Московски: ГЕРБ ще бъде конструктивна опозиция, ако не състави кабинет

Бившият министър Ивайло Московски заяви, че и във време на криза, и с правителство на малцинството ГЕРБ отново е получила доверие.

Обратно в новината

Коментари - Московски: ГЕРБ ще бъде конструктивна опозиция, ако не състави кабинет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как странно звучи в устата на комунист "темида". Кажи го народен съд, убийство с лопата, прасетата да го ядат (да, и тази изродщина е болшевишка). Срам за човешкия ген. Бойко ви трепе за пореден път. От 2005 вече намалявате и сте втори перманентно.

ГЕРБ да се откаже да съставя правителство и да остави новата тройна ламя да се провали с гръм и трясък! важното е, че спечелиха изборите и им натриха носовете. И без това няма да ги оставят да управляват нормално. Комунист Родина и съвест няма!!!

заслужават доверие и подкрепа тези хора с добре пресметнат оптимизъм.

Ако няма правителство на ГЕРБ, България е обречена на тотална разруха!

само че не знам защо криминалните си исканици ги наричате политически?

Да видим сега бивш уволнен министър,с наглост отново да е в парламента като ''експерт'',прогнозира 1 година работа на този кабинет!За 12 часа тази 1 година се споменава за 10-ти път!Дали не е вече готов план за пореден преврат?

защо Боже такава хубава природа си ни дал, а си събрал тука такава тъпа сган да я грози? толкова балъци да ходят да протестират, да искат промяна, нови модели и не знам си какво и ето им я промяната - БСП и ДПС и Евророма бонус

Резултатите от изборите бяха до известна степен предизвестени. И сега нищо добро не ни чака. Може би пак ще бъдем на избори до година-две. ГЕРБ трябва да се опита да консолидира дясното пространство около себе си, подобно на "Коалиция за България". Например "Обединен Демократичен Алианс" или ОДА. Това трябва да бъде новото СДС и вярвам, че ще пожъне успех.

Това няма как да стане, тъй като герб искат да са сами и единствени. Те не знаят какво е това консолидация..За пореден път се доказа ,че дясно в бг не може да има, защото дясното като пипне властта и така се олива, че всеки път на избори избирателите така се разочароеват, че не гласуват повторно за тях, дясното от неуспеха се разпада, и на следващия 4 г. цикъл пак се опитва да се съвземе, после пак взима властта за малко, пак се олива и т.н ..безкраен цикъл.

Ако не е разбрал нека знае, че заради такива е срива в гласовете на ГЕРБ. По-добре да мълчи, защото само още повече се размирисва некадърника! Подобни дебили съсипаха не малко хора, доунищожиха, а не създадоха и изградиха нищо. Кух, селски хитрец, ограничен и прост, но ...напомнящ за себе си.

"Кризите, които ще се натрупат ще бъдат тежки за България... Ако онези, които искат да управляват не дадат на хората това, което им обещаха (след февруарските протести), а те обещаха много, доверието към тях ще спадне за около година", прогнозира Московски. Много точно казано-това което ГЕРБ ограби от народа и разруши държавата за 3 години много трудно ще бъде възстановено дори и от най-големите икономисти и държавници дори и за 5 години!

българина видя че Бойко върши нещо и се издига, и се изкриви от злоба. много злобни малки човечета сън не са спали да видят Бойко да се провали. от злоба мозъците им са така атрофирали че дори Местан да ги подкара на задна, пак ще се усмихват от наслада че Бойко няма мнозинство

май много бързо някои,забравиха как се казваше преди БСП ! Беше БКП,и се приеминува на на БСП да замаже миналото си тъй,че сега тъй , и герб ,ако наистина имат такова черно минало могат да се преиминуват на МЕРБ примерно,но нямат нужда да се преимунуват като бекапето.....

Май ЕГН-то ти не ти позволява да помниш ... па камо ли да забравиш ... че и тай мутра, на която тъй страстно се дупiш ... също беше член на БКП до 90-та година ... ма простено ви е на вас с промитите обли мозъчета!!!

Glasuwalite за БСП са главно пенсионери. Тези хора са такива егоисти, че повече няма на къде. И много глупави разбира се. ДПС и БСП ще управляват пак. Иначе казано Руснаците и турците. Хубавото е, че мангото Костов, вече е в пенсия. Няма да се учудя, ако отлети за топлите страни да си харчи паричките.

май много бързо някои,забравиха как се казваше преди БСП ! Беше БКП,и се приеминува на на БСП да замаже миналото си тъй,че сега тъй , и герб ,ако наистина имат такова черно минало могат да се преиминуват на МЕРБ примерно,но нямат нужда да се преимунуват като бекапето.....

Заседанията на "конструктивната опозиция" ГЕРБ ще се провеждат в Централен Софийски Затвор. Драпайте за мандат, драпайте, иначе се разсмърдяха и другите ви далавери.....

Но къде са сладкодумните магьосници г-н Борисов и г-н Цветанов? Защо ни пробутват тук некъв си московски, който сигурно е и комуноид както показва името му!?

"Срам и резил, мъка и печал. След токова години гнет и робство... Комунисти и турци пак да вилнеят и владеят. Не народ а мърша. Рая, пролетарий, ятаци и тъпаци, сеирджий и завиждачи, злоба и цинизъм. Това е моята родина..."

Повече комунисти има в герб отколкото в БСП , а турците са граждани на България т.е. граждани на България родени тук, но от турски произход , така е с българите в Западните покрайнини , с българите в северна Гърция и северна Турция, с бесарабските българи в Молдова ,те гласуват и влизат в управление в държавата ,в която живеят.

Турците били граждани на Бългаия? Ебати манафското мислене. Добре че великия Левски не може да те чуе.

да бе доверие с фалшиви бюлетини и купени цигани?

Явно е заделил пари за опозиционен живот, че какаъвто е активен, умен и талантлив ... на опашка се редят желаещи да го наемат на работа такъв. Ще седи на сянка сега - дори загара му ще избледнее, но ... те лихвите си се трупат

Ако ГЕРБ остане извън властта, ще се разпадне за по-малко от година, защото е същата клиентелистка партия като БСП, само че си няма бабички за постоянен пълнеж.

не всички сме бабички

Има малко дядовци, мургавелки и вутри

Тези избори за мен показаха на какво ниво сме що за нация сме.

този на снимката излъчва гигантска интелектуална московска мощт с ниското чело и дебилната усмивка.

интересен български синдром: жертвите избират упорито палачите си да ги ръководят.в случая бсп и герб, рожби на бкп.

Нищо,че целия държавен и административен апарат,набъкан с калинки и калинчовци,страхувайки се от некъдърноста си и загубата на топлите местенца, гласува за ГЕРБ. Въпросът е - А,сега накъде?- Дали някои няма да ,да обърнат палачинката и да се присламчат към бившите си другари от БСП?-Дали ГЕРБ няма да се сгромоляса много по-бързо от НДСВ и СДС??? НЕ ЗНАМ КОЙ, но някой трябва да спре хаоса в държавата! НЕ ЗНАМ КОЙ, НО КОЙТО И ДА Е - трябва да мисли за просперитета на нацията, а не собственото си ЕГО!!!

Бе най-добре да сте в емиграция!!!

СЛЕД УРОКА ОТ ПЪРВИЯ МАНДАТ,ВЯРВАМ ЧЕ ГЕРБ ЩЕ ВЗЕМЕ НАЙ- ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ!УДОВЛЕТВОРЕНА СЪМ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО ХОРА ИМ ПОВЯРВАХА И НЕДОПУСНАХА БСП НАПРЕД.ДОБЪР ХОД ЩЕ Е ДАЖЕ ДА СА В ОПОЗИЦИЯ,ТАКА ДОВЕРИЕТО ЩЕ СЕ ПОКАЧИ ПОВЕЧЕ,СЛЕД КАТО ЩЕ ВИДИМ СТАНИШЕВ КАК ЩЕ УПРАВЛЯВА СЛЕД КАТО РАЗСИПАХА ДЪРЖАВАТА НИ ОЩЕ ПРЕДИ ИДВАНЕТО НА ГЕРБ ПРЕЗ 2009

какво ти беше по-добре?работа? заплата? пенсия?детски?затворени -фалирали фирми, магазини, заведения?

Четири години ни превърнахте в най-унижения и обезценен народ. За Европа ние сме едни простаци, които ходят по съвещания и мълчат. това е поведението на БУДА. В комисията се бяха видяли в чудо от него. Ходеше с охрана, а другите държавници идваха сами с бележките си. Тоя никога не извади едно лисче или папка с материали. Питате ли какво изживяваха преводачите. Халал да ви е.

Не се притеснявай. Ще бъдете мнозинство зад решетките. Има защо.

Ох, Московски. Като знаем ти колко си комуникативен и диалогичен , мислиш ли, че ще ти повярваме. Вие не сте. Вие слушате само себе си. И сте по просташки агресивни. Халал да е на вашите подръжници.

Прост народ-отново си подложи доброволно гърбината на комунисти+турци.Мазохистииииии

Народът не е прост. Започна да се отвращава от простащината и циркаджилъците на ГЕРБ.

По големи комонисти от герб няма.По тяхно време часния бизнес и собственост почти изчезнаха.

Вие не разбрахте ли, че най-много сте до зимата и след това сте пътници?

КВА СТАНА ТЯ.ЧЕ КОЙ ЩЕ РЕЖЕ ЛЕНТИЧКИТЕ!!!.А КОЙ ЩЕ НИ КАЗВА ДОБРО УТРО ПО ТЕЛЕВИЗОРИТЕ!!!! МЪКА, МЪКА!!!!!!

Като те яхне пак Доганя,тогава ще видиш мъка.Пълни кретени....Малко им е на такива като теб,другаря Виденов.Малко е,трябва още един път..

ПРОСТИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД С КЪСА ПАМЕТ ЗАБРАВИ МНОГО БЪРЗО ГЕНОЦИДА НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД НАПРАВЕН ОТ КОМУНИСТИТЕ, СКРИВАЙКИ ЧЕРНОБИЛ И ЗАТОВА ВСЕКИ ВТОРИ У НАС Е БОЛЕН ОТ РАК!!!!!!!!!!

Почнаха глупостите от типа"Ама вие защо биете негрите. Живетът ми е днес.Виждам колко сте некадърни. Цялата "програма"на Герб се състои в това как ще просят пари от Европата и после ТЕ ще ги разпределят на своите хора. Съввременна държава от келнери,проститутки и местни босове не се прави.РЕИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ!Там е спасението.Но за полуобразованите е твърде сложно.

ГЕРБ в опозиция - хм... Без държавен ресурс? Едва ли ще оцелеят дълго.Структурите им са направени да работят само ако са във властта, но това са проблеми на ГЕРБ, проблемите на България са други.

Трябва по някакъв начин да променим модела,какъв по добър начин да ги накараме да се коалират и да не се оправдават един с друг,а те ,да видим доколко са мъже и стиска ли им като такива,да се докажат и да работят за и в името на България.

стига глупости,за това ли гласувах,никаква коалиция иначе като НДСВ

СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ПАК НА ГЕРБ ИНАК СА В ....

Сега е момента да се състави коалиция между ГЕРБ и БСП.Да се зачеркнат партиините интереси и да се работи в името на България.Сега множеството хора по площадите трябва да го изискат.Нали търсим различен модел,да поставим политиците на мястото им.Това е изхода,иначе ще продължим да се зомбираме.И тези двама политика,Станишев и Борисов да ги накараме да си стиснат ръцете,това да е тяхното наказание.

ТАКА Е, ВСИЧКИ ДА СИ СТИСНАТ РЪЦЕТЕ И ЗАРАБОТЯТ ЗА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, А НЕ ДА СЕ ДЪВЧАТ....

Брат, разбирам мисълта ти и уважавам гледната ти точка, но все едно казваш "сега е моментът вълкът и агнето да излезнат на слънце и да почнат да фотосинтезират".

"Ако онези, които искат да управляват не дадат на хората това, което НИЕ им ОТКРАДНАХМЕ ..."

В дир-а имаше една анкета, от която се виждаше че над 80% от посетилите я не са съгласни с досегашните партии и политици. Сега? Очевиден камуфлаж и дезорганизация. Народа ни е глупав и такъв ще си остане още задълго! Жаллко и тъжно е, но е неоспорим факт. Нямам против никоя партия, но едно се приказва, друго се върши, трето излиза и все някой друг виновен ... В тези партии няма мъже! Там са само бабички и пиздери! никой не поема отговорност! И да ревете срещу Бойко, и да не ревете - показва че може да се държи мъжки - с това и печели. Но козлите около него са много! Да ги намали, да увеличи козичките и ще се получи хубаво стадо! :)

По какво си приличат Боко и Болен? Боко разпали страха от комунисти, а Болен - от цигани и турци. Само това, само този факт би трябвало да накара разумните хора да бъдат внимателни и да се взрат по добре в такъв лидер - какво представлява и докъде може да ги докара.

sawo

А какво трябва да направят нормалните хора? Да гласуват за комунисти или етническа партия на турците ли?

заплахата от тайната комунистическа конспирация е напълно реална. ако преди комунистическата конспирация за превземане на света беше напълно реална, то сега е по-скоро тайна. комунистите финансираха радикалните ислямисти джихадисти още през 60-те, като им доставяха оръжие, а сега внедряват техни агенти в евросъюза с цел да предизивкат политическа, социална и финансова криза чрез корупционни практики. същият процес се наблюдава и в Бг, където комунистите си разпределиха и присвоиха държавна собственост, създадоха борчески групировки, мафиотски застрахователни корпорации и фанансови пирамиди като 1-ва частна банка през 90-те. също внедриха техни доносници и агенти в структурите на всички партии и държавни институции. оттам идват всички компромати, срс-та, подслушвания и т.п.

ПОЗДРАВЯВАМ всички бивши и настоящи депутати и партии с песента на Милко Калайджиев: "Я ЕЛАТЕ ПИЛЕНЦА ПРИ БАТКО ДА МИ ПЕЙТЕ СЛАДКО СЛАДКО!" ЦЕНТРАЛЕН СОФИЙСКИ ЗАТВОР

и най вече в затвора

Обръщам внимание на всички върху единственото важно послание, поднесено подмолно като 25ти кадър в пъстрата какафония на хаотичните телевизионни изборни дискусии. Един силно самонадценяващ се професор натърти многократно вещото си мнение, колко се била изчерпала политическата ни система и колко добре би било да се премине към президентска република. Рекламирането на предимствата на президентската република в навечерието на президентските избори, за които имаме ясна заявка от определена личност, е само доказателство за продажната сервилност на въпросния професор и отвратителна провокация към всички разумни хора, които за жалост тук вече са застрашен вид. Предупреждавам много сериозно: в български условия преминаването към президентска република би означавало окончателно насаждане на диктатурата на войнстващия примитивизъм и безмилостна саморазправа с всички другомислещи. Не се връщайте назад, лъжат ви, има нова форма на обществен модел, успешно решаващ настоящите ни проблеми и трасиращ пътя към едно подредено бъдеще. Нарича се ДИРЕКТНА ДЕМОКРАЦИЯ. Потърсете и ще намерите.

Ох колко ще им бъде весело ако се направи коалиционно анти-Герб правителство, колко много престъпления ще излязат на яве, как Цветанов ще бъде в ареста преди да може да си каже името...леле да им имам конструктивната опозиция, нищо друго освен затвор за тия. Да стискаме палци да не купят някой друг депутат и АТАКА да не се продаде.

ЗАТВОРА, та се трие?

Не се превъзбуждай толкова, малко намали...Те са от едно тесто така,че гарван гарвану око не вади.

sawo

Ако стане това което искаш, толкова бързо ще научиш турски, че свят ще ти се завие. А депутатите от ГЕРБ така или иначе ще имат имунитет и нищо няма да им направят и да искат.

Един въпрос към сините? Нали нямаше бивши комунисти ?Защо се лепнахте за един бивш комунист и лъже антикомунист-Бойко Борисов? Защо изоставихте любимците си от СДС и ДСБ ? Кой е следващият за който ще се прикачите? -след СДС,НДСВ ,ГЕРБ? А като 70% сте кръгли пролетарии защо гласувате за десни? Всъщност въпросите станаха много.Съжалявам.

Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме! Бойко Борисов, лидер на ГЕРБ.

Амйн. Саму Бойку!!! Той йе прозд и ний смйе прозди затьова се раздбирамйе.

Останалия народ, който не беше разколебан, заблуден и е все още в България вярва ,че само Бойко може да победи новия политически картел на антинародните политици. Защо за такъв картел няма закон/антимонополен/. Ако ни оставите отново в мазните лапи на Станишев и Доган, ще напуснем родината си. Касирайте изборите.

СмЕх.... ГолЕм смЕх... :::)))

ЕХ СВЕЩЕННА ТЪПОТА ЧОВЕШКА ..... ДЕЦАТА МНОГО СИ ТЪП ПРЕКАЛЕНО СИ ТЪП ЧОВЕЧЕ

Прв ви път - некадърни глупаци!!!

Колеги, хайде да съберем на gecata пари да напусне страната. 'Що докато има 30-тина % гласоподаватели като него, ще се продължава с избирането на лъжливи, крадливи и душевно "затлъстели" правителства....

престане да бъде горд, че не е въпрос на доверие, това е въпрос на друг избор, който си мислеше българите биха гласували за да ги управлява? Руската и турците ? партия

Не бе Моше, ще гласуваме всички за този, които издигна лозунга Който нападне Израел, напада България!