ГЕРБ внесе трети вот срещу кабинета - за сигурността

Парламентарната група на ГЕРБ внесе вот на недоверие срещу правителството на тема вътрешна сигурност. Премиерът Орешарски заяви, че и този вот няма да успее.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ внесе трети вот срещу кабинета - за сигурността | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мале Боко е много подивял за власт. Горкият, сигурно не спи по цяла нощ.

Това да Внасяш не е лошо нещо.Как беше? Спестовен Влог.

първо ГЕРБ да научи коя е ИНДИРА ГАНДИ,ДЖАВАХАРЛАЛ НЕРУ и МАХАТМА ГАНДИ !както и имената на световни политици през 20 век. но какво да с направи като цялата им банда е съставена от малоумници!

Герб се опитват да покажат, че все още са нещо. Но те престанаха да са това, точно миналия февруари, когато зарязаха властта и избягаха позорно. Да не ви припомяв колко души се самозапалиха, заради тяхната страхливост, а сега плачат. Птичето каца веднъж на рамото, спомнете си тази приказка. така беше и със Симеончо, така стана и с Костов, Софиянски и дл. герои от прехода ни. Стижа повече. Каруцата трябва да върни напред. В политиката се връщат само най некадърните от политиците.

"Птичето каца веднъж на рамото, спомнете си тази приказка. така беше и със Симеончо, така стана и с Костов, Софиянски и дл. герои от прехода ни." В нашият случай е "птичето веднъж прелита и те нааква"

Бааа'х туй птиче, дето цяла година ринем и не можем да стигнем пода на авгиевите обори...

Г-жа Павлова майче ще бие И.Ф. по телесни размери и по внасяния на вотове на недоворие. Ха..ха..дебеланата му с дебелана..!

като чета темата на вота имам чувството че герб го внасят против себеси всичко е следствие на тяхното некадърно управление изключително на всезнаещата тиква

Този вот е обречен.

Нека при дебата за вот на недоверие на правителството по темата сигурност Борисов и Цветанов обяснят за парите за бежанските лагери и подслушванията по тяхно управление.

Първите два вота не минаха, няма да мине и третия, но от тук нататък ще гледаме много дебати и много вотове, защото Герб загуби своя електорат и сега ще иска по всякакъв начин да си го възвърне.

Поредния вот- поредния цирк. Герб вече не са в реалността на политиката, а са в някакъв техен измислен свят.

Това е поредния опит на Герб да манипулират хората с този измислен вот,който внесоха.

Мене са ме обирали само веднъж, по времето на Орешарски. Неизвестен извършител. 60 000 армия от полиция не може да хване 20 000 крадци. Много е зле картината.

ГЕРБ СЕ СЕТИХА, ЧЕ ИМА БИТОВА ПРЕСТЪПНОСТ. МЕН МЕ ОБИРАХА ДВА ПЪТИ, ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО ИМ. ХВАНАХ ДОРИ КРАДЕЦА, А ПОЛИЦАЯТ ДОЙДЕ НА ЧЕТВЪРТИЯ ЧАС, СЛЕД КАТО СЕ ОБАДИХ. НЯМАШЕ И НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧА.

Нека ГЕРБ първо кажат какво направиха за сигурността, а след това да дават оценки.

Примери за борба са неизброими: - за Мишо бирата Бойко призна и се разсърди, че няма всички казани от него псувни -подслушваха законно шефа на митниците, който сега търчи по телевизиите и говори за успехите си - подслушваха си министрите, даже недоразумението Плевнелиев казваше, че нямал нищо против - ред неадекватни МВР пикчърс абе шменти и капели - "гръбнакът на престъпността беше прекършен" - Вътрешният министър добре интегрира циганската престъпност и т. н. н

Правителството на Орешарски не се справило с проблемите на бежанците Дрън, дрън А защо правителството на ГЕРБ изхарчи парите за бежанския проблем, отпуснати от ЕС за информационни кампании, брошури и рекламни материали? Това ли е било най-важното, за което да се изхарчат тези пари? Защо не е изграден палатков лагер за бежанци край Харманли с отпуснатите 200 хил. лв. от правителството на Борисов?

Когато някой работи, най-лесно се търсят кусури.

Голяма работа, че са внесли вот на недоверие. Крайният резултат е ясен още сега.

Издухани са БСП ДПС И АТАКА Боклуци наглеци крадци от България само Народа с ГЕРБ заедно ще ви издухаме Нямате съвест и срам Мангалите и всички разбойници са се развилняли и убиват по села и градове вашите беззащитни родители за 2 лева Защо не говорите за тези неща за крадеца Бисеров за лъжеца Местан и Сидеров Къде бяхте когато се пребиваха стари хора И ВАС ви чака старост! Всичко преписвате на Борисов Къде е правосъдието Но ще дойде ИСТИНАТА Цветанов трябваше да ви изтреби до крак ПРЕСТЪПНИЦИ!!!

Бабо,много духаш!Докато даваш цвъки за пример,герберастите никога няма да дойдат на власт.

Колкото иска вотове да внася, все тая, ГЕРБ е издухана партия!

Слаба памет. Цветанов ходи в с. Мечка. Е защо пак гледаме репортажи за високата престъпност от същото село?!

ИКОНОМИКАТА вече е на колене, цените започнаха своя ход нагоре включително и на някой лекарства, 250 000 работни места са само мит, глупави внушения че цените на тока са паднали реално с 1стотинка, пенсиите - смешни и не индексирани, обществото разединено до крайност, сивата икономика расте, посочват 30% реално по 2, корупция също, съдебната система пак основен момент в евродоклада за България, понижен кредитен рейтинг на страната, несправяне с бежанците , Е.С. прави допълнителен мониторинг за България, депутатите си вдигнаха заплатите на целия ни хал, все поводи за вотове на недоверие за това правителство! И това не е всичко...

Щото при ГЕРБ беше рай!

Ако някой е млад и не знае какво е болшевизъм,да чете такива драсканица като тази!По -големи болшевици/или нацисти/ от седесаро-герберистите-не е имало и няма да има!

Основния проблем на българина е, че забравя миналото. Забравихте как престъпниците разбиваха колите с бухалки, ако някой ги засечеше на пътя, царящото беззаконие в държавата. Народът се молеше за "твърда ръка". Цецо не успя да смаже престъпността, но я резултат имаше.

Огромна е разликата между Цветлин Йовчев и Цв. Цветанов в полза на Йовчев. Не сме имали по- интелигентен министър на вътрешните работи досега.

Прав си, но преди пет години с този интелект и добродушие, престъпниците щяха да ти се изсмеят. Добе, че бе Цецо да ги поразрита и наплаши.

И герберите имали чувство за хумор.

ПОРЕДНИЯТ НАПЪН ОТ РЕДИЦИТЕ НА ПП ГЕРБ - ОПАСЯВАМ СЕ НЯКОЙ ИМ СИПВА РАСХЛАБИТЕЛНО В КАФЕТО

Какъвто и да е Цветлин Йовчев, той блести в сравнение с Цвъцко.

Eдно си буда знае,едно си бае.Tолкова са задрастени в герб ,че един нормален вот не могат да спретнат ,за да хване декиш сред електората.цирк, та цирк от всякадe .

Де да можех и аз щях да внеса още един вот на народното недоверие... Само излъгаха народа в деня за размисъл, ама не е далече момента когато ще надигнат голям вой

Това ако са аргументи , то ЦСКА е Барселона

колкото и ти си меси

3:0 за Орешарски!!! Да живее Сочи, а ББ можеше да е там, ех живот, живот

Ех времена, защо го няма Цв Цв да въведе ред в тази държава или поне Фидоската да застане с тялото си да спре престъпността!!!!!

А ТИ СТОИШ ЛИ МИРНО СЪС СВАЛЕНИ ГАЩИ ПРЕД ГУАНТАНАМО И ОЧАКВАШ НЕЩО????????

ОЧАКВАМ ДА МИ ГО ПОДАДАТ

! Фискалният резерв към 31.12.2013 г. е в размер на 4.7 млрд. лв., т.е. над 200 млн. лв, за разлика от ГЕРБ, които окрадоха здравните осигоровки, взеха само за последната година 1,8 млрд. лв. и пак резерва бе с 460 млн. лв. по-малко от равнището в края на март 2013 г. Размерът на държавния дълг към 31.12.2013 г. е 14.1 млрд. лв., което е значително по-ниско от заложения лимит за максималния размер на държавния дълг от 14,6 млрд. лв.

Браво момче! Продължавай да четеш моите вестници!

ДА НЕ СИ ГИ ВЗЕЛ ОТ БАРЕКОВ ТИЯ ДАННИ

Палатките са в кочинката в Банкя

Хора сметката ми за ток и парно е пак същата. Дори сега е по-топло от миналата година. Мамицата им превратаджийска! Червени боклуци. В неделя всички да се съберем и да се махат и тези! Боклуци мръсни. Пак лъжи. ДО К О Г А! Червени герГЕЙове ни управляват и бързат, защото знаят, че май месец, ги няма. Сега още два милиярда дърпане, и кой ще го плаща. Ще се махнат, десните ще лапнат въдицата, дай боже да закрепят положението с мъки, наши и техни. После пак избори и онези ще реват, че е било зле при десните. Щото онези им оправят бакиите. Таман се пооправи нещо и пак червени. И така омагьосан кръг. Едните оправят малко. Другите дойтат, нацоцат се, бягат, и така без откат до безкрай.

Единственият който бърза е бат Бойко щото рейтинга му се топи като снега навън

Смени дилъра, момче! Смеят ти се кучетата на вън.

A kakvo se e opravilo?

битова престъпност, "породена от редица анемични, безплодни управленски действия". - уникално формулирано в стил Чичо Бойко пожарникаря дето иска пак да става премиер

Диего ли си? Армандо ли си? КъъФ си? серГЕЙ ли си? Не тЪ знам. Бойко пак ще е пред всички. А твоите червени влажни мечки, ще са само сънища.

Бойко ще е пръв премиер затворник!

А кой открадна на бежанците парите за палтаки? КОЙ?

матейчоо много ти е промит мозъка след като се хващаш за жсяко едно нещо което ръководителите ти подхвърлят в публичното пространство за такива като теб

си се хванал на Боко за .... Трудно ти е да разсъждаваш.

Със сигурност кантрабандата не е на същото ниво както беше при Боко

Дори е на по високо, в другите държави ги хващат , а тук намаляла!

При ББ контрабандата беше на едно тъй да се каже световно ниво

Пореден фамозен автогол на ГЕРБ

по фамозна излагация от тази на това правителство НЯМА за сега!

Това правителство прави фамозни опити да оправи бакиите на крадливите гербери

ИКОНОМИКАТА вече е на колене, цените започнаха своя ход нагоре включително и на някой лекарства, 250 000 работни места са само мит, глупави внушения че цените на тока са паднали реално с 1стотинка, пенсиите - смешни и не индексирани, обществото разединено до крайност, сивата икономика расте, посочват 30% реално по 2, корупция също, съдебната система пак основен момент в евродоклада за България, понижен кредитен рейтинг на страната, несправяне с бежанците , Е.С. прави допълнителен мониторинг за България, депутатите си вдигнаха заплатите на целия ни хал , все поводи за вотове на недоверие за това правителство!

След коалиция с дпс всички тесни соцЯлисти стават широки соцЯлисти . Разширяването се дължи на коалицията с дпс и в идеологията не остава нищо ляво. Може би лявото се е преместило на друга плоскост . Остава само лобиране за обръчи от фирми на олигархията и примитивен популизъм.

Много ми липсват цветановите МВР пикчърс. Канари рутеше. А сега...скука.

И неговия приятел също липсва много - Веско Маринов, който изпоти и един химн за полицията - абсолютно безплатно между другото, е така за това, че са близки приятели.

Даааа вътрешната сигурност не е същата без Цвъто и неговите другари певци и бандити

По мнение на много хора засилената престъпност се дължи на организация от подръжници на ГЕРБ за да се дестабилизира държавата и да се върнат на власт.Помислете как се развихриха циганските набези, защото е ясно кой плаща за това.Г-да управлявящи не допускайте тези безобразия.

И защо да се е увеличила битовата престъпност, тя си беше доста висока преди година, в пъти обаче се увеличи престъпността на висши държавни чиновници, които сега са в опозиция и плащат на бандити да ги връщат на власт

Йовчев действително е мек, трябваше всички платени гамени пред парламента да ги натика в панделата

Не разбрахте ли най-после, че полицията, на която всички ние плащаме заплатите, е за да пази кожите на управляващите. Така че, не чакайте битовата престъпност да намалее.Полицията не се занимава с това.След като по конституция частната собственост е свещена и неприкосновена,законите така трябва да се променят, че без увъртания, да е ясно ,че всеки може да защитава собствеността си от престъпниците,без да носи отговорност за последиците

Ако стане така, че в някоя новина разменат имената на партиите, които стоят зад определени действия, ще видите чудо. Примерно ако ГЕРБ направи нешо, но пишат, че го е направила БСП, ще има масова подкрепа за съответното действие без да има коментари (типично за поддръжниците н БСП). Ако пък сменат при някое действие на БСП името с ГЕРБ, ще падне голямо плюене, но пак без аргументи. Само плщене и реплики от рода "пи ли си хапчетата". Електоратът на ГЕРБ не реагира така. Като има казус, коментира. Когато поддържа, пак коментира. Оказва се, че поддръжката на БСП е от неуки и прости хора. Това показва и официалната статистика. Днес България се управлява от представителите на неуките. Нека ввсеки разумно да каже до какво според него ще доведе това. Според мен до онова, до което винаги е водил комунизмът в средносрочен план: бедност и безумия, противоестествени действия и ужасяващи резултати с трайни увреждания в икономика и общество. Не може прости хора да избират патологични лъжци и да очакваме просперитет. Само по себе си това една доказана в света истина. Асно е че глупакът винаги ще е навит да управлява. За това е глупак. Но и понеже е глупак, трябва да му се каже ясно, ако не разбира, да се спре. Чие задължение е това? Малко е интелигенцията в Бъглария, за да просперира тази държава. И са много лумпените, за това упадъкът е траен и дълбок. Природен закон. Има ли някой нешо против? - да погледне реалността и ще се завърне на думите ми. Реалността е най-големият съдник. НЯам комунистическа държава, която да има богат и щастлив народ. За 1-20 години опитаха къде ли не и резултатът е закономерно УПАДЪК. Без изключение. От простотия друг не можеш да очакваш!!

"От простотия друг не можеш да очакваш" Сега да те светна за истината: 80 фамилии управляват целия свят-ясно Всички партии, дори любимата ти ГЕРБ, се управлява от местни и чужди парични потоци. "Люлката на демокрацията" САЩ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО така се управлява. Истината е СОЦИАЛИЗЪМ, ако нямаш нищо против. Ако почетеш и се поинтересуваш от дебатите по социални въпроси дори в Европа и САЩ ще разбереш, че това не е каприз на червените бабички. Единственият начин да се преборим с глобалната мафия. Не зная само това как ще стане без революция. Не трябва да загиват млади хора. Това е истинският дебат.

ДПС и БСП чрез слухове парират факти. А това е подход на лъжците. Това са политически мошеници. Доказано.

Парира ли се факта че България беше полицейска държава

Мафията се е постарала да намери един лъжлив и глупав некадърник за ръководител на МВР. Докато в провицията вилнеят цигани и бандити и хората са подложени на зверски терор, този идиотизиран подлец е събрал многохилядна полиция в центъра на София срещу малоброен мирен протест.

Вярно е единствено, че протеста е малоброен, но че е мирен... виж пак изкъртените павета и плочките около парламента. Ако Цветанов не беше "прекършил гръбнака" на престъпността може би щяха да са спокойни и хората по селата. Проблема май не е в броя на полицаите, а в качеството и подготовката. Оказа се, че близо до къщата където на скоро бяха пребити цяло семейство възрастни хора е имало полицаи на проверка, само на около 50 метра. За съжаление май са проверявали за друго.

за България,това е картината! Каква е тази опозиция,която и две думи не е казала какво мисли за бъдещето на тази страна и народа в нея. Какво програма и в какви срокове предлагат да се промени живота тук? Няма такова нещо-скандалите са кой е краднал повече и кой да краде за в бъдеще! На вас политиците това ви е проблема, само че моя проблем е друг!Не ме интересува кой отбор ще краде, А ДА НЕ КРАДЕ НАШИТЕ ПАРИ. Този въпрос няма да се реши с референдум а с СЪС СЪД за целия преход.

Всеки път гласувам за БСП щото обещават АЕЦ Белене и така вече 40 години. Вдигнаха ми пенсията с 4.50 лв. от Юли месец тази година, а техните заплати си ги вдигнаха с 350 лв. от веднага?! Гласувам за наши български другари, а пък после по телевизиите гледам само някви с турски имена. Внучето вместо руски щв учи ромски и турски в училище. Сергейчо се целува с някакъв брадат шалвар на центъра на София?! Даже му се извинява от името на всички.... Още малко ще се извини за народния съд и за клането във църквата Света Неделя?! Някакъв мургав престъпник Дон Цеци се разхожда по коридорите на Позитано и дава насоки за развитие?! Станишев налага Делян Пеевски под заплаха за цялото правителство, а в същото време Президента Първанов е обявен за предател и ренегат?!

Бойко, пак си се събудил от някакъв кошмар. Ти си агент Буда, спокойно, вече не си и член на БКП.

Брюксел свърши парите. Затова ЕК ще забави финансовите инжекции, предвидени за страната ни по новите оперативни програми. Милиардите трябваше да се договарят от средата на тази година. Реално обаче те ще започнат да се разпределят едва през 2015 г. Бюджетът на ЕС ще излезе на червено, ако плати едновременно остатъка от средствата за стария програмен период, както и новите договори. 7 млрд. евро трябва да получи страната ни тази и следващата година за вече одобрени проекти. За да се измъкне от ситуацията, ЕК е поискала България да представи коригиран вариант на програмите. Формалният мотив е промяна на определението за голям европроект - от 50 на 75 млн. евро. За ГЪРБОИДИТЕ - ДАНО ДА ЗАПОМНЯТ НЕЩО и да си КОРЕГИРАТ КОПИ-ПЕЙСТА...

Как няма да иска вот на недоверие? Според "Антимафия" печалбите от контрабанда годишно се оценяват на 1,5-2 млрд лева, загубите за бюджета - около 2 пъти повече. Всички тези пари се печелят от индивиди с големи лимузини и с антуражи от манекенки и фолкпевици, да не говорим, че имат и сериозно влияние в определени социални кръгове. Как мислите, дали лесно ще се откажат от "бизнеса" си и от социалния статус, който имат??? Най-вероятно ще си го защитават със зъби и нокти. Това е "твърдото ядро" избиратели на ГЕРБ - котараците, изпълнителите на ремонтите и инфраструктурните проекти в столицата, веригите за точене на ДДС и контрабандата. С тези 1,5-2 млрд все още смазват и митниците и НАП, защо иначе Вальо Танов не пускаше кокала 10 месеца след като падна правителството на Борисов. Борбата е на живот и смърт - буквално. Не случайно агент Гоце пожертва и партията си и политическата си кариера.