Първанов: Проверяват ловните ми трофеи, а канят бандити на кафе

Не смятам, че проверката за ловните трофеи е най-важната тема в държавата, така президентът Георги Първанов коментира в Белоградчик сигнала до антикорупционната комисия в парламента срещу него.

Обратно в новината

Коментари - Първанов: Проверяват ловните ми трофеи, а канят бандити на кафе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвращавам се когато се избиват без капка жал - беззащитни животни за трофеи, само за СВОЯ СОБСТВЕН КЕФ... - без жал, безпощадно и за наслада.

Досега спа и нищо не направи за тез босове ама на кво стана а -храни куче да те лае.Те са си твои хора не се прави на чалнат

Този еколог с будна съвест, защо не сигнализира за геноцида, който се извършва с обгазяването на Стара Загора? Да сигнализира, кой е прибрал и прибира милиарди за унищожаването на боеприпаси в сърцето на България! Унищожава се природата! Та другарю еколог, след изпълненото вече партийно поръчение, заеми се с нещо полезно!

Разбира се ,че е важна нали и ти си един от нас?или НЕ?!

Интересно защо, след като ГЕРБ дойде на власт, босовете на организираната престъпност, които са известни на президента, изведнъж започнаха да будят смущение у него! Преди това спокойно си президентстваше!

е заразила сериозно партията на мошенниците,наричаща себе си ,кой знае защо БСП!Нищо социално,само криминално!Тези не ги ли вкараме в затвора, без право на освобождаване,България свършва като държава!Сирищенския ...е главата на октопода у нас и се е напълнил с откраднати от този клет народ ,мангизи!

Убиването на каквото и да е, с цел да му резнеш тиквата и да си я окачиш на стената, е абсолютна комплексарщина и безпишковщина. Иначе, сред останалите ни президенти, Първанката направо лъщи кат бисер. Ама...

Как да не е важна, бе Гоце? Кой те е карал да стреляш по хайваните?

г-н Първанов,Вие вече не сте моя президент,вие сте един обикновен политик,защото подкрепяте престъпници ,като кмета на Хасково.Не се докачайте от изказванията на герберите.каквото повикало таково дошло.

Ох няма да яде 2 дена защото не е вашия президент..Можели някой да бъде харесван от всички???О да ББ си го приказва всеки ден тоя майтап

Нали трябва да отчитат задачи! Чудят се какво да правят само да не настъпят някой мафиотски мазол отнякъде, че виж как са чувствителни мафиотите - излязат на светло и хоп гътнат се като Мишо Бирата. С президентът е по-безобидно да се заяждат, отколкото с такива като Мишо Бирата явно. Все сме имали идиоти политици, ама като тези...

Че фанеш бръчки. Не се коси, оти че ти мине. За трофеите питай Батето - той вече мина по тая мелница. Па когаш се извъдихте таквия ловци, бре?! Дедо ти все благородни елени у Шеруудската гора е отстрелвал, вместо да копа лука и да вари компоти на двора......

Сурата селски , хобито царско.

Той е Президента на РБ, и му отива да има царско хоби, докато ти си само един форумен цървул!

Там където мине комунист трева не никне. Северозапада е обречен на обезлюдяване. каквото остане ромите ще го продадат за вторични суровини. Северозапада както и югоизтока ни е обречен.

Жив и здрав, Президенте Първанов!Надявам се, че Ви харесаха моя град и моите съграждани! Дано Белоградчик и Магурата бъдат признати за Световни красоти! Видях много красоти в живота си, но като Белоградчик няма! Няма като моето училище, няма като моя дом, няма като боровата гора над града, няма великолепните скали, няма крепостта Калето! За съжаление няма като Телефонния завод, който произвеждаше ТА 100! Аз мечтая да видя пак родния си град, но нямам сили да отида! Дано след Вашето посещение бъдат само добрини за всички от моя град! Бъдете благословен, Президенте Първанов!

благодарение на този комуноид, твоят Белоградчик и целият северозападен край западна. А повече от 30 % от населението му е далече от родния край. Закърмени с идеите на ПАРТИЯТА, гласувахте за гоце и подобните нему комуноиди. Това е може би най-голямата причина България да е толкова далече в развитието си от това на държавите, където отидохте за по-добър живот. Обичате комунистите във вашия край, но не отивате в Северна Корея, Куба, Венецуела, а дори и в Русия не ходите. Защо бе, джанъм?

Браво Веске! Добре им го каза. Само дето пропусна да ги питаш, къде ходят да учат децата им? И какви коли карат? И така нататък...

Браво Веске! Добре им го каза! Само дето пропусна да ги питаш, къде учат децата им, и какви коли карат...

Вескее..е, джанъм! Оди си в Анадола!

Уважаема госпожо, защо се опитвате да внушите на хората, че всичкитези красоти са създадени от вашата Партия? Или пък от този чиято ръка целувате? А този телефонен завод...кои го знае, дали производството му вече е актуално.

Семействата и парите на истинските партини величия за във Виена и по светаизобщо. Гоце е изпълнител, а за Станишев да не говорим. Не само децата на болшевишката мафия учат там, ами и ваште пари работят за тях по чуждите банки. А те се разхождат като шейхове с Пиаджо Авантита по столиците да правят бизнес, но не за да платят данъци в България, а за да си живеят прекрасно. През това време една мухла (Белоградчичанка) се размечтала за скапания си телефонен завод, който явно я е крепял години наред като надежда за индустриалното развитие на България. Бабо, и ти ли не си се усетила, миличка? Още една овца, изкарала живота си в болшевишко безхаберие, но предана на идеите. Идеите са били да те изпозлват цял живот и да не разбереш какво е благоденствие. Телефонният ти завод е бил бутафория, която не е способна да се развива и да осигури просперитет. Неграмотници са го управлявали и е бил без шанс за оцеляване.

Всеки си има хоби, но да убиваш не го приемам. Нека да се провери президента. Ако е нарушил законите и е бракониерствал да получи морална присъда.

Прав си. Увиецът на собствения му народ се казва БОКО ТЕКВАТА ОТ БАНКЯ....И ШАЙКАТА НАЧЕЛО С АМЕРИКАНИСТАНЕЦА ОРЛИК

убиеца ,Борисов ,а милеонери те в бсп -я .поесни и с какви пари до 40 г.станишев учи.

Г-н ПРЕЗИДЕНТ МОЙТЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ. УВАЖЕТО МИ КЪМ ВАШАТА ЛИЧНОСТ Е ПРОДИКТУВАНО ОТ СПОКОЙНИЯ ТОН, ВАШАТА КУЛТУРА С АДЕКВАТНОСТТА НА ПОВЕДЕНИЕТО ВИ. ВАШИЯТ УСПЕХ Е УСПЕХ И ЗА НАЦИЯТА НИ.

Е ПА ТИ ИЗБИ РИБАТА. ТИ НАВЯРНО СИ ОЯДЕН КОМУНИСТ, ЗА ДА ЗАЩИТАВАШ ТОЯ ПЪРВАНОВ !

Е па ти изби рибата с това "умен", пиши "тъп като г.з", че да те разберем! От написаното въоще не личи да си "умен"!

Гоце/първанов/ по природа и партийна принадлежност,си е мушенник,обикновен далавераджия и това го разбраха всички.

Нямаш си представа каква положителна реклама правиш на президента,защото се вижда,че противници му са най-обикновени неграмотници и мУшеници като теб...

Aбе, Гоце, що се опитваш да се разграничаваш от себеподобните си?

Само това ли си в състояние да кажеш по темата? Твърде постно е,но не се изненадвам. Болшинството от противниците на президента са немногословни или празнословни илитерати...

Да бъдеш противник на нещо като Първанов - е самообида. Аз просто го смятам за излишен. Това е нщо като пъпка, която трябва да изчакаш да узрее и да се махне сама, иначе следва възпаление. Първанов показа толкова много недостатъци в поведенчески аспект, в аспект морал и етика, че не мога да повярвам! Когато наближи краят на мандата му, той, очевидно поизоставен от партийния апарат, който произвеждаше ботафорния му лик, започна да показва системно крайно недопустими за нивото на президент недостатъци, които показаха от къде произлиза и какви 'ценности' притежава. Нашето село си е наше село. Последната му глупост беше: като си ходя аз, да си ходят всички с мен. Толкова глупаво, че наистина трудно може човек с нормално изграден манталитет да го асимилира. Усмивката и визията са чиста заучен материал от партийните школи. Писнало ни е от кукли на конци! Особено работническо-селска продукция!

още помни по кое време се придобиваха фабрики и корупцията бе държавна политика

Всъщност БСП са пионери ввъв връзките си с босовете на организираната престъпност. Нали самият агент Гоце беше най-големият защитник на доц. д-р Тракторов. И май не защото е доцент. Или доктор. Защото Маргините и Маджо не са нито доценти, нито доктори, а най-обикновени бандюги. Както и Братя Галеви. а както добре знаем тези екземпляри имат топли връзки с висшия ешелон на бСП. За спонсорите на агент Гоце да не говорим. Но те го спонсорират, той натиска съда да не ги вкарва в затвора - танто за танто. И хич да не ми се прави на света вода ненапита - бандит е той. Освен че е доносник на ДС.

КГБ,пак ли те изтърваха? Взимай си хапчетата редовно,защото пак ще те приберат за активно лечение...

Ох колко си объркан! Маригините, Маджо и Пашата имат топли връзки с един настоящ политик, който много обича да се завира пред камерите или забравяш, че имаха участие в различни фирмички. Следващия момент - по чие време подгониха Маргините и по чие време ги оправдаха? Ей едно си баба знае - едно си бае! На ващо шевче от ГЕРБ все някой му пречи, а прехвалените хамериканци все в едни доклади за гангстери го споменават, а той един убав, та убав!

Преди години казваше и че не бил кадър на ДС , а пък после заяви, че се гордеел с това ... Отричаше и да е бил на лов край Симитли в деня на национален траур заради обгорелите във влака - факла, а после си призна, че бил там, но не стрелял ... Отричаше и че е ходил с доц. Ал. Петров в Китай, а после се разбра, че са ходили заедно в Швеция ...

То не било Стамбул, а Ямбол! Толкова ли ти стигна копитния мозък да "измислиш"? То друго от един дръглив козел кво да чакаш?

Нали когато падна комунизма всички се възмущавахме за това как заради Живков се затваряха улици, колко резиденции имал, как бил ходил на лов с Пенчо Кубадински и т.н. Ами аз не виждам разлика между начина на живот на Живков и Първанов. Явно нищо не се е променило. Ако Първанов има хоби да ловува трябва да си го финансира сам, от собствения джоб, така както ако аз бих искал да имам такова хоби трябва да си го финансирам сам. Няма кой друг да ми плати това удоволствие. Тези хобита и интереси на държавните ни мъже трябва да се регламентират много стриктно в закон за да не плащат бедната ни държава или съмнителни лица хобитата на някой си, пък било то и Първанов. Това е престъпление на фона на цялата беднотия в обрулената ни държава и целия популизъм и "загриженост" за народа в изказванията на президента.

И защо пропускаш ББ???Той с нищо не се различава от Живков и Първанов дори в много неща е напред..Кой ли му финансира ходенето по рожденни дни, мачлета, тенис, лентички и още през времето когато трябва да върши съвсем друга работа...

ако няма какво да кажеш -замълчи. не пиши по инерция.от злоба може да се збъчкаш. Ако футбола ,тениса -спорт който всеки може да практикува на кварталнаъа площадка ти е недостижимо удоволствие-то по скоро е от мързел. Не е като да гърмиш по резерватите -НАЛИ! Или ти си толкова червен че друго не виждаш

Я кажи като знаеш как госпожа Първанова си напазарува 8500кв.м. по 5лв при цена 60евро.

хич не ме интересуват евтините номера на Атака пред изборите. Той Гоце да не би да лови от вчера. Защо преди 7 год. не го попитаха, или преди 4 или преди две. Могат да са сигурни- че нищо няма да излезе. А смахнатия Сидеров едва ли ще вземе 3% на изборите за президент.

НЕ СИ В ЧАС!!! Сега ли ставаш?!?! Кой да го критикува преди 2 години?!? Същото това правителство което той стъкми ли? Което се превърна в триглава ламя? Паметта ти май покрива едва година назад

може ли да проверите колко струва лобирането на ГОЦЕ за БОКОВА. иколко струват такъмите за лов ,апартаментите в СОФИЯ и другаде по света на поставените лица .Това е най големия ЛЪЖЕЦ и МАНИТУЛАТОР......

Муцив този ред на мисли да те попитам .... колко струваха апартаментчетата на лицето Цв.ЦВ. Какъв е произхода на паричките на Цветанка Бориславова .... от къде е имала прарички да си напазарува банка. Как е разбрала че 22% от БТК ще се пазаруват с компенсаторни бонове ... въпросните бонове ги е купила за 10 ст. парчето при номинал 1 лв. Май въпросите са доста неудобни. Момата барабар с тъпкача си лицето Б.Б направо си плачат за панделата.

За Бориславова, питай Станишев ако имаше нещо тя щеше да е на топло ,а твоите хора да при лапат банката.

Ти от фабриката за дим на Яне ли пазаруваш?!?!

Агент Гоце, доносник Гоце или Гоце-Снайпериста си има хоби. Много добре. Прави се на авджия. Ама защо със снайпер бе, чоджум. Като бракониер. От ония мутрестите бракониери. С джиповете снайперите, взривовете и пушките-помпи. Само че вместо бодигардове, агент гоце го пазят гардовете от НСО. За наша сметка, разбира се. Дали има ловен трофей от архар или не няма никакво значение. Важното е че е гърмял със снайпер по защитен вид. Поне имаше снимки. И ако не е уцелил, това означава че и като авджия е точно такъв голо-водник, колкото и като президент. И май на агент Гоце само едно нещо му се удава - доносничеството. особено когато трябва да доносничи на ДС. Пък и шпионажа в полза на Русия не му е чужд. Така се става национален предател. Аферим!

Тази стара скрибуцаща плоча за нищо не става освен да пълните фотумите с нискоинтелигентни простотии

стара плоча , ама се върти от 1945г. та и до ден днешен.

Друго си е Боко Тиквата да пази Тато, нали?

На г-н Президента, Ще хванете Долуподписания. Защото е мъж в панталони. А тези от ГЕРБ са Жени в панталони. Продадоха България на Олигарсите,честито на робите.

на първия слагач, нищо, че е с панталони...

Здравейте герберасти !!

те, олигарсите всички са от бсп и първи дружки на президента.