ГЕРБ залага на кметове с много мандати зад гърба си в повечето градове

За шести мандат ще се бори монтанският градоначалник Златко Живков, а колегата му Димитър Николов - за пети път ще търси доверието на бургазлии

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ залага на кметове с много мандати зад гърба си в повечето градове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да подчертая само борката излезе след оная от стюзо на превод Акооова

А Плевен….. Спартански изчака и като никой не го покани се самоиздигна….. Плевен не го иска …….

Голяма отврат

Тези несменяем кметове пазнават конюктурата, бизнеса, администрацията е зад тях и са одигравали вече сериала с купуването на гласове. Няма да има изненади. Сигурни, проверени във времето канали, надеждни бъдещи кметове.

Нов бардак със .... и т.н.

А в София кой ще е кмет? Що никой не казва?!

Вили Лилков!

Язе че бъдем. Що. Па шоп съм си. Не съм компир я.

Са готови да се присламчат към всеки ,който има шанс за кмет.

Явно има още за гепене.

Мафията разчита на доказани мафиоти...

Когато Радев или ПП-ДБ предлагат списък от подготвени, според тях, хора, това се приема като нещо добро и те не са номенклатура! За тях може! Обаче, когато ГЕРБ предлага подготвени хора, това е лошо, номенклатура! Това е абсолютен двоен аршин! Пълна безпринципност и заявяване на висок глас "това е позволено само за наши хора", сиреч на Радев и ПП-ДБ!

Залага на тези, които са му доказали лоялността си. Крадливи и корумпирани

Тодър живков не изкара толкова мандати колко Златко живков ,дацата на тия в администацията вече имат право на глас да не говорим за баби и дятовци че чадото ще остане без работа ако на гласуваме.

Такава номенклатура навремето и БКП нямаха !

Само странджаски бекове от Карабаир (Меден Рудник) му гласуват на Николов! Никакво развитие в Бургас няма! Умряла икономика! Умрели инвестиции! Една IT фирма с над 100 места не се е пръкнала!

Разходи се малко по улиците на Бургас и огледай персонажите. Програмист до програмиста, някои от тях чак и по главите с татуси. Повечето са на поне тройна стероидна комбинация. Програмисто какво да ги правиш.

Желая успех на всички говеда за европейско развитие на България!

Не може повече от два мандата! Някой са си кметове от 25 години! Какво е това! Циркаджийски номера!

Първо научи законите а после раздавай мозък

Той не ти цитира закони, а предлага да не се допуска повече от два мандата! Трябва да важи и за депутати, независимо, че само месец са били в парламента!

Най - куция кмет на герП е без гласната Йорданка. Този път, нова маймуна ли ще сложите в София или тази от самоков ще продължи да краде, а в града да се ремонтират по 2км улици на година?

Не знаеш какво беше при Янчулев и при Софиянски! Сега е направо Стокхолм спрямо гореспоменатите и.иоти.

Живеем във феодално общество и очевидно всичко ще си продължи по същия начин, щом на голяма част от народа му харесва. Феодалите ще продължат да ни управляват и да взимат от нашите данъци, заплати, социални помощи и т.н. Народът позволи на една шепа некадърници да си напълнят джобовете и да уредят живота си и поколения напред на техните деца.

Значи статуквото ще продължи да си краде

ПиПитата и ДеБилите са много по-крадливи.

20 (двадесет) години нито прокуратура, нито сметна палата гопровериха РЕАЛНО. КОЧИНА БГ.

За монтанския никои ли неще да пише за пет мандата три партии смени бойкого недолюбваше но взеха че се ожениха. Администрацията е голема затова все едни и същи печелят.

За затвора.

Веждичката каза нещо де сега пак ша стани тия моат спечелят макар, чи не е сигурно и ще отстъпят местата на ПП-ДБ

Ппосто киро и компания нали нещо лобираха за лимит на мандатите за кметове :)) гръм в рая нещо пак

Внук на дс активисти и да се биеш в гърдите, че си демократ...

Ристю срама йок гледа келепира!

Какви активисти?това са най мръсните датрапи на ДС които съсипаха хиляди съдби и затова в Бг няма истинска аристокрация .Ако изберат това комунде Васко кръпката ще се наложи да пее ;КОМУНИЗМА СИ ОТИВА ,ама на туткин ден

Е, ти като си тъпанар не е гаранция, че и внуците ти ще бъдат!

Ние от ппдбдпс ще подкрепяме кандидатите на герб. Нас ни обединяват общите евроатлантически ценности.

Естествено, че ще са кметовете с много мандати. Тепърва да учат някой нов на схемите за кражби не си струва. Старите хем са гърмяни зайци, хем са вързани здраво с компромати и ще правят всичко 1:1 както им е казано.

Е много ясно движат гласовете от градовете до селата!!

Копейкин ще ги отвее на местните избори, както рубла долар. :)

А ти дебиле в чужбина ли живееш или си у нас ама с някоя тлъсти далавера че си фен на ппдбгербфпс ???

избора е между вечни гербаджии (коментара е безмислен) и ново-бедни надъхани ПП-та (със и без промити мозъци), втората линия - депесета (там е константно), възрожденци (всякакъв сбирщайн) и бесепета (последни ентусиасти)

баце, баце, а Варна???!!! Ти откога не си идвал да видиш ква смрад е....заради тоя сегашния избягах на село. Съсипа готиния град.

Мазни, гербаджийски мишоци!

Стар е Бойко да си създава врагове.

Слава на ГЕРБ! На герберите - слава!

сложете тандем-баце и киро,да видите кон боб яде ли и магаре стока ли е,и после може и на ротационен принцип.след тях да дойде мравояда и да се проключи

Пък за София бай чекмежан ли?

Не ,бай ДСан

Ужас. Пак тия мутри. Град Стара Загора гейкметчето го превърна в Бахмут. Дупки мръсотия бандити. Не този път няма да мине.

никога не е била толкова зле, мръсна, разкопана и изоставена, както през 2-та ГЕРБ мандата. Позор, срам и грабеж!

Абе много са яки тия ГЕРБ-авите... В Русе такава вътрешна битка водят по въпроса кой да бъде предложен за кмет, че чак никой не ще да приеме предложението, щото задниците им са осрани чак до под мишниците... Сссгаааннннн мрръссссна..!

Мутри ГЕРБ - вън!

Тези, докато са кметували населението в кметствата им доволно ли е било от тях? Ако е НЕ, защо ПАК ги навират на хората в очите!? Ако е ДА, да се публикуват успехите! Да се учат и другите!

ГЕРБ залага на окопали се и овъртяли с власт дерибеи на последните 20 години. Схемата с обръчите трябва да се поддържаи разширява без да се променя.

Доказани крадци !

В така нареченият, в миналото, железничарски град - Горна Оряховица, който герб за три мандата, в лицето на Добри Бармана, бе превърнат в цигански град, отново ли Добри Бармана ще бъде издигнат за кмет от партията на гербавите?

Ох елате при батко ... шушумиги.

Абе хора ,вие разбрахте ли кой е кандидат-кмета на София,издигнат от мутроидите на Боко?? Щото аз не разбрах...чел съм само...Винету...като наш Боко...ха ха ха ..

Нямам Думи ! Крадливи Боклуци !!!!

ГЕРБ е клеймо.... Затова мнозина ГЕРБ-кметове (макар и успешни), ще си отидат...

да е ГЕРБ и успешен....

във враца каменов за два мандата направи доста неща да бъде враца по красива и уютна,знам че сега некой дето е потомък на предишния кмет далавераджия ще каже че кмета краде,ама то не може да си топнеш ръката в кацата с меда и да не се оближеш,ама не и да отмъкнеш целата каца,поне нещо е направил,за другите градове не казвам щото не знам,ама специално за враца каменов направи много

Най-накрая успяхме да преминем от робовладелския строй към феодализма :)