Найденов и Караджова били двойкаджиите в МС

Правителството има трима безспорни отличници - премиерът Бойко Борисов и министрите Томислав Дончев и Росен Плевнелиев, сочат резултатите от анкета сред депутатите на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Найденов и Караджова били двойкаджиите в МС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Депутатите от Герб си получиха домашното. Задачата е проста - посочете трима министри следните министрества: земеделие, екология и икономика с оценка 2, на класния - оценка 6 и останалите каквото сърцето ви подсказва. Всеки без домашно ще получи заслужено "наказание". Пълни олигофрени, "загрижили"се да "подпомогнат" примиера в оценката му. По-голямо лицемерие едва ли съществува!

Смешки. Някакъв кмет от ГЕРБ подкрепял общински съветник от СДС пак да бъде избран за съветник. : ) А съветника от СДС пък подкрепял кмета от ГЕРБ и той да бъде избран отново. Вий какво ще кажете за това ??? На мен ми прилича на КОРУПЦИЯ и далавери. Тия кмет и съветника сигурно ще подкрепят и съветниците от БСП и другите партии пак да ги изберат. : ) Само че избирателите виждат и никой няма да гласува на изборите.

Това да не е кмета Димитър Николов на бургас ? Аз за него чух че май само съветниците от партията му покрепяли пак за кмет. Пак искали да са в общината.

Все едно Станишев да пише оценка на президента Първанов и обратно. Кво ще им кажат останалите депутати. Всички мнения ще са според отношенията между тях. Сбъркали са оценителите си.

Вие какво очаквахте, гарван, гарвану око не вади.... камо ли пък тези дебили......

хахаха, на борисов писали петица ама после се поправили, хаха, голям смях с тия некадърници, г-н мп-то яко им е взел страха.

Герб, благодаря ви за цирка! Много сте забавни! Давайте в същия дух!

Министерсвото.......................... Агонизира.............................. Финансово.............................. Изгледите.............................. Отчайващо.............................. Трагични...............................

Значи, да обобщим - всичките имат пчелички, само два търтея-три се очертават.

Не само двойкаджии са всичките, ами и долни лъжци.

"САМО В ГЕРБ ИМА "ОТЛИЧЕН " БОКЛУК" ЦИТИРАМ ВЪНШЕН -БОКЛУК МИНИСТЪР

Доброе утро товарищи союзная республика Балхарии.. Севодня курс рублей ... Товарищ златев определи цените на бензина на ...лева Урожай-хорошии..МНОГО тикви, рапони , червени гулии..родились. Генералнии секретар играл футбол , потом прочете доклад о строежа на магистрали, футболни игрища , голф игрища и ...арестовал несколко опозиционние лидера...)) Зам . генеральнии есчьо в Канкуне --.... Несколко граждан - арестовани на летище Софии...Искали да се махнат от най- нашии рай .. Изборите са спечелени от товарищ Путин , пардон-тов.рапон с 99%... Последните 3 декара от крайбрежието бяха закупени от товарищи от ТИМ ... Товарищи олигарси посетили легация россии..Пили чай и квас ..Посол благодарил им ..за то що ВСЕ- бензин , ток , газ, голф игрища, черноморие ,денги в банки , - все били в техни верни руки... П.С. Не пиша на чужди езици- да не ми сложите... Прочитане на целия коментар БАН ..))

Борисов, да си дойдеме на интереса ти и на интереса на БСП вземи енергетиката от Трайков и я дай на приятелят ти и страшния иконопист правешката мутра Златев, така с никой няма да имаш проблем освен с народа си щото ще го закопаш.

На Трайчо требе да му земат енергетиката и да я дадад на некой спецялис от Москва.

за присъединяване наРБ към Гер- мания с име Югоисточна Прусия.

Оценката на депутатите е излишна, идва ред на оценка от народа! Тя ще е шут на цялото управление на ГЕРБ!! Много са тъпи горките, въобще не помислиха за народа, който ги избра!!

нека уваяемите депутати да не барзат да си пишат оценки и да се осамооценяват, идват избори скоро и ние ще ги оценим тогава, да не се притесняват. нашите оценки са миродавни, не техните. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Анкетата била анонимна, но ...."Само един депутат е писал петица на Борисов, всички останали оценили работата му с отличен. Малко по-късно депутатът заявил, че се е объркал и обяснил, че оценявал кабинета по системата от 1 до 5. "

През 2009 г. нямаше ли някаква предизборна реклама, в която се казваше : ' Открито и прозрачно управление, гарантирано от ГЕРБ ! ' ? А това не беше ли гласът на ББ ? Открито и прозрачно управление ? - Да, бе, да !

В забавачницата децата си пишат оценки.....Еми, ако това не е по-малоумно управление начело с Бококо Тиквунгера, здраве му кажи.

Кр.Първанов е мн.корумпиран и наистна-боклук.Само Трайков казва истината -включително и за горивата.Не може един министър така да го неглижират.Катастрофално ми падна мнението за Борисов.

Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупак - точно в РЗС му е мястото на Трайков, много хубава двойка ще станат с Янето! И двамата нищо не знаят, но яростно се изявяват против политиката на правителството и срещу интересите на държавата! Не само енергетиката, но и цялата икономика трябва да му се отнеме от ресора, или за по-лесно - той да се разкара от министерското кресло, защото е некомпетентен!

Явно Найденов е настъпил яко интересите на "хранителите" с тези стандарти. Евалла на човека че се опитва да въведе порядък на лайнате дето до сега ядяхме.

Пилците се броят наесен. Та тогава ще видим кой как е оценен от тези, дето сега никой не ги пита, а дори и не чува!!!!!!!

Какво има наесен свързано с министрите? Или ти просто ще си броиш кокошките?

А какво общо имат оценките на зависимите депутати от ГЕРБ с истинските оценки на обществото?! Ти ако искаш отсега брой запартъците!!!!!!!!!!!!!

Учудвам се, че на Бойко са му писали само шестици, а няма поне една седмица или осмица! Шестицата е ниска оценка за него. Най-добре е него да го оценят по стобалната система и директно да му пишат 101!

Кой е този гербаджия депутат, който е писал на прочелият една книга в живота си пожарникаро-милиционер, невърналият партйна книжка верен син на партията-кърмилница, Титана на икономическата мисъл, гордият резач на ленти и кланящият се на запад и на изток Премиер-слънце само 5! Моята оценка е: -Борисов-1; Цветанов-(-1): Дянков-1+: Аньо-0; Тотьо-2+: Нона-2+: Вежди-2+: Найденов(-1): Н.Младенов-(-2):Трайчо1+:Плевнелиев-3+!!!!

Е аз пък пиша 2-ка на Вежди Рашидов, защото неговото министерство извади една сграда паметник на културата с коренно различно мнение за 3 месеца по искане на ЕТ, е и как така като целия квартал е ансамбъл от паметници на културата, а тази сграда е извадена, като точно тя е стара сграда и е на пътна артерия, изпратих възражение, защото строителството е ниско до 10 етажа и първоначално министерството е излезло със становище, че трябва да се съгласува проекта, но на 13.01.2011 е издало друга заповед, та така се работи там, ако това не е признак за корупция здраве му кажи.

Еми да. Дончев да каже как прибра 10% от сумата за тунела под Шипка ,чрез фирмата на жена си!!!! И също така да каже колко са тези 10 процента?

Мислят си , че като сме овце могат да ни лъжат както си искат. Така е , може да си овца и да не ти личи ....

Другарят КАЛИТКО - капслока на герберастите, гласът на демокрацията, изтребителят на комунета, лицето и задните части на ГЕРБ днес са му отхлабили каишите! И нашичкият като лющи едни защити на ЦЦ, апартаментите и тъщите - направо е ГИГАНТ! Защо не мине оттук да напише някоя оценка на министърчетата, да му чуем капслока, ама нещо... Май няма какво да каже, охлюва...:)))))

Магаре чеше магаре - сега министрите да пишат оценка на депутатите, после народа оценка за всички от ГЕРБ.

Може да има нещо истина.Трактора не е победен.Няма отговор "Да" или "Не" за атомната централа,няма подобрение в социалната сфера,орязаха заплатите на здравните работници със прагове,недостижими и след 10 г..Например сега след 20 г. демокрация една медицинска сестра взима по-малка заплата от заплата ми през 1988 г.,изцеждаме се за превъоражаване,когато в същото време се отделя най-малък процент за здравеопазване от страните в ЕС,ПО-МАЛКО ПАРИ СМЕ ПОЛУЧИЛИ ОТ ЕВРОСЪЮЗА ОТ ВНОСКИТЕ КОИТО СМЕ НАПРАВИЛИ,участваме във военни действия за които се харачат по около $1млн/калпак.Нямаме поливно земеделие,нямаме производства със дълъг списък на технологични операции-които гасят инфлацията,имаме много скрита инфланция,съществуват ненагласени картелни споразумения и т.н..Има неща ,които правителството в този мандат може да реши:създаване на водният синдикат,прекратяване участието във Авганистан на българската армия,съсдаване на наемнически лигион за участие в такива мисии,поканване на големи производители на автомобили да създадат производства в Ловеч и Шумен,възраждане на българската оръжейна промишленост,въстановяване на уранодобива,въстановяване производството на трансманипулатори,ограничаване на износа на стратегически суровини от военно значение,увеличаване на златарското производство и т.н.Най важно за държавата е масираният удар по сивата икономика,осъщестявана от официалните производители.Само един закон е нужен,данъчните до последната дупка да могат да раследват и т.н.

Тракторът не е победен! Трябва първо да победим Тракторът и да изтрием от лицето на земята Сирещниците! Нашето момче министър Найденов трябва да подходи сериозно И към поливното земеделие! Крайно време е да закупи и раздаде на хората земеделци лейки, кофи, канчета! Но не си прав! На нас не са ни нужни производство и суровини. Важното е да има връзка между градовете и магистрали. На мен като Софиянец знаше ли как вече 40-50 години ми липсва една магистрала до Варна??? От мол Сердика влизам в мол Варна по права линия! За какво ни е производство по описания от тебе начин? Моловете създават хиляди и милиони работни места, а и според мен приоритет на нашето правителство трябва да е намирането на два милиарда евро за супер експреса до Видин!! Представи си след няколко години - сядаш, отпускаш се на меките седалки в София и след два часа си във Видин!

това си е чиста проба шуробаджанащина. Всъщност както управляват така и оценяват. Но има и ДОБРА НОВИНА- народът пише на ББ вече 3.50, на Дянков 2.50, Цветанов е з 3, А ТОВА СА РЕАЛНИТЕ ОЦЕНКИ. Другото е ФАЛШ.

Всички гербаджии са за забавачката, дето не пишат оценки още.

Е вече и по начина по който се "подкрепа" ББ от ГЕРБ , последната заприлича на БКП... 99% подкрепа 1% въздържал се!!! При толкова гафове, очевадно лобиране за определени бизнеси и личности, гада Желева, и какво ли не му писали 6-ца!!! Ид.оти.

Да бъде веднага наказан депутата позволил си да развали успеха на Вожда!Срамувам се че държавата ни се управлява от такива некадърници.Толкова нерешени проблеми има в страната,а те си играят на "Стражари и апаши" и си пишат оценки.Не мога да квалифицирам наглоста им ,защото речника ми е твърде беден.

Найденов ми е любимец,пиша му 2 +0,на останалите без нула-че какво му има ,докато другите мрънкат,че дрънкат напоително,този колбасира,меси,подквасва

Всички министри начело с Бойко - мутрата са чисти двойкаджии и трябва да си ходят!

Всички политици и политички,министри ,депутати след 1989 г. са двойкаджии,че и надолу.Само едни избори за президент с 1 двегодишен мандат,основната му функция- да назначава служебно правителство от японци.Всички други-кой откъдето е и на работа

Моля, не им пишете двойки да не вземат да повтарят годината.

Министъра е объркан. Администрацията му е лоша. Финансирането от ЕС е слабо. Институцията е корумпирана. Организацията действа хаотично. Трябва да бъде уволнен веднага!

Премиерът е побъркан - маниите му за величие се редуват с маниите му за преследване. Той е неграмотен, а министрите му са полуграмотни - добра база за абсолютно неразбирателство кой какво иска и какво да се прави. Троши парите на България и ЕС за магистрали и спортни зали, защото оттам най-яко се лапа, а всичко друго, от което Божественият не разбира - няма полза... И т.н.

Чудя се каква ли оценка са дали на таз хубавица Цецка Цачева...на дебелата берта Фидосова или на този клоун Лъчезар Иванов известен като Лъчо-мозъка ?????

Тия не са министри, бре! Това са обикновени търтей-лапачи, лобисти, ГМО-та и такая осталная сволоч...

Те си дават сами оценки, колко месеца ще се задържат...5-ца значи пет месеца..2-ка значи два месеца или по-малко им остава на номинираните.

Този, който е писал петица на Най-Баш-Шефа, ще бъде издирен и "посъветван".

Моето мнение е, че депутатите си нямат работа и се занимават с глупости- какви оценки, какви пет лева, всичко е крайно субективно и с цел да се повдигне образа на "ШЕФА". Но като става въпрос за оценки и изгубено време, поне да попитам: Образованието и Здравеопазването не бяха ли приоритети за ГЕРБ ?! Къде са оценките за двамата министри на съответните министерства ?

Срам, срам, срам ...

Тия хора, дето се самоопределят като политици, не са ли чували за ДОЛНА и ГОРНА ГРАНИЦА НА ФУНКЦИЯ ? Когато човек е на върха / власт и много пари /, тогава всички са му приятели ... Истинските приятели са онези, които са на страната на по - слабия , който защитава истината ! Сега покрай АЕЦ БЕЛЕНЕ много ясно се очертава нишката / тънката червена линия / на рубладжиите у нас ! Не се учудвам, че 80 % от т. нар. депутати са ' за ' АЕЦ БЕЛЕНЕ !? Означава ли това, че те са рубладжии ? А дали 80 % от народа са ' за ' АЕЦ БЕЛЕНЕ ? - Ето това е интересният въпрос ! Волен свали маската от лицето си и показа, че е от отбора на Гоце и рубладжиите . . . Какво повече да му коментираме ?!

Той Болен отиде да протестира пред БНТ с/у новините на турски, а до края на деня беше успял ДА "СЪГЛАСУВА" ДЪРЖАВЕН НАЦИОНАЛЕН КАНАЛ НА ТУРСКИ И ЦИГАНСКИ!!! Не го ли знаеш това? Тия са не като палачинки, а като вятърни петленца, мами......... и ... им!

Трябва да питат хората а не тези отрепки. Още веднага след изборите заподозрях че съм сгрешил като му повярвах на Бойко Борисов. Ама надеждата умря. Този човек не можа да разбере че гласувахме за него не за да ми разправя колко онези са виновни при все че му беше ясно че не може нищо да им направи. Избрахме го да направи така че да се живее по-добре.

Трайков- 6; Бойко- 3; Дянков -2... Явно дупедавците не са на изчерпване. Егати лизачите долни!

Забележете, най-високи оценки имат Томислав Дончев и Росен Плевнелиев, именно там, където Евросъюза налива пари. Много е лесно да си отличник, когато разполагаш с много пари. Не ги подценявам, но в техния случай просто трябва добре да си гледат работата и всичко е "на шест". Как обаче да станат отличници Тотю Младенов и Стефан Константинов? И да се скъсат от работа, без пари никога няма да станат отличници.

Прав си за Тотьо Младенов и Стефан Константинов. Защо Томислав Дончев и Росен Плевналиев са отличници - не защото там се наливат много пари просто те са професионалисти, наясно са с проблемите на ведомствата които управляват, единият е бил кмет и знае с какви простотии се е борил при усвояване на евросредства, а другият е Мениджър с главно "М". При Мирослав Найденов има също много пари, но резултатът е "2" - хората са наясно с циркаджилъците му.

Ако Миро Найденов ставаше за нещо, сега в София нямаше да има бездомни кучета. Не знам с какъв ъкъл слагаш за министър бивш шеф на Екоравнивесие, под чието ръководство кучетата вместо да изчезнат, се увеличиха тройно. Постоянно се натяква как хората са виновни, защото изхвърляли постоянно кучета, но нито един не обясни как маркирано куче има малки (след като е "кастрирано" от служителите на Найденов). Истината е, че Миро е спец в усвояването на едни пари и не може да рещава проблеми, за да не спре "усвояването"....

Не съвсем, просто едноокият е цар в царството на слепите. Този принцип действа при това правитеслвто от некомпетентни хора

Пълни идиоти са и Плевнелиев и другите, само дето лъжат повече.