Коментари - Борисов ще е премиер, РБ ще има вицепремиер и 6 министри | dnes.dir.bg
назад

Борисов ще е премиер, РБ ще има вицепремиер и 6 министри

Лидерите на ГЕРБ и Реформаторския блок договориха правителството. Премиер ще е Бойко Борисов, РБ ще имат вицепремиер и 6 министри, АБВ също може да получи пост.

Обратно в новината

Коментари - Борисов ще е премиер, РБ ще има вицепремиер и 6 министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново се спуска червено-синята мъгла...

Господ да ни е на помощ!! Орешарски не ни уби, но тоя определено ще го направи!

И Господ вече не може да ни помогне,когато ние сами сме пуснали дявола в управлението...

КОН ДО КОНЯ ,МИНИСТЪР ДО МИНИСТЪР,ЗАМ.МИНИСТЪР ДО ЗАМ. МИНИСТЪР,СЕКРЕТАРКИ ,Н-К ОТДЕЛИ ,СЪТРУДНИЦИ ,КОЛИ ,КАФЕТА -НА ГЪРБА НА ЧИЧО И СТРИНА ,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ....

Бойко да си избие от тъпата кратуна намеренията, да работи задкулисно с дпс и да им съхрани заграбените постове, защото в противен случай и ПФ и българският народ ще стачкуват с камъни за изгонване на последната дпс калинка от апетитните службички, които заемат, а не знаят за какво са там! Хитрата дърта лисица местан да даде отчет, в колко фалшиви дипломи са инвестирали за младите си калинки, които и български не могат да говорят и колко работни места са им осигурили, изгонвайки кадърните българи!

Тия с фалшивите дипломи са най-вече в герб.Относно задкулисното управление,ами то друго няма и не може да има при положение,че шефът ти боко идва за втори път на власт след договорка със старият си приятел доган.Толкова хитра лисица като доган не може да бъде спряна от толкова прост и скотски народ,който не вижда по далеч от носа си та дори не разбра,че дпс свали от власт бсп след поредна уговорка с герб,а причината беше,че бсп отказа да даде поисканите от дпс ръководни постове.Как мислиш дали боко няма да ги даде?Ами той вече ги е обещал и първите назначения са вече факт.Четин Казак,владо горанов-изверга наричан още модела КОЙ.

се изправи срещу българския народ. Всички ще бъдете изметени. Партии, участвали в ликвидирането на българската икономика, държава и българския народ трябва да идат на бунището на историята, а колонизаторските им лидери, изправени пред съда на българската нация за престъпления срещу България по законите на дедите ни. Времето на геноцида и разрухата изтече, възмездието е непредотвратимо.

Важното е, че Иван К. се върна.

Коалиция ПАПРИКАШ и дано ДПС и сложи убава капачка че бързо ще мухлясът.

Поне Кунева да не беше в това правителство, направо съм потресен!

Най-големите некадърници от гроб министри,владо горанов-фин.министър или човекът който мечтае да стане милионер като министър,човекът който въведе данък колиба и данък лихва.Човекът,който предложи данък пенсия и който смята пак да го предложи понеже го е записал в предизборната платформа на гроб.Човекът който...всъщност това не е човек,това е изрод и тотален изверг,който е пълен нещастник и получава оргазъм когато прави другите нещастни.

Защо село Банкя е толкова мръсно, какво толкова има там че така го замърсяват?От къщата на нашето царско височество вечния ни господар ли иде дето е решил да бие рекорда на другия ни покоен господар другаря ТОДОР ЖИВКОВ-ГРОБАРИ НАДМИНАХТЕ КОМУНИСТИТЕ С ВАШИТЕ 45 ГОДИНИ СТИГАТ БИХТЕ ГИ!

За следващите 4 години цар БОКО БОРИСОВИЧ от село БАНКЯ негово височество ще окраде не само България със сините си робове и сините си аватарчета, но и ЕВРОПАТА-ЩЕ ДЕБЕЛЕЙ ДЕБЕЛЕЙ и мулти милиардер ще стане.А минималната работна заплата ще си остане замразена без компенсации за следващите 4 години гарантирам ви го сто процентово.ДА ЖИВЕЙ ВЕЧНИЯ НИ ГОСПОДАР ЦАР БОКО БОРИСОВИЧ-роби кланяйте му се до земята.

Ще вдигне ли Борисов нашия цар и господар пенсиите на инвалидите и минималните работни заплати?Ще има ли коледни надбавки и добавки за пенсионерите или да духат супата?

Банкя филм и ГЕРБ - ЕООД представят втори сезон на сериала "Втръсникът" От създателите на "Приказки без край"

ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ИМА ОТРЯД ОТ ПРОТЕСТИРАЩИ С БУХАЛКИ НА ГРАНИЦАТА С ЮГОСЛАВИЯ. НЕМА МЪРДАНЕ!

Е поне Сретен Йосич няма ли да пуснете да дойде в България?

стягаите коланите гроб се заварна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз си стегнах мешката с бойна готовност. Всъщност само я проверих...

прост народ сме да гласуваш за тоя дето те ограбва и те лъжи всеки ден. Само това че когато ГЕРБ 2009г. влезнаха в НС и в рамките на 2 години ограбиха парите за здравеопазване за да правят магистралки е достатъчно за нормалните хора да не гласуват за ГЕРБ. Почти 2 милиарда лева бяха прехвърлени от здравеопазването за асвалт. Промениха се закона за енергетика и се даде между 2009 и 2013г. да ни заробят разни ВЕИ, ЕРПто , частинци и всякакви изроди. Какво повече да пиша прост народ сме.

Нееееееееееее на лИЛИТО

Трябваше да дадат едно министерство на АТАКА. Тия продажници атакистите щяха да са им верни до следващите избори.

Така е по- добре за Българският народ - Атака да няма министерство. Така Атака ще е в чистата роля на опозиция, а опозицията е коректив на властта... Волен може да се први на идиот, но за много неща е прав - за златодобива, за "естествените монополисти", за офшорките не прецедента... Офшорките правят прецедента зависим човек. Той е зависим и от ББ. На наз зависим човек не ни трябва на тая длъжност. Преди 102 години изядохме попарата на един зависим от педерастията си човек - Фердо Сакса.Ама азйде да не пиша повече да не го трият цензорите, че нещо много са се настафърчили откакто продадоха вчера ДИР-а.

Напънахме се и родихме... багер!!! Най-сетне с мъки като от увертюра на реклама за тоалетна хартия беше сформирано правителство. Кво да е правителство да е! То друг начин и нямаше, защото цялата политическа пасмина оттърва лапачката. Сега се мълчи, но покрай изборите 2009г изплуваха факти, дето хората на Волен Сидеров подписвали запис на заповед че дължат на Сидеров ли, на партията си ли суми от порядъка на 270 хиляди ама не помня лева ли, евра ли. А някой май са ги внасяли предварително, ама не казват. Ми ти дай пари за 5 8 нови апартамента и после да видим дали няма да се натискаш за кво да е правителство, само и само да оцелее парламента. Виж ако е запис на заповед то си е за чудене ако някой е натопен да дължи такива пари как са се разминали мокрите поръчки определено по рентабилно е... Ми де да знам дали такива не подписват и в ГЕРБ и в РБ и за който още се сетиш.(да не изброявам всички партии, ама тия двете най-драпаха) Само че докато разни партии и партийци си играят техните си игрички, то в страната навсякъде тече нашият човешки живот...Простичък, по човешки ежедневен, без чинели и фанфари за пред Брюксел, но нас ни интересува той, а не коефициентите на дефицита или еврофондовете, които така и не виждаме къде и за какво отиват. За сметка на това виждаме безработицата и мизерията в дома на обикновените хора, наводнените на които няма държава ни ЕС които да помогнат, виждаме хора които от немотия са обезвреждали мини каквито обезвреждат само в американските филми. Само че там е като на кино, а тук 15 човека се изпариха без да разберат за едни никакви заплати.

Смятам че не просто е желателно, а е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Бойко Борисов да даде пред целият български народ отчет какво е свършил през предния мандат, опозицията да извади наяве КАКВО НЕ Е СВЪРШИЛ и да представи плана какво смята да прави занапред в живота ни. Опозицията да даде отчет и какво причини на страната ни ГЕРБ със саботирането на работата в парламента година и нещо. Аз асфалт не ям. Не го ядах и предния мандат. И никой познат и приятел не го яде. На нас не ни пука за оценките от Брюксел, щото няма какво да ги правим. Не ни е еня за Шенген, щото зор да ходим там нямаме. Впрочем то там се ходи с пари... Все ни е тая за оценките на Меркел. Виж ако започнат да изплащат земеделски субсидии колкото в Гърция за декар, тон продукция и пр ще сме наистина благодарни, ама ние не влизаме в тая класация. А що да не влезем и от кой зависи? Държим на националната си сигурност. Ко прайм с границата и нелегалните емигранти? Че и който ни знае сме външна граница на ЕС. А някой гарантира ли че джихадисти няма да ни окървавят с коли-бомби? Ко прайм със селата в бедните райони където положението е направо страшно? С какво се занимава жандармерията, когато не охранява парламента? Ко прайм с монополистите и растящите им цени? Щото ДКЕВР през предишния ви мандат се оказа че нищо не е правило, не му се потърси и отговорност. Държим на реформите, които да ни върнат държавата да си дойде в ролята на държава. Държим на върховенството на закона. Без такива като Ало, Ваньо и Не се хили-ти си го избра Иначе не ни трябва и ЕС. Реформите бяха предписани още в договора за присъединяване. Две години и половина Станишев не ги направи айде прохождахме в ЕС, макар че това не е оправдание. А следващите 3 години и половина? Де беше ББ и ГЕРБ? Нека ББ да обясни защо не се случи нищо с тия реформи.

Правителството и парламента да си опичат акъла, защото на народа му писна и малко му трябва да ги изрине като кокоши коришки от курник...

Хайде някой да ми обясни какво се промени, като се заменя една триглава ламя с друга, едни калинки с други калинки.

виж добре състава и открии 7-те раз лики.... Няма го крадеца Миро Найденов-голямото велкденско яйце от щастливи кокошки

Но пък си имаме пръмовица. Голям напредък немам думи и онези недоносчета добрев и рамадан.

кои ще са следващите които боко ще обяви за терористи след хизбула....

Нормално - ГЕРБ спечели най-много гласове на изборите ... представлява най-голяма част от гласувалите Ако не ви харесва - гласувайте ! за друг !

просто не гласуваме.

.

можеха да сменят поне физиономиите на свалените с кръв дебили

"свалените с кръв" Хайде не се вживявайте толкова. Някакви платени мекерета предизвикаха суматоха в тълпата.

Мутрата има уникалният шанс да стане единственият премиер на България свалян два пъти от власт с камъни от народа ! Февруари е близо !

гнойната коалиция в опозиция ... атака+бсп+дпс(и ббц) пак са си дружки ...

Хайде гербери, поГЕРБбвайте България, но да знаете, че копаете също и собствените си гробове.

че ко да погребват !? нии вече я погребахме с товариш доган бе ...остана само едно златно зъбче ама сме го обещали на товариш путкин ..

magit@abv.bg

Горибарче и това може само да обещаете и пак ще се провалите. Имате опит от първия път да се провалите. Купувай апарат за кръвно.

Просто премиерът е "послушен" -ходи на инструкции в ЦРУ, а народът също е послушен, приспан и дирижиран. Къде са протестърите-швестърите. КЪДЕ Е "ПРОСТЕСТНА МРЕЖА" СЕГА ПИТАМ, ДА НЕ ИЗРЕЖДАМ ИМЕНА И СЛУЖБИЦИ

интересен микс Касим Дал, Каракачанов , Борисов, Първанов, Кънев, Лукарски и Кунева... Нямам думи, леви, десни, националисти, центристи, радикали...

Орел,рак,щука и къртица!

Тест 1-утре, а не след месеци, е КТБ.Ако, поне се опитат да се справят с луксозните крадци на парите ни-стават.Ако, само се фръцкат по ТВ и разхождат костюмите си по света-или са вътре в клоаката, или от тях чеп за зеле не става.

ногу нагъл бе другарии , хем спечели изборите хем и премиер ша ставa

ми сига с бялата златка ко ше праим

Няма как Герберските превратаджии от 2009, да повторят същия преврат, та макар и "добронамерен".

червени талибани , къде са алгахолик миша и бялата златка

С подкрепата на АБВ.... Кой не скача е червен, слагай пружините и марш на площада...

за това ли бяха протестите? а,елитните?

"Бойко няма да е премиер!", шегуваше се Радан. "Радан ще е премиер!", шегуваше се Бойко...

ето един комунист , с чувство за хумор

честито на протестърите! ора!

Ама ДПС как ревна с глас не е истина.Само така. Обаче не може министър на икономиката да е без опит! Това не е игра!

той, министъра на икономиката бил готов да му дадат кое да е министерсво....

Не бойте се, в коалиция, макар и в опозиция, пак може да се работи за грабежа на някоя банка!

Иван Костов - Мавъра, пак намери измекярски начин да се добере до властта чрез псевдо РБ, т.нар. реформатори и заблудените им гласоподаватели реанимираха политическия му труп. Пфу

ТОЙ поне е по-умен от Мавъра, повече е чел от него, повече е учил от него!

Ехе БСП и ДСП пак са заедно в коалиция против България.

Тройната КОАЛИЦИЯ ОПОЗИЦИЯ ЮРУШ СА ПАК ЗАЕДНО!!! ОБИЧАЙТЕ СЕ

Моля, моля, не ни забравяюте!!!

Ония ги остави. Никога не са били коалиция освен в на боко устата. Кажи нещо за коалицията Боце-Гоце!

ДПС ще участват ли по някакъв начин във властта. Нали бяха комбина с Борисов. Онова кафе фира ли ще отиде?

Кафе? Има тройно турско-комунист кафе с Юруш ефект ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ ОПОЗИЦИЯ

Ако това наистина е правителство с тези вицепремиери и този премиер, всичките ни усилия по митингите са били ялова работа, защото и правителство се очертава ялово.Напънали се българските граждани и родили на изборите мишлета, плъхове и калинки.Сега ще чакаме просперитет, работа и социална политика до куково лято.

Пак ще можеш да се равдаш на твоите. Те пак са там, само че не са на позиция!

кой не скача е червен.... Кой каза че коалиция е кофти дума... КОЙ

Когато в една държава няма пълна прозрачност за гражданите, тогава там никога няма демокрация (власт за гражданите), а там винаги има мутрокрация (власт на мутрите). В 21 век е много лесно да има пълна прозрачност за гражданите, но въпреки това политиците-мутри винаги налагат непрозрачност (тъмнина), защото само чрез тази непрозрачност, политиците-мутри могат да съществуват. Политиците-мутри ще изчезнат в този момент, когато се появи пълната прозрачност (светлина) в едно обществото. Пълната прозрачност в държавата е както светлината за всеки човек, когато е светло, всеки МОЖЕ да види това което е, но когато е тъмно (непрозрачност), всеки САМО слуша и ВЯРВА на някой, което ТОЙ му КАЗВА какво е, това което е. Не живей в тъмнина (непрозрачност), просто събори изкуствената стена около теб, стената създадена от шепа хора, тогава светлината (прозрачност) ВЕДНАГА ще ти покаже всичко, тогава ти вече сам МОЖЕ да видиш това което е. И тогава ти ще се разсмееш, че свободата е била винаги до теб, но ти никога НЕ си я забелязвал досега, нали.

Та ето КОЙ : "Бай Благой от Балканстрой" ...... когато хората ви говореха, цитирам: "Да не пускате духаот бутилката ! " , имаше ли кой да слуша или не ?! Цега "духът" е навън и "стриже ли стриже"..... Сит на гладен вяра няма !!!!

Моделът КОЙ го изпратиха на резервната скамейка!!! КОЙ го изпрати!!! ТОЙ, българският народ!!!

Ашколсун, булгаристанци! Нов световен рекорд - за втори път си избрахте тиква за премиер! Останалите крадльовци дори не ги броим - вие стандартно им се радвате и си ги преизбирате отново и отново и това също е рекорд!

Крадльовците са в опозиция! Така отсъди мъдрият български народ!

И откога българският народ стана мъдър? Щото довчера, когато вие бяхте в орозиция, го наричахте заспал.

Това искахме. Проблем ?

Ти си проблем преди всичко на себе си.

Ако бихте могли да се видите отстрани колко сте примитивни и жалки всичките...

Искам коалиция БСП, ДПС и Атака! Тази коалиция искам да е опозиция!

Тя е. И сега по-хубаво ли ти е? Ама надали ще ти и стане.

По-хубаво!!! Мисля, че е по-хубаво и за народа!!!

Свиквайте. Това е бъдещото правителство. Това е програмата.

Бойко Борисов вече свиква да не си изкарва мандатите. И да го гонят с камъни. Това му е бъдещето пак.

не за дълго

Що пък аз да свиквам? Да свикват правителството, дупетатите и прецедента с народа си. Иначе - лопатата!!!

Шепа алчни представителни политици с болни мозъци напълно съзнателно оставиха без защита потребителите на банкови услуги. Това се отнася както за физическите лица, така и за малкия и среден бизнес. В същото време се толерира привилигерованото и монополно поведение на банките, които, противно както на юридическата, така и на елементарната житейска справедливост, поставиха българските граждани и българския бизнес на колене пред чуждестранните корпорации, от своя страна и без притеснения те предприеха незапомнено ограбване и изнасяне на национален капитал извън страната. Приравнявайки банките с държавата и общините, шепа алчни политици с болни мозъци удобно са пропуснали да въведат и съответните задължения за тях. Така допълнително беше насърчено голямото ограбване на България. България изобщо НЕ е бедна страна, както ни се внушава постоянно. България просто е една ограбена страна. Нейните богатства са съсредоточени в шепа хора и фирми и са изнесени извън границите. Интересно е, че и медиите са в железните клещи на банките. Журналистите разчитат на парите на банките от реклама и ако излъчат истинско предаване, рекламата и съответно парите спират. Това е и причината за пълното информационно затъмнение. Само в България няма закон за фалит на физическо лице от целия ЕС, по този начин, банкерите буквално са заробили десетки стотици хиляди хора до живот и след него. А тези десетки стотици хиляди заробени хора имат право да ГЛАСУВАТ, ето защо, ИЗБОРИТЕ в РБългария са незаконни, защото гласуващите са напълно зависими (роби). И това е наложено от политическите ЛИДЕРИ от десетки години. Когато НЯМА пълна и реална ИНФОРМАЦИЯ за ВСЕКИ гражданин, изборите са "узаконено" НЕЗАКОННИ.

Вие питахте толкова време КОЙ накрая получихте ответна реакция от КОЙ, като Ви окраде парите от банката на ББ под ръководството на ЦЦ

Не човекът е виновен, а системата...

Та ето КОЙ : "Бай Благой от Балканстрой" ...... когато хората ви говореха, цитирам: "Да не пускате духаот бутилката ! " , имаше ли кой да слуша или не ?! Цега "духът" е навън и "стриже ли стриже"..... Сит на гладен вяра няма !!!!

началото на данданията с КТБ ВСИЧКИ, включително и ИСКРОФФФФ хортуваха за НЕЗАБАВНОТО ВЛИЗАНЕ В БАНКОВИЯ СЪЮЗ НА ЕС и ЕЦБ!!! "България може да влезе в единния надзорен механизъм на банките минимум 5 м. след като кандидатства за него. ТАКОВА ЗАЯВЛЕНИЕ ДО МОМЕНТА НЯМА!!!!!! Това обяви французойката Даниел Нуи, която е член на ЕЦБ и отговаря за банковия надзор." НЕЩО ДА КОМЕНТИРАТЕ!!!!!

Ей-й-й-й .... Браво ! Сетихте се, най-после, че никой от политиците преди не е говорил истината ! Айде сега, пийте по една студена вода и беж в СПОМЕНИТЕ ВИ ...... !!!!

НИКОГА повече няма да гласувам за Реформаторския блок. Те ни излъгаха като направиха правителство с ГЕРБ. Надявам се по-скоро да има избори.

Вики, ще гласуваш за Атака! Виж какви доходи предлагаме! Засега средните за Европа, догодина максималните, и по догодина, двойно на максималните!!!

В рубли ли ги предлагате?

Ти хората за по-глупави от теб ли ги смяташ? Сега бегай ББ да ти плати хонорара.

Верно ли Божо Лукарскйи са го глсили за едно министерство, а той е искал да е в друго.... Абе тоя бил пълен вундеркинд, можел да се справи със всяко министерство...

БОЦКО И ЦВЪЦКО, всеки СУЛьо и ПУЛьо се счита годен да се упражнява върху нас в управление на държавата.. Що са чудиш....... Дялъни камъни дал господ... От кал изпечени...

Боже, боже, смили се над България и българите и ги пази от мутренското правителство.

Комунистите са атеисти.

Приличат ми на политеисти понякога.

Комунистите са вярващи, те вярват, че невярват, а това е само вяра и нищо друго.