РБ изпрати на ГЕРБ ”календар” за управление

В парламента в 13.00 ч. започнаха консултациите между ГЕРБ и четвъртата по резултат от изборите политическа сила - Реформаторският блок.

Обратно в новината

Коментари - РБ изпрати на ГЕРБ ”календар” за управление | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май забравяме в миналото коя беше Кунева-----човекът продал България.затворил АЕЦ Козлодуи и много други хубостииза нашата държава.за Костов------всички приватизации.......и др екстри като унищожаване на икономиката ни ТА КОИ СА ТЕЗИ ДВАМАТА ТЕЗИ ДВАМАТА ТРЯБВА НА СЕКУНДАТА В ЗАТВОРА

Всички са мерзавци.Затова на следващите избори, когато и да са те , ще гласувам за ДПС, независимо че и те са пълни боклуци.Но сега след като са вече преяли, хитро се уригват настрани и тихомълком ще подкрепят правителството на бойко.за това се разбраха още на кафето.Ден да мине , самун да замине и всичко да се покрие от краденето на всички до сега.но какво остана на новите глигани от четата на Симеонов, бареков и новите в парламента.рано или късно ще почнат да ръфат парчета от преялите.

РБ: те не го пускат в селото, той пита за поповата къща...

Трите жени бяха много изнервени,макар и отпаднали.18-те позиции съвпадат,но има нещо друго.Някой да се досеща за какво става дума?

"В Германия не може да съществува политик като Бойко Борисов, нито пък в България е възможна германската голяма коалиция. Не мога да си представя, че канцлер в Германия може да стане такъв човек. Абсолютно недостойно е хора с подобна история да кандидатстват в парламента. Нито една партия не може да допусне подобен кандидат в своите листи", заявява пред Агенция БГНЕС Детлеф Кухенбекер от Асоциацията за инфраструктура и устойчивост Инфраню. Той е специалист по политически маркетинг, социалната проблематика и трудови пазари, посещавал е страната ни 3-4 пъти, ходил е по избори, включително в етнически смесени райони, и може да се каже, че добре познава задния двор на Българи. А наш Боко се хвали, че Меркел го окуражава и съветва през 5 минути.

МУТРИТЕ НЯМА ДА ОЦЕЛЯТ И В САЩ - КАТО ПОЧНАТ ДА СЕ ДЪРЖАТ КАТО МУТРИ И ДИРЕКТНО ЩЕ ТЪРКАТ 5-60 ГОДИНИ НАРОВЕТЕ В ПАНДЕЛАТА .... ..... ЗАТОВА СИ СЕДЯТ В БЪЛГАРИЯ И ВИ ТОРМОЗЯТ

Бая са се дърляли за позиции.Така,че се отива на другият вариант-купуване на депутати на парче.Иначе не става.

Разходите следва да се възстановят,от дрането на чии кожи няма да ти казвам,ще се сетиш сам или по точно ще усетим колективно.

С изключителна наслада, омерзен от стоте дни протести на малките десни пигмеи, сега се изцепвам: О С Т А В К А!

честно казано не съм се интересувал, защото тези малки боклучета не си заслужават вниманието. Но мерси, ще попитам тук там. Стана ми сега любопитно

Явно не си на себе си.РБ не му полегнаха и борисов трябва да се раздели с манията си,че е велик,защото отново идат избори.А тепърва идат проблемите с патриотите.

айдееееее нови теории след като ви унизиха публично така. Боклуци/

ГЕРБ съобщи, че са разочаровани, а Реформаторският блок е "много доволен".

Аз като казвам, че са боклучета за затвора, минуси ми слагаха. Всеки ги знае, що за продажни кучета са спонсорирани на 100% от САЩ. Това са такива гнусни мазни подлоги...като АТАКА.

7 часа и пак нищо. Дори и гербаджиите не повярваха на червени кукувица които искат да в синьото гнездо

Брифингът на двете формации прозвуча объркващо и в тон:БЛА, БЛА

вестници и не гледай телевизия, ако искаш да запази човещина в себе си. А календар само един, нови избори през декември.

въпреки, че РБ бяха унизени жестоко, пак се натискат беее. Чувате ли ги боклуците как се натискат за власт?

ГЕРБ заковаха РБ. Колко унизително ги размазаха в ефир... просто ми напълниха душата.

значи ББ. ББ закова някого? Ами!

по тв 7 започнаха да говорят. Пряко ги предават

Сред малко пресконференциите-съобщи канал 3.

по коя програма са пресконферецнциите

че ще ги предават щом започнат,сигурно и БНТ,но не съм сигурна....за другите не знам.Дръж канал 3, после се пробвай на другите.

няма нужда да гледаме пресконференцята .герб саставия правителство заедно с реформаторите. комунистите и турците на подсадимата скамеика и чакат прокурора.

posadna utka, a skamejkata za podsydimite подсАдна утка, а скамейката за подсъдими ЦЦ и приятеля му.

управление без комунисти и турци -това е наи-доброто за балгария.

управлението трябва да е циганско-гербарастко- фашистко-седерастко. Ей, глупав, бий си шута оттук, че си мъкаааа.

другарю такива като теб ще ги изпращаме в руската таига. когато вали даjд сигурно ти се изпотяват чорапите защото нямаш пари за обувки

Джони, Господ се пише с голямо Гъ .......

Деформаторско -трансформаторската секта иска да въведе в единствено правата вяра едни непоправимо съвършени депутати от ГЕРБ с непоправимо съвършен лидер/квалификацията е на д-р Н.Михайлов-чест и почитание/.Любопитно е да се види какво ще излезе от смесване,за което се хвърлят толкова много катализатори!

настапват черни дни за комунисти ,русофили кремалските мошета и за русия. света се отарсва от гнилите круши и става по-хубав

пръцццц

Кунева и Костов има само едно място за тях- ЗАТВОРА !!!

АУУУУУУУУУУУ

Я,току що обявиха,че Четин Казак отива посланик в Катар.Кво си мечтаете за дпс, бе?

Реаниматорите счупиха всички тъпомери и са кандидати за световен приз по тъпизъм, нахалство и идиотизъм! Не стига че всички медии - БНТ, БосфорТВ, Нова Боковизия непрекъснато работят за тях, непрекъснато героизираха налазилите жълтите павета соросоиди, не стига че медийната власт държи шефът на СЕМ Георги Лозанов - фанатичен седерест, не стига, че целият СЕМ е герберасто-седерастки ами това бил моделът Кой, туморът на политическата, икономическата, съдебната и медийната власт, който трябвало да се демонтира и за който пак виновни били БСП, ДПС и Атака. Ами отрежете главата на Лозанов бе, седерасти, щом ония меки китки от БСП не посмяха, няма да ви пречим! Не подкрепям нито БСП, ДПС или Атака, но тоя реаниматорски тепегьозлък отиде далеч отвъд границите на всякаква нормалност. Дали не си мислят, че сме забравили кои са и появявайки се с нова опаковка успешно ще ни измамят? Щели да правят рИформи в съдебната власт, дето самите те осраха. Как ще ги правите бе, седерасти - сега трети адвокатски колетив ще прави корекции на втори дето писа съдебните закони? Ей, хора, тая политическа мафия дето е заграбила страната не само е тъпа, ненормални са, със забавено развитие щом не знаят какво са правили до вчера. Всички трябва да бъдат изметени, всички до един или страшно се пише на народа ни.

Напротив, само от тях се чува нещо смислено. Не достатъчно, но смислено. Да не забравяме, че след мракобесието на соца, докато във властта не влезнат децата на родените в демокрация, оправяне няма да има. А демокрацията още не е дошла.

Демокрация няма, няма и да дойде. Няма нищо по-мракобесно от последните 25 години на грабеж и геноцид. Соца в сравнение с днес беше рай. Ако деформаторския блок умее нещо наистина, то е да руши, съсипва, унищожава.

Звучат смислено наистина, но Костов винаги звучи смислено, а накрая излиза най-големия измамник.

Ще има и недоволни,но главните ще се разберат,защото иначе са аут.Така,че тук проблем няма.Проблема е,че без да навлизаме в разни конспиративни теории се забелязва обезлюдяване у нас,което е много добре дошло за Европа-бежанците ще продължават да се увеличават,войните там ще продължат години и ЕС очевидно счита,че за буферна зона е най подходяща България.Така,че според мен ,нещата те са никак оптимистични.

"Преговарят" от 13.00 часа. Сега е 19.15. Тази работа ще излезе ялова в крайна сметка.

Шес часа не могат да се разберат, на кого да първо уредат парите от КТБ на Веждичката или на Костов.

ТЕЗИ ,КОИТО ВИЖДАТЕ НА СНИМКАТА И ПРЕДИШНИТЕ И СЛЕДВАЩИТЕ -ВСИЧКИ СА СЛУГИ НА САТАНАТА И ЛАЗЯТ В КРАКАТА МУ! СЕГА ЩЕ СЕ ЧИФТОСАТ ОТНОВО ,ЗА ДА ВИ ВОДЯТ ,КАТО ОВЦЕ СЛЕД ДЯВОЛА,ЗАЩОТО ТЕ СЕ КЛАНЯТ НА РОГАТИЯ !

Ще е много хубаво да не се споразумеят. По добре Бойко да си напазарува колкото човека му трябват от деформаторите. Няма да е никак трудно при тази алчна и гладна сволоч. Ще си напазарува няколко човека и от отрепките на капута и готово.

хахаха кефиш

Реви Ото реви снайпер ,двама да ревете, единия на двора другия от обора ,за радост на всички нормални хора. :)

Нали и аз това викам! Да купува! След това 130 хил. фалирали фирми, безработица, но затова пък чалга, рекет и мачлета! Здравей живат и след 3,5 г се изнизва като х.й от момини ръце!

За българина всеки, който не иска да го бие, да го еее и да пълни гуша на негов гръб е национален предател. Роба е роб. И роб ще си остане. Той си иска султана, той си иска Тато, той си иска Доган. Всичко по-различно от това е залеймено.

6 часа летателен старт хахахаха

Реви Марко реви братко двама да ревеме ти в обора аз на двора ,да се радва Дечо пора.

Победителите винаги имат задължения ,...а опозицията ,само крякане. НОВА ПАРТИЯ: ''БЪЛГАРИЯ БЕЗ ИЗХОД''...

и вицепремиер? Митко Цонев я попита в прав текст,тя .....отрича.

Много ми е интересно какво плануват за Втори Февруари и дали са договорили делова среща на добра воля със здрава мъжка ръка с БСП и ДПС?

Коя година?!

майкопродавци безродни, национални предатели, неолиберални мъстии, назначете си корав вътрешен министър, защото много скоро яйцата ще се превърнат в камъни

Аз тия от РъБъ-то не мога да ги разбера! Тръгнали да занимават БОЖЕСТВОТО със реформи, правосъдие, социална политика! Рекет, ленти, фъстъци и мачлета-това е истината, всичко останало е проза!

Алф , що не си препрочиташ материалите от Пленума на ПАРТИЯТА, много хубаво звучат.

Имало и по-прости от мен ...,ОСНОВНИТЕ ПРЕЧКИ В Бг СА: 1/ДПС 2/Бг-СЪДЕБНА СИСТЕМА ВСИЧКО ОПИРА ДО ТЯХ ...

при Митко Цонев нека сподели.. Аз направо нямам думи... А що се отнася до ПФ...Митко Цонев я попита какво и е отношението към тях като партъори след като Слави Бинев днес се е изказал много остро в Хасково.

Тези още преговарят. Не мога да разбера защо Бойко се унижава да се занимва с тези отрепки.

Отрепка си ти нещастник ,виртуален лаладжия злобар.

magit@abv.bg

кръгом при Костов и тихичко ОК?

OK?

Деформаторите се взеха много на сериозно. На първо място, ако бяха истински деформатори и демократИЦИ щяха да включат и авторитарно-мутренско-милиционерската партия ГЕРБ в списъка КОЙ. Но този списък е иницииран и финансиран именно от ГЕРБ и с подкрепата на деформаторите. Още повече сега трябва и да се "коалират". Та.. кокълът отново е на първо място.

Участието на Реформаторския блок дава надежда за поне малки реформи за подобрения и тръгване към възход, но Борисов ще е "дисковата спирачка"-той иска само да управлява без да има недоволни, а само да сипе от своите остроумия-заради тях за жалост повечето гласуваха за него. (не за ГЕРБ-тя не съществува в нормалния смисъл)

Още не могат да се преборят ,със СОЦА. Вече 26г.,гола вода и кал по грЪбо. ВСЕ РЕФОРМИ ПРАВЯТ И ,...НИЩОООО.

Интеграция и права на малцинствата?! А за правата на все още мнозинството какво мислят или според тях мнозинството са само със задължения, а малцинствата са само с права?!

Тоя тъпанар, където се е изправил до трите герберастки тьотки не беше ли гербераст или е сменил цвета и партията си???

Вярно - Трайчо. Да, гербераст беше.

Хубавото е, че простите и алчни скотове ще страдат.

Глупости, аз ще съм на Варадеро.

........ този тумор ГЕРБ+ РБ+ДСБ , е в основата на неработещите институции, корупцията, отказа от правосъдие, запушването на икономическата инициатива, ниските доходи и бедността..........

Ти пък ,къде видя ПРАВОСЪДИЕ ,от 1989г.,до днес?