Кристилина Георгиева отрече да е кандидат-президент на ГЕРБ

От нищо - нещо, така българският еврокомисар Кристалина Георгиева определи медийните твърдения, че е най-вероятният кандидат на ГЕРБ за президент.

Обратно в новината

Коментари - Кристилина Георгиева отрече да е кандидат-президент на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На баир лозе кво й трябва

Малко са и парите тук,на еничарите вот банките и ЕК им плащат много повече.

да не мислите че бабишкера е толкова лид ...да се отказе от 38000лева ида стои на 5-6 скапани хилади??

Куклата на конци май има повече акъл от плевнята - поне разбира че не става - добре госпожо счетоводител вярна преценка не ти требе на байр лозе щото иска мотика а ти знаеш пари да броиш не да копаеш

Кукла на конци си ти. Кристалина е капацитет. Има личностни качества, които респектират големи политици. Само такива въшки като тебе могат да щиппкат с малките си пипалца през ДИР.

Хили се ,хили ,а имигрантите пристигат , а твоите служби за сигурност не работят ,а тази ,която си прегърнал ни убеждаваше ,че демографските проблеми в България ще се решат с арабите ,а не с българите от диаспората и ти като глупак изпълняваш !

Много моля, корегирайте се : Сталинка а не Криси Това е чудото на ком.соц.интернъ Гордоста на проф.Стоядин Савов /по скоро негова лябовница/ Кариерист и демагог от класа Не бих казал жена, а за щастлива бабище но .... стига толкова., да замълчим Това се те, от снимката - нахални и безочливи, нямащи страх и свян от нищо Гордостта на ТАТО!

Албания отказа на Кристалина Георгиева да я номинира за шеф на ООН Албанският ТВ канал Вижън плюс потвърди в свой репортаж от вчера, че Кристалина Георгиева активно използва връзките си в Еврокомисията за интриги срещу официалната българска кандидатура и че праща емисари да й ходатайстват за номинирането й за шефския пост в ООН от трета страна. Албания изглежда замесена пряко в игрите около избора за наследник на Бан Ки-Мун начело на ООН. Пред телевизия Вижън плюс, дипломати потвърдиха, че Албания е била помолена да номинира българката Кристалина Георгиева, в момента еврокомисар по въпросите на бюджета, за генерален секретар на ООН. Албания обаче категорично не възнамерява да прави подобна номинация, заявили официални източници от албанското външно министерство пред ТВ канала.

Все ендо пишеш какви глупости бълват в Рисия. Толкова пошли, та чак познато скучни.

Анита Мейзер също е в медиите напоследък. Сигурно тя ще да е кандидатката на ГЕРБ.

Идеална е за главнокомандващ армията - въоръжава ги със свински опашки и марш да пазят границата.

Каква са лика-прилика каТ 2 тикви в тръстика!!!

Жалко. Кристалина Георгиева е човек с перфектната подготовка за този пост. Единствената, която може да й се мери е Бокова, но там има известни утежнения. Тези две жени са единствените българи с подобни контакти на най-високо международно ниво. Радев и който и да е друг кандидат на ГЕРБ не могат да достигнат и 1% от тяхните контакти и познания в международните отношения.

Нима контактите които има са помогнали с нещо на България ? Само с ес сър не става за нищо друго освен за служител !

Сталинка? Няма отговор на тоя въпрос.

Фансъкова е действително един от малкото политици с положителен образ, изключително съвестна, амбициозна и добронамерена жена и много добър ръководител. Но някак си не я виждам като президент, въпреки, че ако се кандидатира почти сигурно ще спечели.

е класическа кукла на конци и нищо повече.

Пич, даскалицата е толкова смотана шунда, че за нищо не става, освен да търка черната дъска в руското училище. Всички го знаят, и тя си знае. Просто куклата на Тиквата, да прикрива далаверите в общината.

Що така, бе Боже Бойко? Що не взе лицензите на ЕРПтата и не ги изхвърли от България? Що не изхвърли Дънди Прешъс, Аурубис, Медет? Що не изхвърли офшорните костови ТЕЦове, бе майна? Що не изхвърли принципалът на Топлофикация? Що не изрита ФАЩ от 4-те безплатни бази, които ползват у нас, и да си платят 2-та милиарда, които дължат за тези 10 години? Що не изрита Веолия? Що не изрита Българския Хелзински Комитет и останалите соросови метастази, а? Що не нариташ курвите от Козяк 16 - Бъчварова, Митова, Захариева, Ненчева, Плевнелиева, Пръмова, Горанова, Лукарска, Теменушка Калинкова, да не казвам Путкова? Защо не изрита комунистическата гад Свиняна Павлова, Милена Пръмова, Цецка Цачева, Сталинка Георгиева, Бойка Борисова? Бойка ли? Та това си ти! Подавай си оставката и бегом в Централния Софийски Затвор. Колкото повече отлагаш, толкова повече ти се увеличава срокът! Не знаеш ли, че ЛАКОМ ГЪЗ КРЪВ сере, а? Купи си една кирка и се стягай да копаеш уран в урановите мини! За росатомстройекспорт дължиш 160 хиляди евро всеки ден! Приготвил ли си ги от джобните? Да не мислиш, че ние ще ти ги плащаме? С Бъчварова организирайте дневно по 160 мигранта от всеки по 1000 евро, за да поемеш лихвата. Терористите после изпращай в ТЕЦ Марица Изток 1,2 или 3.... Връщай си и 28-те милиарда главници, докато не са станали 40 милиарда с лихвите!! Помисли за душата си, защото скоро не 3 папи, а 10 Господа няма да могат да те спасят!

Евала Баце!

Защото не е ку-ку!

Да вземе да ни представи Мигрена Кунева, тя и за това става. Таман ще има антистрес ТОПКИ от косматите и запалки, за абсоютно всички ни.

Господин Борисов, имате ли кандидат за президент на едноличното ви оод, пардон, партия?!

алчни и мръсни комунисти променете се малко, децата ви учат в холандия или там някъде в петокласни , но все пак чужди университети и един език успяват да научат, не всички са толкова тъпи, хайде мислете за децата си не може комунифеодализма да продължава в 21 век, затрихте бг

бг народ е прост, защото вярва в лъжи комунистически от империята на злото или е алчен и предпочита робство с рубли, докато има газпром наш дом

Не бе Кристалина Георгиева а Ирина Бокова ще е.Тя е световно известна и разпознаваема.

Като изключим тролските писания, ситуацията май е патова. От една страна БСП няма ресурс да спечели президентските избори, но не и пречи да опита. От друга страна ГЕРБ и присъдружните партии блюдолизци по принцип не би трябвало да имат проблем да спечелят от раз, но на фона на наследството Плевнелиев не се знае. Затова при БСП кандидати много - никой няма да ги упрекне ако загубят, защото то си е така. А при управляващите всеки го е страх да не загуби, защото макар и малко вероятно е възможно. Освен това между двата тура пазарлъците и политическото изнудване от страна на малките партии изнудвачи ще са огромни и те още сега точат лиги за поредния държавен гювеч, който ще им се предостави. Само че хората вече отдавна разбраха що за партии и патриоти са това. Така че уж всичко се знае за това кой ще спечели, ама не съвсем.

Длъжен ли е всеки да играе навсякъде! Царя как не участва на президентските избори. Излизаш с аргумента, че е добре президента да не е партийна кандидатура, да се възприема като обединител на нацията!

Най-силният ход на Бойко ще е, ако не издигне собствен кандидат за президент! С този ход ще неглижира тази длъжност, чиято нужда е доста спорна!

Двама утепляка в една снимка

Гледаш своя снимка с баща си ли?

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

Този ще се пръсне! Разтегна ми монитора! Не е лесно, а, Боко, се живее при този лош човешки матрял?!

Кво значение има кой че е ? Властчица немааааа ......

Леле какви фалшиви усмивки. Какво ли си мислят в действителност?

Боли ме фара кой ще е кандидата на боклуците

дкми

Не искам да прозвучи като дискриминация, но жена за тая работа не става. Както и за какъвто и да е ръководен пост. За това се искат т_пки.

Прав си! Т.пки се искат,иначе се получава нещо като сегашната ни президент-:)

Ох, олекна ни, че не е кандидат !

Това , че Георгиева не е, е добра новина за България. А каква новина ще бъде, ако Цветан Цветанов е.

НЕ дърпайте дявола за опашката !

Тиквата не мое си фане втори ПОКЕМОН

Докога ГЕРБ ще си прави шега с хората?

Генерал Радев ако издейства небето ни да се охранява безплатно, само това да е, пак добре!

С изборът на този малоумник "пилот" на руските катафалки МиГ 29, един от разсипниците на българската "авиация", т . н. ген. Радев, мафиотите от най-крадливата партия БСП доказаха своето генетично малоумие...!!!!!! И зорлем набутаха победата на ГЕРБ - кажи им мерси на тези комунистически кретени начело с КУРнелия бе Борисов...

Страхува ли ви Р.Р.?

Няма как човек да се страхува от генетичен дебил като този "пилот" Радев... Ми вижте и вашите придворни червени социолози казват КАУЗА ПЕРДУТА РАДЕВ...!!!!!!

Ръси си простотийки, на никому не пречиш... Апропо боци-ту има ли си кандидат, за ОПРАСКВАНЕ от ГЕН. РАДЕВ?!

Ген. Радев е подкрепен от голяма част от народа. За да те информирам и да знаеш, той е американски възпитаник. Но трябва повече да четеш. А не да лъжеш и измисляш тъп гербер.

"Генерал" Радев е един тъпанар, виновен най-много в последните години за състоянието на авиацията ни...!!!!!! Това е безспорно и е факт... И как това нищожество да бъде президент - може но на малоумниците от Позитания...!!!!!!

Ииии баце боце ще подложи мъжки гърде в последния момент ... За да спаси България, не за друго. Пък и да изкомандери веднъж армията и той - главнокомандващ, тази титла не е за изпускане. После генералисимус ше го напраиме.

Бабо Геца, а за длъжността на "НАЧАЛНИКА" подал ли е наш боцко заявление за разглеждане?!

Заявление не е необходимо. Само там избори да дойдат. Ше ги бие на техен терен. И после ще строим хайуей то хевън (от отбивката за Кочериново право нагоре).

Смешници, в голямата база на НАТО, наречена България. А тази дама как се казва в действителност, Сталинка или Кристалина. Българка ли е или еврейка. Нужно е българите да знаят, кой иска да се докопа до длъжността "вицекрал" в бантустана България.

Интересно, лидерите в България са с имена ХХ, т.е. буквата на име и фамилия съвпадат Примери: СС - Симеон Сакскобурготски, Сергей Станишев ББ - бойко борисов Сега е ред на РР - РУМЕН РАДЕВ....

Не ги знам много тея. Ама знам, че РП е Радка Пиратка.

Има и двойни - Цв. Цв. ;)

щом сталинка не е кандидат на ГЕРБ за президент, защо е постоянно в телевизора? Сутринта пак половин час плещи глупости па Канала.

Абе вие филиал на DW ли сте? От ден на ден нашите медии стават все по- продажни и противни. Нямате ли поне един журналист със СОБСТВЕНО мнение? Каква новина могаъ да избълват грантаджийските пропагандатори DW или Reuters? Лъжи, ;ъжи и промиване на мозъци. Жалки сте!

Само ние си мислим, че нашите медии са по-престижни от Дойче Веле и Ройтерс! Защо не се замислиш за мнението на германците, примерно!

дкми

И кво ме боли х_я за мнението на германците? Ми да си мислят квото си искат, те и без това вече са история. Още 5-10 години, и Германия някма да я има. Ще се премиенува в Ислямска Германска Република.

Жалко...Бесепарският папуняк щеше да изглежда смешен срещу нея...То не само срещу нея де..

Страхува ли ви Р.Р.? Има защо

Много, много...

Цял свят трепери от него! Ако се съюзи с Путин и Ердоган ще превземат Европа!

И ко ся боцко-мъжлето няма кандидат, а?! Лошо мъжле, лошо....

Най-тъпото нещо би било, Кристалина Георгиева да се откаже да е еврокомисар в името на представителен пост като президентския!

Тази няма да е, де се е чуло и видяло комунист да изпусне сладка службичка за много пари! За да се кандидатира за президент, трябва да напусне, а тук може да изяде дебелия и тогава ще трябва Боце да мисли нова агенцийка, където да я настани, а и няма да взима същата тлъста пачка. Ще извадят от нафталина някой мухъл, същия като плевнята.

Имаше един американски филм - Имало едно време, та така и с Боби след ноември - тютютютютюю

Да не би да е Дянков?

Въпреки масираните медиини внушения Кристалинка не е избираема! Тя е подходяща за длъжности, на които се назначават, а не се избират кандидатите. Може би, ще бъде назначена за Премиер, ако все пак Бойко Борисов реши да избяга от горещият Премиерски стол в тези смутни времена! Остава САЩ да съгласуват, тази рокада. Може би, те ще настояват за техният важен инсайдер у нас Цветан Цветанов!

На всичкото отгоре тя дори не отговаря на законовите изисквания да се кандидатира за президент!

Малка Тиква и до нея ГОЛЕМА тиква.

Абе идиоти, къде беше България през 2009-та и къде е сега? Колко неща се построиха за 7 години и колко - предишните 20 "демократични"? Колко бяха заплатите и пенсиите през 2008-ма и колко са сега? Ама нали трябва да се троли и да се хейтва...

Колко неща можеше да си купиш с 200 лв. през 2009 и колко през 2016.

През 2009г. имаше проект за Белене, 2016 имаме "локва" която само до момента ни струва 350 хиляди лева на ден плюс около 3 милиарда.

Общата инфлация от 2008-ма до 2016-та е около 10%, т.е. в оптимални граници. Погледни около теб - храната е поскъпнала в този период 10-15%, бензинът, колите са на същата цена, телевизорите са поевтинели, жилищата в София са на същата цена, в провинцията поевтиняват...

Не те ли е срам, като споменаваш за размера на пенсиите в България! Помисли си, че може би ще ти се наложи, да остарееш и ти! Дано още ГЕРБ се грижи за пенсиите тогава, за да си доволен.

Да, пенсиите са ниски, но се движат нагоре. През 2009-та баща ми получаваше 280 лева, сега взема 420. И трябва да е ясно - за да има по-високи пенсии трябва да има осигуряване на по-широка и по-висока база, да се увеличи пенсионната възраст, да се намалят привилегиите и да се ограничат инвалидните пенсии до наистина нуждаещите се. ГЕРБ е първата партия, която започна да работи в тази насока!

Навремето царя не издигна кандидатура за президент. Формално подкрепи Петър Стоянов. Бойко не издигна собствен представител за омбудсман. Формално подкрепиха Пенчев. Дали сега няма да ваправи подобен жест и да поднесе на тепсия президентския пост на БСП!