ГЕРБ: Президентът да отзове посланиците, иначе...

Депутатите приеха извънредна точка в дневния ред за утре - да бъде разгледана декларация за освобождаване от длъжност на посланците на България в САЩ и в Турция.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ: Президентът да отзове посланиците, иначе... | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко Борисов ми се вижда малко угрижен,уморен и разочарован.Изглежда дори и понаедрял.Ако му предложат нещо да открие,сигурно ще може да се поотпусне.Дори и да ни зарадва с пленителната си усмивка!

Един интелигентен и умен човек остана в управлението на държавата и те искат да го махнат ,защото ги засенчва с умната си и уравновесена реч!Пази ,боже, сляпо да прогледа!!!!

Писна ми. Ние наистина сме загубен народ и сме на принципа на попа- Не ме гледай какво правя ,а ме слушай какво говоря. И реклама за наденицата има такава. Само,че ние стигнахме до това ,че не трябва нито да слушаме какво се говори ,а да гледаме няма какво ,защото нищо не се прави. Но до кога? Това не е нито циркова прощадка,нито детска градина както смятат нашите управници. Те явно така са смятали,но ние все пак сме държава,а да ръководиш и управляваш един народ не е толкова лесно,особенно когато не можеш. Г-н Борисов,опомнете се и ако не можете по-добре се откажете,но не закопавайте повече държавата ни. И без това тя е един разграден двор,докарана точно от тези който сега Ви подмамват и то много сполучливо. Костов беше убиден на народа цели 2 години докато оправи золумите си,сега започва пак. А Сидеровмного кадърният , нали беше националист-сега какво перекенде е незная. Уреди доведения си син в европарламента,нагуш се за късо време и........ До кога,още колко време Ви трябва ,за да започнете да правите нещо за тези който Ви избраха.

Едва ли нормално мислещ с глава на раменете, който ни познава, ще вземе да се впечатли от оценки за нас станахте за смех и на врабчетата даже! (при това неграмотно написано): Разликата между вас и нас е, че вие имате легално правителство, което цял народ гледа и критикува , а ние си имамеправителство в сянка, което ви гледа и критикува-доста съществена разлика, нали?И ти припомняме, че дядо Йоцо е само литературен псевдоним. ideyazabulgaria.org

Който ще гласува за Герб. Абе човече, та ти даже не знаеш какво значи ГЕРБ и го пишеш с малки букви, та какво мислене да чакаме от тебе? Не че съм против ГЕРБ, но защо такива трябва да са защитниците му?

На вашите мекерета май само преди избори дават по някоя пара да пишат глупости, а байно? Това, ideyazabulgaria, станахте за смех и на врабчетата даже!

Ако се считаш за мътни ТИ, едва ли ще те огрее да ме вземеш!

Утрешният ден ще е много интересен?! Ракът дето се пъне на бързей, ще е Първанов. Ще гледаме как атовете се ритат, но бюджет 2010 ще ни влезе, защото ще се гласува също утре. Да ни е честито онождането ни от Симеон Дянков и Бойко Борисов, жигулитата на СБ-световните лихвари.

вместо да работите,само лаете и вземате народни пари-чакаме с нетърпение да си ходите всички заедно с премиера си

Zashtitavaite komunizma i Purvanov i si go karaite po staro mu s venecuelski sapunki i bai Ganiovski prostotii ...

уволнявам ги дисциплинарно,от там нататък думата имат съдиите,но много добре да мислят защото следващите са те.

Точно това е, че НЕ се прави както трябва! Да се преразгледат изборите САМО в Турция не трябва да стане ЦЕЛ. Целта е да се започне преразглеждането на изборите от ИЗБИРАТЕЛНИЯ СПИСЪК с наличието ан 800 000 мъртви души в него! Тук е заровен духа на целия избирателен процес и всички фалшификации по него! Но явно никой няма интерес да го направи това! ideyazabulgaria.org

Материалът харесва агент Гоце. Не го интересува кой му е спонсора, не го интересува че е излъгал, като е скрил агентурното си минало, не го интересува че се прави на мъж като гърми със снайпер по застрашени видове, не го интересува че е бил пръв приятел със Саддам. Важното е че е от нашите, важното е че партията ръководителка го е издигнала на този отговорен пост. А както знаем Партията е права, когато съгреши дори. Или поне така смята материала. Оня материал, лошия, с чугунените глави. Но от друхга страна, като се замисли човек има някаква логика да харесват агент Гоце. Те 33 години търпяха начело на БКП полуграмотния селянин бай Тошо и кликата му от полуграмотни партизани в Политбюро. То, ако не го бяха прелъгали бай Тошо да си подаде оставкарта преди 20 години още щеше да ги управлява. Че и акъл да дава. След като толква време търпят начело на БСП оня плужек и родоотстъпник Станишко, може би Гоце Снайпериста си е направо вдин нов Дьо Гол. Е, за разлика от Дьо Гол, който е бил аристократ, нашият президент си е едно селянче от Сирищник, но пък благодарение на Партията се поошлайфа. И заприлича на човек. Че то, ако не беше Комсомола и Партията ръководителка сега щеше да пасе овцете в с. Сирищник. Или може би патките. Президент Гоце в стренмежа си да защити оня дришльо Станишко и БСП за 1 месец направи толкова гафове, колкото други държавници не правят с години. Може би може да се конкурира с един друг селяк - Никита Хрушчов, който направи за смях едан държава с претенции за велика сила, която вече я няма на картата - СССР. Ама като агент на СССР Гоцето действа по същия начин. В момента последното от което се нуждае България е конфронтация на институциите. Но чвно някой чете Конституцията както дяволът чете Евангелието. Или Президента има некадърни съветници от типа на Азер Меликов, или си е въобразил че всичко му е позволено. И може и да си ходи по живо по здраво преди да му е изтекъл мандата. Нека не забравя че в момента в НС има конституционно мнозинство и могат да се гласуват не само промени в Конституцията, ами и да се стигне до свикването на Велико народно събрание. А там вече я камилата я камиларя. Но със сигурност тогава Гоцето ще си ходи.

ТЪПИ И ПРОСТИ БЪЛГАРИ, СЕГА ЯСНО ЛИ ВИ Е КОГО ПРАТИХТЕ В ПАРЛАМЕНТА И КОГО ИЗБРАХТЕ ЗА ПРЕМИЕР. НАСТАВА ИСТИНСКА ДИКТАТУРА НА ПРОСТАЦИТЕ. КОЙ ЩЕ МЕ УБЕДИ ЧЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ И ЯНЕ ЯНЕВ СА НАЙ-КАДЪРНИТЕ ХОРА ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ. ТЕ СТОЯТ КАТО МАША ЗАД БОЙКО БАЛОНОВ И ГО РЪЧКАТ СЪС ЗЛОБАТА И ПРОСТАЩИНАТА СИ - НЕНАСИТНИ ГАДОВЕ - ПРЕСТЪПНИЦИ. ЩЕ СЕ БИЕМ. ЯВНО.

Какво коментираме, като той и Бойко не знае какво иска. Не знае, ама го иска страстно.

Parvanov e neadekvaten i chte si otide na izborite, a negovite priatelchetata po posolstvata chte si hodiat vednaga.

Добре де, всички ревяха да се промени законът за изборите...да се намали корупционната практика и т.н. Да се прегледат изборите и ако има нередности то да се вземат необходимите мерки. Сега, когато това се прави, но един човек го възпира по някакви причина, българинът пак реве и негодува...против какво? Явно наистина българинът е с мн кратка памет!!!Едно иска, друго мисли, трето чувства, четвърто прави...

Molja wzemete si i bg konsul ot Switzerland. I bez drugo e wrazkarche i ne njama elemtarna kultura.

Добре погледни български народе кого си пратил в парламента и почни Федосва та стигни до Волен и Яне да не говорим за Костов и класната... Един Хубав мъж има в Държавата и него искат да го импийчнат - срам за това дето вече не е и държава като другите. Получавам от Глобъл съобщение в мобилния си телефон моя личния с призив на ГЕРБ - ГЕРБ призовава за отстраняване на презитента по моя и по вашите мобилни телефони....Питам аз защо която и да е политическа сила трябва и защо може и го прави - да ми нарушава личното пространство в моя телефон - те питаха лиме да ме манипулират по този начин ? Ако аз искам Бойко Борисов да си докажи доходите неговите и на Цветелина пред народното събрание ще го направи ли и защо комисията Кушлев не се самосезира за имането на премиера ? Видяхме как вадят една болна жена от жилището й за неплатени кредити и полицаите как я дърпат.Станахме полицейска държава и какво още ще ни видят очите с тези бъдещето ще покаже но нищо добро не ни чака и продължавайте да му го вдигате на ББ - рийтинга де - пък и той е от БКП от старите примки !!!

Нямаш си идея колко си прост! Защо си мислиш, че някай ти вярва? Крайно време е да те вземат мътните!

Ако не следваха кметски избори в София и ако Бойко беше мъж/ за това само мусколи не стигат-и акъл трябва/ нямаше да реагира така неадекватно за смях на Света и на бронзовия бик!

С всичките си политически дефекти и човешки недостатъци,Първанов е избран за легитимен президент на България чрез пряко гласуване от народа.Тук четем комични мнения на лица,които сами се поставят по-високо,дори от всички българи!?Това е характерно и леко младежко разстройство,но то нуждае от незабавно прекратяване на онанизма!

Посланикът стои в Анкара ,изборните секции са из цялата страна!Там трябваше да има представители на ГЕРБ и другите управляващи сега та да има смисъл това ,което бръщолевят сега ,но те нарочно не пратиха представители ,за да могат да говорят сега глупости .Ако имаха такива на место щяхме да им повярваме ,че са наблюдавали нарушения ,а то сега повтарят като папагали ,че трябва да се отзоват посланниците !Ама за какви ни вземате бе,народа трева вече не пасе!!!!

Явно тук във форума,всички се интересуват от сеира,отколкото какво действително се работи за държавата и най.вече за гражданите на тази държава.Срамота е!!!!!!!Млади хора, а пишат толкова неграмотно и некомпетентно и поемат всяка тема като топъл хляб.За всичко са информирани,всички крадци познават и епитетите които употребяват са просто гнусни.Ей,ГРАЖДАНИНО НА БЪЛГАРИЯ-СЪВЗЕМИ СЕ!!!!!!!НЕ ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ МЕДИИ,КОИТО ПЕЧЕЛЯТ ОТ ИНТРИГИТЕ И ГЛУПОСТИТЕ КОИТО ПИШЕТЕ!НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ,ЧЕ НИЩО СВЯСТНО НЕ СЕ СЛУЧВА,А ПРОДЪЛЖАВА ЦИРКА,КОЙТО ПОЛИТИЦИТЕ ИГРАЯТ ВЕЧЕ САМО И САМО ДА СА ВЪВ ВЛАСТТА ,А НЕ ЗА ПАРИ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ВЕЧЕ ГИ ИМАТ В ИЗОБИЛИЕ!!!!!!!!!!!! ВИ СЕ НА АКЪЛА,А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НЕГРАМОТНОСТТА КОЯТО ПРЕЗ ТЕЗИ 20 ГОДИНИ ВЗЕ СВОЯ КОСМИЧЕСКИ ВРЪХ!!!!!!!!БЕЗОБРАЗ

Другарю, (никакъв гражданин не си ти) навремето Костов ви беше виновен за всичко, на вас червените, сега нова дъвка си направихте ББ. Човека рине с лопата насраните Авгиеви обори на червената сган, а вие все кусури му намирате. Един от БСП се изказа по официална медия - ТВ, че Костов му бил виновен, че има само едно дете , а не две .... е това сте вие, зомбирани червени човечета. Сега по темата - глух ли си, кьорав или нефелен да не виждаш какво става? Въпросните дерибей на държавна служба бяха масово избрани за посланници в 12 без 5 от любимите ви управляващи от 3-ната коалиция. Европа, дори целия бял свят дава ясни сигнали и индикации, че вие не сте желани, гнили сте, не може да ви се има доверие и не ви ще. (препратка - Първанов, също заклет комунист и агент не беше поканен на тържествата в Германия, по случай края на комунизма). Замълче най-накрая и оставете хората, които избра народа да си свършат работата. След като посланниците са се компрометирали, тогава да бъдат заменени, но вие не ги давате, защото сте социалисти... защото властта с кръв сте я взели (много народ сте избили) и с кръв ще я дадете - сган недна комунистическа!

OT DIKTATURA NA PROLETARIATA MINAHME NA DIKTATURA NA PROSTAKA !

Ne mu zavijdam na Boyko!Kak se ostavyat toplite,dohodonosni mestenca?4e i nagli-sram nyamat.I Goce,i Stani6ev i razni rumenovci.Dano da izdarji B.B.Toy ni e nadejdata!Uspeh,Boyk

Само за по-емоциалните и импулсивни участници и читатели ще вмъкна - тази дадндания няма нищо общо с Георги Първанов, а приятелите на Бойко - Сидеров, Яне и Иван (не споменавам Мартин, защото той вече изпадна от всички класации) се стремят да печелят обществено внимание и да поставят Бойко в конфузни ситуации - толкова е просто. И никой от тях всъщност не вярва в собствените си приказки.

На имиджа на България влияе негативно самото избиране на гоце за президент. Кой държавник от нормалните страни го има за ......?

Лошото мили сънародници е, че скоро тези циркове няма да спрат. Откакто ББ е на сцената да е минал ден без негови изцепки,помните ли а ??????????????

Нито сме безродници, нито манипулатори , нито фашисти. Ние сме обявили против цялото сегашно политическо статукво, против новото олигархично робство и ратуваме за неговата пълна смяна и ликвидиране на олигархията и връщане на свободата на българите. Това е най -родолюбивата и обичаща народа си позиция! А ти се страхуваш от нас именно поради тези наши идеи и искаш по стар болшевишки начинзабрана?! точно за такива като тебе с пълна сила важи прозвищетобезродни ideyazabulgaria.org

Документите ! Най-напред да се изискат по надлежен ред от съответните структури и после да се публикуват в медиите ни . Не утре, не днес, а веднага ! Че да видим тогава как ще разказваме зимъска край огъня (какво ти там парно, конвертори, термопомпи и други глезотии) на отлежала домашна и хом-мейд луканка новата версия ( баш-нашенска и по авторско право даже) на 1001 скудоумия, или как Али-Баба, превръщайки се в Малкия Мук, пренесе под носа на всички глобални контрол-експерти едно прилично ен-хилядно камилско керванче злато и скъпоценности (разни) .... и взе че стана Баш Майстора на всичко с(_)етско у нас . Естествено с експертното и любезно-предложено (и приложено) съдействие на компетентните отряди на шайката махленски шмекери . За което и последния българин, видял автообил на бензин/дизел/газ ще има да плаща . А посланиците карай да върви ; отдавна си знаем поуките от С цървули по дивия запад .

За Първанов вече е все едно: и да остане и да се оттегли и да го отстранят, все тая. Бита (последна) карта на БСП. И за изпроводяк: не е избран от народа българи (които тогава бяха за гъби, а Азис на ПЕДИкур), а от същите електорални-хипотети българи в Турция, за тях става дума и на последните избори. Та турските двойни граждани пак си бяха активни и дори повече, но гъбите този път най-сетне останаха необрани. Президент-чучуло некому не е нужен. Един пластмасов маникен би свършил същата работа и би струвал страхотно по-малко.

Голям гаф с отзоваването на посланиците. Не зная дали са наистина толкова виновни. Но факт е, че в никоя цивилизована държава това не се прави по този начин. България отново е в ролята на аматьор. В Труд от 9 ноември е поместена стенограмата от заседанието на Министерския съвет по този повод. Прави впечатление, че външният министър докладва, ББ казва приема се и толкова - няма обсъждане, няма гласуване. Някак формално е всичко. И накрая - аматьорство.

Божеее, в тоя парламент е пълно с хора, които не са чели Конституцията, но бързата да се изказват. Кандидат-депутатите следва да бъдат подлагани на изпит дали поне преди да влязат в парламента са прочели Конституцията. Абе, алоо герберчета и атакисти, президентът не е длъжен да Ви слушка. Президентът може да бъде отстранен само за доказана национална измяна, а Гоце може и да не е светец, ама поне доказан изменик не е. То, ако толкова лесно се отстраняваха президенти някои можеше още навремето да отстрани Жельо и Петър Стоянов, защото и те като Гоце бяха зелеви глави.

Искате ли да направим едно проучване във форума. Напишете само с абревиатура за кого ще гласувате в предсоящите избори за София? Аз съм за Герб.

Трябва да се съдереш десе пъти и да си удариш сто тояги на гол задник, за да докажеш, че сайта ин е фашистки. Жалка мутра!

И още нещопо изборите - казано е - кьорав карти не играе. Куде е гражданското обществи и контрола на партиите по изборните секции. Едих Огнян Минчев с Трансперанси интернешънъл не може да огрее. Къде са партийните наблюдатели, не солташаците на кандидатите, а обучени партийни наблюдатели във всяка изборна секция? Не стига само мотане по София и по окръжните градове. Телевизията показа как хора без законови функции някуде в делиормана се разпореждат из секциите. (мисля, че репортажът със скрита камера беша на Ива Петрони, но може и да греша). Сега е времето да се говори за тези неща. Нормалните държави в Африка и Азия припключват с промените в изборното законодателство минимум 1 година преди изборите. Тука кюстендилската корифейка на избирателното прав и изборния мениджмънт Мая Манолова се оказа най-големия гуру и даже не допусна сериозна дискусия по темата в услужливите медии. Резил!

Вижте, дайте да махнем президента, да махнем съдиите, да махнем и депутатите (за всеки случай), та да се успокои бате Бойко и най-после да почне да работи, че на мен взе да ми писва той да си води войните с този-онзи и нищо да не върши! Това дето се хвали са само аванси от Брюксел и нищо насреща! Само слепите и глухите не го разбраха още. А, и да попитам нещо - защо ми се струва, че той май само с Доган не воюва?! Защо?

ДО ИДЕЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ПЪРВО ВИШ ТВОИТЕ ИЗБРАННИЦИ КАКВИ Я ВЪРШАТ И ТОГАВА ПРАВИ КОМЕНТАРИ. НЯКОЙ ОТ ТЯХ ВЪОБЩЕ НЕ ХОДЯТ НА РАБОТА, А ДРУГИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ. ИМАШ ЛИ ВЪОБЩЕ ПЪК ПРЕДСТАВА ПО МЕСТА ВАШИТЕ ИЗБРАННИЦИ КАКВИ Я ВЪРШАТ. ОСВЕН ЗА КОМИСИОННИ ЗА ДРУГО НЕ СЕ СЕЩАТ, А ХОРАТА ИМ ТЪНАТ В ПЪЛНА МИЗЕРИЯ ЗА СМЕТКА НА ТЯХНОТО БЛАГОПОЛУЧИЕ. ТАКА, ЧЕ НЕ КОМЕНТИРАЙ НЕЩА КОИТО НЕ РАЗБИРАШ.

не се скриеш под държавното бюрце, вие пък бяхте едни компетентни и кадърни, о забравям опит имате от 100 години, феодали гадни, в кой век живеете бе

Тоя миризлив безродник- манипулатор дедо Йоцо гледа от идеязабългария , няма ли кой да го банира , бе, еий , алоо, администраторите ? Tова е все едно , аз да тръгна да рекламирам фашисткият сайт , на който няма да му споменавам името , но завършва на трибуна !!!

Postavianeto na ultimatumi ne e politicheski, a mafiotski podhod. Makar che v Balgaria razlika edva li veche ima...

ЕВРОПА ВЕЧЕ ЗНАЕ ЗА ПОРЕДНИТЕ ИЗДЪНКИ НА ПРЕЗИДЕНТА , ТАКА ЧЕ ПО- ЛОШ ИМИДЖ ЗА БЪЛГАРИЯ ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМА. ВАЖНОТО Е БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, КОЙТО ГО Е ИЗБРАЛ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ДА ЗНАЕ - НАРУШИЛ ЛИ Е КОНСТИТУЦИЯТА, ОБОГАТИЛА ЛИ СЕ Е ТАЙНО БСП ПО ПРОГРАМАТА ПЕТРОЛ СРЕЩУ ХРАНИ С НЕГОВИЯ ПОДПИС, УМИШЛЕНО ЛИ СЕ БЛОКИРА РАБОТАТА ПО ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА С ОТКАЗА МУ ДА ОТЗОВЕ ПРОВИНИЛИТЕ СЕ ПОСЛАНИЦИ-.

би повлияло негативно на имиджа на страната-казва тя. Аз мислех, че вече сме ударили дъното...

Някой обърнал ли внимание на последното изречение? А? И това ако е мотив... ББ вече НЕ иска да сваля президента и послушковец в движание измисля оправдание... не ви ли мирише на продажност?

ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИЙ! ЗДРАВЕЙТ КОЛЕГИ!

Президентът е избран от народа и дава отчет на народа. На народа трябва да се отчитат и смешниците в НС. За сведение на дебелата крадлива монтанска нотариуска Фидосова и грозницата Желева президентът не е разсилен на Външно министерство, нито портиер на Министерския съвет. Ако не са чели Конституцията си е за тяхна сметка. Ако искат могат да организират художествено четене за всички ненормалници в НС, МС, МвнР. Предлагам за лектор дедо Неделчо Беронов.