Симеонов се закани на управляващите, ГЕРБ свиква коалицията

Патриотичният фронт може да оттегли подкрепата си за кабинета заради назначението на зам.-министъра на отбраната Орхан Исмаилов. ГЕРБ свиква коалиционна среща.

Обратно в новината

Коментари - Симеонов се закани на управляващите, ГЕРБ свиква коалицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо с достойнство да се оттегли и да продължи шеметното си развитие на друго място, господинът твърди, че не го искали агенти и доносници на ДС. Така той сам дава ясен знак кой е. Ако наистина е толкова умен, за колкото искат да го представят, сам ще се досети защо точно в това министерство, както и във Външните работи, трябва да има само етнически българи. В другите може и други, при условие, че работят само и единствено за България. Това е съвременен подход!!!

Шило

Работата отива на нови избори. Освен ако на светло не излезе нещо друго- коалицията БОСТАН например

то че си е гавра - е, ама кат и без туй нема отбрана... все пак е професор човекът, само не казват дали поне е по военно дело, че да не е по социални науки...

Реставрация "1919" закономерно прераства в реставрация "1396".

Това е ФИНАЛЪТ, на РАЗГРАБВАНЕТО. Голямо разочарование скоро вече ще има у "управляващата" компрадорска колониална администрация.

Корман Исмаилов:..се дипломира със степен бакалавър по икономика в университета в Кония, Турция. След дипломирането си през 1997 година за кратко работи като зам. редактор във вестник Права и Свободи издание на ЦС на ДПС. В периода 1998-2001 година е банков служител в Зираат Банкасъ клон София, след което регистрира бизнес консултантска компания. През 2004 година завършва Регионалното училище за политика към Асоциация Българско училище за политика... Завършва и Стопанско управление в град Кония, Турция." ЩЕ ГЛАСУВАМ САМО ЗА АТАКА!

...много сте тıпи еъъъ...няма се оправите....тоъ е повече..бıлгарин от вас...драскачите тук.....колко ли.от вас имат неговото образование??... ...хубаво момче...но турче нали..?...така ни..наричахте едно време....Орхан Исмаилов е бивш зам.-председател на Държавната комисия за сигурността на информацията (ДКСИ) и бивш член на Комисията по разкриване на досиетата. Роден през 1979 г. в Търговище, той завършва военния университет Васил Левски и право във ВТУ Св. Св. Кирил и Методий.

Малеййй тцтцтц, ясно че е образован, но к'во общо има туй с военните науки и отбраната??? Че той даже и у казарма не бил, че не е имАл и военно в училище. Бравос!! Тъкмо човек за министър на войната. Хак да ви е кат гласувАхте за герП

Само за сведение - бакалавър е степен за 3 или 4 годишен курс в университет; по нашенски - полувишо... Барем вишо да имаше...

Това назначение от Бойко потвърждава съмненията че е имало задкулисни договорености с ДПС и бившия и член Корморан исмаилов! Айде да беше в друг сектор това назначение разбирам, а то в отбраната! Бат бойко ако продължаваш така и от посолството в лозенец няма да могат да ти помогнат да останеш на власт!

Хайде бе! Нямало да му помогнат посолствата.. Само едно посолство всъщност имаме впредвид! Нали веднага бившия посланник и полоковник от военното разузнаване на САЩ ще се изтипоса в СУ то.. и "ранобудните" веднага ще се организират на площада пред НС - то!

Всички министри се клеха, че ще спазват конституцията. Кръстиха се прилежно. Оказва се , че не са я чели.Там пише, че партий на етнческа и религиозна основа са недопустими. .......................................................... Цитат от един пост . Имам въпрос къде е държавата та допуска такива субекти и обекти да циркулират в политиката.Интересно защо няма българска паротия в турския парламент или на друга държава това е въпроса ... и да се погледнем ние какви сме.... В прочем тези дето се клеха в парламента да ги водят в Батак да се закълнат пред дънера на който са рязани детски глави

Ти и аз и всички сме държавата.. Ние допускаме това да се случва.. Негодуваме само пишейки. Гърците биха ли допуснали нещо подобно?

Така изчезват партии, като правят безпринципни коалиции, какво приказвахте преди изборите? А Ердоган министър председател ли ще направите!?

до кога ще се държите като статисти?! Дрънкате небивалици, съвземете се и заемете отговорна позиция, а тя е, че не може държавните и военни тайни да се бъдат споделяни с протурски агент

Ами когато Симеонов има 80 депутати в Парламента,тогава ще изпълнява обещаното на избирателите си, иначе се разтурва това НС. И Симеонов ще види Парламента през крив макарон.Знаех,че патриотите са кух съюзник...не са за Парламент,те са хора с умрели разбирания!

Пускам ,,Свободна зона- Корман Исмаилов!Пристрастен е към ДПС Коритаров. Пристрастен е и към други международни теми,които по своя си интелигентен начин ни набива в главите.Има морал,има оттегляне и смирение. Това го могат достойните хора. Тотална е манипулацията в д-вата ни.Набиват ни канчетата ,като на малоумници .

Какво става в тая държава бе, хора? Реформаторите се цепят, патриотите се заканват, социалния и финансов министър си общуват чрез медиите, а Кубрат Пулев беше несправедливо нокаутиран ! На тази коалиция опозиция не им трябва - сами ще се избият! Единственото, което може да свършат до Коледа е да ни заробат с още 4.5 милиарда дълг, да го изхарчат и после - кой откъдето е!

А Кубрат не трябваше да ядосва Кличко,той не го победи,а просто го наби...друг път да не се лигави...

А, бре що се пените - то "армия" нема - да го и.е..ба и "турскиот" зам. мин. То нема каво да се "предава", всичко е "предадено"! Турция държи в Европейската си част 120-150 000 хилд. армейски корпус - срещу кого? Гърция и България са членове на НАТО! Не знам точно, но САЩ все още дава финансова помощ за турската армия! А, за нас оIo!

чак сега ли разбра с кого си има работа, защо направи четворна коалиция с мутри, крадци, престъпници и "протурска партия"? Отговорът е само един - защото е като тях!

Оставка Оставка Боклуци ниедни,окрадохте държавата за няма и три месеца чрез Служебното правителство на Лайнарски.

Всички министри се клеха, че ще спазват конституцията. Кръстиха се прилежно. Оказва се , че не са я чели.Там пише, че партий на етнческа и религиозна основа са недопустими.

Всичко е временно на този свят, та едно правителство ли!

Каква я мислехме преди месец, каква стана.....Дано това правителство да изкара поне до Коледа а пък след това, каквото сабя покаже...

пътнико,благодаря ти ,за трите кутии цигари,предляагам тези пари, които ми даваш да си купиш свещи.московски смени отряд 28, можеш да изнесеш нови торби.

пътнико,благодаря ти ,за трите кутии цигари,предляагам тези пари, които ми даваш да си купиш свещи.

Нали нямаше да се допускат турци в управлението на държавата, и каква стана сега...преоблякъл се Илия и пак в тия!

Абе патриотите? Вашата народна музика чалгата ли е?

абе нещастник ти я турци не са ли граждани на тая скапана и окрадена от вас българите държава

Не става въпрос за обикновените турци и те се печат на същия огън, а за крадливите от ДС!

Не. Най-голямата грешка на българите е че след Освобождението не сме ви натирили всичките. Очевидно сте прекалено нахални, за да си тръгнете сами, въпреки че само тръбите колко хубаво било в шалваристан.

Що не се кандидатираш ти?

Това ли е новата Атака? Новият проект на ДПС да плаши турците и да ги държи под страх в лапите на местните бейлербейове на ДПС? Атакаджийският патриотизъм е дебилизъм, а не патриотизъм! Утре ще почнем да гоним и арменците и русите, и тъмните и кривооките?

Първо ще почнем да гоним злите духове като теб!Ще им правим екзорсизъм! :)

ПФ=АТАКА=ББЦ,производни на ДПС

И едните, и другите, и третите са маскари! Не мога да подкрепя нито агентите от ПФ, нито ислямската партия в РБ, нито герберите, които за да управляват са готови на сделка и дявола!

Пишете го бегало това правителство, и до Нова година няма да изкара по вина на дефлораторите и техните спонсори от Турция.

Въпросът е, какви качества има този човек и може ли да свърши добра работа. Всичко друго са спекулации и търсене на причини. По-скоро, притеснението, би следвало да бъде в насоката на моралните качества на един човек да работи за благото на държавата, а не за нечии партийни или корпоративни интереси. Нека не се подаваме на дребния популизъм и страх. Те създават само конфликти и неразбирателства, защото всеки мисли себе си за прав и търси начин да му показва правилният път. Това води само до по-лошо.

Да, да работата, работата ... може ли не може ли ... ами как да не може ... ама толкова добре може ... ама той е толкова добро дете ... и другарките в детската градина са били възхитени от него още докато е бил на 4 години ...

е в това, а на кой Господ служи. А неговият Господ е Ердоган. Както е известно Ердоган не е българин, а завоевател , който обучава на територията на Турция чужди граждани за ползване от Ислямска държава. Не може да се допусне във военно министерство на страна, застрашена от подобен съсед ръководител, който поддържа идеологически връзки с този съсед.

Видяхте ли ползата от Срещата във Кърджали между Борисов и Местан на кафенцето,всичко е уговорено предварително,а сега какво се получи драги Герберски Боклуци,гласуваш за Борисов получаваш Местан:)вие си го избрахте оправяте си се.БСП ще са винаги във опозиция със АТАКА.

БСП и АТАКА по-малки родоизменници ли са? Мамата ви и тролове, само си правите реклама на помиярските партии.

Всички съветваха Б. Б. да си вземе повече вазелин като прави коалиция с тези помияри, ама той не повярва. Сега вече ще боли, ама много ще боли в тази поза 'партер" и всички "партньори" отзад.

много си проста, рожбо, може ли една жена да използва такъв уличен език, ми то ти си помиярката, не патриотите!

Ами прави са ПФ. какво прави този некадърник на поста зам. министър. На всичкото отгоре беше в ДПС. Ба си цървула. Спрете с тези политически назначения. Иначе ще ви се отели вола. Не проумяхте ли най-сетене..

несправедливостта съм пенсионерите с коледните добавки? Та твоя електорат е много пенсионерски...Нито гък по тоя въпрос от теб!

не измествай темата! Темата е - министерството на отбраната и неговия заместник-шеф . Симеонов като лидер на ПФ в момента защитава националния интерес и спазва предизборните си обещания.

Ето най-после една национално отговорна партия - Патриотичен фронт. Или поне със сигурност по-българска от другите.

Всеки, който в този решителен момент за България не подкрепя правителството на д-р Борисов и ГЕРБ, извършва тежко национално предателство и ще отговаря за действията си! Гордеем се с ГЕРБ!

Да ти пикая на теб, на ГЕРБ и на твоята Еврондежда! Ела да изкараш месеца с 200 лева пенсия и тогава вече можеш да си правиш душевни чекии по форумите!!!

Да си се осигурявал ,както трябва и щеше да имаш по-голяма пенсия!

Чудя се,тия ще изкарат ли до коледа?

Кога ще се са следващите предсрочни парламентарни избори?

Въпрос- Какво ще прави тоя Исмаилов в Българската армия ??? Каква е програмата на тази партия ??? Ако, прави така че всички Български граждани да са с еднакви права- Добре. Обаче, ако обаче иска да направи така че, разни ммалцинства- турци, цигани, да са с повече права от останалите, Тогава да си ходи в Турция. Не ни трябват Турски Шпиони и предатели. И интересно, защо са включили ОТДЕЛНА Партия на бивш Член на ДПС, в Реформаторския Блок ??? Ами че, Турския Шпионин няма значение какъв е на цвят- зелен, червен, син. Той си е шпионин. А иначе, ако В Реформаторския блок бяха включили- цигани и турци, които подкрепят техните идеи, тогава нямаше да е такъв проблем участието на такъв Министър. Но в Момента, Патриотичния Фронт има пълното право да недоволства от слагането на Исмаилов. При положение че Реформ Блока има 6 министри, Патриотичния Фронт- няма.

Странна работа са всички от четворната коалиция!?! Нали всички се клеха, че ще спазват законите и конституцията?!? Оказва се, че директо суспендират конституцията, защото там пише, че партий изградени на етнически принцип и на религиозна основа не се допускат. Да, ама не!

да не забравите и бат сали

Проблема на Бат Сали не е че - циганин ! А че е Крадлив Циганин !

Аз не познавам крадливи цигани - всички са бистра вода , ненапита.

Оставка! Незабавна оставка!

Съдете ги по делата , не по името ! Това е българин като теб и мен , като малките пианисти Хасан и Ибрахим ! Българин и като предателя на Левски !

Абе, Мехмед, ставаш досаден, стига манипулираш форума! Музикант е едно, министър на ОТБРАНАТА - съвсем друго, не ти ли светна вече в тиквата!

Умен си като овца.

Орхан Исмаилов не е по-малко Българин от Симеонов ,и от Вас , а може би е и по-вече !

Много несериозно изказване, не би отивало на психоаналитика Фройд. Защото става въпрос все пак за зам-министър на ОТБРАНАТА, а не за продавач на зеленчуци.

Бойко със всичкия ли е , много лесно сваля "гащите" ? Що за държавник е това или е "нагаждач" ???????? ЕДИН ДЪРЖАВНИК НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНЕ РАЗГРАЖДАНЕ НА ...МО ,МВНР И СПЕЦИАЛНИТЕ СЛУЖБИ !!!!

Добре ,че е ПФ та да опъва юздите на тези "пишман "демократи !А ДА ВЛЕЗЕ НЯКОЙ В МИН. НА ОТБРАНАТА ИЛИ ВЪНШНО В ТУРЦИЯ!

Б.Б не е зле да послуша В.Симеонов. 99% от българите мислят така. Стига с тези бизнес интереси г-н Б.Б

А що сички патриоти руските интереси защитават -а сига де.И Калфин га каза че да си български патриот требе да обичаш Русия що мълчахти кът мушнати гайди

Точно ПФ нямат нищо общо с руските интереси.

Хората са измислили парите, за да има равенство между тях. Единственото, което трябва да ги различава са количеството им.

Ако се казваше ДЖОН , ПИТАР, Жак или Пйер ! По хубаво ли ще Ви стане ! Малко ли ви краде Иван , Пешо и Тошо ? Съдете ги по акъл , не по име !

Алооооу, къде ти е мозъка, драги, тук става въпрос за националната сигурност на България. Нито Джон, нито Жак, нито Исмаил могат да заемат подобен пост в държавата. Направи справка в Израел биха ли турили палестинец зам-министър на отбраната?!

Изрод

Ало , това е българин ! Ако , има ценз и е честен и благороден , нека да е министър ! Успех !

Извинете, ама тази тъмна снимка на Симеонов, специално ли я обработихте или някой ви я даде?

се опитва най-йезуитски да представи Симеонов като някакъв мефистофел. Знаем, че дир води антибългарска политика и не от вчера, промиват мозъци с разни сълзливи простотии за нелегалните имигранти и прокарват нездравите политики на БХК, но вече не им минава лесно номерът! Българинът поумня и разбра, че без национална политика сме обречени!

хАЙДЕ,ХАЙДЕ ,ВСИЧКИ НА СОФРАТА,КОРМАН НОСИ БАКЛАВАТА. г-н Солаков и сие групата да слушат Орхан и да не мрънкат много много,иначе няма баклава. Посерковци жалки.

ВСИЧКИ сте готови за джамията!

Орхан, Корман, Ибрахим, Хасан... Майко България, защо тъй тъжно, тъй жално плачеш!

не съм им фен, обаче, като че ли това сега ни е най-малкият проблем. По-важно е кой ще връща заемите?

Този, който ги е връщал винаги - нашия джоб.

И двата проблема са еднакво важни, не подценявай националната политика, за да не си скубем косите един ден.

Симеонов,не се прави на плашипутак,защото,ако има нови избори,ще гледаш Парламента през крив макарон!

Да, прав си , но само, ако остане патерица на Боко !