Борисов - водач на листите в София и Пловдив

Традиционно Бойко Борисов ще води листите с кандидат-депутати на ГЕРБ за изборите в София и Пловдив, а Цветан Цветанов - във Велико Търново и Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Борисов - водач на листите в София и Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сваляйте Бог-Боце на земята, о вий презрени...Какво тук значат някакви си листи...:)))

"Цирк пристигна с гимнастици, със джуджета и смешници..." Боко, Цоко, Лили, Тетка пърполят като моторетка.

Ех България!! Старите К.... отново на линия. И простащината ще властва!!!който няма акъл, да гласува!

Че защо само в София и Пловдив? Трябва навсякъде! Другите градове, що да сторят?!

Вдигнали са заплатите на платените червени тролове, но ще си търсим данъците!

,,Великият " Буда Борисов ,започна кампанията за парламентарните избори със старите си пропагандни трикове , а имено режене на лентички ,плашене на българите какво ги очаква, хулене на предишното правителство просъществувало само една година.Обяви България за фалирала държава и поиска нови 5-6 милиарда лева нов заем.Логично изникват въпросите: Промит ли е мозъка на Борисов и от кого и къде или си е увреден по рождение?Лоши съветници ли има или с усърдие работи за лични и чужди интереси във вреда на България и българите ,включително и на герберите заклели му се в безприкословена вярност?

Що само в 2 листи бе,пишете се във всички листи,беки има будали да гласуват за вази!!!!!!!!!!!!!!!!!

За пръв път в парламентарни избори в България за водач на листа е определен осъден на първа инстанция и това е Цв. Цветанов.

при това и АЛТУИСТ:)

Дааа, БСП твърдо се заформя на трето място, а след време ще изчезне с кончината на соц бабичките.

Борисов, вечният водач!

Дайте им властта на тези двама Неандарталци без избори ,за да не харчим излишни пари,защото ако не са властта това значи пак няма да влизат в парламента и все тая..

ДОН Балон , ще изготвя няколко задачи с не/повишена трудност трудност специално за някои лица , които гравитират около теб и с които ходите заедно на футболни мачове и сбирки из едни хижи . Желателно е същите тези лица да решат зададените задачи , за да докажат интелектуалното си ниво и за да оправдаят високите си заплати , които получават ! Мислиш ли , че е редно тези лица да получават по - високи заплати от Ангела Меркел и Дейвид Камерън , от Джанет Йелън и Марк Карни ? На какво основание те получават заплати , които са по - високи от заплатите на споменатите премиери и шефове на централни банки ? Аз не съм съратник на Куйович, Алексей Петров - Трактора, Петър Стоянов - сумиста, Братя Галеви , братя Маргини , Брендо , Йосич . Желателно е това условие да важи за всички , защото в противен случай наистина доста ще се разсмърди в държавата !

Изобщо не залагаме на Бойко в дългосрочен план. Той ще бъде нашето мускулесто бушонче.

Приготвил съм няколко задачи за лица , гравитиращи около Биг Балон . Желателно е тези лица да решат тези задачи , за да докажат интелектуалното си ниво . Искрено се надявам , че тези лица не са свързани с Алексей Петров - Трактора , братя Маргини и братя Галеви ! Пожелавам им успех в решаването на тези задачи и по-малко да ходят на футболни мачове !

Давай Вождеее...! Към светлите бъднини, води ни....! Ние простите ще победиме слепите... Хахаха. Тези избори ще са най-голямата комедия, в чест на 25'те години демокрация у нас.

Сполучлива промяна - в Монтана Тежката артилерия е на мястото на Фидоска.

Мачкай, Боци, мачкай Цвъчка! Цялата герберастия реве, изпаднала в телешки възторг. "протите" нямат търпение да се затичат към урните, само дето Главчо и Ципепето-Тъпака не водят листа!

"Алтуистът" ЦвЦв разсея всякакви съмнения за тъпотията си. На избирателите от Велико Търново и Благоевград се оказва особената чест да го имат за водач на листа. Колко ли по-тъп трябва да си от тоя борсук, за да гласуваш за него?!

Колкото си по-прост,толкова по-ставаш за американски слуга!

Аве Цветанов за какво го осъдиха - че е подслушвал или че не е подслушвал?

МАЯ МАНОЛОВА ДА БИЕ В Кюстендил!!!! с 10000000% НЕ ИСКАМ ВУ4ков да става МВР 6еффффффф,нито ======

борисов е нашият водач на комета.вселената му е тесна.да го приветстваме ,всички на черешата.ураааааааааааааааа

А бе, тея водачи към отвъдното ли са???

Да ви отведат в отвъдното при Свети Петър - амин!

Съсипахте държавата, всички сме виновни и тъпотията ни безкрайна.

Докато не измре "калпавият матрял", все така ще е ! И за сведение, не му остава още много време. Ма кво се коркате, гледайте безкрайното шоу и това ще ви остане?

Борисов ДА, а Цветанов с присъдите си защо и той се бута в политиката, явно кокала е бая голям

"През 1987 година Цветанов постъпва на работа като сержант в системата на МВР и е назначен за щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност."

Това да не ти го каза Методий Бояджиев-пак с мерак за дупетат

Милиционерския фронт. Каква блестяща кариера: от пълна нула до втори човек, само и единствено след Боце! Ами как да не кажа, че не е тъп народът- с не -гласуващите и с продажните гласове! Дупе да му е яко и на сегашните избори (доколкото може да се вярва на стъкмистическите агенции тарикат-мародери) !

Стига с тези листи ! Ако изкаха българските политици от която и да политическа сила щяха да препишат закона от развиваща се успешно страна като Швейцария и просто щеше да се прилага . До вчерашните партиини активисти на РЕМС и БКП сега ще сътворят закони и правила по-успешно от страните където цял живот са ги развивали . АЙДЕ БЕ ! 240 ненужни лапачи на пари правещи се на умни ....

Какво ще правите, когато Бойко вземе 121+ гласа? Как ще обясните, че хората са тъпи и не са избрали Дудука, Волен, Станишев, Доган - Пеевски е ясен - той е служебен депутат заради такива като вас.

Дано намерят друг начин,че ми омръзна да се палят.Предлагам да скачат от високо в басейн.При неуспешен първи опит,може да го напълним и с вода

Чудя се да се смея ли, да плача ли? Едните Вигенин за водач на листа, другите Методи Андреев, а вчера четох някаде и за Станка с танка. Аз вече не живея в тази територия, но ми е мъчно за приятелите, които оставих там. Дали пък не се гаврят с хората, за да видят колко още могат да поемат?

Дали Тонев и Методи Андреев искрено са убедени в капацитета на ББ да води отново държавата?Със сигурност-не.Но сега всеки гледа някъде да се намърда за да се докопа до далаверата.Няма принципи.Няма морал.Само интереси.Гнусно и жалко.

Че аз народните некадърници ги избирах по тоя начин и преди криминалната революция, само, че тогава идваха в дома ми да ме "молят" да гласувам, а сега им е през оная работа! Те са самоназначени!

Българийо, в тебе се кълняха, от тебе те крадяха! те - ГЕРБ = Групировка за Ежедневно Разграбване на България

ivo10

Урод, я кажи като знаеш, какво са откраднали и бягай веднага при главния прокурор, че той откога чака да му паднат някакви факти. Да вкара в затвора проклетите крадци. Да останат само БСП, ДПС, ББЦ, които са света вода ненапита. Изключително си умен Саше.

Станишко и Бисерчето излязоха по-големи тарикати.Снишиха се и чакат да ги забравим

Аз не разбирам Цветан Василев защо избяга? Защо не ползва челния пример на адаша си Цветанов? Ето, макар и да си престъпник (и то осъден), самообявяваш се за жертва на политическо преследване, после се пишеш шеф на предизборен щаб на някоя партия, накрая заставаш начело и на депутатски листи. Така направиха братя Галеви през 2009 г. (само шефове на щабове не се писаха), така прави Цветан Цветанов сега, явно няма проблем издирваният престъпник (още даже неосъден) Цветан Василев да направи същото. У нас правосъдието е голям ларж, всеки престъпник може да стане кандидат за депутат.

Ами той точно това направи с Дудука. Ама ДПС му вдигна мерника и БСП не можа да го опази.

Кой точно какво е направил с Дудука? Я пак, но разбираемо?

Нека стои и по-често да показва наглостта си.Добър ориентир за кого да не гласуваме

ivo10

Тъпан, ти само в.Дума и пасквилите на Пеевски ли четеш?

Я ти, всезнаещия, да споменеш какви точно опорни точки ти спускат да четеш и пишеш, та се имаш за такъв 'иксперт' кой какво бил четял? :)))

Човекът цитира факти (макар че лично на теб това може и да не ти харесва). Бяха ли Галевите кандидати за депутати през 2009 г.? Бяха. Цветанов кандидат ли е сега? Пише го горе, черно на бяло. Осъдени ли са? Да, осъдени са. Само една критика имам: пропуснал е Алексей Петров, дето през 2011 г. в същото правно състояние като Галеви и Цветанов, се кандидатира за президент.

Ако Тонев е водач на листа на ГЕРБ, жалко за ръководството на партията! Едва ли някой знае, какво е натворил Тонев във ВМА. Има няколко доклада във Министерството на отбраната, направени от техния инспекторат и резултатите са страшни! Говори се за злоупотреби за близо 600 млн. лева, да 600 милиона лева!!! Знаете ли, че най-богатата болница в България към момента има дългове за над 100 милиона лева - нека журналистите да не спят, а да питат, който трябва. Знаете ли, че г-жа Кадурина има клиника в сградата на ВМА, за която не е платила нито един лева, а само прибира пари за дейността си. Знаете, ли че тока и водата й се плащат от бюджета на МО? Знаете ли, колко струва оборудването на тази кожна клиника? Знаете ли, колко прескъпо и ненужно оборудване е купувано без търгове в тази болница? Това не са празни приказки, а за всичко си има документи - просто питайте и проверете!!! Ако г-н Борисов не знае, нека попита настоящото ръководство на ВМА, или да изиска докладите, които се намират във ВМА преди да прави такива крачки. Най-вероятно г-н Тонев си е платил на г-н Цветанов и затова е там! Този така наречен генерал, който е срам за докторската професия е засичан от мой приятел да играе с доста внушителни суми в столично казино. Ето как се разпределят парите за здраве! Нека да го направят здравен министър и това ще е краят!!!

"Говори се".. Ама говорят ли ти да го пишеш това или ти сам?

наведена главица, сабя не я сече! я, сега цункайте задниците на цоко и боко, и не ревете после, не се палете и "самоубивайте" ВИЕ си ги избирате! А бе неразумний народе, що се срамиш да се наречеш Българин ? ни си англо, ни саксонец? сети се какво преживя преди 4 години... то не бяха постни пици, разбит бизнес... да ви и ... безпаметната паплач, е лош м.теряр ! боко Ви го каза.

За Андреев не се учудвам, но жалко за ген.Тонев- аз си мислех, че е лекар.

Износиха ми се четките да боядисвам тия политически номади.

държавата българия (нямаща нищо общо, освен името, с Родината БЪЛГАРИЯ), изключително много прилича на ресторант, в който обядът (разбирай - изборите) е задължителен за редовните клиенти (разбирай - избирателите)! Идва сервитьора, сервира Ви КОФА ФЕКАЛИИ и с безупречен протоколен тон Ви подканя да си изберете нещо за обяд от кофата, защото сте "редовен клиент"(съвестен избирател). Вие как ще реагирате? МИСЛЕТЕ, МИСЛЕТЕ МНОГО ПРЕДИ ДА ОБЯДВАТЕ!!!

Абе всички пишещи тук ли ще вземете пари за тия коментари?!Много трол,много нещо!!!

Какво нехайство, какво ужасно безразличие трябва да ни е обхванало, щом само за година и половина забравихме кого изгонихме с камъни ... Е няма как да ни чакат хубави дни .... Злото не го ли стъпчеш, като главата на змия, винаги се връща и става по-зло!!! Кога ли ще се научим?

ivo10

Говориш за спретнатия от ДС и КГБ преврат ли? Не сме забравили. Затова сега гледаме да изберем ББ с абсолютно мнозинство.

Я ША ГЛАС-УВАМ ЗА ГЕРБ. АМА САКАМ ТЕ ТАКОВ КАБИНЕТ : -МИНИСТЕР НА ДОБИЧЕТАТА - ПАВЛОВА -МИНИСТЕР НА ЗАТВОРНИЦИТЕ-ЦОКО ГРОЗНИО -МИНИСТЕР НА ПОЖАРЕТЕ-БОКО УБАВЕЦО -МИНИСТЕР НА ЦИГАНЕТЕ- МОСКОВСКАТА КУРВА -МИНИСТЕР НА ПЛАШИЛАТА- ЦАЧЕВА ...СТИГА ТОЛКО...

ДОБРЕ ДЕ, СТИГА МИ ПИШЕТЕ, ЧЕ МИ ЗАДРЪСТИХТЕ ПОЩАТА. СЪГЛАСЕН СЪМ. БОКО ША А МИНИСТЪР НА ПРОСТАЦИТЕ, НЕМА ДА Е НА ПОЖАРЕТЕ.

е изпратил сигнал до ЦацаровПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ОТ ЧУЖД ИЗТОЧНИК ЗА ПЛАНИРАН ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА Р БЪЛГАРИЯ ВЗРИВЯВАНЕ НА РИБНО ПРИСТАНИЩЕ-БУРГАС И КОРАБА-ФЕРИБООТ ДРУЖБА, СОБСТВЕ НОСТ НА ФОНД C S I F / БЪЛГАРО-АМЕРИКАНСКА БАНКА И ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА/. 2. СЪУЧАСТИЕ НА ПРОКУРАТУРАТА НА Р Б ЗА НЕЗАКОННОТО ЗАКУПУВАНЕ НА ПРИСТАНИЩЕТО ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ И ДАННИ ЗА ТАЙНО ДОГОВАРЯНЕ МЕЖДУ ЕКСПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ И ЕКСДИРЕКТОРА НА Ц Р У ПЕТРЕЪС ЗА ПОЛЗУВАНЕТО МУ КАТО БАЗА НА СЕКРЕТНИТЕ СЛУЖБИ И ВОЕННИ СТРУКТУРИ НА С А Щ ,ИЗВЪН ПАРТНЬОРСКИТЕ НИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ Н А Т О. 3. ОСИГУРЯВАНЕ НА ПРОКУРОРСКА ЗАЩИТА И БЕЗНАКАЗАНОСТ НА БОЙКО БОРИСОВ И ВЕРОЯТНО НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ,СЛЕД ДОКУМЕНТИРАНИ СИГНАЛИ ЗА ИЗВЪРШЕНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ,СВЪРЗАНИ ПРЯКО И КОСВЕНО С ПРИСВОЯВАНЕТО НА РИБНО ПРИСТАНИЩЕ,СЪГЛАСУВАНИ С МВР МАНИПУЛАТИВНИ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ ИЗТОЧНИЦИ НА СИГНАЛИТЕ,С ПРОДЪЛЖАВАЩИ И В МОМЕНТА ЗАПЛАХИ ЗА ЖИВОТА И ЛИЧНАТА ИМ СИГУРНОСТ,ОСТАВЯНИ БЕЗ РАЗСЛЕДВАНЕ И ОТГОВОРНОСТ НА УСТАНОВЕНИ ОТ МВР ИЗВЪРШИТЕЛИ. Четете в Афера, какво са ни "сготвили" кандидатите за управлението

кой го чете тоя парцал?!?!?!

е изпратен и до всички посланици на страните-членки на ЕС, до Русия и до НАТО

Временното правителство на ГЕРБ не прави изключение от общата картина на мошенничества на властта. То е за месец и половина, през което време трябва да успее да открадне милиони лева. Много бързо! За лични нужди - апартаменти, самолети, вили, коли, леки жени. И започва една срамна кампания в пресата - аман заман, пари няма ще вдигаме плавно всички цени. Зер откраднатите пари трябва да бъдат взети от народа и върнати в хазната, за да може и следващите да крадат в захлас. Тази схема се прилага всеки път за последните 25 години, така, че преходът да важи само за управляващите - идват семянчета, излизат милионери. Така че се гответе за нови ценови балтии...

У герп се получи такъв болумач, че нема на къде, поне на следващата сватба на виден герпер че има ритъм по масите - роднина, милиционер, мутра, доносник, борец срещу доносници и пак, пак, и пак.....

Да, но ще са на масата, този принцип ги обединява и ги прави принципни помияри.

м андреев е фурнаджииска лопата, но за тонев си мислех,че е еродит.

"а Цветан Цветанов - във Велико Търново и Благоевград. " И в Централния затвор също, ще води листата! В.Търново и Благоевград ще гласувате ли за осъден престъпник?

едно "ж" в повече ... от възмущение ... от отвращение даже .... Цвъки водач на две листи....чудя се що за народ сме? И ще има ...не не са хора а изтрити мозъци, да гласуват за този боклук! За Боко тиквата да не говорим! Това падение на българския дух...

Не ни трябват избори, трябва ни социална революция.

Хубаво казано, но е само пожелателно!