ГЕРБ залага на кметове с много мандати зад гърба си в повечето градове

За шести мандат ще се бори монтанският градоначалник Златко Живков, а колегата му Димитър Николов - за пети път ще търси доверието на бургазлии

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ залага на кметове с много мандати зад гърба си в повечето градове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-накрая успяхме да преминем от робовладелския строй към феодализма :)

във враца каменов за два мандата направи доста неща да бъде враца по красива и уютна,знам че сега некой дето е потомък на предишния кмет далавераджия ще каже че кмета краде,ама то не може да си топнеш ръката в кацата с меда и да не се оближеш,ама не и да отмъкнеш целата каца,поне нещо е направил,за другите градове не казвам щото не знам,ама специално за враца каменов направи много

ГЕРБ е клеймо.... Затова мнозина ГЕРБ-кметове (макар и успешни), ще си отидат...

Нямам Думи ! Крадливи Боклуци !!!!

Абе хора ,вие разбрахте ли кой е кандидат-кмета на София,издигнат от мутроидите на Боко?? Щото аз не разбрах...чел съм само...Винету...като наш Боко...ха ха ха ..

Ох елате при батко ... шушумиги.

В така нареченият, в миналото, железничарски град - Горна Оряховица, който герб за три мандата, в лицето на Добри Бармана, бе превърнат в цигански град, отново ли Добри Бармана ще бъде издигнат за кмет от партията на гербавите?

Доказани крадци !

ГЕРБ залага на окопали се и овъртяли с власт дерибеи на последните 20 години. Схемата с обръчите трябва да се поддържаи разширява без да се променя.

Тези, докато са кметували населението в кметствата им доволно ли е било от тях? Ако е НЕ, защо ПАК ги навират на хората в очите!? Ако е ДА, да се публикуват успехите! Да се учат и другите!

Мутри ГЕРБ - вън!

Абе много са яки тия ГЕРБ-авите... В Русе такава вътрешна битка водят по въпроса кой да бъде предложен за кмет, че чак никой не ще да приеме предложението, щото задниците им са осрани чак до под мишниците... Сссгаааннннн мрръссссна..!

никога не е била толкова зле, мръсна, разкопана и изоставена, както през 2-та ГЕРБ мандата. Позор, срам и грабеж!

да е ГЕРБ и успешен....

Ужас. Пак тия мутри. Град Стара Загора гейкметчето го превърна в Бахмут. Дупки мръсотия бандити. Не този път няма да мине.

Пък за София бай чекмежан ли?

сложете тандем-баце и киро,да видите кон боб яде ли и магаре стока ли е,и после може и на ротационен принцип.след тях да дойде мравояда и да се проключи

Слава на ГЕРБ! На герберите - слава!

Стар е Бойко да си създава врагове.

Мазни, гербаджийски мишоци!

баце, баце, а Варна???!!! Ти откога не си идвал да видиш ква смрад е....заради тоя сегашния избягах на село. Съсипа готиния град.

избора е между вечни гербаджии (коментара е безмислен) и ново-бедни надъхани ПП-та (със и без промити мозъци), втората линия - депесета (там е константно), възрожденци (всякакъв сбирщайн) и бесепета (последни ентусиасти)

Копейкин ще ги отвее на местните избори, както рубла долар. :)

Е много ясно движат гласовете от градовете до селата!!

Естествено, че ще са кметовете с много мандати. Тепърва да учат някой нов на схемите за кражби не си струва. Старите хем са гърмяни зайци, хем са вързани здраво с компромати и ще правят всичко 1:1 както им е казано.

Ние от ппдбдпс ще подкрепяме кандидатите на герб. Нас ни обединяват общите евроатлантически ценности.

Внук на дс активисти и да се биеш в гърдите, че си демократ...

Ппосто киро и компания нали нещо лобираха за лимит на мандатите за кметове :)) гръм в рая нещо пак

А ти дебиле в чужбина ли живееш или си у нас ама с някоя тлъсти далавера че си фен на ппдбгербфпс ???

Веждичката каза нещо де сега пак ша стани тия моат спечелят макар, чи не е сигурно и ще отстъпят местата на ПП-ДБ

Ристю срама йок гледа келепира!

За затвора.

За монтанския никои ли неще да пише за пет мандата три партии смени бойкого недолюбваше но взеха че се ожениха. Администрацията е голема затова все едни и същи печелят.

20 (двадесет) години нито прокуратура, нито сметна палата гопровериха РЕАЛНО. КОЧИНА БГ.

Значи статуквото ще продължи да си краде

Живеем във феодално общество и очевидно всичко ще си продължи по същия начин, щом на голяма част от народа му харесва. Феодалите ще продължат да ни управляват и да взимат от нашите данъци, заплати, социални помощи и т.н. Народът позволи на една шепа некадърници да си напълнят джобовете и да уредят живота си и поколения напред на техните деца.

ПиПитата и ДеБилите са много по-крадливи.

Най - куция кмет на герП е без гласната Йорданка. Този път, нова маймуна ли ще сложите в София или тази от самоков ще продължи да краде, а в града да се ремонтират по 2км улици на година?

Не може повече от два мандата! Някой са си кметове от 25 години! Какво е това! Циркаджийски номера!

Какви активисти?това са най мръсните датрапи на ДС които съсипаха хиляди съдби и затова в Бг няма истинска аристокрация .Ако изберат това комунде Васко кръпката ще се наложи да пее ;КОМУНИЗМА СИ ОТИВА ,ама на туткин ден

Първо научи законите а после раздавай мозък

Не ,бай ДСан

Е, ти като си тъпанар не е гаранция, че и внуците ти ще бъдат!

Желая успех на всички говеда за европейско развитие на България!

Само странджаски бекове от Карабаир (Меден Рудник) му гласуват на Николов! Никакво развитие в Бургас няма! Умряла икономика! Умрели инвестиции! Една IT фирма с над 100 места не се е пръкнала!

Такава номенклатура навремето и БКП нямаха !

Той не ти цитира закони, а предлага да не се допуска повече от два мандата! Трябва да важи и за депутати, независимо, че само месец са били в парламента!

Тодър живков не изкара толкова мандати колко Златко живков ,дацата на тия в администацията вече имат право на глас да не говорим за баби и дятовци че чадото ще остане без работа ако на гласуваме.

Разходи се малко по улиците на Бургас и огледай персонажите. Програмист до програмиста, някои от тях чак и по главите с татуси. Повечето са на поне тройна стероидна комбинация. Програмисто какво да ги правиш.

Залага на тези, които са му доказали лоялността си. Крадливи и корумпирани