно се опитва да ни информира тази статия? Или превода е на парче и всеки цитат е изваден от някакъв контекст и естествено звучи противоречиво!

Това червените мозъчета сте много зле интелектуално. Подкрепата е само, ако трите заедно се приемат. Всичко или нищо е най-точната формолировка!

А по-точната е че Германия трупа дивиденти от напълно ясна ситуация, че България и Румъния са отложени, а Харватия влиза. Заплашва, но не изпълнява т.е. само с един глас може да се блокира Хърватия. В крайна сметка малко театро на края на постановката за елементарите по балканските ширини.

Тоест, няма да приемат и Хърватия?

Ами сега!? Няма време!

We need your money...

Бреййй, как така бе? Някой да скочи за нас, евала!!!

Сигурно е грешка в превода...не може да бъде....ама...

Спирам да зареждам в трибуквената бензиностанция на австрийците! Малко, но от сърце!

То там горивата се доставят от Нефтохим Бургас. Алпийски дизел е маркетингов трик.

Горивото може да е от бургас, но печалбите отиват във Виена.

Няма значение, печалбите отиват при "НЕгерманците".

а мене не боли дедовия за немците и усташите,нека си влазат у шенгеня,и без тва с тоя шенген гейропара се напълни със чалми така както и султаните на гаджалите не са мечтали

Невероятно!