ГЕРБ предложи допълнителни правомощия на служебния кабинет

ГЕРБ внесе проект парламентът да гласува допълнителни правомощия на служебния кабинет, свързани със сключване на международни заеми.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ предложи допълнителни правомощия на служебния кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искат служебния кабинет на ирландската пастирка да изтегли заем, че ГЕРБ да имат готови за харчене пари, а после да се оплакват от "тежкото" наследство. Оставете ги със сегашното положение, а после те да теглят заеми, че да ги видим с какво ще се оправдават после.

Ако НС случайно приеме "допълнителни правомощия" на бъдещият служебния кабинет, ще означава само едно - висшият законодателен орган на РБ, Народното Събрание, с явната подкрепа на "президента", НАРУШАВА КОНСТИТУЦИЯТА НА РБ, НЕ спазва действащите ЗАКОНИ на РБ, приети именно от този висш законодателен орган! АКО ТОВА ПОЛИТИЧЕСКО ПОВЕДЕНИЕ НА НАШИТЕ "ПАРЛАМЕНТАРИСТИ" и "ПРЕЗИДЕНТ" СЕ СЧИТА ЗА НОРМАЛНО, ТО КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ОЧАКВА ОТ НАС - ГРАЖДАНИТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!?

Още не взел властта и започва да краде! Явно мутрата е изобретил ковчег с джобове! И само 2 милиарда не му стигат!

Моля, да ни разберете правилно - Искаме да предоставим празен чек на служебното правителство, обещаваме ние да попълним сумата в него. Нашият девиз както знаете е: "Имаме воля... да крадем"

Още не са вземали властта и започват да крадат и грабят! Най-пагубното за България ще е да ни управляват, след изборите, отново ДПС, БСП, ГЕРБ, Реф. блок и другите стари лешояди! Това ще ни разсипе окончателно! Мислете Българи, не ви ли стигат 25 години! Стига мазохизъм! Бареков също не става!

Ти както ги подкара, не останаха подходящи управляващи!? Е, кой да ни управлява?

Ей, нещастни гербери, продължавайте да му вЕрвате на тоя нещастник Борисов. Освен власт и пари, той друго не иска. Ама прост народ, слаба държава...

Не..не е "некомпетентност" това ,а подготовка за явен нов грабеж. Тази мутра Борисов просто се подготвя за нови "хватки"...да видим само кой ще е на мястото на С.Дянков, който да ги извърши. Бъдете сигурни, че този път тези от ГЕРБ ще ни довършат и край на Държавата България..!!

Тиквата иска да се застрахова ако на изборите се случи нещо не особено приятно за него. И то вероятно ще се случи, но ще го платят българите, които като стадо вървят след този мутрясал простак! дано в България има Конституционен съд и дано има кой да го сезира!

Пичове, ако тия продължават да си правят устата за кражба и грабеж ще трябва да им счупим на всичките устата, защото не се издържа да им се слушат престъпните намерения! Честно ви казвам, народът вече полудя от властта на организираната престъпност! Скоро може и да няма предизборна кампания, а разсипани офиси на политически партии. Мамичката им неграмотна! Хич да не се правят на луди, че боят ще им е сладка награда. Народът трябва да ги премаже. Няма повече ГЕРБ, БСП и ДПС ! Всички на народен съд!

Според Конституцията Народното събрание решава за всеки отделен договор за заем, а това означава, че Народното събрание не може да реши за бъдещ договор за заем,който не е обсъден,гласуван и приет. Толкова голяма грешка от ГЕРБ говори за удивителна некомпетентност! Народното събрание няма право да разрешава бъдещи правомощия за заем и КС ще отмени подобен акт. Наред с това! С какъв акт народното събрание да приеме, че служебното правителство ще поеме заем и в какъв размер? Бре, бре, берем ли тревица за агънцето, берем ли? Вече е ясно едно ГЕРБ,БСП и ДПС са партията БКП и всеки техен опит показва , че метастазите на комунизма се увеличават до заплашителни за Запада размери. БКП работи против ЕС с всяко свое решение и това трябва да е пределно ясно. Служебното правителство няма право да тегли заем и това е!

Когато на някой му дават допълнителни правомощия значи той трябва да свърши нещо дето трябва да го свърши друг ама той иска да остане чист. (формулировката може да е и друга важен е смисъла) Та откъде да очакваме изненадата след цирка с банките хората най вероятно вече не държът пари в банките, значи не си заслужава да се играе с тази карта.С тази криза бизнеса няма свободни средства но има кредити и те са в евро за да се изцеди и последната капка от все още работещите фирми трябва да се бутне еврото .А начинът е само един да се отвържи еврото. Е те такива мисли спохождат един кравар мисли че скритата задача на служебния кабинет е да промени курса евро лев. Някой ще ме олровергае ли?

Ако някой си мисли, че на Борисов му пука за него (и въобще за народа) да натисне "плюс"

Не бе Капута е нашата опора за нормалност!

Не! Цветан "6-те апартамента" Цветанов е! Подпомаган от Дянков Пицата и Фидоската!

БОСТАН

чийто живот е няколкомесечен да определя политики на бъдещ законно избран . Той може да сключва договори само в рамките на своя живот със срок до няколко месеца, което обезмисля сключването на подобни договори. Не може кабинет , забележете назначен, а не избран за няколко месеца да сключва договори за заеми със срок на издължаване години напред. Освен това този кабинет дори не полага клетва пред народното събрание и не носи отговорност пред него, поради която причина правомощията му са силно стестнени по Конституция. Напълно прави са БСП да сезират конституционния съд за противоконституционност на евентуално подобно решение на един разпускащ се парламент дори в иззети дни от неговата ваканция. Конституционния съд трябва много бързо да вземе решение и да сложи преграда срещу това БЕЗУМИЕ

Не само конституционният съд И народът също!

Крадливците от ГЕРБ се наредиха на опашка да крадат , няма ри Сретан Йосич да си го пребере Тиквата че много скъпо стана управлението му !!!!

Довиждане!

Гербаджиите много си позволяват , сякаш кабинета не е служебен а на герб !!!!!!!!!!!!!!

Хайде марш бе! Аман от тъпани като теб! Разбрахме, че си от партията на използвания Кап.т!

Ааа, не! Служебният кабинет затова си е служебен кабинет. Защото няма никакви правомощия! Неговите правомощия са да подготви изборите. Разбира се и текущите пожарникарски дейности - справяне с престъпността, бедствията и авариите... дано не се случват често.

Който не иска заеми, да не укрива доходи и да си плаща данъците!

Бориската се изложи с това премятане! Вече не го уважавам!Ще подкрепям Сидеров или Реформаторите!

ГЕРБ показаха, че умеят да се учат - не повярваха на бесепарските лъжи, че им оставят 8 млрд. резерв, дупките в който после да хранят с постната пицичка на Хер Флик... И гледат да си вържат гащите - а и гащите на бизнеса и покупателната възножност на народа.

Сит на гладен вяра няма и за елементарните неща дори .... и затуй с усмивка светла-блага продължава, залъка му сетен упорито да соли ... соли .... !

Ухааа, началото на няколко месеца гепене!!! СМЯТАЙ, НАРОДЕ, СЛУЖЕБНИЯТ ГЕРБЕРАСТКО-ТУРСКИ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ КККОООЛКО МИЛИОНА ЩЕ ГЕПИ, ЧЕ И ЗАЕМИ ЩЕ ВЗЕМЕ!!! МА ТОЙ СТАНИШКАТА - ДА ГО ОБЛЕЧЕ ЧОВЕК В РОЗОВКА РОКЛИЧКА - КАТО АНГЕЛЧЕ НЕКЪВ ЩЕ ДОЙДЕ!!!

Още, още, още ... поне 22 милиарда-а-а-а-а-а !

А, бе както вали .... неможе ли някък си случайно ..... уж ..... да го удари силен гръм този парламент ?

Ето на да си дойдем на приказката- Герб и ДПС се прегърнаха и "да сключва споразумения за външни заеми" забележете с МВФ и СБ най-вероятно. Което ще доведе до бомба със закъснител в следващото десетилетие и финансови и икон.кризи заробващи БГ за да може ББ после "да спасява БГ" и да бъде на власт. Едвам се отървахме от МВФ - няма д-ва която да е прокопсала в дългосрочен план от такива заеми примери много- особено в Лат.Америка,Азия и Африка,уж бяхме в ЕС,сега явно ЕС Шефове и Вашингтон са съгласували исканията си.

Мууаа-хаха! Тия дни след като Тиквата стане Хаджи, ТРОЛЧЕТО ИВЧО ще го последва уверено и ще си имаме вече във форума: ХАДЖИ ИВЧО 10-ТЕ ВАЗЕЛИНА! ИВЧЕ - КАКТО СИ СВИКНАЛ, КАКО, С ВУВУЗЕЛИТЕ - ТАКА ЩЕ СВИКНЕШ И С НОВИЯ КОАЛИЦИОНЕН ПАРТНЬОР!

Правомощия на временно правителство, която е само за 2 месеца?! Тези от ГЕРБ да не са дишали лепило? Май много им се иска диктатурка? Явно Плевнелиев и ГЕРБ ни мислят за глупаци! Алоу, Плевнелиев, не знам какво те инстуктираха от САЩ ама тук не сме Украйна! Тук избираме. а не назначаваме! Ама ти от къде да знаеш...Нали ЕС за теб каза че ти е съмнителен избора! С две думи си избран с кебапчета!

Всеки нормален човек си има хоби. Това не престъпление. Моето е фотография,Хи-Фи и видео. Понякога разменяме техника на смешни цени.И се чудят. Това не е престъпление нито търговия. По ли е добре да се занимаваш с кражби, и тем подобни и далавери За някои хора това са по нормални дейности. Или България не е нормална страна.Че тя не е нормална не е . Както и да ходиш по скъпи черни бански в къщи лятото в тази жега. Бански за 140 щатски долара. И това не е престъпление. Питам и чакам отговор??? Или остава Терминал 2????

Е как няма да искат та нали правителството ще бъде съставено от онзи с Чехлите , демек наш Човек. Циганите пасти да ядат такова мангасарско крадене ще падне , че ... пък и кинти ще има - бол ! Та какво стана с Бисеров ?

Един дупедат от ДПС, тази вечер каза на друг дУпедат от БСП от трибуната на Народното събрание в прав текс- ЮЖЕН ПОТОК НИ КОСТВА - 1милиард . РАЗБРАХТЕ ЛИ КОЛКО Е ЦЕНАТА НА КОЯТО СЕ ПРОДАДЕ ДПС НА ГЕРБ- 1 милиард ,които трябва да влязат във тяхни фирми за компенсация...ЗАТОВА СА ОГРОМНИТЕ НОВИ ЗАЕМИ - ДА СЕ ПЛАТИ НА ДПС.

След последното червено "управление" няма как да не е съсипана държавата((( Водейки политиката на "опожарената земя" БСП доведе (за кой ли път) България до пълен колапс(((( Новите заеми са за да не се затрием от лицето на Земята. Единствено комунисти могат да разсипят Родината си така......след тях е винаги ПОТОП! Справка - всички червени управления през посления четвърт век((((

Промит мозък- стига лъжи спрете се - знаем идва Свети Бойко свемогъщи той ще оправи България. Чакай България ли написах , а неее грешка - себе си....

Пътят към ада е постлан с добри намерения!!! По-голяма дивотия от това да се "подпише празен чек" на неясно правителство да похарчи неясно колко пари за неясни неща без парламентарен контрол няма. тези пари трябва да ги изтегли от незнайна засега международна институция при неясно какъв процент лихва. Къде са великите протестъри, които миналата година протестираха срещу актуализацията на бюджета предложена от легитимно правителство за ясни приоритети със законно избран парламент? Диктатура идва и в това няма никакво съмнение- диктатура на простотията, некомпетентността и некадърността в лицето на една мутра, която е доказала, че води за носа назначената от нея президентка, а тя ще направи това правителство. Кой ли ще командва служебния кабинет и кой ще харчи предварително гласуваните незнайно колко пари? БУДА естествено, а ние ще плащаме... пак естествено щом ще позволим един идиот да ни управлява.

Съд,стигане,арест ,каторга и кастрация за пидалската шайка довела България до 5 национална катастрофа! Генерале,докато качулките на цецо не си бият дузпи за кеф из локвите със главатарите на метежа и кражбите ,няма оправяне-сергуня,дудкука,капута,сопала доган и долен пръдлето!

Хей, мутра, там в ГЕРБ всички ли ставате дебили или ви подбират такива по рождение?

КЪДЕ СТЕ БЕ ГЕЙ-БЕРИ?ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАТЕ ?КОЛКО ЛАЙ.НА ИЗЛЯХТЕ ВЪРХУ ПРАВИТЕЛСТВОТО,ЧЕ Е ТЕГЛИЛО КРЕДИТ И ПИШЕХТЕ ,ЧЕ ГИ ОТКРАДНАЛИ И ОТВЛЕКЛИ И ПРИСВОИЛИ.....А СЕ ОКАЗА ,ЧЕ СА ЗА ПЛАЩАНЕ НА ПАДЕЖ ОТ ПРЕДИШНИ КРЕДИТИ И БЮДЖЕТНИ БУФЕРИ.и СЪЩОТО ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ОСТАВЯ 4 МИЛИАРДА +ОЩЕ 4 МИЛИАРДА РЕЗЕРВ ,СЪБРАН ЗА 1 ГОДИНА!!!!!!!! ВИЕ КОЛКО СЪБРАХТЕ ЗА 4 ГОДИНИ?НИЩО И ПОЛОВИНА! ИЗХАРЧИХТЕ 8 МИЛИАРДА + 1 МЛРД И 500ХЛД ОТ ЗДРАВНАТА КАСА! НАЛИ ДЯНКО КАЗВАШЕ ,ЧЕ ДЕСНИТЕ СЪБИРАТ ,А ЛЕВИТЕ ХАРЧАТ-ДА ГО ПЕРА В ЛЪЖЕЦА?! И ПОНЕЖЕ СТЕ СВИКНАЛИ ДА КРАДЕТЕ КАТО ЗА СВЕТОВНО,ТИЯ 4 МИЛИАРДА ВИ СЕ ВИЖДАТ МАЛКО, ТА ИСКАТЕ ДА НИ ЗАГРОБИТЕ С ОЩЕ 5-6 МИЛИАРДА,КОИТО ДА РАЗДЕЛИТЕ С ТУРЦИТЕ!!!!!!! И ПОНЕЖЕ СТЕ МУШМОРОЦИ И НЕ ВИ СТИСКА,РЕШИХТЕ ДА ПРОБУТАТЕ "МРЪСНАТА РАБОТА" ДА ВИ Я СВЪРШИ ВРЕМЕННОТО ПРАВИТЕЛСТВО! И АКО НИЕ СМЕ НАРОД,А НЕ МЪРША,ТОЯ ПЪТ ВЕЧЕ НЕ БИВА ДА ДОПУСКАМЕ ДА НИ ГО НА.БУТВАТ ЗАРАДИ НЕКАДЪРНИЦИ И РЕЗАЧИ НА ЛЕНТИЧКИ!

Тролският ти плосък начин на писане НЕ предполага диалог, но ме разсмя от сърце:-))))))))) Каквито са ти познанията по граматика, етика и ......., такива са ти и по бюджет:-))))))))

Какъв "гражданин"си ти ,бе цървл?Миришеш на обор и тор толкова силно,че се усеща от монитора! Като ти гледам пунтуацията и несвързания изказ много може де се спори за образованието ти. А не ми и трябва диалог с полуинтелигенти!

Гражданино, защо живееш в кочина като си гражданин? Или за свинята кочината е прекрасна и не забелязва колко зле излгежда наоколо - разбити тротоари, просяци на всеки метър, разбит и лъскъв асфалт отпреди 50 години, стари, мръсни грозни жилищни сгради, разбити , тракащи и клатушкащи се трамвайни мотриси, и какво ли още не - всеки ден го гледаме от сутрин до вечер в София! За какъв напредък говорим и за какво пеем хвалебствени псалми на ГЕРБ. Да ти е честито герберското служебно правителство със специални пълномощия да те краде още повече! Продължавай да си мислиш, че си гражданин, и да гласуваш за ГЕРБ, какво друго ти остава в тази безнадежност?!

Все пак трябват елементарни знания и ценности, а не безумие.. Виж комуноид какво създаде Ти и твоите задкулини.Сергей.орешара взеха заем 2милр и дадоха 340мил Нищо друго 00.Виж герб и Б.Б. те създадоха: Мост на Дунав , Метро Сф, Магистрала до морето за 600 милн вместо Твоите искаха 3милр +такса, Магистрали Струма и Е79 част Бл, Пречиствателни на море и др., Бум Археология световна, Намаление газа с 21%, Такса ВЕИ, От 20 на 9% ДДС в туризма и +2п Намали с 50% убити по пътищата Мн. др. като Спортни зали ........... Това ли са лошите комуноид гаден Бог наказва предатели на народа

Виж сега ,примат! Виждам само ,че в едно си прав-за елементарните знания и ценности.Въпреки ,че ценностната система при вас липсва,може би думата я свързваш с думата "цена"! Мога ти кажа само ,че такива тъпи партийци като теб не съм виждал и по комунистическо.Сигурно дядо ти е правил "доброволните"ТКЗС-та, а баща ти е громял "капитализъма"! И ти сега си "демократ"-от син по -син,но отдолу прозира чевеното! И не ми пиши за "успехите" на мутренско-милиционерската ви партия,защото парите ,които харчихте бяха от предишнато правителство? Разбра ли ,бе дебил?

Обективно погледнато ,субектът Борисов иска нов заем,който ще укрепи крехката демокрация ,на която аз поставих начало,но вместо за за 800 дни ,концептуално ще са необходими 800 000 дни за европеизация и поставяне в синхрон с модерния свят на нашата скъпа Родина -Царство /република все още / България.Моят телохранител е доказан специалист в охранителната и други индустрии.

От първият си мандат ГЕРБ и башията Борисов си натъпкаха джобовете с милиарди от бюджета на народа. Понеже нямаше разстреляни за назидание, сега крадците отново си изработиха нови милиарди. Когато пак дойде БСП на власт, ще опере пешкира и ще ще чуди каква двърща милиардите на Боко Тиквата.

Перфектната финансова политика на ГЕРБ преведе държавата отлично през най-голямата икономическа световна криза, но как ли би могъл осъзнаеш това:-))))

С "перфектната му финансова политика" ние отново си останахме най-бедната страна в Евро съюза, с БВП и доходи на светлинни години от нормалните държави и по-назад от някои държави от 3-тия свят дори...нещастник

Има Бойко,има Модерна България,няма Бойко има кърджалийски комунярски шайки за плячка и грабеж на народа!Има цецо ,има мир за гражданите и страх за бандюгите,няма Цецо- страх за народа и слободия за айдуците!

Гербаджийските комсомолци, може ли да си разкарате агитаторските драсканици :)))

Дайте имената на авторите на тази дебилщина. Скоро ще отговарят пред "Народен съд" и трябва да се знаят от всички, кои са националните предатели !

Да, бе ДА. Имената на куклите нямат значение, като се изцапат няма да ги перат а ще ги сменят.... НАРОДЕН СЪД - да да ама не.

Имат значение всички имена. Народният съд е тяхното бъдеще, затова толкова плюват комунистите и ги е страх от тях. За истинските комунисти става дума, не за бсп.

Кажете, след този служебен кабинет, има ли значение кой ще управлява? За ББ ще е безпредметно, той вече ще си е взел своето.

Единствената отговорна пария пред Народа-Герб,единственият уникален държавник,следващ заветите на Стамболов в борбата с изтребването на путако-пидалската сган на сергуня,дудука,фикуса и сопола от лицето на Европейска България- железният канцлер генерал Бойко Борисов!

Двама премиери/бивши и настоящи/ от балканите "играят" футбол единият е ББ другият ....и двамата са ДИКТАТОРИ ...какво ли бъдеще ни очаква не ми се мисли...

Въпрос 1 - на кого ще се отчита Служебното правителство при липса на НС? Въпрос 2 - има ли таван на теглените от тях кредити? Въпрос 3 - къде са сега протестърите, които ревяха и си късаха ризите как нашите правнуци щели да плащат? Въпрос 4 - след като правителството Орешарски уж били некадърници, а Роско ще назначи все умни и талантливи, какъв е проблемът да се справят и без актуализация? Въпрос 5 - нали уж Тиквата не бил в коалиция с ДПС, не е ли новият бюджет, който приеха, бюджет на новия коалиционен кабинет на ГЕРБ-ДПС?

по В-с 1 на Президента, по В.с 2 3,4милр при остра нужда- загуба по европрограми 3милр. В-с 3 виж фин. м-р Чобанов ситуацията е др В-с 4 Липсват милр и 500милн за 6м а разходите се изпълн. а за 12мес В-с 5 никога не е имало коалиция и преяждане с власт това е БСП, а по важни в-си на държавата само Луд и БСП ще е против държавата Все пак трябват елементарни знания и ценности, а не безумия.. Виж комуноид какво създаде Ти и твоите задкулини.Сергей.орешара взеха заем 2милр и дадоха 340мил Нищо друго 00.Виж герб и Б.Б. те създадоха: Мост на Дунав , Метро Сф, Магистрала до морето за 600 милн вместо Твоите искаха 3милр +такса, Магистрали Струма и Е79 част Бл, Пречиствателни на море и др., Бум Археология световна, Намаление газа с 21%, Такса ВЕИ, От 20 на 9% ДДС в туризма и +2п Намали с 50% убити по пътищата Мн. др. като Спортни зали ........... Това ли са лошите комуноид гаден Бог наказва предатели на народа

Тиквата не само създаде мост на Дунав, той създаде Дунав. Той измисли и метрото, малко преди да открие колелото и топлата вода. И всичко това без да спира да върти Земята!

ТИКВА плюс КОЙ? /какво/ става новата ДИНЯ която се ражда от БОСТАН!!! ЧЕСТИТО НА КРАДЦИТЕ