Спонсори на Първанов - посягат им с оръжие

Липсата на морал у президеснта не е само, че е спонсориран от криминално проявени личности, злоупотребили със САПАРД, неговите спонсори поначало са хора, към които се посяга с оръжие - Манол Велев, Емил Кюлев...

Обратно в новината

Коментари - Спонсори на Първанов - посягат им с оръжие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пантерке, ами Народно събрание без опозиция си имахме 45 години. За това ли време скимтиш? Не беше лошо за по-равните от равните и всички знаехме кой беше ЧОвека ама много хилавичка и нежизнеспособна се оказа тая системка. Я виж сега при демокрацията същите другари какви чудеса правят - въртят европата на малкия си пръст.

Според Борисов опозицията трябва да излезе от парламента, за да се покаже на Европа, че българските опозиционни партии са единни . В България виждаме, че няма опозиция, той искал да доказва на Европа. Мнооого суетен този Бойко ?!

Не разбирам защо оплювате единственият политик, който публикува открито спонсорите си? Това е достойно за уважение и е практика само в най - развитите демокрации. Даже френския президент все летува и пътува със средства на крупни бизнесмени- приятели. А относно немоща на опозицията - вече ще умра от смях - утре и вятър да задуха ще обвинят Националният синоптичен институт-т.е. Правителството, и ще му искат оставка. Много им се иска да седнат на софрата и те да режат комата... Всички вълци дефилират в агнешки кожи - моля Ви Господа, топло е времето, ще се задушите в тази премяна...

Коя тяхна демокрация, те е докарала до тоя хал? Кога тук е имало тяхна демокрация? Тяхната демокрация е ред и законност. Тук има само ченгенешки червени краливи номера, попречили да се установи истинска демокрация. Ама с народ, който го тегли към комунизма ,как да стане тяхната демокрацията. Между другото , преврата на 10-ти ноевмри си го направиха червените, начело с Луканов и Петър Младенов, нали не си забравил? И от тези 19 години, демократите управляваха само шест: две години при Филип Димитров и четири при Костов, който дойде да изкара държавата от поредния батак, в който ни натикаха комунистите, както правят всеки път като дойдат на власт.

Навремето/1997г./ при посещение при тогавашния кмет на Варна ми свиха служебния Мерцедес.С едно вдигане на телефона за 1 час,колата бе наново паркирана пред кметството във Варна.Всичко/оръжие, бе налице.За спомен от случката остана сано разбитата ключалка на вратата на шофьора ми.Така колегата потвърди че не напразно носи прозвището Дон Корлеоне.Доста време мена и сега виждам как без свян се изживява като честен политик......Виждам и доста млади овни, които тръпнат от желание да върнат на власт такива работари на ползу роду.

Напълно съм съгласна с отговора за протестите и излизането на народа. Според мен е крайно време сами да си напишем сценария и да оправим нещата. А ПРИЧИНАТА - досегашните сценарии за нищо не стават. Навсякъде по света има интереси, но както се оказва, у нас не умеят да се защитават каквито и да било. Сегашната ситуация напълно го доказва. Управляващите явно страдат от липса на каквато и да е мисъл в празните си глави - няма как да не са знаеели, че ще се проверяват под лупа изплатените средтва, но явно са не само лакоми, но и безумно глупави. А що се отнася до танковете или протестите - историята показва, че едно такова разтърсване на обществото води по-скоро до положителен резултат. Нас ни подмина и се хвалехме с това, а сега какво - затъваме. Проблемът е, че вече този вид революции са остарели, поне за нас. Но трябва да има начин народът да покаже недоволството си и да даде урок на следващия - Първанов, Станишев и т.н.

никога няма да се оправиме. не щото не можем, а щото не искаме... тъжна работа

Засрамете се Български депутати от опозицията толко много неща има за решаване вие се занимавате с глупости.Какъв еСофиянски ами Костов ами Болен сидеров ами Бойко Борисов.Боже мили какви хора щени оправляват

Тука само червени анализатори ли са? Като чета коментарите Ви, разбрах, че опозицзията, която от 8 години не е на власт е виновна за некъдрното управление на БСП. А спрете се да говорите глупости. Когато Костов и Софиянски управляваха, ние все още само мечтаехме за ЕС и ако не бяха техните реформи, щяхме да си стоим като при Жан Виденов голи и боси. Мислете, преди да пишете.

Малее,най-изпечения крадец Софиянски ще громи корупцията.Бах мааму,полудявам.

Че какво толкова са им влезли в очите тези спонсори на Гоце?Та те хорицата с кървава пот по челото и с честен труд,едвам,едвам успяха да спастрят по няколко стотин червени милиончета,за черни дни,а сега и килърите ги нарочили!Е да ,ама то в тази наша държава,какво си имаме,та и свестни килъри да си имаме!Едвам се справиха с Кюлевчето,та и Гоце си поотдъхна малко,ама на не успяха качествено да отърват Гоце от този проклетник Манолов,че току виж се съвзел и започне да говори,да говори и обяснява!Ами на и този Гергов,то бива бива ,ама тези килъри на нищо не приличат!Ако уважаваха любимия си президент,то отдавна трябваше да му ходят бавно на този свинар,дето се преориентира към хотелиерство и банкерство,защото всичките червени мангизи,дето беше спастрил за черни дни горкия човечец,бяха добре изпрани и изплакнати-Без накисване,разбира се!!!Това не са никакви килъри,щом не могат да отърват любимия президент от тези навлеци-спонсори!Как толкова,имали-дали,а сега на,да занимават нашия мил Гоце с ЧАДЪРИ,ДЪЖДОБРАНИ И ВСЯКАКВИТЕ МУ ТАМ ПРОТЕКЦИИ!Еееей,мръс хора бе,само го притесняват човека!Гледам той горкия е взел вече да се изрусява от притеснение човечецът,ами дайте да вземем и да му съберем ,някое и друго кирливо милионче и да си му направим една нова кампанийка,че да му осигурим още един мандат на човечецът!Ех жално ми е за него,сълзите ми като порой по бузите ми се стичат!Ех не мога вече.....

И какво ти пречи мазната усмивка на Софиянски? Осъдиха ли го за нещо? А не ти ли пречи, че президентът ни е олигарх, той не ти ли говори мазно, с думи,събрани без смисъл? На Нова година слушах изявлението на германския канцлер Ангела Меркел, с толкова смислени думи и пожелания се обърна към собствения си народ, че дори аз, българинът, настръхнах от думите й, които звучаха общочовешки! А нашият държавен глава - думи, голи, без сърце и обич към народа ни! Погледнете му къщата - родната - и си преценете какви оправни родители е имал. Такъв тип хора са добре само при социализъм!

Ако беше работила за Костов и сие сега нямаше да говориш така...Трябваше да изгние в затвора само заради продаждата на БГА Балкан.Щото веднага след това Зееви продаде правата ни за кацане на световните летища,които права струват милиони долари.И за капак на всичко ни осъди.Кой е виновен за това!?Ама забравихте бързо золумите му!Милият Костов.Какво излиза- единствен милее за държавата.Боклук като всички!

осъзнай се народе !!! няма по-лошо от комунизма !!! дори и Монката въпреки некъдърния си стил на (не)управление не успя да стигне такива резултати! Където и когато има комунисти винаги се стига до дъното !!! и аман вече от Костов, какво по-точно е направил, което не е можело да бъде поправено от триглавата ламя?

Теленце, и ти си от тези, които наричаш телета-простак! Ти като гласува какво направи? Такива като тебе е най-добре да си мълчат, защото само помия изливат в така наречените форуми.

Я ,4е той усмивката не се ли отказа от политиката? Какаво прави там? За6то не неаправят по-голяма снима - с вси4ки ,които са управлявали България след '89 и да я сложат срещу парламента на безплатно стрелбище - интересно,кой ли ще го отнесе най-много от народа..хахаха Въздушните пушки ще са за сметка на МНО..:-))))) Господа политици склонете глава пред народа си,който ви търпи простотиите близо 20 години!!!!

Някой горе ме поучава, че всички партии искат власт! Та ще му припомня казано нещо от Хайтов: Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го сториш! Нашата опозиция що можа стори! После стана за смях, а сега върши грях като се жалва на ЕС от България! А Африканските народи казват: Не се жалвай на стринка си от майка си! В Африка са видели много стринки от Европа! Ние тепърва ще осъзнаем африканската поговорка- за жалост твърде късно!

MORAL, DOSTOINSTVI I KOMUNISTI(MAKAR I PREBOIADISANI) SA NESAVMESTIMI PONIATIA

Гледам на снимки в тая тема все дават и Софиянски. Абе тоя пич с мазната усмивка що не е в затвора бе? Че той за два мандата и половина не направи нищо за София, а само крадеше и се усмихваше на народа. За каква опозиция говорим като там има хора като Софиянски?

Работата пак смърди отвсякъде! НЯМА ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, НЯМА ДА ПАДНЕ И ПРЕЗИДЕНТА! Чули, недочули, нашата опозиция тръгнала да прави импийчмънт. Като жабата дето си подала крака, като видяла, че подковават вола! С този си акт отново показват каква сбирщина от малоумници са-и за конституция не са чували даже. Брей, то стана повече от страшно с тия свини, дето искат да управляват! Тежко и горко ни! Пък тоя дето ЩЯЛ ДА ПОДКРЕПИ БОЙКО БОРИСОВ-ами подкрепяй си го-после той тебе така ще те подкрепи, че не знам дали ще имаш нещо за закрепяне! Поздрави!

Абе тези тримата от снимката, не бяха ли до вчера с осрани гащи, па и другите дето сутрин излизат при онова недоразумение Бареков, напоследък? Като си минаха 2-3години и си помислиха, че сме забравили техните далавери, кражби и 10%? Да не мислят ,че сме забравили кримиприватизациите и крими реституциите? Не сме! От сегашните управляващи може да има и недоразумения, но пък тези с изпраните гащи не стават и за чеп на каца за зеле! Е ще видите какво ще се случи на изборите, колкото да се пънат пред обективите! Просто ще сте потресени!

Вие господине,неистово ревете срещу Бойко Борисов и останалата Опозиция,но чудя се защо ли?А Вие,които питате кой ще дойде след сега управляващите,ще Ви кажа:Който и да дойде,все ще е по-добре от сега управляващите ни!Но от сега мога да Ви кажа,че ще дойде Бойко Борисов и слава Богу!Ние ще го подкрепим!

Chervenite razboinici sa si opleli zdravo koshnicata i sa se betonirali vav vlastta za pokolenia. Samo naroda moze da gi izrita i to zavinagi, ako iska da zivee dostoino.

Хм, че то опозиция няма!Тяхната е: Стани да седна!Всички в парламента сме ги виждали колко пари чинат.Започват добре и после забравятПриказка за стълбатаОт горе, нали знаете изглежда, че народа ликува и се къпе в шампанско.

И управляващи и опозизия ще ни съсипят окончателно, кокала на власта е много сладък затова борбата е безмилостно жестока. Тежко народу български

България ще се оправи когато тези, които са назначили управниците (то ест избирателите) имат право да ги уволняват и да им търсят съдебна отговорност за меко казано провиненията им, то ест никакви имунитети за депутати, министри и цялата сган около тях. Направете го това и ще се вдигне и избирателната активност като следствие. Основният проблем е как да стане това. Засега май само партията на АК47 може да го стори. Не знам демократично ли е, но една диктатура на избирателите над избрнниците им няма да се отрази никак зле на изстрадалата ни държавица.

А бе какъв избирател си ти щом мислиш че Костов е виновен за безобразията на тройната коалиция!Да не им е опрял нож за да крадат,лъжат,убиват и т.н.Аман от прости хора в тази държава,образованите и интелигентните избягаха,а сега простите,глупавите и ограничените гласуват и ни определят бъдещето.

нема бизнес нема пари за една жена продадох си колата. Комунистите дръпнаха шалтера на държавата. тъмно е къде да спя-в коша за смет-там е още по тъмно-смет няма комунистите я изядоха и нея. сега отивам и мен да изядадат казват давали някой лев

Какво ще кажете за Костов и САПИО?

Крадеца вика Дръжте крадеца! Аман от гадни, мазни извратени мутри като тези на снимката

По целия цивилизован свят е ясно, че спонсорите рисуват облика и същността на спонсорирания политик. Стом има любов, има и секс - това е положението напрактика. Това са кръговете, това са интересите, за това са парите, които са дадени. Нека никой не се заблуждава, че криминални личности дават пари за благото на страната и народа ни! А като се дадат пари, се търсят облаги - задължително! Представете си престъпник или бизнесмен от този вид да дадат пари без да си поискат :) Цяла Европа ни се смее, а на мен не ми е смешно, че съм в кюпа с тъпаците, които избират престъпни кръгове да гу управляват. Галсувайте, бе хора, че телетата избират Гоцета и русначета да ни движат държавата!

Ако в България народът излезе на улицата без предварително подготвен сценарий от комунистите т.е. от мнимата опозиция ще трябва да дойдат танковете. Досега в България не е имало жертви от излезлите на улицата само защото всичко е предварително инсценирано - предварително е определено кой ще вдигне народа на протест, кои ще са предводителите и кой ще е следващия, който уж ще вземе властта.

Maliii che si tup. moje da zatuvash do shia v sobstvenite si komunisticheski laina, ama pak shte povtariash che na komshiata kokoshkite sa murshavi, a tvoite po-hubavi.

Много си прост и тъп за този форум-ама то всички червени боклуци сте такива-не познавам интелигентен и възпитан комунист.

На снимката е останалата част от комунистическата мафия - циганина Костов, Мафиянски и т.н. по нищо не отстъпващи на останалите комунистически крадци.

Много си прост и тъп за този форум-ама те всички червени боклуци сте такива-не познавам интелигентен и възпитан комунист.

Уж си от БАН ,ама сигурно си отговаряла за кръжока по марксизъм-ленинизъм и изучаване решенията на конгресите на БКП,та да те открехна ВСЯКА партия се създава ,за да дойде на власт.Работата е в това, че като дойдат твоите Тато,Луканов,Жан Виденов,Станишев и Гоце докарват катастрофи-инфлация, , че всяка опозиция е нормално да иска да управлява, но вие се оказахте пълни некадърници...

На снимката липсват само ББ и Болен Сидеров. Надяваме се най- късно след 24 часа този пропуск да се отстрани. Тогава картината на случващото се в България в момента ще бъде напълно ясна.

Виждали сме морала на опозиционните партии... мани-мани, няма що. Управлението по дефиниция никога не е добро и затова се появява опозицията и в диалога се минава една крачка напред. Лошото е, че имеме към година да се появят нови лица, с нов морал иначе ще си изгнием като несретници.

Сините изроди пак простеят

Е, и на приближените на Костов и на Софиянски също им посягаха не с кремвирш.Малко ли избиха. Това не е доказателство за вина.

ПОдкрепям Джани.Високите дървета ги клати бурята,Иван Костов вдигна много високо летвата и всички минават под нея.Замислете се- КОСТОВ е единственият,коъто знае как да деъства в криза.Разчитаме само на него

Добри коментари,но ще си остамем само с четенето им.Аз не вярвам,че нещо ще се промени в тази окрадена държава

Още много требе да учиш,щом си решил да даваш пример с Иван Костов!? ...Иначе е необходимо да изчезнат от политическия живот всички крадливи псета от последните 20 год,за да има надежда за оцеляването на нацията.Ама откъде свестни и нови лица,готови да работят за благото на нацията?

Президентът им бръкна в здзравето на всички с предложенията си за промени на избирателния закон. Голяма част от сегашните ни политици биха останали вън, ако има такъв закон. И това е една от причините да свалят. Другата е... да имат възможност да крадат. Нека не се заблуждаваме!

Няма кой да плати за народно недоволство. Парите са в мафията, а тя си трае, защото при БСП е доволна, а Костов знае че е лош. Как закри групировките? Него далеч ще го държат и много пари ще дават за да го плюят медиите, щото при Костов за мафията не е добре.

Хора, не гледайте партии, а кой какво прави! Има и добри и гадове сред едните и сред другите. Подкрепяйте, когато някой се опитва да прави. Ако сме овче стадо, спукана ни е работата като държава. Много често започнах да изпитвам срам, че съм от тази част на света и то именно заради политиците ни. Дайте да ги натоварим и да ги изнесем там, където нямат шанс да се върнат.

Браво 0напълно те подкрепям, да си жив и здрав!!!

агресията у политиците ме плаши. Искат да саборят правителството и президента не, за да работят за държавата, а за да крадат два пъти повече. Не е толкова отдавна времето, когато бяха на власт Софиянски и Костов. Колко дела имаше срещу тях! И случайно ли?! Ама са толкова изпечени, а и правосъдието е тяхно, че нищо не могата да им направят. Сега ровят срещу правителството, но събарят България и им е все едно. По-страшното е, че народецът се лови на едни и същи лъжи. Направо ни срутиха.