Стефан Данаилов: С Гергов можеше да мине и по-леко

Георги Гергов направи жест като си подаде оставката, но историята можеше да мине и по-леко, според Стефан Данаилов.

Обратно в новината

Коментари - Стефан Данаилов: С Гергов можеше да мине и по-леко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бате Серго,майор Деянов да си седи на е.ания г.з ,защото и неговия ред е дошъл.Неговата "уседналост трябва да приключи вече!!!!!! НЕЗАВИСИМО,че симпатизирам на БСП,това е моето мнение.

можеше, но ако беше извършен ход с пешката, не с коня!

Спомням си едно друго задушевно интервю на Стефан Данаилов в дома му - то мисля бе по Нова Телевизия, когато симпатична журналистка (мисля това бе Мирослва Бенатова) го интервюираше. Аз лично съчувствам на Данаилов за заболяването и загубата на съпругата му (познавам от много години и Данаилов, макар, и съпругата му, и племенника му, сестра му Роси и съпругът й Кондов, още от времето, когато Данаилов се изживяваше за голяма звезда и де факто беше наистина - всички в България го познаваха от "На всеки километър" и го харесваха), но за мен едното и съчувствието ми няма нищо общо с другото - с ролята и мястото на Данаилов сега и досега в политиката и БСП, и като заместник на председателя на БСП, проповядващи и представящи НОВОТО ЛИЦЕ НА ПАРТИЯТА! Та тогава Данаилов бе според мен не само и толкова много снизходително "непостествен" и покровителствен в изказа си, но на определени моменти направо просташки, очевидно преугравайки - поне според мен. И мисля тогава се обърна към Борисов и възкликна радостно, че са го били! Имайки предвид ... ПОБЕДАТА НА РАДЕВ В ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ И ТОВА СЛЕД СКАНДАЛИТЕ ОКОЛО СРЕЩА НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА С РЕШЕТНИКОВ (тоестu поредният от безбройната редица скандали при тез от безбройната редица скандали при тези от конспиративни и отвратителни срещи и договорки на тъмно) и Стефан Данаилов ЗАБРАВИ, ЧЕ .. РЯДЕВ УЖ НБЕ БИЛ ТЕХНИЯ КАНДИДАТ!?!? А че ... САМО ГО БИЛИ ПОДКРЕПИЛИ, А ИНАЧЕ БИЛ НА НЯКАКВИ НАБЪРЗО СФОРМИРАНИ ГРАЖДАНСКИ КОМИТЕТИ ОТ ХОРА, КОИТО БЯХА ДАРИЛИ ЗА КОМПАНИЯТА НА РАДЕВ ПО 500 ЛЕВА, И ... САМИТЕ ХОРИЦА НЕ ЗНАЕХА ЗА ТЕЗИ ТЕХНИ ДАРЕНИЯ И НЯКОИ ОТ ТЯХ ДОРИ СЕ УЧУДИХА ОТ ГОЛЕМИНАТА НА ТАЗИ СУМА, ЗА КОЯТО НЯКОЙ Е ОТЧЕЛ, ЧЕ НЕ САМО СА ПРИТЕЖАВАЛИ, НО И ДАРИЛИ ЗА РАДЕВ, БЕЗ ДОРИ И ДА ГО ПОЗНАВАТ!!!

И същевременно Стефан Данаилов иска и смята, че поддържа впечатление на почтеност, на мъдрост и искреност, подплатени с една на моменти наистина неприятна снизходителност от "постигналият толкова много", и сега - шофъор и заплата при БСП (ДЕПУТАТСКИ МЕСТА, МИНИСТЕРСКИ ПОСТОВЕ И ЗАПЛАТИ, МИКРОФОНИ И ВНИМАНИЕ...) защото явно смята че и другите са толкова глупави и прости! Ето това мен лично ме дразни при него и себеподобните му там по тези коридори. Данилов и той каза, че много неща знаел, но не му се говорело, и че ТАМ, КЪДЕТО ТРЯБВАЛО НЕ МЪЛЧАЛ!!! Няма да го питам как така тези избраха единодушно Пеевски за шеф на ДАНС и после когато го питаха Данаилов какво правят БСП в парламента, отговори, че: "СЕДЕЛИ И СЕ СРАМУВАЛИ!?! АБЕ ДАНаИЛОВ, ВИСОКО МОРАЛEN СТОЖЕРЕ НА БСП, И ЗАЩО СЕДИТЕ, СЛЕД КАТО СЕ НАСРАХТЕ, ТАМ? Значи хем се засрахте, и то тотално, хем се срамувате (КОЕТО Е ЧУВСТВО ДОКАЗАНО, ЧЕ ИМ Е В ОГРОМЕН ДЕФИЦИТ ЗА БСП) , ХЕМ ... СИ СЕДИТЕ ТАМ! И къде точно е ИНТЕРЕСЪТ И ГРИЖАТА ВИ ЗА БЪЛГАРИЯ, И ЕДИНСТВЕНО ЗА БЪЛГАРИЯ, БЕ ЛУМПЕН? И кого си мислите, че заблуждавате, освен собствените ви лумпени, които и те не знаят защо ви подкрепят, ако изкключиме едрите олигарси и далавераджии и техните подчинени и съратници КОИТО ПРИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР КАТО ЦАЦАРОВ, МНОГО, АМА МНОГО БЛИЗЪК С ГЕРГОВ, ПЕЕВСКИ И ТАКИВА КАТО ТЯХ НЕ СА НИКАК МАЛКО В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО КОГАТО ОТВРАТЕНИТЕ СИ ТРЪГНАТ ОТ НЯЙЪДЕ, ОСТАВАТ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ, Стефане!

Понеже написах, че Стефан Данаилов е наистина повърхностна личност, която има преди всичко ФОРМА, и липсва особено СЪДЪРЖАНИЕ и СМИСЪЛ ако човек наистина се заслуша и анализира думите и действията му, а и статията е и за него, искам да дам един пример, който е много красноречив (и не бих издребнявал да наблягам не особено високата му грамотност, проличаваща и тук в новото му изказване), ако не бе не само пеподавател и професор, но и министър на културата, че и в едно последно интервю се обяви и за БУДИТЕЛ. За да не излезе, че съм голословен и пристрастен. - само един пример, от не много отдавна. Спомняте ли си конфузията и броженията в БСП за това, че Европейският парламент одобри всеобхватното търговско и икономическо споразумение между ЕС и Канада (СЕТА)? Без да влизам в подробности, Корнелия Нинова бе много силно против него от "патриотична гледна точка" и дори публично се закани и поиска списък на всички в ЕП, които са го подкрепили. После де разбра, че и бившият им лидер и председател на БСП, безработният безхаберник и руски гражданин Сергей Станишев го е подписал, че някои се били объркали като гласували и прочие дежурни простотии... Та да се върнем на Ламбо. Той се появи като гост в предаване на БТВ - "120 минути" и на въпрос на симпатичния водещ, мисля името му е Светослав Василев - за СЕТА, Ламбо отговори БУКВАЛНО, цитирам по памет: "О, това е МНОГО ЛОШО СПОРАЗУМЕНИЕ!" Последва логичният въпрос: "И кое точно е лошото в него?"

Отговорът на Стефан Данаилов беше буквално: "Ами ЛОШО Е, ЗАЩОТО ... Е ЛОШО!?!?!" ("Много исках да гласувам, но нещо нямах желание (и не си направих труда дори и да опитам да вдена по същество, но искам да кажа нещо, и то авторитетно, дори и да не разбирам нищо от него и да не съм си направил и най-малкото усилие да вдена за да го обяснявам на другите, но те трябва да ми вярват, защото аз съм Ламбо и съм много морален и авторитетен...) Обаче водещият прояви лош вкус на упорство и опита да специфира, та съвсем се доразкри глупостта и кухостта на госта му: "Добре де, но нещо конкретно миже ли да кажете, защо е лошо!" И съвсем естествено се посипаха поредните бисери: "Ами аз не разбирам, не знам, но Корнелия ЗНАЕ ОТЛИЧНО ВСИЧКИ, ИМА ТАМ 5 ТОЧКИ...!?!?!?" Да влезе убитият, господин професор и преподавател! Няма ли кой да научи и каже на българските професори и "умни глави", след като не са научили едно най-основно първо правило: "НИКОГА НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ ПУБЛИЧНО ПО ВАЖЕН ВЪПРОС НЕПОДГОТВЕН И АКО НЕ ЗНАЕШ, АКО ИСКАШ ДА ТЕ ПРИЕМАТ СЕРИОЗНО И ДА ТЕ УВАЖАВАТ УМНИТЕ И СВЕСТНИТЕ ХОРА! Особено ако искаш да се представяш за мъдър, умен и почтен, за БУДИТЕЛ по собствените си скромни оценки!

Стефан Данаилов е дълбоко сбъркана личност с повърхностно и закостеняло мислене и това проличава при всяко негово изказване по същество, по някоя парлива тема или актуален въпрос. Вижте например последните му прояви и изказвания - хем твърди (и е изведено като заглавие на статията тук): "Стефан Данаилов: С Гергов можеше да мине и по-леко" Хем дообяснява: "Гергов направи жест все пак към всички нас, за да не изпадаме в тежка ситуация, ЗАЩОТО ГЛАСУВАНЕТО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ПО-ЛОШО ЗА НЕГО (забележете - ЗА НЕГО, ЗА ГЕРГОВ!!!), но можеше по-леко да мине цялата история, ако беше приел да се срещне с Изпълнителното бюро, но той отказа", коментира Данаилов." Значи хем "с Гергов можело (забележете и този израз) - ДА СЕ МИНЕ!?!?! по-леко", но понеже той, Гергов бил избрал да си подаде оставката за гафа си, ТОВА БИЛО ХЕМ НЕГОВ ЖЕСТ, ХЕМ ИЗБЯГНАЛ ТЕЖКА СИТУАЦИЯ ЗА ... СЕБЕ СИ, тоест избрал този вариант за да "мине леко", но ... МОЖЕЛО И ПО-ЛЕКО "ДА СЕ МИНЕ"!!! И тук се сещам как по телевизията и медиите преди президенстските избори журналисти питаха различни българи, вкл. от малцинаствата за кого ще гласуват и някои сипеха какви ли не бисери - че не знаели, че гласували за външен министър, за когото им кажел онбашията.. И тогава един циганин изказа крилата мисъл, която стана много популяена в мрежите и много ми напомня простотиите на Данаилов: "Абе аз много искам да гласувам, но нещо нямам желание!" Мисълта ми е, че Стефан Данаилов - без да тая лоши чувства към него, няма защо - е повече и дори само ФОРМА, но много издиша откъм СЪДЪРЖАНИЕ, или простичко казано е ДОСТА КУХ! А иронията е, че той се изживява и представя като мъдрецът и моралният стожер на БСП, да не говорим, че е професор и преподавател на младите, че бе и министър на културата на България, а не си направи труда през всичките тези години на прочитане и изучаване на роли и сценарии ПОНЕ ДА НАУЧИ ДА ПИШЕ ГРАМОТНО! Което само по себе си говори страшно много за "СЪДЪРЖАНИЕТО"!

Хора сме, всички бъркаме, но има грешки, които макар и да изглеждат дребни казват много, особено ако се има предвид конкретната ситуация. Вижте някои смехотворни надписи по магазини и сергии в България с невероятни правописни грешки и може би ще разберете какво имам предвид. Едно е да допуснеш правописна грешка при набързо написан текст и постинг например, съвсем друго е да не знаеш кога се използва "И" и "Й" при едиствено и множествено число, или да напишеш Збогом на погребение, например. НЕ за друго - нямаше да е скандално, ако този не бе и професор, преподавател, министър на културата! И въпреки това на него НЕ МУ ПУКА, просто защото се изживява за голяма звезда и тези около него поддържат този му имидж! Но това дотук са белите кахъри при него и за него...

Забележете и при Данилов, моралния стожер на партията ИМ, как убж все са много загрижени за Бъллгария и българите, И ВСЕ ЗА ПАРТИЯТА СИ ГОВОРЯТ И СА ЗАГРИЖЕНИ, ОСОБЕНО ЛЪСВА ТОВА КАТО ВИДЯТ ДЕБЕЛИЯ! И този - можело да СЕ МИНЕ по леко там, в партията и ръководството им! А България бе?!? Имаме една, поредната нелегитимна но много показателна за това как се управлява България 3 десетилетия и защо е на това дередже среща между главния прокурор, ПОРЕДНА ТАКАВА и червени олигарси и бизнесмени, и точно тези начело с главния прокурор ПРОВАЛИХА И ПРОВАЛЯТ БЪЛГАРИЯ И ДЪРЖАВАТА И ДЪРЖАВНОСТТА, И ПРОГОНИХА ВСИЧКО ЧИТАВО И ЗДРАВО ИЗВЪН ДЪРЖАВАТА НИ, а този "МОРАЛЕН СТОЖЕР И ГОЛЯМ ПАТРИОТ" ... ХЕМ СЕ ХВАЛИ, ЧЕ МИНАЛИ ЛЕКО, ХЕМ, ЧЕ ... МОЖЕЛО И ОЩЕ ПО-ЛЕКО ДА МИНАТ! И дума не издумва за безбройните безобразия и престъпления на поне някои от учавствалите в поредната завера от тези, КОИТО РАЗБИХА РОДИНАТ НИ!

Ламби е майор от Хахомор алтайский. Съветите са му безценни.

Оглупял тъпомор. Не че някога е бил умен.

Само на Позитано 20 има приют за слабоумни.

Но лудата крава от Крушовица му казва: ЗБОГОМ Гергино! И този неграмотник дава акъл на другарите си. Господ да им е на помощ.

кога ядохте парите на далавераджията Гергов много добре бяхте наясно, че е мафиот ама не протестирахте........

идва добра помия с нагаждане на ново правителство 3 свинка на министерството на регионолното развитие

нахранете праслаците и на бойко борисов и на е баните идиоти

оди си с твоето време отдавна е миало от кога караше трамвая с гея

ти в котилото на олигарсите и ти ли бруте.............. ами явно само заплатата на депедата не стига

Трябва ни нов избирателен закон, който да регламентира, че правителството се съставя от парламента, на пропорционален принцип, като всяка парламентарно представена партия вземе това министерство, което и приляга и за което има подготвени кадри. Броят на министерствата за всяка партия зависи от спечеления процент гласове. Като в правителството не могат да участват етнически партии. В парламента ще има много препирни докато си разпределят министерствата, но после ще е лесно. А може, за да няма препирни, в закона министерствата да се подредят по важност и първата партия да вземе първите в листата министерства, втора партия, следващите, третата, следващите и така докато свършат министерствата. Всяко министерство ще е независимо и ще прави каквото намери за добре, според възгледите и програмата на своята партия. Премиерът ще представлява страната пред света и ще подписва международни спогодби. Така ще можем да видим всяка партия, дали спазва обещанията си и няма да могат да се крият зад това, че не са спечелили изборите. Сега масово се оправдават с това: Ако бяхме спечелили изборите, щяхме да си изпълним обещанията. Ето ви възможност, вземете министерство и си изпълнете обещанията. Министерствата ще са абсолютно независими, като парите за всяко министерство ще са фиксирани в закона като някакъв процент от бюджета на страната. Идеята е чудесна, работеща, безотказна, и справедлива. Никой няма да може да се крие зад това, че не е спечелил изборите. Ще ги видим всички, колко са искрени и колко пари струват. Разбирам, че на популистите тази идея няма да им хареса, но какво да се прави, трябва да се справим с популизма, веднъж за винаги и това е начинът. Популизъм означава, да обещаваш нещо, което нямаш намерение да изпълниш. За министри не може да се предлагат кандидати, които са в конфликт на интереси със съответното министерство. Премиерът следи за конфликт на интереси и нелоялни практики във всяко министерство и сезира прокуратурата и Парламента при нужда.

Имате право. Но как ще се стремят към уреденост, след като в безредие ширят користните си цели?

Стефане, Стефанее, позориш майор Деянов. А без майор Деянов, ти си едното нищо.

Продадеш ли си душата на БСП то е до живот.

Добър по душа, слаб като актьор и малко прост. Няма такова нещо като Содомор и Годомор, затова по-добре ще е да не плямпаш толкова много, защото ти лъсва простотията.

Гомор или годомор?

Това, че Гергов е освободен от Изпълнителното бюро на БСП мен изобщо НЕ МЕ ГРЕЕ. Ще ме сгрее това, ако Нинова престане да се заяжда с управлявящите, да започне да дава идеи и взаимно да се и подпомагат, за да може България да просперира. Да престане да праизвежда избори, защото думите "крадат" и "оставка" не излизат от устата и. Очевадна е и непрекъснатото се заяжда с властта. Дано Гергов да и намери цаката на тази полудяла за пари жена. Гергов, докажи, че си мъжкър, а не л.....

Казваш да се наредим всички на опашка за да целуваме ръка на БХ ? А какво е демокрация без опозиция ? Ще намалеят кражбите ли или БХ ще спре да се кланя на Меркел и сие - хахахахахахах

Тоя дядка докога ще го развяват ?

... СТЕ ТОЧЕН! РАЗВЯВАТ ГО ЗАЩОТО Е ЗНАМЕ ОТ ФИЛМА НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР

А тях червеното знаме ги било родило е нас пък трибагреника...

НАБОРЕ! МОЛЯ ТЕ ОБЯСНИ НА ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ТЕ ЧУЯТ ЧЕ КОРНЕЛИЯ Е ПРЕД ЕДНА ВРАТА ПРЕЗ КОЯТО ИСКА ДА МИНЕ.НО ВРАТАТА Е С РАЗМЕРИ КОИТО НЕ ПОЗВОЛЯВАТ НАПЪЛНЯЛАТА КОРНЕЛИЯ ДА МИНЕ.ОСТАВА ДА СЕ РЕШИ ИЛИ ТЯ ДА ОТСЛАБНЕ ИЛИ ДА СЕ РАЗШИРИ ВРАТАТА.НИЕ ИСКАМЕ ДА Я ВИДИМ П О Х У Д Е Л А.И ДА ПОСЛУША ГЕОРГИ БОЖИНОВ ДА СЕ ОГЛЕДА В ПРАВОТО ОГЛЕДАЛО!

Гергов ,официалната..... "пералня" на БСП ,май вече не е нужен ,той просто си свърши мръсната работа ,така работят червените мафиоти /памперси/!!!!

Питат бай Стефчо какво прави бесепето по време на безкрайните протести заради избирането на Пеевски за шеф на Данс. Бай Стефчо: Стоим си в кабинетите и се срамуваме. Комунистите нямат срам , нито съвест.

В изпълнителното Бюро на БСП има много Герговци. Всички са един дол дренки - милионери и бъдещи милионери за сметка на бедни пенсионери.

Социалистически простотии.

Почнаха да и кроят шапката на курнелката май? Щом и тази мумия почна да я храни май натам отиват нещата.

не така, свинарите имат нежни души

А иначе всичко е буря в чаша вода.....за пред хората...След като Гергов си остава шеф на БСП в Пловдив, нищо особено не е станало, това са популистки ходове на корнелията!!!!

Този смешник и псевдо-културист, няма ли да скрие в някоя миша дупка, какъвто е мишок. ДС подлога и неприятен комуняга с претенции!!

Гледам едно лайно надраскало десетки коментара от различни nickname, и всичките тъпи като него.

Боже, полуграмотен Ламбо се изходил по въпроса ....."Содомор и Гомодор"????поне това да беше научил неграмотнико.....

Кой най- много краде:Аз,братчеда и БСП (БКП).

Бате Серго,майор Деянов да си седи на е.ания г.з ,защото и неговия ред е дошъл.Неговата "уседналост трябва да приключи вече!!!!!! НЕЗАВИСИМО,че симпатизирам на БСП,това е моето мнение.

Навсякъде по света социалистите са младежи идеалисти и хора, които изкарвт прехраната си с труд. У нас социцалистите са стари баби/старци и милтимилионери.

Кой както я нареди тъпако!

БСП и морал - две противоположности. Колкото за БСП е по зле, толкова за народа е по добре.

Слаб политик и слаб артист, това е Ламбо. Разбира се това е лично мнение.

Някой казваше,че за 25 години в България са се народили тъпаци и идиоти за сто години напред.Като чета простотията която си написал - прав е !

за малоценност, ли има малкото каманистическо лайно, че трябва да се прави на ентелектуалец?

Всичко му е слабо. Толкова може кухата червена кратуна. Но за БСП си е корифей.

Защо "по-леко" бе Ламбо? Какъв е тоя Гергов, та по-леко. Ти след като пребори левкемията си помъдрял но недостатъчно. Не виждаш ли противната муцуна на този лаком пловдивски свинар. Той ли трябва да вдъхновява младите и да ги учи на честност и почтенност. Я да се маха противният простак и да не го виждаме повече. Малко ли ни е Борисовата противна мутра.

ЧУ КУРНА С ОТКРАДНАТОТО ОТ ТЕХНОИМПЕКС И БУЛГАРТАБАК ЛИ ЩЕ ВДЪХНОВЯВА И УЧИ НА ЧЕСТНОСТ И ПОЧТЕНОСТ?ХАХАХАХАХА

чак да се разплачеш от умиление че и за чест и морал говорят абе ламбо ли си какъв си мислиш ли че някоѝ здраво мислещ се връзва на това евтино театро а

Ламбо явно пак е чел от лист някой враг на народа му ги е написал нарочно тези глупости. Ламбо очевадно не знае какво прави. Слава тебе господи Гергов се махнал? Какво от това - че вие сте същите като него? Как да го обясня, така че дори и Ламбо да ме разбере...? Все едно, ламби, по време на Ромейското ни робство да дойдат османците и да кажат - не се тревожете бугари, ние ке се оправим с византииците и ке ви освободим! Ние сме различни! ;)

Бай Стефан да отговори на Народа, за какво му е на един честен мулти милионер като Гергов да се прави на убеден социалист? Защото логиката води единствено към изводи за злоупотреба с власт и търсене на преимуществено положение в бизнеса.

"щеше да стане вътре "Содомор и Годомор"" Еххх Ламбо, че то вътре в БСП си е "Содомор и Годомор", достатъчно е да се прочетат изявленията на "видните" бесепари, за да се види че са на нож, че Корнелия бавно и методично отстранява евентуална и силна конкуренция за поста си!!

...АКО МОЖЕ ДА НИ ОБЯСНИТЕ ЗА "СОДОМОР И ГОДОМОР".ЗАЩОТО АЗ ПОДРАЗБИРАМ ЧЕ СТАВА ДУМА ЗА БИБЛЕЙСКИТЕ "СОДОМ И ГОМОР"?

Можеше и по леко...уиски...

Нинова се намеси в игрите на батковците и ще я ошляпат.

След последните избори българските социалистите изглежда повече като сестринска партия на Френския Национален фронт отколкото на партиите членки на ПЕС Илиян Василев, link Колкото и да се стремят да представят резултатите от изборите, реалността и изводите никак не са утешителни за българските социалисти. Повече от грешките, които обясняват в последна сметка загубата им не са нови, но упоритостта, с която новото ръководство продължава е забележителна. Повече от падовете се обясняват с провала на лявото у нас по време на прехода да надгради пост-комунистическите основи на своята партия с политическата надстройка и практики на Европейския съюз и НАТО, които да изстрелят социалистите във властта. В действителност, българската левица задуши срамежливите опити в самата партия и в по-малките леви партии да вградят съвместима с ЕС социалдемократическа рамка, което препятства пълноценната и интеграция в семейството на европейските социалисти.

Великият артист -С.Данаилов от сериала "На всеки километър "любимецът" на България пак почна да оригиналничи със своята партийна принадлежност ?

...РАЗГЛЕДАМЕ ИЗКАЗВАНИЯТА ЗА СОДОМ И ГОМОР ВЧЕРА ЩЕ ВИДИМ ЧЕ ВЕЛИКИЯ АРТИСТ Е ТВЪРДЕ БАВНОМИСЛЕЩ!

Някой представя ли си го - Гергов и морални устои ??

Как ,си я представяш?

Данаилов е глезак на соца и времето когато беше ухо на Държавна , умишлено се премълчава. Всички тези от средите на изкуството, водеха разгулен живот, грабеха от славата, която режима им даваше в изобилие, като за това продавваха душите си. И е смешно, като взе4мат да реват за пенсии и пари, да боледуват и мрат. Един народ, живеещ с радостта да отиде на манифестация и банкет на 9 ти септември и да гледа измислените истории в На всеки километър, не може да забрави кой какъв беше.Та този Данаилов да си гледа старините , с нищо няма да е полезен за благините на България.

За съжаление Корнелийка ..прибързано и ..необмислено предизвиква Гошката ..да й извади и ..покаже мръсното ..бельо...,което ще се окаже ..и много изкърпено...,кръпка върху кръпка...!?Но така е...-каквото човек сам си направи ..и стовари на главицата ...,друг не може ...!?Язък...за "лидерката"...!!!

момчето,но щом ламбо застава на нейна страна е права!Досега е бил най-точният ветропоказател в бсп.

Гергов, за разлика от Луканов , не ходи никъде без охрана. Няма така лесно да му затворят устата. Курнела сбърка още веднъж !

То и Васил Илиев не ходеше без охрана...

Нещата са различни.

в бсп и факторът охрана е без значение!Преди 73 год. в БГ ,а преди 100 в царска русия нямало ли е охрана /полиция,армия,горска стража/ и пак са завладели държавите.Ламбо каза Збогом!

Виждам, че си на "ти" с мафиотските работи, но Гергов е костелив орех и ще им приседне. Не бързай да го отписваш.

БСП отдавна трябваше да е поставена извън закона.

Че тя кога не е бъркала - всеки неин ход е грешка.

ЧЕРВЕНИТЕ ТРОЛОВЕ НЕЩО МНОГО МОБИЛИЗИРАНИ ТАЗИ СУТРИН,КАКВО ЛИ ШОУ Е ПОДГОТВИЛА СТОЛЕТНИЦАТА ТА Е СЪБРАЛА МУРЗИЛАЖА ДА КЛЕЧИ В ГОТОВНОСТ:):):):):):)

Ще строим опера за над 60 милиона, а сега като го махнаха Гергов дали ще се развали юйдормата между герб и бсп в Пловдив?

Защо не клекнеш, първо, на гърнето, и там, байно, да пуснеш спражненьето и го дай на Б...на прасето

Обичам семейството си и домашния уют. Участвам в политиката, защото мисля, че мога да променя нещо. Знам си и плюсовете и минусите. Това заяви пред Мон Дьо лидерката на БСП Корнелия Нинова. Ако ме видите вкъщи, ще кажете, че не съм аз. Образът ми е много различен. Сега ще ти разкажа една уникална история. Реших, че искам да стана депутат. Влязох в приемната на "Позитано" 20 и казах на един човек "Искам да стана част от БСП". Човекът в момента е шеф на кабинета ми", каза Нинова. "Спрях да си вдигам телефона, откакто станах лидер на БСП. Той просто звъни денонощно. По-авторитарна не съм станала. Тежи ми, че сме втора политическа сила. Този парламент няма да изкара 4 годишен мандат. Много хора ще останат недоволни заради отстъпването от много политики. Сега предстоят разправии и пазарлъци за постове. Това мнозинство е и на гърба. Те ще имат сериозна опозиция в наше лице. Очакват ни напрегнати месеци", заяви тя. "Има много причини да не спечелим. Не съм съгласна, че сме загубили защото съм казала, че сме антидемократична партия", каза тя. Нинова сподели, че когато е потупала Крум Зарков в студиото на "Здравей, България", след гаврата му с дядовците и комунизма, му е намекнала да млъкне. "Естествено не одобрих репликата му, но няма как да го критикувам в ефир. Той ми се извини веднага след участието ни, осъзнал какво е направи", добави тя. Прочети повече в Blitz

какво да каже за сина си ? Бъркаш я с БХ и неговия дедо - хаха

Защо не е в любимата и Русия?

Да бе защо синчето на др. КУрнелия седи в загниващият САЩ а не е в АССР и КНДР при вождовете и учителите на прогресивното человечество тов. ПутинМедведь и тов. Ким Чен Юн за да се бори срещу капитализЪмА и милитъризЪмА?!

ФИЛОСОФИЯТА ЗА ВЯРАТА В БОГА ПРОПОВЯДВА ЧЕ КОГАТО НЕ МОЖЕШ ДА ОСЪЩЕСТВИШ БОЛНИТЕ СИ АМБИЦИИ ТРЯБВА ДА ЗАЖИВЕЕШ В СЪГЛАСИЕ С ТОВА СРЕЩУ КОЕТО СЕ БОРИШ.НО НАЙ ДОБРЕ Е ДА ОСЪЩЕСТВЯВАШ АМБИЦИИТЕ СИ.НИНОВА ТРЯБВА ДА ЗАЖИВЕЕ В СЪГЛАСИЕ С ПО СИЛНИТЕ.ЗАЩОТО НА БЪЛГАРИЯ СА НУЖНИ ОСЪЩЕСТВЯВАНЕТО НА МНОГО ПОЛИТИКИ.ЗА ТОВА НИ Е НУЖНА ПОМОЩ И ОТ ВЪН.НО ПОМОЩ ОТ ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ! НЕКА ИМАМЕ ЕДНО НАУМ-ПРЕДСТОИ НИ ДА ОГЛАВИМ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ?

1.ПРИ КОМУНИСТИТЕ ВИНАГИ Е СОДОМ И ГОМОР!! 2.ВСЕКИ, КОЙТО КАЖЕ ИСТИНА ЗА КРАЖБИТЕ НА БОРИСОВ ГО БИЛ КЛЕВЕТЯЛ!!!ДА, АМА НЕ!! ЗАЩО ТОГАВА ТОЙ НЕ ГИ СЪДИ,А!!?? НЕ МУ СТИСКА! НЕ ГО КЛЕВЕТЯТ-ИЗНАСЯТ СКРИТОТО, НО МАЛОУМНИТЕ МУ ФЕНОВЕ СА СЛЕПИ И ГЛУХИ!!

...пише Содомор и Годомор в интервюто?

З. И ГОЛОДОМРсправка Украйна,Венецуела и др. Румен Гечев