Борисов се оплака на посланиците от ЕС и НАТО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се оплака на посланиците на ЕС и НАТО, че България била пример за финансова дисциплина, а сега управляващите ще вземат заем от 1 млрд. лв., за който не казвали за какво ще го похарчат. Според него другите десни партии вече разбирали, че е добре да се обединят за сваляне на правителството.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се оплака на посланиците от ЕС и НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБ са едиснтвените, които ще извадят България от кризата!!!

Искам втори мандат за ГЕРБ!!!

Борисов като някаква цветарка ходи по посолства, други държави, плаче и се вайка пред всякакви чужденци, но никога не се сети, че сила и опора може да му даде само неговият народ. Явно не ни възприема като неговия народ, а като множество от хора, което той трябва на всяка цена да управлява, без да подбира средствата за тази цел.

ситуацията, в която ни вкарват управляващите еплачевна

Борисов с посланици се среща, а Орешарски с Мишо Шамара .... хаха

Оплачи се на когото искаш, ти вече няма да управляваш никога.

следа редовно коментарите по интернет.господа от интернет бъдете коректни, вие давате ефир в повече на комунистите,да плуят бойко борисов.моля ви бъдете честни.

доказателство че се са честни и справедливи ,е че се е появил и твоя коментар,въпреки ,че е с цел манипулация,и дезинформация.просто хората против борисов,са повече от тези като теб.свиквай

Рано е още за сълзи,като се върнем на есен какво ви чака.Но като оправим Белене веднага си дигаме чукалата,гейска дума.Който дойде след нас да си бере гейлето.ТОГАВА И ЕВРОПА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ,САМО ГОЛЕМИЯ БРАТ.А сега по малко мърдайте,защото колкото повече мърдате,повече ви влиза.

И аз да съм и аз ще се оплача!

Хич не ги и бърка,ще вземат този мильон и окото им няма да мигне Оставка!!!

МОЖЕ БИ НЕ СИ РАЗБРАЛ НО ПЕЧАТНИЦАТА В КОСТИНБРОД ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ПЕЧАТИ БЮЛЕТИНИ ЗА КАКВИТО И ДА Е ИЗБОРИ

Господа посланици,вие видяхте ли му лъжливата,нагла и мутренска физиономия на този,дето ви се оплаква от законно избрано и работещо правителство ?

"И герб пак ше бъде първа политическа сила",му се ще на Буди! Може,но в някой друг паралелен свят!

Според богБойко другите десни партии вече разбирали, че е добре да се обединят за сваляне на правителството...А според мен ,като "конструктивна" опозиция не му прилича да вдъхва напразни надежди както на своите,така и на така наречените Реформинги ,тях ,както и него,хората ги издухаха от властта само преди 3 месеца.

ГЕРБ винаги чуваше препоръките на Европейската комисия и ЕС,но НИКОГА-на гладния български народ!

Стига бе Бойко, стана за смях на народа. Ако можеше, щеше да управляваш. Липсва ти необходимото количество знания. Ограничен си. Глътни си хапа и иди на контролен преглед на 9-ти километър.

Бочко,недей рева като вдовица за ... Ти,каквото можа,съсипа!Сега и от финанси залочна да вдяваш.

Какво пък да е съсипал. Половината министри и общински управители не бяха турски мутряги поне. А и някак си при ГЕРБ върнаха всички еврофондове и си изплатихме заемите. Къв'то ще да е тва си е вярно. Вижте имената в кабинета не бяха Ахмед, Сюлейман и Лютви, нали така? Заеми нови не са се теглили, нали така? Еврофондовете бяха спряни и си ги върнахме, нали така? Промити кретени.

хората родени в българия,имат абсолютно равни права независимо от техния,произход.всички са български граждани!

нещо като не върви както искаш да върви започваш да се оплакваш...

Кои хора "просто не понасят комунистите"?... 55-те хиляди на Бузлуджа ли или 5-те хиляди на жълтите павета. Моля Боко Тиквата да се уточни кои точно хора "не понасят комунистите", и ако е възможно да ги изброи поименно, няма да му е много трудно... то и аз вече мога да ги изброя поименно, гледаме ги по телевизиите вече 20 и кусур години да ни пълнят главите с антикомунизъм.

Какви 55 000 .... тези дори и 60 000 да са са с платена екскурзия пенсионери дето са решили да се разходят за сметка на БКП, Оп сори ДС .... БСП де :) Аиде да се опитате да ги съберете поне 7 поредни дни тези така наречени 50 000 души та да видим. А и то се вижда лумпения ЕКСПЕРТ ПРОДАЖНИК Орешарски, кои оравителства го канят на посещение ....... Македоското правителство ...ха-ха-ха ..... Утре може да го закарат и при техния КРАЛ от Пакистан :)

Може и да си прав, няма да споря. Но се опитвам да си открия в нета колко покани (от "белите" страни) получи ББ през последните две години и броя на пръсти...оказа се, че един пръст е много. Без коментар... Вярно, ходи няколко пъти в Щатите - но то беше за да му набият обръчите...

Е ,не може Орешарски да се мери с пожарникарската тиква!Бочко се самопокани в Кувейт,заведе си цялата сикаджийска банда,нищо не направи-а, уволни Трайчо,след това го покани Ебаго ,та му нареди да си обира крушите от управлението и след телефонна консултация с Путин премина в Б отбора.

Я не се излагай приятелю!Какви 5000 си преброил на паветата-може би за седмица и то с журналятя на Сашо и МироЛюбивата бойколизачка?

Г-н Борисов не се е оплаквал, нито ни е ревал, той просто ни информира за важни моменти от развитието на България като : моментния статус на бистришките тигри, етрополските мечки, къде са Цв.Цв. и Миро ......, абе оня къде внасяше наше месо, кога Цецко ще отиде за постоянно в централния, къде отиде това нашето момче Симиончо от свитовната банка, как е И.Ф. и много други аспекти от ежедневието.

Срамота! Ходи да циври пред господрите си : аз ви играх напълно по свирката 4 години, докарх си нрода до нечуван глад и мизерия, а тия правят нещо на своя глва, защо не сте ме нзначли още на власт? Уааа, рев...

Че им игра по свирката,игра!Даже и свирки им правеше,а колко простотии изговори и направи,та стана за кашмер на целото ЕС ,та даже и на обединена Африка,и Лъжлив Съби не може им хвана края.

Тъпата туземна популация си заслужава мизерния мужишки живот.

... изцвили подлогата на колонизаторите.. Точно като туземци ни възприемат, ама не са познали! Маай се да се кланяш някъде, какво правиш в бългрски форум?

Колонизатори са БСП иДПС (ДС) -колонизатори на собствения си народ

Не срами името на човека,ОТРЕПКО чуждогъзолизка! Като не ти изнася,заминавай при фетишите си,да те не сложа на дедовия си и да те пратя право на майната ти.

Оплакал се на посланниците! Ние на кой да се оплачем, че вдигна глобите и за едни измислени "Фарчета" плащаме 50лв. - две надници. За назначенията да не реват - както са назначени политически така да си тръгват с вдигнати глави.

Виж, за фарчетата си прав и не си прав. Майната и на глобата, то вече ни глобяват за какво ли не. Но статистиката показва, че средно около 1 500 000 автомобила от всякакъв калибър се движат всеки ден - по около 200 вата за светлини - това прави 300 киловата или 408 к. с. - всеки час. Направете си сами сметката колко е това в гориво и дали за някого има далавера!? А екологията да го духа.

ГЕРБ ВИНАГИ ЩЕ ВИ РАЗМАЗВА НА ИЗБОРИ. КОМУНИСТИТЕ НАПРАВИХА НЕВЪЗМОЖНОТО- ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА ДА МРАЗИ РУСИЯ

Я па да видим как ще стане!?!?! Няма хранилка - няма ентусиазирани герберасти - няма я /ББ/ бандитската бригада ГЕРБ

Не му се впрягай, нека си живее с илюзиите. Но все пак е лошо, когато някой не си пие хапчетата редовно, защото започват халюцинациите...!

Може и да си HOT,ама мозъко ти е замръзнал,ако изобщо го имаш! Тва дет му викаш герб,остана само в съзнанието на няколкостотин болни мозъка,а за Русия дето лаеш,такива като теб не трябва да го споменават това име,защото го омърсяват

Ако злобата и омразата в този форум могат да се превърнат в електроенергия то тока ще е безплатен в БГ.

Само така си мислиш! Ако го вземат прекупвачите от ЕВН, ЧЕЗ и т.н., ще бъде по-скъп и от тока от ВЕИ-та. Защото, видите ли, те не могат да са на загуба и трябва задължително да печелят.

Действия в стил: Моля другарко, а пък Воленчо се бие! или Другарко, другарко-о-о, Местанчо ми бърка в ухото, а Сергейчо на едно друго място.

СПИРАЙТЕ КИНТИТЕ ,...ОТНОВО ! ЩЕ ГИ ОТКРАДНАТ ,А НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ГЛОБИ ---ПОСЛЕ !

Погледнете му само лъжливата физиономия. Няма ли кой да каже на посланниците, че в името на българския народ, този човек не бива да се среща, камо ли да му се вярва една дума. Да прочетат уики лиикс и това е напълно достатъчно. Информацията там е писана от американците.

Фериботът Варна-иличовск ще реши проблема с чистотата на нацията ни.

Стига с тия фериботи бе! Пуснете ББ да направи един мост Варна-Иличовск. Или да раздели водата, както Моисей.

Ам че тоз паром не е ли только грузовой бе джанъм ?

Резултата от "финансовата стабилност" на мутрата беше , че станахме най-бедната държава в Европа. Мерси! Предпочитам доходите и финансовата нестабилност на Гърция, на Португалия или на която и да е друга европейска държава.

Откраднаха ми властта !

Той заяви, че ГЕРБ искали предсрочни избори веднага, те са неизбежни, защото хората няма да издържат - "просто не понасяли комунистите". БОРИСОВ, НЕ ЗНАМ СПОРЕД ТЕБ КОИ СА КОМУНИСТИТЕ, НО НЕ СИ ПОЗВОЛЯВАЙ ДА ГОВОРИШ ОТ ИМЕТО НА ВСИЧКИ ХОРА!

Хулещите и псуващи форумджии имат ли представа какво се готви на България от азиатските мужици? Затова евроатлантическите ни партньори са загрижени и трябва да действат бързо и радикално.

прав си ,но не искам да ме управляват и ,,азяцките евреи,, преселили се в европа и уса!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Лелеее, тоя май е изгладнял.. не му стигнаха 4 години, та иска и още.. няма ли кой да го вкара в затвора...

Анонимен,я бегай да ВАКАНЦУВАШ!

Какъв свиреп поглед вади.Тежко и горко ни,ако се върне на власт.

Тоя не е изживял детството си. В детската градина, мухльовците като ги удареше някой (щото си бяха и гаднярчета) веднага тичаха да се оплакват на другарките! Жалка картинка! А иначе 120 кила!

Абе Боко, голям мъж си уж, мутра, а си тръгнал да се оплакваш като някой келеш. Срамота е бе!

Човекът вижда, че туземната популация няма потенциал разумно да се самоуправлява и търси помощ, за да се избегне поредната бг катастрофа.

Този простак бб, от къде знае толкова много ??????? - простотий !

Погледнете му само лъжливата физиономия. Няма ли кой да каже на посланниците, че в името на българския народ, този човек не бива да се среща, камо ли да му се вярва една дума. Да прочетат уики лиикс и това е напълно достатъчно. Информацията там е писана от американците.

Тъпата мутра орева орталъка!

НЕЩАСТНИК! ПОВЕЧЕ ЕДВА ЛИ ЩЕ МОЖЕ ДА СИ ПОКАЗВА ПРОСТОТИИТЕ И МАХЛЕНСКИЯ ЕЗИК!!

Не ме интересува кой какво говори, важното е да живея спокойно. Да имаме работа цялото семейство, да виждам спокойни, усмихнати хора. Последните 4 години става все по-зле. Това е за мен. За някои може и да е по-добре.

Не се притеснявай. БСП обещаха 250 000 нови работни места и пенсии от 1575 лв.

НАТО какво общо има???

Ще охраняват Народното събрание от атаки с домати, краставици, яйца и други нападателни средства!

"Моля другарко станишев ме бие" ... лигльо, ходи по Европа да се излага, като плаче на рамото на разни самодоволни дантелени педали и хленчи "искам пак да съм цар, ама много искам, всичко ще направя, само да се върна" ... нещастник ... Нека си вземе преслава пак в самолета за наша сметка, за да му попее и посвири - може да го облекчи !

Ревльо, Ревльо никакъв мъж не си ти, а проста пу*ка! Га бесехте и колехте не рИва, а сега рИвеш? Ти да не си в детската градина, че "Моля, другарко Гошко ме бие". Има си механизми предвидени в Конституцията, но понеже Ви е толкова капацитета ходи да плачеш на разни комисари!

Ужас.този плондер пак отвори уста.Това ако нее предателство,здраве му кажи.В качеството си на какъв ,този информира посланниците.Кой му дава право да казва "Хората не обичат комунистите"Аз пък казвам"Хората не обичат боко и ГЕРБ"Кой му дава право да говори ит името на хората.Тъпанар.Стоя и се чудя.Какъв акъл има Цветелина ,че били приятели.Бре,че за какво си говорят.Ужас

Ами Бойко,не казват за какво ще харчат парите защото ще ги сложат в джоба си.Ако си мислиш това значи си безкрайно глупав.Хората се чудят как да оправят бакиите,които им остави , а ти сега пък се жалваш от тях и в ЕС.Не спираш да се правиш на палячо.

Може ли по-подробно за бакиите?

Мммм, ваши превъзходителства дайте още 4 тона жълтици, че да си върна вилаета! Аз после ша ви делна още 4 млрд.

Другите десни партии били разбрали,че трябва да се обединят с ГЕРБ засваляне на правителството и още ГЕРБ пак щял да бъде първа политическа сила!Интересно ми е дали и избирателите на тези десни партии мислят по същия начин?Все пак,г-н Борисов това решение зависи не от лидерите на тези партии,а от нас,избирателите.Колкото до мен и хората от моето обкръжение - НИКОГА ПОВЕЧЕ БОРИСОВ НА ВЛАСТ!