Военен министър изхарчил 100 млн. лв. за избори

100 млн. лева са били изхарчени неправомерно от предишното ръководство на Министерство на отбраната, чрез което те са смятали да спечелят предстоящите избори.

Обратно в новината

Коментари - Военен министър изхарчил 100 млн. лв. за избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Младенов, да те питам, ами съюзниците ни какви задължения имат към нас? Да приемат членския ни внос в НАТО, да си настаняват военните бази у нас, сякаш са у дома си и дума да не става за референдум - ние искаме ли чужди бази. И още едно задължение на съюзниците ни - да изискват изпращането на наши войници на мисии в страни, с които България няма нищо общо. Това ли е харчене на пари, пряко свързано с отбраната на страната ни?... Като чуя задължения към съюзниците и побеснявам. Защото задълженията са за нас, а правата - за тях. И Хитлер се е разпореждал с България, но поне се е ангажирал с връщането на някои нейни територии. Излиза, че световнопризнатият за военнопрестъпник фюрер е бил направо щедър в сравнение с американците. Като се има предвид, че освен всичкото, български войски не са се сражавали на страната на Германия. А Щатите ползват армията ни напълно безплатно! Тъй че, Младенов, ако още ваднъж споменеш за задължения към съюзници, специално ще ти изпечатам снимката и с удоволствие ще я късам на ситни парченца... Ако някой от форума има по-добра идея за Младеновата снимка, да пише.

вижте как тъжно гледа Левски от стената

В цялата тази история с МО най- обидно е поведението на путьовците с фуражки, за които Цонев направи повече от всички военни министри до него взети заедно- заплати, жилища, социали придобивки и т.н., за което са отишли много пари. И сега като покорни добичета гледат как слугинчето на Надежда (определението е на покойния Петър Слабаков) със съмнителна мъжественост плюе човека, направил толкова за тях, как им отнема социалните придобивки и ги будалка със страшното престъпление за боядисаните БМВ-та, което даже не е направено по негово време. Боже, каква е тази армия, в която няма нито един мъж ?!

ДА ХАРЧАТ И КРАДАТ ДРУГАРИТЕ УМЕЯТ, А ДРУГИТЕ СЛЕД ТЯХ.. ДА ЗЯПАТ И ДА БЛЕЯТ!?

И същият, изпълнител на партийни поръчки произведе направо в полковник Ептен Крадем!

Докато Борисов беше кмет на София се занимаваше изключително само с предизборна кампания. И време и средства бяха с цел да се рекламира. Сега като управляващи тази практика продължи. Затова в Разлог и Враца и никому неизвестни селца бъкаха от министри и депутати от ГЕРБ. Така, че много е нагло да стои някакъв си пикльо и от позицията на властта да ръси обвинения/ министър и прокурор са две различни неща/. Да намери начин да си решава проблемите в ресора за който отговаря, а не да оправдава неумението си с предишни.

Тея сега какво взеха да се мъкнат при президента. Направо дирижирана акция. Явно поредния номер от цирковата програма

Младeнов, не отвличай с тези сведения вниманието от своите деяния сега. А ти колко милиарда смяташ да вкараш българския данъкоплатец вътре с новата мисия, пардон, започваyа нова война в Афганистан , в която си замислил да вкараш България без да питаш народа й? Май същите 2 милиарда народна пара похарчени в Ирак, ти замисляш да даваш за Афганистан? Аз не те мисля по-малко корумпиран от предишните! Кога нов демократе ще се научиш да питаш народа си като харчиш парите му ? Не си демократ ,а демоОСРАТ! Стига демагогии!Точка! ideyazabulgaria.org

Младенов пак ли поръчкови клюки? Докога?

И аз не виждам полза от тая армия,особенно сега със тия женища!

в МО едни крали,други правят реформа до момента нищо,нито съд нито реформа.

Ако е така - защо не е сезирана прокуратурата? Следствие, съд и ефективни присъди, АКО се окаже вярно. В противен случай това са просто поредните дрънканици които не отиват на министър...

не плачете,съда е за крадците,реформата за вас,не я протакайте.но не правете риформа,не сте се освободили от едните пенсионери,назначава други,ние от улицата на кого да се сърдим.

Парите отидоха за увеличение на заплатите на кадровите военнослужещи и цивилните лица в МО и БА. Например заплатата на войник от 400 лв. (колкото заплатата на нощен пазач - пенсионер)стана 720 лв. и т. н. т. И тия пари били изхарчени за предизборна пропаганда и не са пряко свързани с отбраната По добър министър от Цонев за последните 20 години не е имало, а този сополив мухльо трябва да изхвърлят от България!

Парите са изхарчени за неща, които не са пряко свързани с отбраната, финансовите власти и българското общество ....Цялата операция е извършена с ясното съзнание, че предстоят избори

някой крал,приказки или факт.назначени от вас пенсионери в системата на МО факт.на приказки ли да вярвам или на дела.

При мен пък видеото запецва и не мога да преценя дали Президента е вдигнал телефона на момента и да извика Главния прокурор за да обвини бившия министър на отбланата.Коментирай -който е догледал видеото...

глупости...

В зората на демокрацията един съюз (в момента със затихващи функции) спечели всенародната обич с обещанието да накаже виновните! То не бяха обещания за дългогодишни присъди, то не бяха изпращани от главни прокурори чували да прибират червени бизнесмени... И накрая какво - нищо! На др. Живков му взеха едно скъсано одеалце и пробитите чорапки, зет му го прибраха за малко за една пушка на 120 години... И вече няма СДС! След 5 години няма да има е ГЕРБ, ама Бойко ще се е налапал....

Ще научим ли какво е отговорил Гоце?Най вероятно нищо.Само си го е преместил от единия крачол в другия.Видяхте ли го как страшно гледа като се появи на срещата?

ОТГОВОРЕТЕ МИ: ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ ЗЕМЯТА ПОД КАЗАНЛЪШКОТО ПОДЕЛЕНИЕ Е ЗАКУПЕНА И Е СОБСТВЕНОСТ НА Е. МАСЛАРОВА И МО И ПЛАЩА НАЕМ? НЯКОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ.

Колко семейни бюджета е направил министър Николай Младенов? Нека да ни посвети как го прави, а иска да управлява бюджет от един милиард.

Наистина Боко тиквата откъде намери този плазмодий.. С такива плужеци далече не се отива. Този не става и за кашавар.

И все пак за какво са били похарчени? Може ли малко конкретност?

БОЖЕ,100 МЛН.ЛЕВА ТОВА ЕДИН ЧОВЕК МУ ТРЯБВАТ ПОНЕ 2000 ГОДИНИ ЗА ДА ГИ СЪБЕРЕ,И КАТО СИ ПРЕДСТАВЯ КАК СА СЪБИРАНИ ОТ ДДС В/У ЛЕКАРСТВА И ВСИЧКО ДРУГО МИ ИДВА ДА ХВАНА ПУШКАТА,МА Я НЯМАМ И ЩЕ СЕ ГРЪМНА.-ИДИОТИ И ГОЦЕ СЕ УСМИХВА ТОВА ТЪПО ПАРЧЕ.

Бойко обещаваше вече да има осъдени. Един от битите - депутат от БСП и бивш зам. минисър още лятото каза, че много сензации ще се поднесът, но нарушения няма да бъдат разкрити и никой няма да бъде осъден. Междувременно зад сензационната пушилка, ББ и компания ще се накраде като за световно, като се разплати с господарите си, ползвайки наши пари. И сега започна рязането на социалните пера в бюджета. Абе някой да е чул нещо по-достоврно от слух, че Дянков е напазарувал едни СПТ от МВФ за милиард долара (1 000 000 000 USD)? Или поне да е чул достоверно опровержение на този слух?За незнаещите да поясня - дал е едни пари на МВФ да си ги врътка без нищо насреща, че даже и без гаранции, че ще си ги получим. Знам го само като слух.

Осъдени няма да има! Това са стари и типично български номера,оплюваш предшественика си за да не се забележи,че ти самия не вършиш нищо за да се променят нещата.И като резервен вариант,ами нищо не можах да направя,тия преди мен са виновни.А и така можеш да обясниш безмозъчните си действия в областа на икономиката. Пожарн и Хер Флик...какво да се очаква?

Дад не би да са потънали в пустинята на Ирак или на Афганистан. Я, дайте разчет колко потъват там.

Може и да са ги похарчили неправомерно,но това ,че Николай Младенов е министър на отбраната ,според мен е страшна обида за всички ,които са слагали армейски пагон!Би трябвало да го изпратят да служи в армията поне 6 месеца, за да види разликата между оръдие и гаубица примерно!

е по тоя случай манекенчето-соросче- ще стане външен смешник на мястото на Крокодилка Фернанделова

Финансирането ще бъде необходимо, за да изпълним задълженията си не само към съюзниците си но и за да осигурим собствената си сигурност, каза Младенов. - СМЕШНИК!!!!!

Ето,че продължават да избухват финансови бомби след падането на триглавата ламя, защото те са мислели, че трябва да спечелят по какъвто и да е начин а после следите се прикриват много лесно и бързо като са на власт. Да но не стана на тяхната и сега целия Български народ ще връща всичко това. Оправия няма поне присъди да има и то ефективни. ideyazabulgaria.ne

Абе, вие луди ли сте?!?!? 100 милиона лева??? Имате ли идея колко нули са това, бе??? С тея пари държавата щяха да купят и нямаше да помиришете власт от 100 метра, идиоти прости......

Взехте властта, беше голяма еуфория. Големи очаквания. Тупане в гърдите. Като започнаха трудностите, другите са виновни. Ами ходете си и оставете други да управляват, сигурно няма да мрънкат. Или ще продължите с балоните, ами те вече се пукат.

Стига с това този правил нищо, друг крал, трети лъгал... ! Който е виновен - да върне парите, ако не може - в затвора!!! Това му трябва на българина, не да продължава да слуша тинтири-минтири!!!

държавата да си вземе тези пари вместо да налага народа с всекакви глоби,такси и данъци

Ами откъдето са щели да ги вземат онези, ако бяха спечелили изборите, оттам да ги вземат и сегашните.

Кажете му в очите на крадеца че краде.

добре де,ако откраднеш 10 000лв сигурно ще те осъдят,какво става ако откраднеш 100 000 000.Искам да видя какво ще се случи със всеки присвоил си долкова много пари на данакоплатеца

Пандела, кауш, дрънголник!?!?

Отново и отново само информация.КОГА ЩЕ ИМА ОСЪДЕНИ?Или да продължаваме със старата чалга песен''ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА.....''

Вече не се учудвам ,че има изнудване на генерали за суми около 400 - 500 000 евро . Сега след огласяването на тази сума ще има ли осъдени ... защото ако са само задържаните цигани -изнудвачи ще е много тъпо , поне на мен така ми се струва !

Отишъл при крадеца да му се оплаква...

ЕЕЕЕЕ просто няма думи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

КОЙТО Е КРАДИЛ - В ЗАТВОРА. ДРУГО ВЕЧЕ НЕ ИСКАМЕ ДА СЛУШАМЕ.

Какво ли не окрадоха.

На мен не ми е ясно за какво ядете по над 1 млрд годишно? Повече от образование и здравеопазване /без НЗОК/ взети заедно. Каква работа върши армията в тази държава?