Германия разследва за коронавирусни бонуси лидери на партия от управляващата коалиция

"Шпигел" съобщи, че е възможна злоупотреба с доверие поради незаконно изплащане на суми от 1500 евро

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не се водете по тия глупости. 1000 евро и бият тъпана. А 5 200 000 нови милионера за 2021? А 41 420 хиляди повече в групата на супербогатите над с 50 000$ ? Какво тук значат някакви си милионери. https://www.theguardian.com/news/2021/jun/22/world-has-gained-52m-new-millionaires-in-covid-crisis-report

Гнусни твари! Обаче не разбрах защо ги разследват - защото не са ги декларирали като приход или защото по същество са били подкуп??? А най-добре да ги осъдят за геноцид, плюс горните две!

Полека-лека на всички ще стане ясно, че пЛандемията е за власт и пари и никой не се интересува от това, че хората боледуват или умират. Излъгаха сума ти народ, но истината все някога излиза наяве. Искрено се надявам да ни стигнат дърветата, на които ще ги бесим.

Няма по-гнусна партия от немските зелени - в ръководните органи 90% са жени - лесбийки и 10 % разни мослеми и педерасти. Тия подкрепят де що има лесбо и хомо, отвън са зелени а отвътре са си чисто червени екокомунета, първи поддръжници са на разните му там зелени сделки и налудни екопростотии тип Лудото Грети. Заради тях скоро ще се наложи да караме велосипеди през зимата, ще се сещаме със сълзи на очите кога сме летели със самолети до чудни острови и екзотични държави, ще ползваме електричество само когато вятър подухне и слънце изгрее и ще ни карат да пасем трева и лобода , щото месо не ни се полагало като неекологично.

Психично болни хора, изтъкани от злоба и бяс към нормалните и работещи всякак да вгорчат живота им. Зелена идея, екология - всичко това са празни лозунги , зад които де крият тези необразовани и ненормални индивиди

За какво са ги получили тия бонуси? За пропаганда ли?

За ЛОБИРАНЕ в полза на БИГ ФАРМА !!!

Хо-хо-хоооо - Германия и нейните политици, което поучават всички държави наоколо - как им лъснаха смръдливите непрани гащи. Политикътняма националност - той е different species.

Ти ако знаеш на фон ден Лайден какво се пише.. Бойковите злоупотреби са в подобни размери

България кога.

...друг път !