Мним Първанов във Facebook: Победата на Плевнелиев не беше честна

Честито на г-н Плевнелиев, но ми е трудно да кажа "за честната победа", за съжаление и тази година купуването и продаването на гласове бяха факт. Трудно е да се говори за демокрация в такива политически условия!

Обратно в новината

Коментари - Мним Първанов във Facebook: Победата на Плевнелиев не беше честна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че кога Първанов не е бил мним...?

че то си беше повече от ясно, че профилът е фалшив. нали там като любимо занимание пише лов... лесно е да се досети човек, че е фишинг-партенка.

Мним-ли, мим-ли -- не знам ; Но очевидно неслучайно в практически-всички страни дето все гоним казаха нещо за фейсбука ... ------ Добър вечер, драги зрители ! Спите ли ?

КЪМ СЛАБИТЕ ПОЛИТИЦИ, КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СА СИЛНИ НА ДЕНЯ: От малкия човек какво остана? Остана само голата му чест. Навсякъде тя беше нежелна, като прокоба, като лоша вест. От срам честта избяга от човека, в живота беше му като сестра, и тръгна по забравена пътека, подслон намери в тъмна пещера. Приседна в тъмнината да почине. Тогава чу до себе си тих глас: "И ти ли , Чест, от хората изстина? Отдавна ги напуснах също аз." Честта погледна Истината свята. Вън буреносен облак проеча... На зле в България стоят нещата! Въздъхна тежко и си замълча... ТВОЯТА ИСТИНА, ГОСПОДИН ПЪРВАНОВ, Е ЛЪЖА ЗА ТРУДОВИЯ НАРОД НА БЪЛГАРИЯ! ПСЕВДОПОЛИТИЦИ КАТО ТЕБ, СЪС СТРАННО ПОНЯТИЕ ЗА ЧЕСТ, ПРОГОНИХА ИСТИНАТА ОТ МНОГОСТРАДАЛНАТА НИ РОДИНА. ИСТОРИЯТА ВЕЧЕ ГО ЗНАЕ. РАНО ИЛИ КЪСНО И НАРОДЪТ ЩЕ ГО ОСЪЗНАЕ.

Е щом "неговата"истина че изборите бяха фалшименто са лъжа за народа значи наистина "бог да ни е на помощ" ако се прежали разбира се за такъв матриал..

Кое е истина във този виртуален свят? И истината, и лъжата летят на Интернет с крилата - не можеш да ги отличиш. Помислиш - пък си замълчиш ... НАЛИ?

Интересното е, че той дава някакво мнение, а ти отричаш като комунист на разпит, защото няма какво да кажеш...

Не, той дава оценка на тъпото изказване на ченгето от КГБ, който по инерция пак и отново се изказва като последна инстанция все едно,че казва "истината". А ти наричаш това... отрицание??? На какво? На истината такава, каквато е, а не на вашата "истина". Ами тогава да продължим да оставяме простотията да ни залива? И ако не осъзнаваш какво ти приказвам - значи и ти си към числото на тази простотия и тъпотия. Лекове за за ченгето и теб обаче няма. Вече ми омръзнахте, при това много.

Тези, които помнят първия избор на Първанов, ще си спомнят как до последния момент от щаба му не вярваха, че е избран. Дотолкова това бе немислимо след управлението на Костов и ОДС. Хората вярваха все още на полубоядисания Петър Стоянов. И ето че изневиделица, за всички, изскочиха ордите на ДОГАН и купените отмутрягите гласове по селата! Гоце, имай малко памет и срам...

Да ама аз не помня такива истории като днешните а помня ..Кажи си Иване..."

До момента повечето избори се печелеха от комунистите и ДПС. Значи тяхна е практиката за купуване на изборите!

Всъщност, Гоце да говори за честни избори, не е твърде чистоплътно. Трябва да има някакъв санитарен минимум. Веднага си спомняме ,,честните" победи на БСП, когато социалистите спечелят и ,,моралните" победи, когато загубят. А и си спомняме победата на агента на ДС срещу бат Петю, когато не се знаеше още, че е агент - вотът бе обърнат в последните минути. Спомняме си и как първите ,,демократични" избори бяха нагло манипулирани... За разлика от Станишката, при Гоце победата си а победа, а загубите трудно се преглъщат. При Сергейчо е по-лесно - всичко е победи....

Тук Първанката успя с целия си блясък да изпъкне хем като виден комунист, хем като агент на ДС. Комунистът и умрял, пак ще гледа да те прецака. Кокал не се дава лесно - питай наш шарко!

Комундетата газ пикаят. особено доносници като агент Гоце. Защото за пръв път от 20 години се провали замислената им стратегия. И сега ще имат проблеми. първо, всички агенти от посолствата ще ги махнат. и не само ще ги разкарат, но ще ги махнат от Външно. И да се оплакват на когото искат - могат да започнат от Арменския поп. На второ място службите, подчинени на Президента ще бъдат разчистенми от доносници на ДС и агенти на бКП-БСП. Трето, в съдебната власт нещаат ще се променят. Чертвърто, след 2 години ще с еизбира главин прокурор. И пето, шесто, десето, двадесето... Няма "вето" за лустрационните за бСП-БКП закони, няма кой да защитава агентите ан ДС. И по този случай БСП газ пикае. Ако можеше тази газ да я събираме за месец щяхме да надвишим производството на "нефтохим"-а за няколко години. А сега никой няма нужда от акъла на Гоце. Да си опича там ума и да си ходи на село. Сирищник, Пернишко. Да пасе патките. Щото, с тази история на БКП за друго не става.

От кога повярва в Бог, лицемер?! ДО преди 20 години преследвахте вярващите, сега се уповавате на Бог. Дали някой ти вярва на преценката за честни и нечестни избори? Трябва да е някой изостанал умствено. Иначе би попитал кога БСП е правила честни избори. Не реваха, когато предишните избори бяха купувани, сега реват, че са купувани. Смешни дребни човечета, на които ако дадеш власт, могат да унищожат държава. За един мандат!

Докато ние скачахме и викахме,,който не скача е червен,,,комунистите от всички цветове прибраха парите.А за нас остана един гол......к.И да не се вайка Гоце,защото ТЕ са най-виновни за това,че от 89 г.тъпчем на едно място.

За съжаление Първанов е прав, изборите направо трябва да бъдат касирани, а Плевнелиев първо да отговори за безбройните си далавери и непрозрачности. Ако беше човек на честта, какъвто определено не е, щеше да се оттегли с изявление пред обществото, че има твърде много грехове и съвестта не му позволява да заблуждава цял народ, за разлика от партията му Герб. Так си остава най-нежелания и отхърлен от всички.

А ти какво си мислиш,че само от ГЕРБ ли са купували гласове? От всички партии са бутали пари за гласуване,но аз и мои приятели гласувахме по съвест и си избрахме ГЕРБ. Вярно е,че всеки във властта краде,но от БСП просто се оляха.

Да, но ГЕРБ създаде новия закон, Герб организира изборите и Герб ръководеше ИГРАТА на демокрация.

Това с оливането на сегашните когато го разбереш в истинските му размери - не знам какви епитети ще му намериш. Започни с грандиозно.

Първанов пропусна да реве на миналите избори, когато беше избран с гласовете на българските изселници в Турция - все още помним автобусите с"граждани", които една дума на български не могат да кажат, но знаят кой е номера на съответната бюлетина. "Плевнелиев първо да отговори за безбройните си далавери и непрозрачности" - не е лошо да се уточнявате. Иначе т.нар. "горчива истина" звучи като проста клюка...

Ти ако смяташ, че през 2006 година гласовете на 100-те хиляди гласували изселници са били решаващи при разлики повече от 1 милион??? А колкото до 2001 година - тогава ДПС все още не играеха за БСП. Който ги приказва тия глупости - значи просто нагло лъже.

Първанкаааа, ти не си поп за да викаш "Бог да ни е на помощ!" ... пък и твоят Бог сигурно е в доста червени дрехи облечен .... не се знае дали няма и рога ;)) Ама щом така разсъждаваш, що не си подаде оставката до сега, а ? Или чакаше да видиш Бог дали ще помогне ??!!! Айде бегай, ти вече достатъчно помогна с твоя ГОЛЯМ ШЛЕМ ... след него и ние ще викаме Бог да помага ...

Това бяха избори, на които комунистите и депесарите пожънаха онова, което бяха посяли, което грижливо бяха посяли 4-5 години по-рано. Не ГЕРБ, а именно тези бандити возеха със стотици автобуси гласувачи от Анадола. И именно те, още преди години въведоха "иновативната" практика, да черпят ромите с кебапчета и кюфтета преди избори. И именно те, преди 6-7 години "доразвиха" тази практика, раздавайки вместо кюфтета - 50-левки.

другарю гоце, кога върлите комунисти, доносници от дс станахте вярващи. В кой Бог вярвате. Путин все още не е бог. За каква демокрация плямпате, екземпляри от котилото на тоталитарната бкп. И спокойно, през последните 61 години все вие сте на власт.

Агент Гоцко триперлив, а твойта победа каква беше?! Подпрян от Доган отзад и циганските неграмотни и престъпни избиратели?!

крайно глупава и неетична статия.съвсем друго пише в страницата на президента първанов.тия журналисти са абсолютно неграмотни.всеки може да създаде профил и да го кръсти както си иска, но това не означава, че написаното е вярно.а иначе - по темата за честността на изборите може много да се говори....

И всичко това е защото сме "гола вода"... и социално и икономически. Твойте диви българи са осрали почти всеки вход и асансьор в мизерните ни панелки... А кой направи българина такъв, можеш ли да отговориш? Спомняш ли си едни партийни секретари по предприятията, дето грам ъкъл нямаха за производството, но колеха и бесеха... и назначаваха некадърни партиййни лекета. После какъв бизнеш искаш у нас? Сега парите къде са? Да не са в кадърните и можещите? Не е проблема в духа на хората, а в тоталното "осиране" на социалната йерархия в България, и то десетилетия наред. И не е дошъл някой отвън да го направи, а "тъпото комунист" с лакомията си за власт. Как един път не казаха, че не се справят с управлението? Все нещо им пречи и полека, полека - в крак с новото. Били "за свободна България". Що не ми го казваха това 1980-а, когато не можеше да гъкнеш? Сега тръгнали пак да дават ъкъл, кой как спечелил.

Вярвам, че Плевнелиев ще бъде по-добрия президент от Първанов! Не става за политик все още, но му е гласувано доверие и той има потенциала за го докаже! А пезидента 2001-2010 не е коректно да казва, че изборите са нечестни, защото спечелилия изборите не е от партията, на която симпатизира! Все пак така обижда българските избиратели!

Плевнелиев след като докара толкова беди и мизерия на българите заедно с началника си Борисов, защо не продължи да "надгражда в мррб", а се крие в президенството от "народната любов". Явно има защо.

Ще надгражда лайняната основа положена от комунистите вече 21 години! Айде стига де !

За него т'ва си е собствен сос.

Работници от строителния бранш си спомнят: -Нямаше много инфраструкторни проекти за строене по време на тройната коалиция . -Защото архитекта и проектанта на коалицията Първанов беше некадърен.....

Изборите са нечестни, защото ВСИЧКИ управляващи искат да са такива. И да се боричкат в "мътна вода", защото с право смятат, че така ще им минават калташките номера. А иначе е много просто - даваш под бройка бюлетините на секциите и си ги искаш по опис обратно, точно толкова, колкото си дал. Да видим как от предоставени 100, ще има гласували 300.

ГЛАД ЕТО ТОВА СА НАШИТЕ КОМЕНТАРИ ДАЛИ Е ГОЦЕ ИЛИ БОЙКО ТЕ СА НАХРАНЕНИ ДА МУ МИСЛИМ НИЕ. С ПИСАНЕ ДО НИКЪДЕ С ГЛАСУВАНЕ СЪЩО ЗАЩОТО ОТ МЕН ИЛИ ТЕБ НИЩО НЕ ЗАВИСИ ВСИЧКО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО НАЧЕРТАНО И РЕШЕНО И С ЕДНА ДУМА -ВСИЧКИ СА МАСКАРИ -ДА ИМ Е СЛАДКО ДОКАТО ДОИДЕ ВРЕМЕ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СЕ ВРАЗУМИ ЗА ДА ПОЧНЕ ДА ИМ ГОРЧИ АМА МНОГО.

АКО ТАКИВА КАТО ГОЦЕ ИМАХА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО, ЩЯХА ДА ВЪРНАТ ОТКРАДНАТОТО!

дето се задъхвате от злоба сте едни прости,жалки олигофрени!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И кой препоръчваш да дойде на власт и да ни управлява?

Ти бе, "алтернативния" онзи! Ти ще ни "управляваш", а ние ще те подпираме отзад.

-Защитавам колегите си, посланници в чужбина ,които са от ДС .Ние сме много доволни от това, което те донесоха в родината от демократичните неща важни за западните държави .-казва Първанов. -Какво по-точно?Секретни документи ? - Не . Долари и евро.

Всичките са един дол дренки.

агентът ГОЦЕ Задръстен комунист никога повече да не те чуваме дори

какви комунисти ви гонят пък вас бе??тях ги избиха през 1944г.!гоце е комунист също като вашия боко,не си затваряйте очите и вижте партийната му книжка!!смешковци,гоце, комунист.....?!

Купуването на гласове е факт,за който знаят и умрелите.Купуват и едните и другите.Купуват,а който изгуби започва да рони крокодилски сълзи и да подвиква "дръжте крадеца" и "не съм от тях,како Сийке".

И тоя е същия като Станишев. Без грам достойнство. Другарите не искат да разберат, че хората не щат БСП повече да управлява. Не вярвам Гоцэ и Станшев да посмеят да се закълнат в децата си, че тяхната партия не е купувала гласове на тези избори. Само един пример - в Сливен до последния момент Лечков и комунягата бяха с почти равни проценти. Изведнъж комуняга дръпна напред, а по Нова ТВ показаха как в посления момент циганите масово се активизират да гласуват и хоп - комунягата спечели. Всъщност циганите отдавна гласуват за БСП срещу пари. Така че, Гоцэ, айде по-полека с обвиненията.

Комунист благодари на Господа!! Боже, събери си вересиите, барабар с ББ си ги вземи!

Гледай го тоя ГОЦЕ,Убаво пиздонимче,кофти човек. Задръстен комунист- лакомо дупе,чака як....

прав е първанов Бог да ние на помощ с такова правителство и президент

Прав е но първо дакаже защо негов съветник е убит, друг лежи в кома, след опит за убийство, трети го съдят за организиране на група за убииства, и четвърти е раследван за кражба, прав е да се моли, защото ако го подхванат и господ не може да му помогне.

ПОМЕН: първанка......на времето ако не беше пешо с изцепката си едвали щяхме да те изтървем да станеш президент....

Кога агентът-доносник е бил честен-когато укри фактът ,че е бил агент на ДС,когато организираше митивги срещу НАТО,а по-късно се ръкостискаше с шефовете на НАТО2,когатоХоди на крака при Саддам и Милошевич-осъдени и екзекутиранединият,а другият вкаран в затвора?Той никога не е бил честенприпомням убииствата на забранени за лов животни,припомням възстановяването от него на премахнатия паметник на диктатора Живков,припомням пътуваниета му чак до Австралия ,за държавна сметка,за да гледа мачове,пък и на много други места!Този е образец на безчестие-апартаменти ,мезонети,застъпничество за "Мишо -Бирата" и много други!

Какви са тези коментари и епитети? Нима са нормални техните автори, просто ми е чудно...

Всякакви епитети по адрес на комунягите са недостатъчни, за да изразят тяхното уродство.

Един гнусен и безчестен комуноид говори за честност. Наглостта на спаружващия се плужек.

атеист си, но Бог чу молбата ти! Притече се на помощ, даде разум на БГ народа да гласува и измете от властта теб с цялата ти комунистическа банда.

Не вярвам нито една дума на Първанов. Независимо от позирането, той винаги е бил користен и неискрен. Защо не подкрепи правителството в борбата с престъпността. Когато всички виждат и от вътре и от вън състоянието на правосъдната система защо той не отрони нито една критична дума. Ще го чуете другиден как високопарно ще говори, все едно че е гледал нещата от космоса.

----- всичко е работа --- ------достойнство не зависи от това кой си----- --- ---егото също------

Гоце, кога стана набожен. Това е голяма наглост

Преди години гласувах за теб без да съм го искала,само и само да не стане президент Волен Сидеров,но май сбърках.................

Нагъл, по-нагъл, най-нагъл...кому нист. Плачи за демокрация агент на ДС, човек изповядващ доктрина в основата на която е насилие на човека и над другите класи,човек издигнал се в обществото благодарение на прилагането на човеконенавистна идеология, подлизурство, угодничество и доносничество.

Фашисти. като всички вас които се надпреварвате да плюете Първанов. Да не би да сте по хубави.

По-хубави сме.

Това бяха най-нечестните избори - купени гласове, сплашени хора, подправени протоколи, депутати от ГРОБ носят чували с бюлетини... Мутри правят избори!

Що се учудваш?То този метод работи още от края на 90-те,когато политиците започнаха с ухажванто на циганите!Затова последните станаха толкова нагли!От купуването на гласове се е въсползвала всяка една партия,така че Първанов да не се прави на ощипан,защото БСП и ДПС са много добри играчи в тази игра!Все пак те са я развили тук в БГ!

А какво им пречеше на някои другари като бяха 10 години във властта да прокарат една избирателна система , гарантираща прозрачност и честност? Не може хем еди кое си еди къде си, хем душата в рая. Да не би купуването на гласове да е открито на тези избори?

Колко е смешно, когато този престъпник говори за честност. Като че ли повечето хора от БСП са като него - на всяка цена власт и пари.

Е,ТО БИВА,БИВА БЕЗОЧИЕ И ЛИЦЕМЕРИЕ,АМА ТОВА ВЕЧЕ ОТИВА КЪМ АБСОЛюТНА СЕЛСКА ПРОСТОТИЯ!ВЧЕРА ГО ПОЗДРАВЯВА,УЖ,НАЙ-СЪРДЕЧНО,А ДНЕС БИЛО НЕЧЕСТНО...ГОЦЕ,ГОЦЕ..ПЪЛЕН ИНФАНТИЛ!!!