Герджиков: Не изключвам да наложим вето на РСМ за пътя й към ЕС, за да се отрезвят

„Симеон Сакскобургготски е капитал за страната, може да се използва за специални задачи”, каза професорът

Обратно в новината

Коментари - Герджиков: Не изключвам да наложим вето на РСМ за пътя й към ЕС, за да се отрезвят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симеон е свършил парите.

"Биха могли да му бъдат възлагани специални задачи." - да сече гори в Рила?!? Ще променят закона за да стане президент?!? Герджиков слуша ли се?!?

въобще го вдигнахте бе нефеляци, пречупени в кръста. Нагазиха ви еуро франко краваро господарите ви и веднага предадохте българския интерес. Това е подсъдимо.

По повод икато добавка на казаното от Герджиков виждам огромния капитал НВ Сумеон Втори на няколкодневно посещение из Македония - Северна и Егейска Македония с голяма група политици и бизмесменивключително и от Брюксел и Берлин. Нека видим сурата на тези които лаят че сме фашисти ... Нека чуят и европейците лично що за измет е там. Ще посмеят ли да кряскат срещу Европа и срещу други крале и кралици редом със Симеон Втори !!! Знам че веднага ще имам минуси но те бяха и преди посрещането на Симеон Втори на Орлов мост и София !

"....може да се използва за специални задачи..." Направо Агент 007!!! Ташаци на рояци!!!

а кой беше този? куцо и сакато експерт по ветота

Монката е единствения интелигентен държавник у нас на фона на селяндурите -русофилистици, начело с мунчо. Народа ни е тъп и селяндурски и не припознава интелигентни хора за лидери. Избира чукундури по свой образ и подобие: мунчо, боко, кирето, слави, тошето, нестимир, гнома, бойкикев, копейкин, пиги идиЙотова, и компании.

Ами използвайте го този цар най сетне. За какво е цар без корона ? Да се оформи една офшорна монархия като онези султанати и България ще стане чудото на света с най високия жизнен стандарт. Ама народът никой не го пита.

Да изпратим Мончо да укроти сърбоманците, той ще го направи най добре, защото е аристократ, а не прост селяндур като мунчо клепоухата брадавица.

Не позна. Северните щяха да се отрекат и от него.

а бе герджиков бе, бе ти къде се слагаш бе, та и вето ще налагаш??? а кобурга наистина е капитал, в смисъл, че много капитал ни окраде сам, и в комбина с неговите юпита!

Провокации ще има докато влязат в ЕС и след това ще изчезнат, защото тези които плащат за провокации вече няма да има смисъл да го правят

След като влязат в ЕС нищо няма да може да спре великомакедонската доктрина

Удри пацо по гяура македонски.

Не проумняхме ли бе хора? С македонците никакъв компромис. Вето на РСМ за ЕС. Не разбраха ли нашите политици, че само времето ще отрезви македонците да разберат истината, промити мозъци от сърбите и време да се осъзнаят. Никакъв ЕС, да си стоят настрана като Турция.

Предизборно... НДСВ ... Да се харесаме ...

Вчера дрисках,днеска пак...

Нема такава държава Македония и никога не е имало

да го оставим да си почива.

Макед

Македония не съществува това е област от България казал го е един английски дипломат

Дърти педеруги си правят ми-ми пред камерите.. срамота..

Празни приказки. ПР за преди изборите. Какво Вето, какви 5 лева. Като беше на власт защо не се зае с тази специална дипломация, в отношенията с макетата и ЕС. След дъжд, качулка!

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

В ролята си на какъв бива интервюиран, може би на реабилитиран придворен? Но в случая е прав - трябва онези там, каквито и да са, щом не искат да си признаят българския корен,да се озаптят по някакъв начин. Вече там става неконтролируемо, такава омраза, такива хули и лъжи човечеството не познава от времето на 30-те години в една мюнхенска бирария...! Само дето още някое публично аутодафе с книги не са ни спретнали....А ние - едни такива любезни, тихи, надяващи се да ни се размине и тоя път..... Е-е, няма вече накъде, ако не на акъла, стомахът трябва да отстъпи най-сетне на мускулатурата!

Ти собствено мнение нямаш ли, че ми цитираш швейцарците! Навря се при сакса и изобщо..... ти колко си българин?

Г-н Герджиков, Симеон нагло излъга и така стана премиер. За 800 дни оправи само себе си. Той е минало и никога няма да е настояще. Нищо лично разбира се.

Думи на един слуга

Не се бавете, а действайте. Вето и скъсване на всякакви дипломатически отношения с тази измислена държава!