Герджиков: Не изключвам да наложим вето на РСМ за пътя й към ЕС, за да се отрезвят

„Симеон Сакскобургготски е капитал за страната, може да се използва за специални задачи”, каза професорът

Обратно в новината

Коментари - Герджиков: Не изключвам да наложим вето на РСМ за пътя й към ЕС, за да се отрезвят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се бавете, а действайте. Вето и скъсване на всякакви дипломатически отношения с тази измислена държава!

Думи на един слуга

Г-н Герджиков, Симеон нагло излъга и така стана премиер. За 800 дни оправи само себе си. Той е минало и никога няма да е настояще. Нищо лично разбира се.

Ти собствено мнение нямаш ли, че ми цитираш швейцарците! Навря се при сакса и изобщо..... ти колко си българин?

В ролята си на какъв бива интервюиран, може би на реабилитиран придворен? Но в случая е прав - трябва онези там, каквито и да са, щом не искат да си признаят българския корен,да се озаптят по някакъв начин. Вече там става неконтролируемо, такава омраза, такива хули и лъжи човечеството не познава от времето на 30-те години в една мюнхенска бирария...! Само дето още някое публично аутодафе с книги не са ни спретнали....А ние - едни такива любезни, тихи, надяващи се да ни се размине и тоя път..... Е-е, няма вече накъде, ако не на акъла, стомахът трябва да отстъпи най-сетне на мускулатурата!

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Празни приказки. ПР за преди изборите. Какво Вето, какви 5 лева. Като беше на власт защо не се зае с тази специална дипломация, в отношенията с макетата и ЕС. След дъжд, качулка!

Дърти педеруги си правят ми-ми пред камерите.. срамота..

Македония не съществува това е област от България казал го е един английски дипломат

Макед

Нема такава държава Македония и никога не е имало

Вчера дрисках,днеска пак...

Предизборно... НДСВ ... Да се харесаме ...

Не проумняхме ли бе хора? С македонците никакъв компромис. Вето на РСМ за ЕС. Не разбраха ли нашите политици, че само времето ще отрезви македонците да разберат истината, промити мозъци от сърбите и време да се осъзнаят. Никакъв ЕС, да си стоят настрана като Турция.

Удри пацо по гяура македонски.

Провокации ще има докато влязат в ЕС и след това ще изчезнат, защото тези които плащат за провокации вече няма да има смисъл да го правят

След като влязат в ЕС нищо няма да може да спре великомакедонската доктрина

а бе герджиков бе, бе ти къде се слагаш бе, та и вето ще налагаш??? а кобурга наистина е капитал, в смисъл, че много капитал ни окраде сам, и в комбина с неговите юпита!

Да изпратим Мончо да укроти сърбоманците, той ще го направи най добре, защото е аристократ, а не прост селяндур като мунчо клепоухата брадавица.

Ами използвайте го този цар най сетне. За какво е цар без корона ? Да се оформи една офшорна монархия като онези султанати и България ще стане чудото на света с най високия жизнен стандарт. Ама народът никой не го пита.

Монката е единствения интелигентен държавник у нас на фона на селяндурите -русофилистици, начело с мунчо. Народа ни е тъп и селяндурски и не припознава интелигентни хора за лидери. Избира чукундури по свой образ и подобие: мунчо, боко, кирето, слави, тошето, нестимир, гнома, бойкикев, копейкин, пиги идиЙотова, и компании.

да го оставим да си почива.

а кой беше този? куцо и сакато експерт по ветота

"....може да се използва за специални задачи..." Направо Агент 007!!! Ташаци на рояци!!!

По повод икато добавка на казаното от Герджиков виждам огромния капитал НВ Сумеон Втори на няколкодневно посещение из Македония - Северна и Егейска Македония с голяма група политици и бизмесменивключително и от Брюксел и Берлин. Нека видим сурата на тези които лаят че сме фашисти ... Нека чуят и европейците лично що за измет е там. Ще посмеят ли да кряскат срещу Европа и срещу други крале и кралици редом със Симеон Втори !!! Знам че веднага ще имам минуси но те бяха и преди посрещането на Симеон Втори на Орлов мост и София !

въобще го вдигнахте бе нефеляци, пречупени в кръста. Нагазиха ви еуро франко краваро господарите ви и веднага предадохте българския интерес. Това е подсъдимо.

"Биха могли да му бъдат възлагани специални задачи." - да сече гори в Рила?!? Ще променят закона за да стане президент?!? Герджиков слуша ли се?!?