Коментари - Първанов предложи сделка за конституционните промени | Днес.dir.bg

Първанов предложи сделка за конституционните промени

Георги Първанов заяви, че с Георги Кадиев са водени разговори още преди той да обяви, че ще се впусне в битката за София, заради което беше изключен от БСП.

Обратно в новината

Коментари - Първанов предложи сделка за конституционните промени | Днес.dir.bg

Коментари

Първанов отбеляза, че най-много му допаднала "премерената, разумна, чисто човешка позиция на премиера" - а какво ли мисли по този въпрос едно известно посолство?

Нека да позная това със сигурност няма да е човек от посолството на САЩ а 100 процента съветското -сега (братското нам)руско .

Каква безсрамност и наглост,бивш кадър на БКП с агентурно минало в ДС,да е бил български президент,та и сега да дава съвети!Какво дебелоочие,наглост и безсрамнстост,която отвращава българските и европейски граждани и данъкоплатци!Изолация ,чистка и ефективен съд за такива !!

ми тя бсп само такива кадри създава ! нескопосани и недоправени .

Движение, "Възмездие за крадците ,рушителите и лъжците"" подготвя законопроект за отпадане на давността за престъпленията извършени след 9.11.1989година срещу българския народ от български и чужди национални "риформатори и рушители" на България. Тези хора вече 26 години са закриляни от Европейската комисия ,НАТО и САЩ и сега не могат да бъдат осъдени , за грабежа, разрухата, превръщането на България във фронтова държава, лъжата, измамата, геноцида ,българските живи факли, членството на България в престъпни военни авантюри , окупацията на страната от чужда войска,загубата на суверенитет,разрухата на държавата,обричането на милиони българи на социална и гражданска смърт със 200 лева пенсия и 380 лева мин. заплата, вкарването на България във военни конфликти,оглупяването на народа,предаването -кражбата на националното богатство на чужденци ,големия грабеж, превръщането на страната в робска колония,разединението на народа и довеждането на страната в поредната национална катастрофа. Тези хора са заграбили властта,слугуват на чужди на българския народ сили и разполагат с огромни парични ресурси.Мачкат ,манипулират и изолират всяка тяхна опозиция,всеки българин. Те се подпомагат от чужди сили - Америка, САЩ , ,НАТО и вярно служат на тези свои господари,против българския народ. За сега за престъпната си дейност те не могат да бъдат съдени.Но тези хора не трябват да избягнат своята отговорност в бъдеще,когато тяхното време ще изтече в канала на историята. Денят ще дойде , и този законопроект ще бъде приет.

Пропускаш глуповато и наивно партизаните ,борците против фашизма и капитализма хората предателите и мошенниците на БКП и ДС от 09,09,1944год.насам -те са архитектите на българската демокрация след 1989год насам.Тези измами минават само в България,не може да излъжеш и да убедиш обаче другите народи извън територията на България!

В ЦЯЛА ЕВРОПА ПРОКУРОРИТЕ СА ПОДЧИНЕНИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,ТОВА Е ОБВИНЕНИЕ А НЕ СЪД,АКО НЕ СЕ ПОДЧИНИ ГЛ. ПРОКУРОР НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ,ВСИЧКО Е ДРЪН ДРЪН,ДОРИ ЗАКОНА НА КУНЕВА ЩЕ Е НА ВЯТЪРА

Беше мноого по- добър, от тоя мравояд- гадняр! Незакусващ пенцйонер.

А както е инасран, сделката с него ще бъде отвратителна мъка! Но Бойковите каки , Цеца, Румата и Мунда,ще го истърпят, иначе, Дебелото Лиле, вече фталено, ще ги измести, в мандата Трети ? Тъй че не се притесвявяйте, драги ми пенцйонерки. ЗДЕЛКА ЩЕ ИМА! За вас, рано-рано, сека сутрин ще прогнозова , Вашта баба Тодорка.

Поначало, когато става дума за промени в конституцията не може да се говори за сделка, а може единствено да се каже думата консенсус. Селският тарикат е вече без съветниците си и лъсва като фукара.

Тези са кариеристи.Ми Б.Б. благотворително ли ТРУДИ а

ТЕЗИ МОЖЕ ДА СА КАДРИ.НО. ПОНЕ НЕ СА СКРИТИ ОФШОРКИ. КАТО ДЪРЖ.ГЛАВА И БИВШИ. КАДРИ.АМА КАДРИ КАТО ПРЕМИЕРА.

Айде бе!Тези са кадри на руското разузнаване и му служат самоотвержено.Гнусни комунист предатели на България и крадци на едро.

...че сте кадри - кадри сте- това не е тайна за никого!а ти си агент ГОЦЕ!

"кадри"сте ,но на ДС.

"По думите му у нас партиите страдат от сериозен кадрови дефицит и политиците не бива да се "закрепостяват". Будистки Коан: "Есента приближава. Птиците отлитат на топличко..."

БКП - истинска ковачница на кадри, алфата и омегата на БГ политическо пространство Няма партия в България, която да не е: - създадена от членове на БКП - създадена от отхвърлени кандидати на БКП - наследници на БКП "величия"

Ми да се разпада коалицията, че да може най подир ГЕРБ и Реформаторите да спечелят мнозинство и да спрем да слушаме комунистически утрепки ката ден как щели да незнам какво си.

Значи си комуне -искаш пак да спечелят сегашните боклуци ли.

Заглавието спокойно може да бъде "Първанов, нови сделки, за нови постове"

Първанов! Ти и Кадиев сте кадри на московската БКП и репресивния кремълски инструмент за терор над населението ДС!

Всички сте кадри на БСП. Едни по наследство а други по убеждение но и на двата вида каузата е-собствена облага.

Гоце, Доган, Костов, Царя и Боко най-големите престъпници и облажили се от айдушкия преход.

Болене Лидеров, ти ли си това?

Кръстникът на АБВ кога,ще,го видим на светло? Поне една пресконференция с Кало, Кадиев и Първанов.

кадри милионери тъпи и алчни, затова не останаха умни хора в бг

Та кой не е кадър??? и сегашната власт също-сменяш костюма и знамето но нрава не можеш?

В уводната си статия информира широката си аудитория от стотина селянджъри, че агента Гоце пак е тръгнал на лов за наивници и абдали. Политическата еднодневка АБ-ВГЗ, бъкана с евреи, се чудила от къде да отмъкне поне един файтон известни на обществото политически неудачници, за да се яви "достойно" на изборите. Очаква се едно рамо да подпре и агента Буда и да видим в предизборните листи на Гоцето и десетина декласирани ГРОБари!

тоз пък бил изгонен от бсп. ама много лъже това селянче, бе, не е изгонен, а хукна да прави партия поради самовлюбеност, много крадени пари и безумна жажда за власт - ама не стана. няма и да стане, мутрата му вече е оцапана достатъчно, а ръчичките му са много шавливи, да се готви за съд.

За никой не е тайна,че и двамата сте от БСП,нали и двамата сте милионери.

От кога знаем, че сте един дол дренки, че сте и еднакво богати, успешни и полезни за страната си.

сте продажни боклуци.

Пъванов, за пореден път се показа като изключително разумен и диалогичен политик. Не напразно беше най-успешният български президент, от социализма насам, който, за двата си мандата, ни вкара в НАТО и ЕС.

БКП сте всички до един, другарю! Пък ако щете се кръщавайте АБВ, Герб, БСП, ДСБ или марсианци, все си оставате-БКП!

и вярно от това няма, няма и да има - истината е една. Браво януари, поздравления, молодец, конграчулейшън, евала!!!

Реномето на Първанов за умен и прагматичен ляв политик започва да се разклаща сериозно след редица очевадни издънки,като тази например,че АБВ имало добри кадри,с потенциал.Ако визира например един Р.Петков,който отдавна е компрометиран като политик и ръководител от мащаб,или кадрите,които преминавайки отк партия в партия и напускайки постове от партията на Ковачки намериха тих пристан в АБВ,последен в кадровата"огърлица"там се настани и сега и Кадиев.Хората ще ви запомнят обаче всичките от АБВ като гробокопачите на лявото

Този Р Петков си има Прякор ''Сеньор Пиш Де Лафантонье''Много обичал да пика във Фонтани,:)

Агент Гоце да каже колко милиона открадна от бедната ни държава, да не дава акъл, защото е целия в лайна. Защо не е разследван от проКУРА ТУРАта?

И бракониерът Гоце, и Кадиев са едни и същи червени, смрадливи боклуци!

Архара да обясни за хотела и останалите далавери, а другия енерго схемите си по женска линия, чак тогава да тръгват на лов за лапни шарани.

Ти си кадър на БКП, на ДС и на първата Атака - ОКЗНИ, но е нормално да излъжеш; комунист не може да каже истината, ще му изсъхне езика.

Колко пари взима един средно интелигентен Трол на ГЕРБ??? Не говорим за Красивата Куха ЛЕЙКА

видя интелигентни в ГЕРБ? Комарите, мухите и осите са агресивни, но да се говори за интелект у тях, не е ли смешно. По-смешното и жалко е, че допускаме първосигнално да ни е....т.

Да те осведомя само, че Красная не се превежда като Красива. А и ти точно да пишеш за тролове...

от километри си личи чий кадри са

Радан е длъжен да се съгласи.

СЕЛЯНИНА ПЪРВАНОВ И КАДИЕВ СА НЕ САМО КОМУНИСТИ НО И ВЕРБОВАНИ ОТ РУСКИТЕ СЛУЖБИ.

Всички Соросоиди Ниедни,които защитават Агент Гоце-Първанов,сте Платени Боклуци на Борисов,Обучени във Младежката Школа на ППГЕРБ във Банкя,и сега практикувате наученото,да манипулирате хората,нали така Платени Боклуци,???Като Първанката същите сте поне този Боклук се продаде за 80 милиона лева на Борисов,които му Игоряха във КТБ на лихва,и какво се получи във Крайна сметка,Борисов му дава едни 80 Милиона лева да разцепи БСП и да направи АБЖ Партия,след което Първанов си внася парите на Мутрата 80 мИЛИОНА ЛЕВА ВЪВ ктб,И бОРИСОВ СИ ГИ ВРЪЩА ОТНОВА,КАТО ОГРАБВА ВСИЧКИТЕ ПАРИ ОТ КТБ,И ВРЪЩА САМО НА ВЕЖДИ Рашидов парите,че тази пияница не се спря да ходи от телевизия на телевизия и само да реве,че си бил изкарал двата му милиона и полувина със честен труд,вервате лу му,че аз нееееееееее

Ренегат като слънце. От слабия ми руски съм запомнил едно много точна дума "СТЕРВА"

Това са кариеристи......и Кадиев, и Първанов!

Ми Б.Б.за благотворителност ли. ТРУДИ

гоце гоце дърт ченгел земи се скрий заедно с кадрите!

Знаем, знаем..Ама от такива кадри..Ошушкаха държавата(няколко пъти) и пак нямат наяждане..Какви бяха тези усти,какви бяха тези търбуси?!

Тоя четиняр и телефонните измамници, живеят благодарение на пенсионерския матриал, останалите гледат сиир вместо да фанат да ги отепат.

Не така Първанка , не така !И ти и Кадиев сте използвачите на БСП!Случайно ли от заместниците на Жан Виденов , само ТИ успя , продължи на гърба на бесепарите и си спретна политическа кариера!Виж при Кадиев нещата са по-директни - момъка има да взима едни пари от Държавата, ръководена от Борисов!Ах какви сте дърти мишоци Вие с Кадиев , а Първанка ...ДЪРТИ МИШОЦИ!

На БКП по скоро

комуноида е сволач , както и да се представи

Гоце Архара е доносник на ДС. Тъпанарско е да дава съвети и уроци по морал.

Коментари - Първанов предложи сделка за конституционните промени | Днес.dir.bg

Първанов предложи сделка за конституционните промени

Георги Първанов заяви, че с Георги Кадиев са водени разговори още преди той да обяви, че ще се впусне в битката за София, заради което беше изключен от БСП.

Обратно в новината

Коментари - Първанов предложи сделка за конституционните промени | Днес.dir.bg

Коментари

Първанов отбеляза, че най-много му допаднала "премерената, разумна, чисто човешка позиция на премиера" - а какво ли мисли по този въпрос едно известно посолство?

Нека да позная това със сигурност няма да е човек от посолството на САЩ а 100 процента съветското -сега (братското нам)руско .

Каква безсрамност и наглост,бивш кадър на БКП с агентурно минало в ДС,да е бил български президент,та и сега да дава съвети!Какво дебелоочие,наглост и безсрамнстост,която отвращава българските и европейски граждани и данъкоплатци!Изолация ,чистка и ефективен съд за такива !!

ми тя бсп само такива кадри създава ! нескопосани и недоправени .

Движение, "Възмездие за крадците ,рушителите и лъжците"" подготвя законопроект за отпадане на давността за престъпленията извършени след 9.11.1989година срещу българския народ от български и чужди национални "риформатори и рушители" на България. Тези хора вече 26 години са закриляни от Европейската комисия ,НАТО и САЩ и сега не могат да бъдат осъдени , за грабежа, разрухата, превръщането на България във фронтова държава, лъжата, измамата, геноцида ,българските живи факли, членството на България в престъпни военни авантюри , окупацията на страната от чужда войска,загубата на суверенитет,разрухата на държавата,обричането на милиони българи на социална и гражданска смърт със 200 лева пенсия и 380 лева мин. заплата, вкарването на България във военни конфликти,оглупяването на народа,предаването -кражбата на националното богатство на чужденци ,големия грабеж, превръщането на страната в робска колония,разединението на народа и довеждането на страната в поредната национална катастрофа. Тези хора са заграбили властта,слугуват на чужди на българския народ сили и разполагат с огромни парични ресурси.Мачкат ,манипулират и изолират всяка тяхна опозиция,всеки българин. Те се подпомагат от чужди сили - Америка, САЩ , ,НАТО и вярно служат на тези свои господари,против българския народ. За сега за престъпната си дейност те не могат да бъдат съдени.Но тези хора не трябват да избягнат своята отговорност в бъдеще,когато тяхното време ще изтече в канала на историята. Денят ще дойде , и този законопроект ще бъде приет.

Пропускаш глуповато и наивно партизаните ,борците против фашизма и капитализма хората предателите и мошенниците на БКП и ДС от 09,09,1944год.насам -те са архитектите на българската демокрация след 1989год насам.Тези измами минават само в България,не може да излъжеш и да убедиш обаче другите народи извън територията на България!

В ЦЯЛА ЕВРОПА ПРОКУРОРИТЕ СА ПОДЧИНЕНИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,ТОВА Е ОБВИНЕНИЕ А НЕ СЪД,АКО НЕ СЕ ПОДЧИНИ ГЛ. ПРОКУРОР НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ,ВСИЧКО Е ДРЪН ДРЪН,ДОРИ ЗАКОНА НА КУНЕВА ЩЕ Е НА ВЯТЪРА

Беше мноого по- добър, от тоя мравояд- гадняр! Незакусващ пенцйонер.

А както е инасран, сделката с него ще бъде отвратителна мъка! Но Бойковите каки , Цеца, Румата и Мунда,ще го истърпят, иначе, Дебелото Лиле, вече фталено, ще ги измести, в мандата Трети ? Тъй че не се притесвявяйте, драги ми пенцйонерки. ЗДЕЛКА ЩЕ ИМА! За вас, рано-рано, сека сутрин ще прогнозова , Вашта баба Тодорка.

Поначало, когато става дума за промени в конституцията не може да се говори за сделка, а може единствено да се каже думата консенсус. Селският тарикат е вече без съветниците си и лъсва като фукара.

Тези са кариеристи.Ми Б.Б. благотворително ли ТРУДИ а

ТЕЗИ МОЖЕ ДА СА КАДРИ.НО. ПОНЕ НЕ СА СКРИТИ ОФШОРКИ. КАТО ДЪРЖ.ГЛАВА И БИВШИ. КАДРИ.АМА КАДРИ КАТО ПРЕМИЕРА.

Айде бе!Тези са кадри на руското разузнаване и му служат самоотвержено.Гнусни комунист предатели на България и крадци на едро.

...че сте кадри - кадри сте- това не е тайна за никого!а ти си агент ГОЦЕ!

"кадри"сте ,но на ДС.

"По думите му у нас партиите страдат от сериозен кадрови дефицит и политиците не бива да се "закрепостяват". Будистки Коан: "Есента приближава. Птиците отлитат на топличко..."

БКП - истинска ковачница на кадри, алфата и омегата на БГ политическо пространство Няма партия в България, която да не е: - създадена от членове на БКП - създадена от отхвърлени кандидати на БКП - наследници на БКП "величия"

Ми да се разпада коалицията, че да може най подир ГЕРБ и Реформаторите да спечелят мнозинство и да спрем да слушаме комунистически утрепки ката ден как щели да незнам какво си.

Значи си комуне -искаш пак да спечелят сегашните боклуци ли.

Заглавието спокойно може да бъде "Първанов, нови сделки, за нови постове"

Първанов! Ти и Кадиев сте кадри на московската БКП и репресивния кремълски инструмент за терор над населението ДС!

Всички сте кадри на БСП. Едни по наследство а други по убеждение но и на двата вида каузата е-собствена облага.

Гоце, Доган, Костов, Царя и Боко най-големите престъпници и облажили се от айдушкия преход.

Болене Лидеров, ти ли си това?

Кръстникът на АБВ кога,ще,го видим на светло? Поне една пресконференция с Кало, Кадиев и Първанов.

кадри милионери тъпи и алчни, затова не останаха умни хора в бг

Та кой не е кадър??? и сегашната власт също-сменяш костюма и знамето но нрава не можеш?

В уводната си статия информира широката си аудитория от стотина селянджъри, че агента Гоце пак е тръгнал на лов за наивници и абдали. Политическата еднодневка АБ-ВГЗ, бъкана с евреи, се чудила от къде да отмъкне поне един файтон известни на обществото политически неудачници, за да се яви "достойно" на изборите. Очаква се едно рамо да подпре и агента Буда и да видим в предизборните листи на Гоцето и десетина декласирани ГРОБари!

тоз пък бил изгонен от бсп. ама много лъже това селянче, бе, не е изгонен, а хукна да прави партия поради самовлюбеност, много крадени пари и безумна жажда за власт - ама не стана. няма и да стане, мутрата му вече е оцапана достатъчно, а ръчичките му са много шавливи, да се готви за съд.

За никой не е тайна,че и двамата сте от БСП,нали и двамата сте милионери.

От кога знаем, че сте един дол дренки, че сте и еднакво богати, успешни и полезни за страната си.

сте продажни боклуци.

Пъванов, за пореден път се показа като изключително разумен и диалогичен политик. Не напразно беше най-успешният български президент, от социализма насам, който, за двата си мандата, ни вкара в НАТО и ЕС.

БКП сте всички до един, другарю! Пък ако щете се кръщавайте АБВ, Герб, БСП, ДСБ или марсианци, все си оставате-БКП!

и вярно от това няма, няма и да има - истината е една. Браво януари, поздравления, молодец, конграчулейшън, евала!!!

Реномето на Първанов за умен и прагматичен ляв политик започва да се разклаща сериозно след редица очевадни издънки,като тази например,че АБВ имало добри кадри,с потенциал.Ако визира например един Р.Петков,който отдавна е компрометиран като политик и ръководител от мащаб,или кадрите,които преминавайки отк партия в партия и напускайки постове от партията на Ковачки намериха тих пристан в АБВ,последен в кадровата"огърлица"там се настани и сега и Кадиев.Хората ще ви запомнят обаче всичките от АБВ като гробокопачите на лявото

Този Р Петков си има Прякор ''Сеньор Пиш Де Лафантонье''Много обичал да пика във Фонтани,:)

Агент Гоце да каже колко милиона открадна от бедната ни държава, да не дава акъл, защото е целия в лайна. Защо не е разследван от проКУРА ТУРАта?

И бракониерът Гоце, и Кадиев са едни и същи червени, смрадливи боклуци!

Архара да обясни за хотела и останалите далавери, а другия енерго схемите си по женска линия, чак тогава да тръгват на лов за лапни шарани.

Ти си кадър на БКП, на ДС и на първата Атака - ОКЗНИ, но е нормално да излъжеш; комунист не може да каже истината, ще му изсъхне езика.

Колко пари взима един средно интелигентен Трол на ГЕРБ??? Не говорим за Красивата Куха ЛЕЙКА

видя интелигентни в ГЕРБ? Комарите, мухите и осите са агресивни, но да се говори за интелект у тях, не е ли смешно. По-смешното и жалко е, че допускаме първосигнално да ни е....т.

Да те осведомя само, че Красная не се превежда като Красива. А и ти точно да пишеш за тролове...

от километри си личи чий кадри са

Радан е длъжен да се съгласи.

СЕЛЯНИНА ПЪРВАНОВ И КАДИЕВ СА НЕ САМО КОМУНИСТИ НО И ВЕРБОВАНИ ОТ РУСКИТЕ СЛУЖБИ.

Всички Соросоиди Ниедни,които защитават Агент Гоце-Първанов,сте Платени Боклуци на Борисов,Обучени във Младежката Школа на ППГЕРБ във Банкя,и сега практикувате наученото,да манипулирате хората,нали така Платени Боклуци,???Като Първанката същите сте поне този Боклук се продаде за 80 милиона лева на Борисов,които му Игоряха във КТБ на лихва,и какво се получи във Крайна сметка,Борисов му дава едни 80 Милиона лева да разцепи БСП и да направи АБЖ Партия,след което Първанов си внася парите на Мутрата 80 мИЛИОНА ЛЕВА ВЪВ ктб,И бОРИСОВ СИ ГИ ВРЪЩА ОТНОВА,КАТО ОГРАБВА ВСИЧКИТЕ ПАРИ ОТ КТБ,И ВРЪЩА САМО НА ВЕЖДИ Рашидов парите,че тази пияница не се спря да ходи от телевизия на телевизия и само да реве,че си бил изкарал двата му милиона и полувина със честен труд,вервате лу му,че аз нееееееееее

Ренегат като слънце. От слабия ми руски съм запомнил едно много точна дума "СТЕРВА"

Това са кариеристи......и Кадиев, и Първанов!

Ми Б.Б.за благотворителност ли. ТРУДИ

гоце гоце дърт ченгел земи се скрий заедно с кадрите!

Знаем, знаем..Ама от такива кадри..Ошушкаха държавата(няколко пъти) и пак нямат наяждане..Какви бяха тези усти,какви бяха тези търбуси?!

Тоя четиняр и телефонните измамници, живеят благодарение на пенсионерския матриал, останалите гледат сиир вместо да фанат да ги отепат.

Не така Първанка , не така !И ти и Кадиев сте използвачите на БСП!Случайно ли от заместниците на Жан Виденов , само ТИ успя , продължи на гърба на бесепарите и си спретна политическа кариера!Виж при Кадиев нещата са по-директни - момъка има да взима едни пари от Държавата, ръководена от Борисов!Ах какви сте дърти мишоци Вие с Кадиев , а Първанка ...ДЪРТИ МИШОЦИ!

На БКП по скоро

комуноида е сволач , както и да се представи

Гоце Архара е доносник на ДС. Тъпанарско е да дава съвети и уроци по морал.