Гергов: Една битка съм загубил, не съм загубил войната

Непосредствено след оставката на Георги Гергов като член на ИБ на БСП, той обясни пред Канал 3, че с това е избегнал да влиза в игра по сценарий.

Обратно в новината

Коментари - Гергов: Една битка съм загубил, не съм загубил войната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тлъст, крадлив продажник. Такива като него опорочиха комунизма и го превърнаха в нещо мръсно

Гергов много е отвръщаващо на дърти години да ставаш за резил..Колко долнопробни медии обиколи да си приказваш глупостите и да се изкарваш ''жертва''???Да плюеш там където си ял и ядеш не е никак достойно както се опитваш да го изкараш. Слушах те и бая конспирацийки си измисли срещу теб..Когато присъстващите в една среща започнат да говорят различни неща отдалеч смърди на гнило...Единият ''бил'' на кафе, другият ''бил'' заплашват, тертият ''бил' говорел принципно???? Явно договорката ти с боко в Пловдив нещо някъде се е пропукала и на 99% боко те е сготвил както той си знае..

аз мисля, че си си изгубил душата!

БСП, партията с идеология за социално равенство, пък бъкана с бизнесмени? Странно е ако партията спечели, тези в парламента правата на работещите ли ще защитават или примерно национализация? Нещо с такива кадри по върха, БСП си е същата ГЕРБ, РБ, патриоти и всички останали тонеядци. Само им дай власт и гледай Станишев 2 кабинет.

Ей, да знаете колко съм щастлив, че тези родоотстъпници не успяха да вземат властта.

Това е следващият председател на БСП! Един достоен български предприемач, богат и успешен българин, с много достоинства и предимства.

Не на БСП е следващия председател, а на ГЕРБ. боко вече мисли за пенсия и да се покрие на някое тихо местенце с паричките си. Този сега ще излезе обиден и ГЕРБ ще го приютят. Те и без туй отдавна работят заедно. Само Цвъки не знам как ще мели с него.

Дончев е личен приятел и спонсор на ЦЦ. та това е комбинацията. Хайдуците от ГЕРБ отклоняват вниманието от себе си при завземане на властта с фалшивите патриоти.Соло ташак на Гергов е милиционерът Б.Бонев, който никога не е залавял никакъв престъпник, но беше г.секретар на МВР.Нона Йотова е любовница и на Бонев и на Гергов, както и на Прокопиеуфффф. Ето ви отговора ! Нинова е абсолютно права да шкартира подобни колабористи...

Много принципен си станал бе. Че и с медии ще плашиш. Ами то има и за теб какво да се каже по медиите. Ето един пример. Преди няколко месеца изпълнителното бюро изключи един партиен член защото бил руски гражданин като тебе също. Причината обаче не бешезащото е руски гражданин, а че изнесе информация за фалшифициране на номинации за кандидат дупетати. И за подправяне на протоколи от партийни събрания. тогава що не го подкрепи бе скъпи принципен другарю. За всички е ясно, че махането ти не е само заради прословутата среща. Още много грехове имаш другарю Гергов. И недей да се перчиш, че от толкова години си партиен член. То има много други като теб. Ама за разлика от теб, те не са си осребрявали членството.

Свинете изпъдиха свиняра от кочината си на "Посрано"20.

Румен Овчаров Нинова като върнем назад лентата в колко далавери са замесени и това се афишира като промяна за България!!! Не съм социалист,но за да вървим напред се нуждаем от конструктивна опозиция ,а не от задкулисие затова Нинова трябва незабавно да си подаде оставката.

Този не разбра ли че две трети от фновете на БСП не желаят да го виждат и чуват ! Такава отвратетелна личност в БСП и още говори глупости ! Корнелия трябва категорично да се дистанцира от него!

НИНОВАааа, НЕ СЕ НАУЧИ НА ДИПЛОМАЦИЯ...СКОРО И ТИ ЩЕ ИЗГОРИШ

КОЙТО ГРОБ КОПАЕ, САМ ВЛИЗА В НЕГО....ПОГОВОРКА СЛАНИНОВА, ЗА МНОГО ХИТРА СЕ ВЗЕ

ПИАР терористи ползваха Гергов з а отвличане на вниманието от домогващи се до власта нагли престъпници начело с БОрисов .Крадци на милиарди от БЪлгария се надат БОрисов да им обезпечи кражби на десетки милиарди годишно поне за следващите шест години..даже авансово яко предплатили с ограбени през борисов милиарди.

Свинара гергов е руски гражданин и почетен консул на Руската федерация

А хитрешко...зооинжинер с гУем потенциал верен на партия майка... дето маиката ни разката

КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП, КПСС-БКП! УРА-А-А, УРА-А-А, УРА-А-А!

"Георги Гергов: Аз изгорях от бюрото на партията за едно кафе" Едно, ама горчиво. И забележете, той се мисли за изгорял, а не прегрешил.

Изгори за да светиш.

винаги ми е било драго да наблюдавам разрухата на бсп... след прочитането на статията,си налях едно малко,запалих си една(от дълго време скатана пура),седнах на дивана и вперих очи в нищото,но въпреки,че гледах нищото,видях зачервените очи и злобните и изскривените,пълни със слунка уста...на госпожа лъжа! театърът е пълен,червената публика хем озверена,хем обезкървена,но...щом е за доброто на партията(сякаш партията е някакво живо божество),тогава може...всичко може...и на дявола ще се продадът,само зрелище да има! бах бах бах бах...наяване нямаха тия

Отстраняването на Гергов е етап от превръщането на БСП в нормална партия, а не разруха. Допий си уискито и смени канала.

"Отстраняването на Гергов е етап от превръщането на БСП в нормална партия, а не разруха." или превръщането и от ЕООД в ЕТ"Нинова"

Не знам кой е невинен, кой е прилъган, но като им видя тлъстите мутри направо ми се повдига. Кога ще се разкара това прасе Цацаров!?

Невинен няма!

Ситуацията с Гергов, който е изключен от Изпълнителното бюро на БСП по искане на Корнелия ултимативно, или по-точно бе принуден да си подаде оставката и конфузията, изненадата и гнева му много ми напомнят онова, което се случи с Марковска когато бе номинирана за Конституционния съд, далаверата мина в Народното събрание с голямо единодушие на иначе много различните воюващи помежду си парламентарни групи, които задружно я одобриха, но после когато обществото и гражданите се надигнаха, КОЕТО СПОРЕД МЕН Е (БЕ) ИСТИНСКОТО НАЧАЛО НА ОСЪЗНАТОТО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО В БЪЛГАРИЯ, и Борисов любезно я покани да си подаде оставката а тя отказа, ПРЕЗИДЕНТЪТ ПЛЕВЕНЛИЕВ БЕ ПРИНУДЕН С "ПОМОЩА НА ПРОКУРАТУРАТА", КОЯТО ИЗВАДИ СКОРОСТРЕЛНО ЕДНО РАЗСЛЕДВАНЕ ОТ ГОДИНИ СРЕЩУ НЕИЗВЕСТНИЯ ИЗВЪРШИТЕЛ МАРКОВСКА И МОМЕНТАЛНО ТОЙ СТАНА ИЗВЕСТЕН ОТ ЗОР, та Плевенлиев позовавайки се на морала отказа да присъства на процедурата и по този начин я разкара. Спомняте ли си, как Марковска гледаше колегите си като риба на сухо, с един поглед, който казваше: "Ами аз? С какво вие сте много по-различни от мен, защо само аз останах на сухо?" Така и Гергов още не може да вдене, че дойде време разделно и някой трябва да обере парсата за всичките огромни кражби, безобразия, престъпления, лъжи, измами и предателства на върхушката им и всеки гледа да се покрие и да посочи "другарчето" с пръст ,та белким на него му се размине. Както казваше Бай Тошо - сега навеждане и приклякане му е майката, докато и ако белким се размине и тази буря! Ама нещо на народа наистина много му е прекипяло и май този път няма да мине коронния им номер с навеждането и залъгването... Ще видим!

Много ти се пише,ей,чак се оля!Ако пък мислиш че някой чете повече от едно изречение,ами драскай си!

Който иска чете, който не иска - не, но пък това не му пречи да хейти или троли.

"info" смени си ника на "агнешка главичка"

Зад всяко богатство се крие едно престъпление.

Балзак: "Зад всяко голямо богатство се крие, ако не кърваво престъпление, то поне мъничко подлост..."

Зад всяко богатство се крие едно престъпление.

Това е разпространен лаф, но не е винаги верен, има и богатства, зад които няма непременно престъпления. Виж например актуалния в момента португалски футболист на посещение в България по покана на Бербатов - Фиго.

От материала в "Бивол става ясно, че е имало сигнал от полицаай за незаконно придобиване на имоти на Пловдивския панаир с помоща на Цацаров когато е бил начело на Пловдивския окръжен съд и точно затова му е зададен и въпрос на разискването на кандидатурата му за главен прокурор във ВСС, не друг, а Ясен Тодоров е този, който задава въпроса:Г-н Цацаров, към следващия въпрос, Вие ли подарихте на г-н Гергов Пловдивския панаир? както и следното: "След това Галина Карагьозова пита Цацаров дали е вярно, че тези три вещи лица са посочени от Гергов и са назначени от съда. Това не мога да Ви кажа, откровено. Ако е вярно, е практика по много дела за апорти, отговаря Цацаров. Юристи, с които Съдебни репортажи разговаря, обясниха, че в случая съмнение буди съвкупността от две обстоятелства фактът, че вещите лица са посочени от Гергов и бързината, с която съдия Стойчев приема изготвената от тях експертиза..." Става ясно и защо Цацаров се опитва да притиска и преследва с обвинения и бившия министър Трайчо Трайков със смешни и измислени обвинения: Цацаров: Оттам насетне, ако трябва да продължа същата тема, трябва да отида до 2010 г. На 19 април 2010 г. е постъпил сигнал министър Трайчо Трайков, с които той обвиняваше директно в извършени дисциплинарни нарушения и нанесени крупни щети на държавата от трима съдии от Окръжен съд Пловдив, по повод вписвания, извършени по фирменото дело на Пловдивския панаир, които бяха свързани и с въпросния апорт. На 21 април поисках проверка от страна на председателя на Апелативния съд с оглед възможностите за извършване на ревизия. Такава проверка беше извършена и на 23 април 2010 г. докладът от проверката излезе с категоричното становище, че делата са разпределени на случаен принцип и че не вижда каквито и да е проблеми с образуването и движението на делата. И ТОВА СА БЕЗСПОРНИ И МНОГО ЛЕСНО ПРОВЕРИМИ И ПОТВЪРЖДАЕМИ ФАКТИ!!!

Биволъските истории нямат край и все " биволъски" на оня боволъ!

Не гледай целите истории, ако не искаш, а фактите, киото са цитирани и проверими, вкл. и от други източници! Мен фактите ме интересуват, а другото всеки с акъл в главата си може да направи като изводи.

"info" смени си ника на "агнешка главичка"

Тоя, па, на война тръгнал! С кого, бе, бандит!?!? Със своите от БСП ли?! Е, как тъй ще воюваш със свои?! Ама, ако воюваш, значи не са свои. Пък, как не са свои като сте от една партия?! Или, викаш, щом хайдутлукът го изисква своите стават чужди и чуждите стават свои? Гиди келемета гнусни!!!

Както Съдебни репортажи писа, в четвъртък главният прокурор Сотир Цацаров изпрати позиция, в която отрече твърденията за заплахи на Сашо Дончев и на свой ред го обвини, че е поискал съдействие по конкретна прокурорска проверка. В позицията изрично бе подчертано, че Цацаров изразява убеденост, че този опит за въвличане на прокуратурата в скандал не представлява и опит да бъде спряна работата на институцията по провеждани проверки и разследвания или непосредствено предстоящи действия в интерес на българските потребители на енергия. Късно вечерта в четвъртък сайта на изданието 2ч часа бе публикуван материал, озаглавен Газ, лъжи и тайни записи, в който се твърдеше: И така проверката на прокуратурата дали е законоcъобразно решението на комиcията за енергийно и водно регулиране за цената на природния газ от 1 април, c което тя бе вдигната c цели 30%, е в оcновата на обвиненията, които Дончев отправи към главния прокурoр Cотиp Цацаpов. cпоред неофициални източници в петък прокуратурата щe пpoтecтиpa този cкок като незаконен. Информацията, публикувана в 24 часа се оказа точна. Вчера от прокуратурата съобщиха, че ВАП протестира пред Административен съд София град решението на Комисията за енергийно и водно регулиране от 31.03.2017 г., с което считано от 01.04.2017 г. цената на природния газ се повишава с 29,6%. С протестираното решение на КЕВР са утвърдени цените, по които обществения доставчик Булгаргаз ЕАД продава природен газ: до крайните снабдители на природен газ и всички клиенти, присъединени към газопреносната мрежа и към мрежа ниско налягане; на Овергаз Мрежи АД, в качеството му на краен снабдител на природен газ и цени за продажба на природен газ от крайните снабдители на клиенти, присъединени към съответните газоразпределителни мрежи, се сочи в съобщението.

"info" смени си ника на "агнешка главичка"

Кажи си,кажи си,как така ще " изгаряш" за едно кафе?То ще бъде интрестно,поне да се чуе това което се предполага!И без това станахме едно голямо село!

Мазен, нагъл,долен и противен комунист.. крадец и убиец,иткакто събарянето на хотела му на слънчев ден уби работници,а на него му се размина..тая държава няма са се оправи докато не измрат всички комунисти до крак!

То за хотела строителя носи вина,почнали са били да събарят отдолу,но иначе големи далавери си има около Гергов!

Кариерното израстване на съдия Александър Стойчев В друг материал по темата от 2 декември 2012 г., Биволъ проследява кариерното израстване на съдия Александър Стойчев. Проверка на Съдебни репортажи показа, че според биографията му съдия Стойчев работи в Гражданското отделение на Районен съд Пловдив от 1999 г. до януари 2010 г. , когато е встъпил в длъжност съдия в Търговското отделение на ОС-Пловдив. Оказва се, че от 2006 г. съдия Стойчев е командирован в ръководения от Цацаров съд, като командировката му продължава близо 4 години. През 2009 г. ВСС обявява конкурс за преместване и повишаване на магистрати, като за Окръжен съд Пловдив е обявена една единствена позиция. Според Биволъ, въпреки че преди съдия Стойчев в класирането фигурират магистрати с дългогодишен стаж, именно той получава най-много гласове от членовете на ВСС и печели конкурса. Според доклада на Окръжния съд в Пловдив за 2009 г. кандидатурата на Стойчев за окръжен съдия е предложена от Сотир Цацаров. По време на изслушването на Цацаров пред Етичната комисия на ВСС тогавашният председател на ОС-Пловдив отрича да протежира съдия Александър Стойчев, защото, ако беше мое протеже и се ползваше с преференции, трябваше да му бъде дадено делото на панаира, за да го реши по определен начин. На Александър Стойчев щяхме да му дадем делото, заобикаляйки случайния принцип. Ако трябва да съм честен, ние към 2006 г. не сме разпечатвали протоколи за случаен избор. Пазим архива на програмата за случайно разпределение. В противен случай не зная как щях да оправдая разпределението на Александър Стойчев, коментира той. а българската държава. Не, не ги е нанесъл, защото не е участвал в това заседание на Министерския съвет, което е взело решение по отношение на капитала на Пловдивския панаир, сочи Цацаров.

Биволъ на Прокопиев не е интересен,обикновено вади от контекста и си донажда факти както си иска!Беше то в началото,после се изроди!

Ами като не ти е интересен не го чети и още по-малко пък го коментирай. Поне нормалните хора така правят. Или ти четеш и коментираш нещата, които не те интресуват и не са ти интересни? И то в полунощ при тебе?

Абе, колега "инфо", защо дръстиш форума посред нощ с някакви си тиради и монолози, за да докажеш очевадна истина: - Бащата на Гегов целува ръце и дава рушвети на комунисти-партийци от врачанско да приемат невръстното му отроче в БКП; - пълзейки, пълзейки (нямам време за детайли) Гочо Гергов овладява Свинарника, а покрай него и местните власти по време на соц. реализма; - Сотирчо (сега страшния Глав-Прок) е отрасъл в скута на чичо си Гочо и на 18 години става член на БКП! (прочети в дедо Гугъл и ще видиш; - и т.н. Сега какво очакваш от такива люде, пардон, шопари?

При теб може и да е полунощ, но при мен е ранен следобяд, тоест ракиено време и време за разпускане. Ако не ти е интересно, не чети. Какво толкова точно моите постинги ти вадят очите, като не искаш - не ги чети и ги прескачай. И не бери грижа за задръстване на форума - да не го раздаваш чистач или нещо подобно.

Подкрепя го Румен Боев (преди да бъде избран за член на ВСС Боев е прокурор в Апелативна прокуратурата Пловдив), че единственият съд, който би следвало да си е свършил работата, е Пловдивският окръжен съд. Няма как да бъде съпричастен съдия от българския окръжен съд или неговия председател. Не за друго, а защото аз образувах дело във връзка с набиране на капитала, има и мои документи там. Единствено съм абсолютно убеден, че ако нещо, което може и трябва да се разследва във връзка с раздържавяването на Пловдивския панаир, не е проблем на Пповдивската магистратура това са актове на МС, на тогавашния министър на икономиката, на тогавашния негов заместникминистър, които, ако се приеме, че има някакви нарушения, съвсем други инстанции и съвсем други съдилища и прокуратури би следвало да се занимават с тях. Просто го казвам за осветление на целия този казус, сочи Боев. След това Галина Карагьозова пита Цацаров дали е вярно, че тези три вещи лица са посочени от Гергов и са назначени от съда. Това не мога да Ви кажа, откровено. Ако е вярно, е практика по много дела за апорти, отговаря Цацаров. Юристи, с които Съдебни репортажи разговаря, обясниха, че в случая съмнение буди съвкупността от две обстоятелства фактът, че вещите лица са посочени от Гергов и бързината, с която съдия Стойчев приема изготвената от тях експертиза. Непосредствено предстоящи действия в интерес на българските потребители на енергия На 11 април зам.-главният прокурор Ася Петрова, която отговаря за Върховната административна прокуратура (ВАП) даде пресконференция, на която съобщи, че държавното обвинение ще протестира решението на КЕВР за увеличение на водата в София. Тогава Петрова анонсира, че ВАП проверява и увеличението на цената на газа.

"info" смени си ника на "агнешка главичка"

"info" смени си ника на "агнешка главичка"

"info" смени си ника на "агнешка главичка"

На 18 декември 2012 г., два дни преди избора на Цацаров, Дневник публикува протокол от изслушването на тогавашния председател на ОС-Пловдив пред Етичната комисия. От него става ясно, че членовете на ВСС са запознати с изпратения от Биволъ сигнал. Ясен Тодоров е този, който задава въпроса:Г-н Цацаров, към следващия въпрос, Вие ли подарихте на г-н Гергов Пловдивския панаир? Именно това е поводът Цацаров да съобщи какви са отношенията му с посочения за посредник между него и собственика на Овергаз Сашо Дончев Георги Гергов. Съвсем ясно казвам, че познавам Георги Гергов, познавам го като всеки, който в град Пловдив малко или много има контакти, които са свързани с общи мероприятия, организирани от общината или от някои други държавни институции. Не мисля, че Георги Гергов е човек, от когото някой трябва да се пази, когато го види, да му каже добър ден, при условие че го познава. Това не означава нищо, коментира тогавашният председател на окръжния съд. Очевидно, ако Цацаров казва истината, а твърденията на Дончев са верни, доверието между главния прокурор и пловдивския бизнесмен пред последните пет години е нараснало неимоверно. По-нататък Цацаров заявява, че в периода, в който съдия Стойчев скоростно решава делото между 3 до 6 декември, е бил в командировка в Тирана. След това на 7 и 8 декември съм ползвал платен годишен отпуск. Казано по друг начин, малко е трудно да влияя на съдията от Тирана. Начинът, по които е определен докладчикът към този момент, считано от 1 юли 2006 г., в съда действа програмата за разпределение на делата Low choice (това е софтуерният продукт, за който категорично бе доказано, че може да се манипулира, така че конкретно дело да се падне на конкретен съдия б.а.). Изборът на съдия докладчик е осъществен именно чрез използването на програмата за случаен избор, допълва Цацаров.

И продължава: Оттам насетне, ако трябва да продължа същата тема, трябва да отида до 2010 г. На 19 април 2010 г. е постъпил сигнал министър Трайчо Трайков, с които той обвиняваше директно в извършени дисциплинарни нарушения и нанесени крупни щети на държавата от трима съдии от Окръжен съд Пловдив, по повод вписвания, извършени по фирменото дело на Пловдивския панаир, които бяха свързани и с въпросния апорт. На 21 април поисках проверка от страна на председателя на Апелативния съд с оглед възможностите за извършване на ревизия. Такава проверка беше извършена и на 23 април 2010 г. докладът от проверката излезе с категоричното становище, че делата са разпределени на случаен принцип и че не вижда каквито и да е проблеми с образуването и движението на делата. Цацаров подчертава, че не е отговорил на министър Трайков по простата причина, че тонът в неговия доклад спрямо съдиите беше достатъчно обиден. Позволих си да кажа пред медиите тогава, че трима съдии, включително и един от тези, които касае сигналът в сайта, не могат да бъдат отговорни за държавната политика в областта на икономиката и за решения на Министерския съвет, които са взети във връзка със съдбата на Пловдивския панаир. Ако беше вярна тезата, че съм подарил панаира на Георги Гергов и че влиянието и начинът на администриране на делата е толкова голямо от страна на административния ръководител в съда, в който работя, трудно би могла да се обясни тезата, че именно с първоинстанционно решение на Окръжен съд Пловдив, исковете на държава по отношение на Пловдивския панаир бяха уважени и, грубо казано, панаирът бе върнат на държавата, твърди тогавашният председател на окръжния съд и коментира, че не може да разбере защо в единия случай ще помага на държавата, а в другия ще помага на панаира. Казано по друг начин, мисля, че става дума за откровена манипулация, заключва той. Кариерното израстване на съдия Александър Стойчев

"info" смени си ника на "агнешка главичка"

И ПРЕДИ, И СЕГА БКП Е МАФИЯ!

Връзките на главния прокурор Сотир Цацаров с бизнесмена и член на Изпълнителното бюро на БСП Георги Гергов, посочен за посредник в срещата Цацаров Сашо Дончев, са обект на интерес от страна на медиите още през 2012 г. В края на ноември 2012 г., месец преди Висшият съдебен съвет (ВСС) да избере тогавашния председател на Окръжния съд в Пловдив Сотир Цацаров за главен прокурор, в Биволъ е публикувано разследване за начина, по който ръководеният от Цацаров съд решава в полза на Георги Гергов Търговско дело, чиито резултат е придобиването на мажоритарния дял от Международния панаир Пловдив. Тогава Цацаров твърди, че познава съвсем бегло Гергов. Според изданието в ноември 2009 в МВР и при главния прокурор постъпва сигнал от полицай от Икономическа полиция в Пловдив, в която е описано схемата, по която е придобит Международния панаир Пловдив. Биволъ публикува документи, от които се вижда писмо на Гергов, с което се предлага на съда да бъдат назначени трима оценители на апорта му в Международен панаир Пловдив. С определение на съдията от Търговското отделение Окръжен съд Пловдив Александър Стойчев от 7 декември се приема предложението на Гергов за оценителите. Експертизата е представена и приета на 11 декември, фактически след 1 работен ден. Решението на Румен Овчаров, тогава министър на енергетиката, с което апортът на Гергов в Международен панаир Пловдив се увеличава с 64 млн лева, е взето на базата на експресната експертиза по делото. Според изданието Биволъ близостта между Цацаров и Гергов се дължи на факта, че и двамата членуват в масонската ложа Слънце. Преди конкурса за избор на главен прокурор Биволъ изпраща сигнал до Етичната комисия на ВСС с твърдения за търговия с влияние, а комисията, чиито председател Ясен Тодоров по-късно ще стане част от мнозинството в съвета, което диктува решенията, извършва формално проверка по случая.

"info" смени си ника на "агнешка главичка"

Простакът си е простак по рождение! Вместо тъпунгерът да се покрие някъде и да си гризка това, което му е останало, той щял да спечели "войната"! Той не усеща, че колкото повече мърда повече му влиза. Защото Корни дигна топката за воле на Боко и сега се очаква бияча на дуспи и волета такъв да му го зачеластри, та действително да няма какво да яде! Защото Боко не прощава никому!

Как ще се "покрие" бе ... ти прасе в кочина край пълна копанка виждал ли си да си "покрива" ? А ? Все е край нея ...рови , мляска ,дори и да сере и пикае в нея ...ВСЕ ПЛЮСКА И ...ПЛЮСКА ...

Герберугите вият на умряло защо БСП се оттърва от 100% боклук. гергов, айде бЕгай в гроб, където ти е мястото - нямаш място в Столетницата.

Гергов каза публично: "АКО ПРОГОВОРЯ СЕГА - ЛЕЛЕ, МАЛЕ!!!" Борисов също казва в прав текст, че щели да започнат да говорят едни хора, които наливали големи пари по изборите... Ами хайде проговорете, бе! Защо все а-ха да кажете нещо важно и все нещо ви спира! ГОВОРЕТЕ БЕ, КАЖЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ И НА БЪЛГАРИЯ, НАЛИ СТЕ ЗАГРИЖЕНИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА БЪЛГАРИЯ, НАЛИ ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ БЪТЛГАРИТЕ И СТЕ ТЕХНИ ИЗБРАННИЦИ, ТЕХНИ "СЛУГИ", И ВСИЧКО ПРАВИТЕ И ДОРИ ЖИВЕЕТЕ САМО ЗА ТЯХНОТО ДОБРУВАНЕ! Ами говорете тогава бе, що мълчите и премълчавате и криете от ХОРАТА, КОИТО СА ВИ ИЗБРАЛИ, ЗА КОИТО РАБОТИТЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО И КОИТО СА ВАШИТЕ ГОСПОДАРИ - нели уж сме република и демокрация! ГОВОРЕТЕ, БЕ! ИЛИ ПАК ОЩЕ НЕ МУ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО!!! Говорете сега, защото после И ДА ИСКАТЕ ДА ГОВОРИТЕ МОЖЕ ДА НЕ СЕ НАМЕРИ КОЙ ДА ИСКА ДА ВИ ЧУЕ, макар че сигурно сега не можете да вденете и повярвате.

Абе ше говорим, ама да не идем при Луканов.

Е ,то ясно кои са наливали пари на червените,руски знамена се вяха,против санкциите се говореше,анти ЕС,на което се радва кой,няма нужда от коментар! Съшия сценарий разиграва и Льо Пенката ,абсолютно!Тя пък си окачила на стените в стаята на предизборния клуб снимки на руски матрьошки,сякаш е кандидат на руските селяни и се молеше по време на кампанията някой да й даде пари!И тя същата против санкциите и т.н. едно и също,вече банално!

А кои ли "Бизнесмени" наливат пари в мелницата на "info", само "Америка за България" ли?

"info" да се чете "агнешка главичка"

гергов, айде ходи в герб - там савсе такива като тебе.

баси противната физиономия, като уродите от "Властелина на пръстените"

Ха този бил поданик на Путин и даже почетен консул на империята, а чий го търси тук и то в кандидат управник?!?!

Е, те тоя боклук,гергов и подобни, ако бяхме изчистили 1990 година сега държавата ни щеше да изглежда съвсем различно!

никога не е късно, само народа трябва да се пробуди и да вкара законите в действие

Късно е бате. Тия отдавна хвърлиха анцузите и облякоха Армани. Нали те си направиха десятъка. На милион плащаш 100 000 и си ок. Всичко е изпрано и препрано. не мож ги бутна.

В бесепето замириса мафиозите започнаха да се карат - нинова, р.офч.,василев, пеефски, йончева, добрев, гергов - милионерите и милионерките не могат да се разберат

А ЗАЩО ТАКИВА КАТО ГЕРГОВ И ДЪБОВ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ТРЯБВА ДА СА ДО ГРОБ В РЪКОВОДСТВОТО НА ТЯХНАТА ПАРТИЯ , МИСЛЯ ЧЕ ДОСТАТЪЧНО СА СЕ НАЛАПАЛИ В ГОДИНИТЕ, ДРЪПНАТ ЛИ ИМ ....КОКАЛА ....ПОЧВАТ ДА ЛАЯТ НЕИСТОВО!!!!!!!!!!!!!!!

Дори троловете коментиращи тази статия са наясно, че Гергов, Борисов и всички в парламента ще пазят Цацаров защото ги държи с компромати. БСП, ГЕРБ и Пеевски са едно и също нещо, но далаверката им ще върви докато си мислим че са противници. И много лесно може да познаете кой играе за Цацаров, Борисов и Пеевски. Или дава интервю в Канал 3 като Гергов или в Пик като Васил Иванов.

Р.Овч. е затегнал здраво примката около врата на Корни и е приготвил други за всички, които се навъртат около енергетиката ... Щом и Гамизов са извикали за инструктаж, в случай че Герб даде на Валери Симеонов министерството на енергетиката, егати помията в тая държава ... ще повърна.

с лицата в тоя пост.

Сериозно, този наистина ли е и руски гражданин?!?! В ръководството на тази партия? Боооже мили..

Отчаян опит на курнелия на избегне съдебно преследване за престъпления срещу България, Русия ЕС и НАТО.

Р.ОВЧ. ДЪРЖИ ЗДРАВО КУРНЕЛИЯ С КУП КОМПРОМАТИ. ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ДАЛАВЕРИТЕ ОКОЛО БТК, НЯКОИ ЕНЕРГИЙНИ ДРУЖЕСТВА И БУЛГАРТАБАК. ТАКА Я ДЪРЖИ, ЧЕ ТАЗИ ЩЕ МУ ХОДИ ПО СВИРКАТА ДО ДУПКА. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КОЙ Е Р.ОВЧ. = ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ПРЕДОГОВОРИ ГАЗТА С МНОГО ГОДИНИ ПРЕДСРОЧНО ПРЕЗ 2006-ТА И БЪЛГАРИЯ ЗАГУБИ НЯКОЛКО МИЛИАРДА... ЗАТОВА ПЪК ОВЧАРОВ ХРАНИ КУЧЕТО СИ С 300 ЛЕВА НА ДЕН.

Да не си светил на тоя и оня! Нещо за шлифера да знаеш?

... поради резила, който причиняваш в дир.бг ще ти подарим чадър ... за теб или близките ти...

Достатъчно ми е само да зърна фасона им - тоя свинар, боко, цацата, цецоу, кралев, мамин шиши, тримата "патриоти", прокопиев, делян с къдравите джучки, горановчето... Не ми трябва да слушам и да чета нищо друго.

Ако продължа списъка ти ,едно ,че няма да ми стигне лимита от байтове ,но ще загубя окончателна ориентация ... От горе надолу и в периферията има поне 50-100 000 имена , които 30-на годинки само са смукали, крали и трупали богатства ,за сметка на останалите 9 000 000 (преди 30 години) и днес останали 6-7 млн бедни българи... Тези са за затриване ,като преди това им се отнеме всичко заграбено ...до Девето коляно... За да се Възкреси България от ...руините ... К А З А Х !

К'ви "битки",к'ви "войни" бе дърт , червен боклук .... Вие водите "войните" ...а НАРОДЪТ ...ПЛАЩА И ДАВА ЖЕРТВИ...

Не е истина какви са в БСП. А знаем малка част от истината. Тези издигнаха Президента

Всички загубили войната така казват ... А гражданството не е тайна, сам се похвали че е с двойно гражданство и че е почетен консул на Пловдив в едно интервю преди изборите

Руското гражданство очевидно е било дълбоко пазена тайна -въпреки че електоратът на БСП не би простил никакво друго гражданство освен руското. Представяме си какъв вой би се вдигнал, ако се окаже, че Иван Костов, Бойко Борисов или Меглена Кунева, примерно, имат и американско гражданство.

Всъщност руско, иранско, сирийско,саудитско или друго гражданство но страна подкрепяща тероризма за нас не е проблем.

... с цялата ми обич към Вапцаров, Смирненски и Пенев не разбирам защо не изритаме този парцал Нинова по-скоро от партията.

и не си бутай гагата в чужди партии.

Не можеш да махнеш мафията от БСП! те са самата мафия!!!