Плевнелиев: От службите очакваме резултати, а не скандали

На среща с парламентарната група на ГЕРБ президентът изрази становище, че основната роля на службите е да работят резултатно, а не да произвеждат скандали.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: От службите очакваме резултати, а не скандали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дира няма ли да я махнете тази снимка или и Вие като,, прецединта"сте мазохисти и обичате да Ви благославят.

2/3 от униформините са в маиотски структоти

ами слувбите адвиба са тези тези контролират контрабандните кнали знаят го всички това е мафията в бг че полицаите без да са на слижбавечер особено са на пътищата и заработварчастно- и това ли аджиба не знаят ч- сиктър бандити в унифорна

че те службите работят бре, виж. Иракските сили за борба с тероризма са арестували четири чуждестранни военни съветници от САЩ и Израел. Трима от арестуваните военни съветници са с двойно гражданство американско и израелско, четвъртя от тях е от държава, намираща се в Персийския залив, но засега иракските служби не я назовават, пише Sputnik, цитирайки иракската информационна агенция Sarma News. Четиримата са се намирали в команден център на Ислямска Държава, от който са кординирали и ръководели военните си операции във северната провинция Ниневия. Иракските спецслужби щурмували командия център на терористите и в хода на операцията са убили голямо количество от тях. Чуждестранните военни съветници са помагали на терористите да извършват операциите си срещу иракските власти. Не е ясно дали са го правели като доброволни наемници или действията им са съгласувани със службите на Израел, САЩ и Персийската държава (или монархия), от която е бил четвъртия заловен. Арестуваните военни съветници в момента се прехвърлят в Багдат, където ще бъдат разпитани и срещу тях ще започне процес.

Скандалите ги предизвикваш ти Роске ,с неадекватното си поведение.

КОМСОМОЛЕЦА, КАКТО Е ОЩЕ ИЗВЕСТЕН БГ "ПРЕЗИДЕНТ" Е ПРЕДАТЕЛ И ПРЕСТЪПНИК СПРЯМО БГ ИНТЕРЕСИ НА ВЪТРЕШНО И МЕЖДУНАРОДНО НИВО. КОЙ. КОЙ, КОЙ?????ЛАНСИРА ТОВА КОПЕЛЕ НА ТОЗИ ПОСТ??????

Лансира го субекта с вродения противогаз на физиономията.

Намалили бюджета на Комисията,която разследва незаконно забогателите в Румъния и тогава народа им масово започнал да внася от своите пари за бюджета на тази комисия.Само миналата година-над 1000 бройки от елита-със влезли в сила присъди.

прокурори в Комисията получават % от доказаните престъпления на елита, готин стимул, нали? По тази схема тук който хване Данчо Ментата, Бисеров, преуспялата свиня и прочие крадлива измет ще стане милионер

За прокурорите не зная дали получават процент,но има закон по силата на който всеки румънски гражданин,който съобщи данни за извършени престъпления, получава 2% от възстановените щети.Незабавно след произнасяне на присъдата- а това в Румъния става доста бързо, и обезпечаването на щетите, съответният гражданин получава от държавата 2%,като се запазва анонимността му и не се влачи ,като парцал да го разпитват пред всички айдуци и да трепери за живота си!

Процент от възстановените пари се внася и за финансиране на органите разкриващи и разследващи корупцията.

седи, седи, па току пръдне.

А,бе дрън и смях, аз съм длъжен да им подскажа за какво им плащаме и какво трябва да направят.После да не кажат, не знаехме,нямахме комуникация и т.н.Пък може и контрольорите на писаниците ни да подскажат на гл. прокурор,че нещо трябва да се направи.Не е възможно, така нагло да се краде, а всички да се правят на нечифтосани кардерини.Може ли такова нещо-тази Моника и Лаура какви са, та направиха крадците смешни и ги набутаха там ,където трябва.Ние ли сме най залупените

Импийчмънт,разследване,съд,затвор.

Прав си. Крайно време е да те приберат.

И ние Чехльо-Плевня,очакваме от теб рвзултати,но уви,защо не наложи вето бе тъпунгер върху този огромен заем от 16 милиарда който Борисов ще изтегли,а миналата година опище малата при Орешарски за някакъв си малак заем,който имаше и някакви си умни и красиви пред Парламента,а сега ги нямаше,парите да не им спряха за пиците от Герб???

дали ще изпрати Плевнята своите деца деца да воюват за АМЕРИК.интереси в Украйна?

Да директно в Америка ще ги изпроводи.

Чехлю на снимката като разплакан, а Цецо Апартаменто ухилен. Яко са му набивали канчето на пишман-президента неговите кукловоди. Само не ми е ясно защо не е публикувана следващата снимка дето Чехлю целува ръка на Апартаменто, засекретиха ли я вече?

"Искам да се възползвам от момента, за да предложа на премиера Бойко Борисов жената на Петко Сертов за председател на ДАНС! Мисля, че качествата и са неоспорими! - Няма знайни връзки с Пеевски! - История в службите - жена на единственият задържал се председател на ДАНС! Така ще засвидетелстваме и истинска приемственост! - Лични качества - успя сама да извърши общонационално и общо европейско издирване и задържане, засрамвайки и МВР, и ДАНС, и Европол! При това без публични и шумни акции и без да се похвали! - Възможност за опериране със секретна информация - това е безспорно, въпреки че всички знаят какво е постигнала, никой не успя нито да вземе интервю от нея, нито дори да й запомни името! - Шлифери - знаем, че тя държи за шлифера минимум поне един човек от службите и власта у нас! Смятам, че е видимо, че в нашата държава не може да има по подходящ човек за шеф на ДАНС, изпълнен с опит и лични качества! Мисля, че господин премиера трябва да помисли сериозно над предложението ми, и да се качи на лимузината си, за да се срещне с госпожа Сертова на кръстовище и да разговарят по въпроса! Сигурен съм, че и библиотекарският университет би бил горд да има секретен докторат и от госпожа Сертова!"

Добре е че сме си избрали такива "управници". Сега имаме един проблем, чудим се как да оцелеем, а иначе не мога да си представя какви ли проблеми ще имахме.

назначиха ни клоуни за да ни покажат, че от нас нищо не зависи.

Аве тия двамката както са се хванали за ръчичка няма ли кой да ги прибере на топло при бай Ставри-казват, че той чакал тях и още много като тях като топъл хлебец??????

Kalin

Под резултати президента разбира-не пипайте наще квото и да правят;-)така е откак ББ се намеси в полицайщината у нас.

С нетърпение очаквам денят, в който няма да си действащ президент.

Боко ли чакаш ?

Само боко ти е в кратуната - друго име не знаеш.

Споко,той и сега е бездействаш,само тъпотии приказващ.

Бездействащ не означава безвреден, напротив, много, много е вреден за България.

Г-н Президента има правото да заяви собственото си становище по проблемите в страната и да посочи на управляващите примера на правораздаването в Румъния.Като, резултат от това румънците подобряват благосъстоянието си,като данъците се намаляват , а социалните придобивки се увеличават.Наказуемостта на корупцията и кражбите доведе до намаляване на бедността.Поради това, г-н Президента ясно и категорично трябва на висок глас да попита какво правят службите за разкриване на огромните кражби-включ. и тази свързана с КТБ,трябва да посочи на обществото,че той отчита щетите нанасяни от контрабанда и кражби на ДДС.Г-н Президента има това право- той е държавен глава на всички българи, а не представител на политическа групировка.Г-н Премиера е длъжен да направи необходимото за да спре ограбването на народа по законосъобразни и други начини.Ако , те не правят това, е ясно,че нямат воля или възможности да се възползват от възможностите си, и не изпълняват задълженията си така, както повелява Конституцията.Това не говори добре за тях- и като държавници, и като човеци.Това развращава обществото и вещае неминуем крах на държавата.

Румънците са едни цъфнали.

къде живееш, бе, човек? Тарикатите на снимката пет пари не дават за държавата, бе. Събрали са се да видят как да разпределят баницата, зер гласуваха си да вземат нови 8 милиарда евро ужким за стабилизиране на държавата. Никой от нас никога не е направил и евро дълг, това са си измислици за джобовете им. Туй то, ти говориш надълго какво трябвало да направят, е, няма да го направят това.Просто както ти така и 30% от българите е време да го разберат това и да ги изритат И те, а не да ги преизбират.

Какъв си бе човек? Живеещ извън България? Пишеш за друга държава, друг президент. Но и в чужбина познават неотразимия Р Плевнелиев. Сигурно живееш на Марс?

егати президента с затворин се снима това ако е в германия вече да не е президент

Германия не живеят роби.

някога хаидутите са избирали водач наи добрия стрелец. тези боклуци и за портиери нестават.

"От службите очакваме резултати, а не скандали" -каза НАЙ-СКАНДАЛНОТО И ПРОДАЖНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ в Републиката.

......КОМСОМОЛЕЦ, ДОКАТО САЩ СА НАЧЕЛО НА БГ ПАРЛАМЕНТ И ПРЕЗИДЕНТСТВО - ВСЕ ТАКА ЩЕ Е ...И ДАЖЕ ПО-ЛОШО!

На снимката двама другари :комсомолски секретар и сержант от ДС,сега съкрадци и ренегати, крепко стискат предателските си ръце.Майко БЪЛГАРИЯ, докога ще търпиш комунистически отрепки да те мачкат!

Уц Цецко,а сега можеше ти да си на неговото място,ама не би-гадост.Макар и поохранет все още си човекът,който държи шлифета Му.Ехххххх няма справедливост на този свят,няма.Пък допуснаха,макар и справедливо и осъден да се водиш,въпреки че едва ли ще лежиш-все пак леке ама върху тебе,шлиферът остана чист и неопетнен.

Неволно се връщам във времето, когато чрез БТА Тато тиражираше подобни съчинения, че "светлото бъдеще" е на път да настъпи всеки момент! Гледайки бодряшката физиономия на Цеко Ушето, си мисля дали настъпването на това бъдеще не е свързано с връщането на Петко поСерков за шефна ДАНС, на Калинка Георгиев за глав-сек на МВР, на Станимирчо Флоберков за шеф на ГРБОП??? Щото на всички е ясно, че Цеко Ушето не е отишъл при пудела Офшорко да дебатират нещо, което би било от полза на България!

ДОЛУ ПЛЕВНЕЛИЕВ!!! КОЙ от комсомолец стана капиталист? Роско. КОЙ има офшорни фирми, които внасят данъци в чужбина, а не в България? Роско. КОЙ има вила до Черно море в забранената зона? Роско. КОЙ се среща в потайни места по тъмни доби с шефовете на ЕРП-тата? Роско. КОЙ чете от листче, дадено му от американското посолство? Роско. КОЙ се опълчи първи срещу възвръщането на Крим в Русия? Роско. КОЙ подстрекава за война с Русия? Роско. КОЙ към четирите американските бази у нас: Ново село, Безмер, Граф Игнатиево и Айтос предостави на НАТО и базите Корен и Шабла? Роско. КОЙ превърна България в окупирана територия на янките? Роско. КОЙ единствен от Европа отиде на коронясването на турския фанатик Ердоган, който претендира за български земи? Роско. КОЙ не смее да каже, че сме се освободили от турско робство? Роско. КОЙ дарява народни пари за киевските престъпници, а не дава пари за българските деца? Роско. КОЙ работи срещу интересите на България? Роско. РЕФЕРЕНДУМ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!

в китаи за едно от тези престъпления разстрелват..

Ти тъпанар ли си или платен ?

написано от Мичмана не си съгласен? Май платената подметка си ти или си достатъчно тъп простак.

аз пък очаквам да се разкараш от президентството. скапан портиер

Виж кой говори! На кого го казваш това, на "службите" или на ГЕРБ? Та кой произведе скандал, полицаите или четворната конспирация? Такова безочие, това надминава и най-тъмните дни на мракобесие и демагогия! Вместо да порицае интригантите, той им се хили и размахва пръст на потърпевшите. Върви си Плесенлиев, ще видиш втори мандат през крив макарон.

Абе и аз да кажа нещо,не че е кой знае какво или пък някой ще ми обърне внимание.

Едва ли може да се събере повече гнусота на едно място.

А от теб Роско, ние българите вече не очакваме нищо.

Вие неудачниците българите не закачайте.

В ръцете на криминални бандити.

Къде в правомощията на президента е записано, че трябва да се бърка в работата на службите ?

ако беше лош за България президент то от бсп и дп щяха всякак да го хвалат. а сидеров да му прави като вятъра

И от рб щяха да го хвалят, но мълчат като заклани.... Голям резил! Нямат думи!

ugz@dir.bg

рб са сдс помниш ли ги

криминални престъпници.

УСЛОВИЯТА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В МВР НА РАБОТНИТЕ ИМ МЕСТА СА В ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ ! ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА СГРАДИТЕ НЕ Е ИЗВЪРШВАН ОТ ЖИВКОВО ВРЕМЕ ! ПОЛИЦАИТЕ САМИ СИ НАБАВЯТ СРЕДСТВА /МАТЕРИАЛИ, КОНСУМАТИВИ И Т.Н/, ЗА ДА МОГАТ ДА СЛУЖАТ НА ГРАЖДАНИТЕ!

така служат че леле майко колко кражби са разкрите?

А СЛУЖБИТЕ ОЧАКВАТ ОТ ВАС ДОБРА МАТЕРИАЛНА БАЗА, НОРМАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА РАБОТА И ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ. ПРОМЯНА В ЗАКАНОДАТЕЛСТВАТО /И РЕЗУЛТАТИТЕ ЩЕ СА ВИДНИ/.

И от президента очакваме резултати, а не празни приказки, но не му се получава.

Ефективно осъден на две инстанции бивш милиционер и бивш комсомолец милионер с офшорни фирми си стискат ръцете пред портретите на двама патриоти ! Гнусно е ! Това ли е лицето на демокрацията ни ? Не, благодаря !

Президента Плевнелиев е избран с гласовете на над милион и седемстотин хиляди Бьлгари....... Водача на повечето тролчета пишещи тука Сидер Ага на последните избори получи по-малко от сто хиляди гласа.... Така че лайте си, плюйте.... На никого не пречите...... :-) :-) :-)

Лъжец ! Беше избран с фалшивите бюлетини от Костинброд ! Че даже се наложи и на балотаж да ходи, понеже е много желан ... А роби като теб трябва винаги да пълзят - независимо кой е президент, друго не можете мижитурки ...

НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА ПРОСТИЯ чОВЕК,Е: НЕГОВАТА ПРОСТОТИЯ!

И Българите очакват резултати от тебе Плевнъо, но няма - освен да ни набуташ във война. В целия свят разраства скандала за фонда на сем. Клинтон - досега събрали 2 млрд. дол. , голяма част за плащане на политици от други държави. И ти ли чакаш Плевнъо, да се наредиш за лекция от 100 000 дол за 1 час. Финансите на фонда са публични - има ли БГжурналисти да видят, кой български политик е лапал досега. Макар, че те се знаят. Нашата продажна преса мълчи като комунист.

НАИСТИНА???? НЯКАКВИ КЛОУНИ СИ СТИСКАТ РЪЦЕТЕ ПРЕД ПОРТРЕТИТЕ НА ЗАХАРИ СТОЯНОВ И ХРИСТО БОТЕВ???? НЯКОЙ МАЛОУМЕН ПР ЛИ НАПРАВИ ТАЗИ КОМПОЗИЦИЯ???